Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: MohaGratulálok legújabb tagunknak a névválasztáshoz! :lol:
A drapp ballonkabátot, szivart és az öreg autót el ne felejtsd! :)

És ne tartozzon a regisztráltak ama 50%-ába, akik 0 posztosak  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Quote from: MohaGratulálok legújabb tagunknak a névválasztáshoz! :lol:
A drapp ballonkabátot, szivart és az öreg autót el ne felejtsd! :)
Gyorsan valaki regeljen Corleone névvel és akkor mehetne a fight!! :D :__devil:
 Csak vicceltem!

Mindenkinek köszönöm a gratokat!

Fazék: nekem az elõzõ avatárod jobban tetszett!

Edit: Grat Bonci az új aláíráshoz(álá Zolika)!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: Raggie GordonFazék: nekem az elõzõ aláírásod jobban tetszett!
Tessék lassabban írni és akkor nem lesz butaság belõle ;)
Szóval nekem is jobban tetszik az elõzõ avatar-om általánosságban, de most valahogy annyira magával ragadott a könyv és ez a kép, hogy 1-2 hétre megváltoztattam erre. :)

Raggie

Quote from: FazékTessék lassabban írni és akkor nem lesz butaság belõle ;)
Szóval nekem is jobban tetszik az elõzõ avatar-om általánosságban, de most valahogy annyira magával ragadott a könyv és ez a kép, hogy 1-2 hétre megváltoztattam erre. :)
Javítva!  :rolleyes:

Aha, így már értem. Egyébként egy hatalmas(?) kezet(?) ábrázol nem? :confused:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: Raggie GordonAha, így már értem. Egyébként egy hatalmas(?) kezet(?) ábrázol nem? :confused:
Hatalmasnak nem hatalmas, csak rémisztõ :) A könyvbeli "másik anyuka" keze... nekem tetszik :D

Kvikveg

Quote from: DarkstarÉs ne tartozzon a regisztráltak ama 50%-ába, akik 0 posztosak  :)
A 0 postos, bazi regi regisztraltakat nem irtjuk? (Nem felhivas, kerdes.)
Meglepodtem, hogy mennyi uj tag van csak egy heten belul is.

Grat Bonci az alairashoz, ami annyira elethu, hogy majdnem szoltam miatta neked! :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Grat Bonci az 5800hoz! :appl:  :eeek:
(Melyiket használjam inkább: Bonci v. Attila?)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Grat Atilla az 5800-hoz!! :appl:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Raggie

Quote from: FazékHatalmasnak nem hatalmas, csak rémisztõ :) A könyvbeli "másik anyuka" keze... nekem tetszik :D
:eeek: Hûû... egészen megborzongtam! Ööö, most mivan? Mindenkinek két anyukája van? Nekem is? :D
Nem rossz egyébként, scak a régi jobb szvsz.

Edit: GRATT Bonci az örök vezetéshez! ;)

Well, do ya, punk?"

Moha

Grat Bonci az 5800-hoz! Valld be, hogy az a terved, hogy szeptemberig eléred a 6000-et, aztán megnézed, hogy egy év alatt behozunk-e... :D

Ramiz

Grat Raggie az avatarhoz! Elég béna, de jó animébõl van! :hehe: és :tezsvir:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Grat Raggie az avatarhoz!! :eeek:

Raggie

Köcc Ramiz és Necrid!
És nem is béna! Egy órát szarakodtam, mire sikerült egy éles frame-et elkapni!

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: Raggie GordonKöcc Ramiz és Necrid!
És nem is béna! Egy órát szarakodtam, mire sikerült egy éles frame-et elkapni!
és a tájékozatlanabbak is megtudhatnák, hogy mit ábrázol az avatar-od? :)

Raggie

Quote from: Fazékés a tájékozatlanabbak is megtudhatnák, hogy mit ábrázol az avatar-od? :)
A Texhnolyze címû sorozat fõszereplõjét(amint éppen péppé üti egy jóember fejét, mer szokott ilyesmiket...).

Edit: ja és éppen most nézem ezt a sorozatot, ezért raktam be a képet!

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: Raggie GordonA Texhnolyze címû sorozat fõszereplõjét(amint éppen péppé üti egy jóember fejét, mer szokott ilyesmiket...).

Edit: ja és éppen most nézem ezt a sorozatot, ezért raktam be a képet!
értettem, köszönöm :) majd sort kerítünk erre a sorozatra is egyszer :)

Raggie

Pregrat Fazék a 2100-hoz!! :D :jee:

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: Raggie GordonPregrat Fazék a 2100-hoz!! :D :jee:
Köszönöm :D

Darkstar

Grat Fazék a 2100hoz! :appl: (és köszi a játékot  :) )
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Grat Fazék a 2100-hoz!
Grat Raggie az avatarhoz, nagyon tetszik  :jee:

A Texhnolyze sorozat elõrébb került a listámon :)

Necrid^

Grat Fazék a 2100-hoz!

Raggie

Quote from: sirtomiGrat Fazék a 2100-hoz!
Grat Raggie az avatarhoz, nagyon tetszik  :jee:

A Texhnolyze sorozat elõrébb került a listámon :)
Köszi, és az elõbbretevés nem csak emiatt helyes, hanem mert igen-igen jó sorozat! Még nem fejeztem be de eddig is izgalmas, és állítólag a vége a legjobb!

Well, do ya, punk?"

Moha

Grat a 2100-hoz Fazék!

Relunx

Grat Fazék a 2100-hoz!

Relunx

Meske

Köszi a gratokat Shiroi, Necrid  és Relunx! :merci:

Grat Bonci az 5800hoz és az aláírásodhoz!
Grat Fazék a 2100hoz!
Grat Raggie Gordon az 1400hoz és az avatarhoz!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

HVp213

Grat Mindenkinek aki elért valami jelentöset távollétem során! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Relunx

Grat Darkstar az Ancient Memberséghez!

Relunx

Necrid^

sirtomi

Darkstar

Köszi Relunx, Necrid és sirtomi! :merci: Gyorsan észrevettétek. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん