Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Xaga

Quote from: Ramiz:lol: Mindig sirtomi mondja a legjobb vicceket! :cool:
Csak az a baj vele hogy a legtöbbet már más változatban hallottam.

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

Quote from: NecridSzegény:haha:

Megnéztem volna a folytatást. Szerintetek megpróbálta a riporter csontjaiból kirakni újra? (habzó szájjal, könyékig véresen :D)

Necrid^

Quote from: RouninMegnéztem volna a folytatást. Szerintetek megpróbálta a riporter csontjaiból kirakni újra? (habzó szájjal, könyékig véresen :D)
ki tudja... bár ha én lennék a srác helyében tuti nem engedeném haza riporter verés nélkül.

Yakumo

Quote from: XagaCsak az a baj vele hogy a legtöbbet már más változatban hallottam.
Öreg vagy és ünneprontó:D :lol: (bocs....:lol: )

Lazzaret

Egy erdõben található egy kis falu. A faluban van egy idõsebb srác aki mindig baszogatja a kicsiket. Egyik alkalommal a kicsik megunják, összefognak.
Elkapják a srácot, jól megverik aki elájul, kiviszik az erdõbe, levetköztetik meztelenre és odakötözik egy fához. Az egyik gyerek fog egy kis mézet és bekeni a srác fütykösét (:D) egy kis mézzel, majd magára hadják.
A srác kis idõ múlva magához tér. Látja zörög az egyik bokor és amikor meglátja mi az felkiált:
- Medve!!! Medve!!! Maaaaciiiiii!!! Maaaaciiii!!!

Sry a rossz poénért :D

www.arkangyalok.uw.hu

Yakumo

Quote from: LazzaretEgy erdõben található egy kis falu. A faluban van egy idõsebb srác aki mindig baszogatja a kicsiket. Egyik alkalommal a kicsik megunják, összefognak.
Elkapják a srácot, jól megverik aki elájul, kiviszik az erdõbe, levetköztetik meztelenre és odakötözik egy fához. Az egyik gyerek fog egy kis mézet és bekeni a srác fütykösét (:D) egy kis mézzel, majd magára hadják.
A srác kis idõ múlva magához tér. Látja zörög az egyik bokor és amikor meglátja mi az felkiált:

:rotflol: :lul: :hahaha: :hopp: :hopp: :hopp: :whoah: :lul:

Rounin

Quote from: Necridki tudja... bár ha én lennék a srác helyében tuti nem engedeném haza riporter verés nélkül.

:tezsvir:

Lazzaret : beteg :hehe: Várjunk csak.. én szeretem a beteg vicceket. :appl: :lul:

sirtomi

Quote from: LazzaretEgy erdõben található egy kis falu. A faluban van egy idõsebb srác aki mindig baszogatja a kicsiket. Egyik alkalommal a kicsik megunják, összefognak.

Jujj ez nagyon beteg :hahaha:

Necrid^

:lol: :lul:

Lt. Simoan Blarke

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH. :D:D:D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Nakedape

tudom, h nagy részt ismert, s  max a fele jó, de engem most elgyengült pillanatban kapott el, így megosztom, mert sztrájkol az agyam felülbíráló része
sorry:)

ismerd meg önmagad

Honnan tudod, hogy 2006-ben élsz? Ha:

1. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat.

2. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyákkal.

3. 15 különbözõ telefonszámod van egy háromtagú családhoz.

4. E-mailt küldesz a melletted ülö embernek.

5. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerõsökkel, mert nincs meg az e-mail címük.

6. Otthon is az " irodahanggal" válaszolsz a telefonba.

7. Otthonról is a 0-át ütöd elõször, hogy kijuss a "kinti" vonalra.

8. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különbözõ cégnél dolgoztál.

10. A fõnököd nem tudná elvégezni a te munkádat.

11. Felhívod a családod, hogy tudd még otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.

12. Minden tévéreklám végén szerepel egy internet cím.

13. Ha véletlenül elmész otthonról a mobiltelefon nélkül (amit életed elsõ 10, 20, 30, 40 évében nem is ismertél), pánikba esel és máris visszamész utána.

14. Reggel az elsõ dolgod, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielõtt kimész kávéért a konyhába.

15. Oldalra hajtod a fejed, amikor mosolyogsz. :)

16. Mosolyogsz és bólogatsz miközben ezt olvasod.

17. Még rosszabb: pontosan tudod, kinek fogod ezt továbbküldeni.

18. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán.

19. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.

20. ....és most röhögsz magadon.
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Rounin

Quote from: Nakedape18. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán.

19. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.

20. ....és most röhögsz magadon.

