Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Darkstar

Grat Damnatus az összefoglaláshoz!  :kiraly:
Grat Hvp213 az új aláirásodhoz!  :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

HVp213

:merci: Necrid & Darkstar! (sztem hamorasan még látni fogtok 1-2 GB-s alávésést...)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Mattanja

Gratulálok otaku ; ) Djinn!
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Ramiz

Grat Veréb! :cool: gif!
Grat Djinn! Igazi otaku ;) ! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

HVp213

Quote from: RamizGrat Veréb! :cool: gif!
Grat Djinn! Igazi otaku ;) ! :D
KÖSSZ! (de ezzel a verebezéssel kezded kihúzni a gyufát... :__devil: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Raggie

HOHOHOOOOO!!! ÓRRiási grat HVp213-nak az aláírásáért!!! Irtóranagyonnagyonkirályultetszik!!!   :jee:

Köszi Damnatus!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Moha

Grat az 1500-hoz Djinn! :jee:
Grat a zaláíráshoz HVp213! Ha neked és Raggie-nek is ennyire tetszik, akkor az AMV-m is tetszeni fog. :)

HVp213

KÖSSZ SIR-ös A. Mazsom & Moha!
Quote from: MohaGrat a zaláíráshoz HVp213! Ha neked és Raggie-nek is ennyire tetszik, akkor az AMV-m is tetszeni fog. :)
Mikor látjuk? tessék belinkelni!!!!

Ramiz

Quote from: HVp213KÖSSZ! (de ezzel a verebezéssel kezded kihúzni a gyufát... :__devil: )
Sorry... nem tudtam, hogy utálod. :( :beken: :bruhuhu:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: MohaGrat a zaláíráshoz HVp213! Ha neked és Raggie-nek is ennyire tetszik, akkor az AMV-m is tetszeni fog. :)
Már láttam!!! KÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚL! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Szólj, ha kész! Meet-en megnézzük! (Csak Boncit megkérjük, hogy elõre töltse le.)

HVstb: Vilinek hívhatlak? (Y/N) >_

Meske

Grat Ramiz a 2600hoz és az aláírásodhoz (el is énekeltem magamban, bár én inkább Hubertus párti vagyok, s a sört NEM szeretem... :p)!
Grat Djinn az 1500hoz!
Grat Alkyra a 400hoz!
Grat Hvp213 a 300hoz és az aláírásodhoz!
Grat Tyrael 300hoz!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

HVp213

Quote from: RamizHVstb: Vilinek hívhatlak? (Y/N) >_
Y mivel az a nevem (nem tehetek arrol, hogy 1 mesefigurát is igy hivnak... )

HVp213

Köszi Meske!
Quote from: RamizHVstb: Vilinek hívhatlak? (Y/N) >_
Y, mivel az a nevem (nem tehetek rola, hogy egy mesefigurát is elneveztek rólam :p)

Necrid^

Quote from: HVp213Köszi Meske!
Y, mivel az a nevem (nem tehetek rola, hogy egy mesefigurát is elneveztek rólam :p)
Oké vili :) ugye nekem is szabad?:D

Edit: Grat Meske az uj aláirásért!! :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Meske

HVp213

Elnézést a nagy névháborúba nem is figyeltem Grat a Signature-hoz Meske!

Necrid: Nem! Neked TILOS! Végképp kisbetûvel!!!!:p

Necrid^

Quote from: HVp213Elnézést a nagy névháborúba nem is figyeltem Grat a Signature-hoz Meske!

Necrid: Nem! Neked TILOS! Végképp kisbetûvel!!!!:p
oké  :p
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Meske

Köszi HVp213! (a bírálatot is! :)) :merci:

Djinn

:merci: Damnatus, Pirula, Kvikveg, Shiroi, Ramiz, Moha és Meske! :)

Gratulálok Meske (mi az az "Ó!"???) és HVp213 az aláíráshoz.  :jee:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Meske

Quote from: DjinnGratulálok Meske (mi az az "Ó!"???) és HVp213 az aláíráshoz.  :jee:
Köszi! :merci:
A diákok elõszeretettel írják a suli táblájára az utolsó tanítási napokban, s holnap még tovább fog bõvülni. (Remélem így már rájöttél. ;))

Djinn

Quote from: MeskeKöszi! :merci:
A diákok elõszeretettel írják a suli táblájára az utolsó tanítási napokban, s holnap még tovább fog bõvülni. (Remélem így már rájöttél. ;))
Ááááá értem! Tényleg még cifráztuk is a betûket!   :haha:  De marha rég volt már... :o
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

HVp213

:merci: Djinn!

Tényleg rééééég volt már... (tavaj :p)

Relunx

Grat HVp213 a 300-hoz! Te aztán haladsz mint a pisztolygolyó...
Grat Djinn az 1500-hoz!
Grat Ramiz a 2600-hoz!
Grat az aláírásodhoz Meseke!
Grat Tyrael 300hoz!
Grat Alkyra a 400hoz!

Relunx

Ramiz

Quote from: HVp213Köszi Meske!
Tehát mégiscsak Vili a veréb vagy!!!

HVp213

:merci: Relunx
Quote from: RamizTehát mégiscsak Vili a veréb vagy!!!
Csak gyógyulj meg... Egybõl visszateszlek a haldoklók közé!;)

Kvikveg

Quote from: Djinn...Gratulálok Meske (mi az az "Ó!"???) ...
Hehe, ezen en is neztem nagyokat... :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: HVp213Csak gyógyulj meg... Egybõl visszateszlek a haldoklók közé!;)
Lázam már nincs, de még pofán köhöghetlek! :D

Darkstar

Grat az új aláírásodhoz Meske!
Relunxnak: nézd át a nevek írását.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

HVp213

Grat Raggie az 1000+100-hoz + a Signature-dhoz!  :jee: :lol: