Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Sidney

Grat Fazék! (És neked is Xipe, hadd örülj! :) )

Xipe

Quote from: SidneyGrat Fazék! (És neked is Xipe, hadd örülj! :) )

grat sidney hogy elrontottad a kedvem.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipegrat sidney hogy elrontottad a kedvem.
Gratulok Xipe, hogy ismét tökéletesen hozod a morcos önmagad. :haha:
[SIZE="1"]ne rémisztgesd szegényt, csak jót akart...[/SIZE]
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

HVp213

Arigato Lythis & Djinn!

Grat Fazék!:jee:

(grat Xipe csak h mégjobb kedved legyen!!!!:__devil: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Sidney

ha elromlott, az már a te bajod... :__devil:

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Danhibiki

Grat Fazék a 2800.-hoz!:jee:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Kuroi Tenshi

Na akkor hogy ne floodoljak:

Quote from: PredakingCSatlakozom
:merci:
Quote from: MohaGrat Kvikveg, hogy kapásból sikerült 109 pontos bannert kreálnod!  
Ehhez meg én csatlakozom! :D
:appl:
Quote from: ShiroiGratulálok Moha ahhoz, ami mindjárt feltûnik sokaknak!
Mindjárt feltûnik? Én már azt hittem, új bannert kap az oldal, de csak amikor továbbolvastam, akkor láttam, hogy mod-ságról beszélnek :haha:
Grat Moha!
:appl:
Quote from: MohaMeghát tõlem nem kell félnetek (annyira :__devil: )  /me lenni viráglelkû. :)
Aha, Shiroi meg fehárlelkû, ahogy a neve is utal rá :haha:

Grat Fazék! :appl:
Grat Xipe, hivatásos mizantróp mazochista :haha:

syeren

Grat. Mindenkinek! :)
(+ Beren új aláírásához!)

HVp213

Grat syeren! :jee: (ha JÓL emléxem új avatarod van)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

syeren

Quote from: HVp213Grat syeren! :jee: (ha JÓL emléxem új avatarod van)
Köszi szépen! És, Igen! :)
Persze Aya maradtam...
[SIZE="1"](Az aláírásomat nem tervezem lecserélni.)[/SIZE]

Tetszik az aláírásod is :)

HVp213

Quote from: syerenKöszi szépen! És, Igen! :)
Persze Aya maradtam...
[SIZE="1"](Az aláírásomat nem tervezem lecserélni.)[/SIZE]

Tetszik az aláírásod is :)
EzAz! Tudtam h nem hagyhat folyton cserbe az agyam egyszer véget ér a rossz széria! :D
Thx (csak pixeles lett:beken: )

Darkstar

Grat mindenkinek, aki megérdemli! :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Grat Vili :jee: és nekem mondod hogy sok lesz a gifból :p

HVp213

Quote from: NecridGrat Vili :jee: és nekem mondod hogy sok lesz a gifból :p
Nem egy bonyolult barokk körmondat virit az aláirásomba h ne értsd meg ;) amugy ha megnézed 2 azaz KETTŐ db kép van a signomba! (abból az egyik egy 5kb-os jpg) ;) de azé köszi :p

Yakumo

:appl: GRAT :appl: mindenkinek aki megérdemli!
Túl sok volt mostanában az avatar meg aláírás-váltás, assetudom már ki-kicsoda! :D De minden váltónak Grat! (még az automatáknak is....hahaha :rolleyes: )

Necrid^

Ramiz

Grat Vili, hogy sikerül elérned, hogy a modik ne szóljanak be az aláírásod miatt! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

HVp213

Quote from: RamizGrat Vili, hogy sikerül elérned, hogy a modik ne szóljanak be az aláírásod miatt! :D
köszönöm h felhivod rám a figyelmet:mad: (szépen csöndbe nem feltünösködeve meghuztam magam) s erre jössz te s mindent elrontasz

Mattanja

Quote from: HVp213Nem egy bonyolult barokk körmondat virit az aláirásomba h ne értsd meg ;) amugy ha megnézed 2 azaz KETTŐ db kép van a signomba! (abból az egyik egy 5kb-os jpg) ;) de azé köszi :p
A másik viszont 951KB, és:
Quote from: Chronos1. Az aláírás lehet kép,szöveg,hivatkozás, vagy akár mindhárom egyszerre...
Viszont: Max 2 képet lehet berakni, a képek nagysága lehetőleg ne húzza szét a fórumot és ne foglaljon el több mint 400-500 kb-ot...
Vagy én értelmezek valamit rosszul, hogy ez már nem fér bele?
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

HVp213

éppen hogy csak kilog a vége... :p

Ramiz

Quote from: HVp213köszönöm h felhivod rám a figyelmet:mad: (szépen csöndbe nem feltünösködeve meghuztam magam) s erre jössz te s mindent elrontasz
Engem ez jobban zavar, mint az offolás, mert az nem lassítja annyira a fórumot. (Meg pont ebbõl a francos EL-bõl kell képeket betenned...)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Sidney

Grat syeren az új avatarhoz!:)

Kvikveg

:) 1800! :)
(Valami baj van a :D smileyval...)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Danhibiki

Gratula Kvikveg!!!!:jee:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Yakumo

Grat Kvikveg az 1800-hoz! :appl: !!

Necrid^

Grat lyhis az uj avahoz!! :jee: :appl:

Yakumo

Grat én is Lythis, de sztem az elõzõ jobban illett hozzád, mivel tök olyan hajberendezése volt, mint a tiéd. :lol:
Vagy mész fodrászhoz? :D :hopp:

Lythis

Grat Kvikveg a 18százhoz!!:appl:

:merci: Necrid és Yakumo!! (õõõ a fodrászatot azt kihagyom kösz^^ .. de ha ekkora rá az igény, akkor visszarakhatom a régit:D)