Én álmos vagyok, nem elfoglalt :PPPPP

(de becoptam -.-)

Yakumo

Nakedape: ez nagyon király:D Pláne a vége! Én beszoptam! :lol: :hahaha:

Lt. Simoan Blarke

Nakedape: n1c3! :D:D:D :lol: (én pont nem szoptam be a végét. hmm. :3x3: )
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lazzaret

Hehe ez tetszet Nakedape:hahaha:

www.arkangyalok.uw.hu

Necrid^

Moha

Quote from: Nakedape14. Reggel az elsõ dolgod, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielõtt kimész kávéért a konyhába.
Na ez nálam nem megy. A reggeli kávé nekem kell, hogy bebootoljak, aztán esetleg jöhet a gép. :) Bár melós napokon nem szoktam reggel bekapcsolni.

Amúgy viszonylag jó poénok. Valamikor régen már volt postolva, de jó volt, újra mosolyt csalt az arcomra. :)

Ramiz

Quote from: Nakedape14. Reggel az elsõ dolgod, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielõtt kimész kávéért a konyhába.
:whoah: És ahogy hazajövök, akkor is! Kivéve ha bekapcsolva hagytam letöltés miatt. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

TurboK

Quote from: MohaNa ez nálam nem megy. A reggeli kávé nekem kell, hogy bebootoljak, aztán esetleg jöhet a gép. :) Bár melós napokon nem szoktam reggel bekapcsolni.
én ezt egyszerûbben oldom meg, ki sem kapcsolom esténként.

zenére ébredni pl nagyon kellemes tud lenni.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

zsozso

Quote from: TurboKén ezt egyszerûbben oldom meg, ki sem kapcsolom esténként.

zenére ébredni pl nagyon kellemes tud lenni.
Hehe a hanaukyo maidsben levo ebresztes se rossz ;)
Death is the only redemption

Raggie

:) Jaja! Volt egy ilyesmi a JackAss-ben is! (Heavy Metal Clock!* :whoah: :D )
______
*:szülök ágyban, fiuk halkan telepakolja a szobát hangfalakkal és mindet beköti egy erõsítõbe. Aztat maxra tekeri, majd pluggolja aaaaz... ELEKTROMOS GITÁÁÁÁRT! A többi már sejthetõ... ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Fazék

A McLaren istálló Magyarországon állított össze egy új teamet, mivel észrevették, hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idõ alatt képesek leszerelni az autók kerekeit.
Mivelhogy a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a boxokban, egy pillanat alatt kirúgták a sokat próbált teamüket, és romákból összeállított csapattal vágtak neki a versenyeknek.
Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlott. A romák fantasztikus három másodperc alatt le- és felszerelték a versenyautó kerekeit.
A probléma a következõ tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: FazékA McLaren istálló Magyarországon állított össze egy új teamet, mivel észrevették, hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idõ alatt képesek leszerelni az autók kerekeit.
Mivelhogy a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a boxokban, egy pillanat alatt kirúgták a sokat próbált teamüket, és romákból összeállított csapattal vágtak neki a versenyeknek.
Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlott. A romák fantasztikus három másodperc alatt le- és felszerelték a versenyautó kerekeit.
A probléma a következõ tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.
:lol: ez nice!:D

Necrid^

Quote from: FazékA McLaren istálló Magyarországon állított össze egy új teamet, mivel észrevették, hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idõ alatt képesek leszerelni az autók kerekeit.
:lol: :lul:

Ramiz

Fater Mátészalkán lassítani se mert, nehogy eltûnjenek a kerekeink. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

m46u5

Quote from: Ramiz:whoah: És ahogy hazajövök, akkor is! Kivéve ha bekapcsolva hagytam letöltés miatt. :D
Nem is tudom, mintha a múlthéten kikapocsoltam volna a gépet (vagy már kéthete volt?), mindenesetre nem pihent 1-2 percnél többet :D
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Yakumo

Quote from: zsozsoHehe a hanaukyo maidsben levo ebresztes se rossz ;)
Látod kecsap, hogy létezik?:D Én mondtam:) :lol:

Raggie

Wazzz, Zoli riszpekt!!! :whoah: :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Moha

Quote from: RamizFater Mátészalkán lassítani se mert, nehogy eltûnjenek a kerekeink. :D
Hát, én meló ügyben jópárszor jártam ott, és eddig mindig sikerült visszajönnöm, kerekekkel együtt. :haha: Plusz kaptam rendszerint sütit (édesség-nagykernél szereltem gépet :D)
Viszont Mátészalkáról elsõ alkalommal csak Nyíregyháza felé lehet hazajönni Debrecenbe. :) Van ugyanis egy keresztezõdés, ahol az út egyenesen folytatódik Ny.háza felé, viszont a fõútvonal Debrecenbe balra kanyarodik... Aki még nem járt ott, az tuti, hogy elnézi, pláne sötétben. :)
Quote from: YakumoLátod kecsap, hogy létezik?:D Én mondtam:) :lol:
Mi létezik? :confused: