Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

NLZ

Még 7 köteten át ratyizik és kapaszkodik össsze-vissza, mire végül kiköt egy alkoholista dokkmunkásnak.
[reserved]

chilip

ment volna profi bokszolónak :( simán jó lett volna neki...

Én

Quote from: NLZ on 2011-01-08, 12:37:42
Még 7 köteten át ratyizik és kapaszkodik össsze-vissza, mire végül kiköt egy alkoholista dokkmunkásnak.
Szerintem megver egy dílert és kinyírja a maffia :D

NLZ

Quote from: Én on 2011-01-08, 15:28:33
Quote from: NLZ on 2011-01-08, 12:37:42
Szerintem megver egy dílert és kinyírja a maffia :D
Hülyére veri és megerőszakolja egy mikiegérnek öltözött narkós, így visszamegy hikikomorinak.
[reserved]

chilip

no hát CHANGE 123 véget ért, és a vége elég semmitmondó lett (mármint az uccsó arc úgy egészében), azzal a színésznővel se kezdtek semmit ( mintha idő előtt elkaszálták volna a mangát :D )

NLZ

[reserved]

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2011-01-09, 00:16:48
no hát CHANGE 123 véget ért, és a vége elég semmitmondó lett (mármint az uccsó arc úgy egészében), azzal a színésznővel se kezdtek semmit ( mintha idő előtt elkaszálták volna a mangát :D )
Nem csodálom, már így is rohadt unalmas volt.. XDD

chilip

Alyosha - hát ez kurva jó :D gyerekként képezték orvgyilkosnak, de a puccs meghiúsult az utolsó megbízatásánál mikor magával is végezni kellett volna, így új feladatot kapott, éljen normálisan. jókat nevettem rajta, már a banda is megalakult: NERD FBI agent, gazdag üresfejű kiscsaj, és a number 1 bérgyilkos :D kicsit klisés a felállás de nagyon tetszik eddig :D

Acchan

Nineteen, Twenty-One 

Életem első manhwája, webtoon-ja.  :smile: Alapvetően nem szeretem a shoujo-t, de ez valahogy megfogott. Egy cica-bolond lányról, egy cica-bolond srácról, egy kávézó cica-bolond tulajáról és egy csapat kóbor cicáról szól. :3 Meg a felnőtté válásról. Érdekes, hogy egy banálisnak tűnő témából észrevétlenül át tudtak váltani a felelősségvállalás kérdésére - ugyanis nem elég etetni az állatokat, szembe kell nézni az utcában élő emberek esetleges ellenszenvével, az emberek és macskák közötti súrlódásokat le kell csökkenteni a békés együttélés érdekében.

NLZ

Új Holyland megint csak picsogás. Ráadásul Kamishiróról kiderült, hogy buzi.
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2011-01-25, 18:06:05
Új Holyland megint csak picsogás. Ráadásul Kamishiróról kiderült, hogy buzi.

hát nekem nem ez jött le :(

[spoiler]az a gay duma az az ő megszégyenítése volt gondolom az osztály előtt, annyit geciztek vele hogy már mindentől fél és azt hiszi hogy ő nem kaphat az élettől semmi jót már.

szövegértés egyes! ÜLJÖN LE! :D[/spoiler]

NLZ

Nem azért buzi, mert lebuzizták, hanem mert elszaladt. Tökmindegy, hogy mivel magyarázza meg. Buzi és kész. ::) Főleg úgy, hogy a haverja kb észheztériti, azt erre felkel és megint pörög az agybaján.

Demon King is kijött végre, de már annyira nem emlékszem, hogy mi volt eddig, hogy az hihetetlen. Ráadásul a rész maga is picsogásból állt.

Noblessében bíztam, de az se volt semmi érdekes.
:(
[reserved]

chilip

olvass Enchanter-t :D eléggé generic, de jót szórakoztam rajta :D

Darkstar

Átfutottam a Freezinget, amennyi eddig kintvan belőle, és ismét bebizonyosodott, hogy a shounen fightan ritka kivételektől eltekintve nem nekem való. Ellenben az acc- double- trip- quad- IN-FUCKING-FINITE ACCEL résztől eltekintve király. Needz moar Daily life of Satellizer-chan.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Quote from: chilip on 2011-01-25, 21:11:23
olvass Enchanter-t :D eléggé generic, de jót szórakoztam rajta :D
Valahogy nem fog meg az ilyen, de azért köszi.
[reserved]

chilip

Prof. William

Quote from: chilip on 2011-01-26, 10:36:52
van új Freezing  :haha: << itt >>

Úgy tudtam hogy ez lesz. :)

Remélem az anime majd eljut eddig és ezzel zárul.

SaiyaGin

Quote from: Prof. William on 2011-01-27, 00:56:50
Remélem az anime majd eljut eddig és ezzel zárul.

Az első három rész az első három fejezetet (meg a negyedik felét) dolgozta fel, ezzel a tempóval biztos nem jutnak el a 37. fejezetig. Szerintem az a valószínű, hogy az első 24 fejezetet adaptálják.

Member

Azt mondod, meganimálva nem sok Novát fogunk majd látni? :D

SaiyaGin

Quote from: Member on 2011-01-27, 09:33:54

Azt. Maximum Ingrid flashbackjében. :D

Acchan

Quote from: Member on 2011-01-27, 09:33:54
:(

Watashitachi no Shiawase na Jikan / Our Happy Hours

Igazi gyöngyszem a "romance" kategóriában. Nagyszerű.

Prof. William

De a mostani freezingben legalább... [spoiler] Genessát nem valami "ú jajj átadom neked Pandora erőt hogy megmentselek" cuccal mentik meg hanem egyszerűen még volt benne szufla... Amúgy lol hogy észleli szívverését szóval biztos él... Az a köhögés meg smafu előtte?[/spoiler]

Mellesleg ha van egy kis eszük akkor a csajbunyók egy részét átugorják hogy elérhessenek a Nova clashoz. + Pár harc 3-4 fejezeten is átível de ezek lazán beleférnek 1 részbe.

Azzal kell zárniuk mert akkor tulajdonképpen semmi sem történt az animében azon kívül hogy nagycsöcsű csajok egymást verik szénné. Éppen ott indul be végre a sztori.

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2011-01-27, 17:37:58

Azzal kell zárniuk mert akkor tulajdonképpen semmi sem történt az animében azon kívül hogy nagycsöcsű csajok egymást verik szénné.

Nem ez a Freezing anime lényege? nekem eddig ez jött le.  ::) Amúgy nekem nem volt gáz ez a fejezet, de [spoiler]a Ganessa tőlem akár ott is maradhatott volna.[/spoiler] Örülök, hogy ez a rész le lett zárva..  :)

Darkstar

Quote from: Prof. William on 2011-01-27, 17:37:58semmi sem történt az animében azon kívül hogy nagycsöcsű csajok egymást verik szénné.
És mi más kell még?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Quote from: Darkstar on 2011-01-27, 18:17:58
Quote from: Prof. William on 2011-01-27, 17:37:58semmi sem történt az animében azon kívül hogy nagycsöcsű csajok egymást verik szénné.
És mi más kell még?
Hogy deszka csajok is szénnéverjék egymást!

Darkstar

Az 4 perc múlva kezdődik a TBSen. :D
Habár csak China deszka.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

LuckyDingo

Shigurui - Végre végig el tudtam olvasni az egészet. A végén már meg sem lepődtem..

Szamurájos, filózós, goreban és szexualitásban bővelkedő művel volt dolgom. Összességében azt mondom, hogy türelmes embernek készült ez a mű. Inkább művészinek mondható, mint akciódúsnak. Áttetszik a szamurájok szuper férfiassága, kitartása és becsülete, a japán nők lojalitása és még sok minden, amit nem tudok felsorolni. Azt mondanám, hogy sok szemszögből lehet értékelni egy ilyen mangát. Megvan a maga szépsége és mondanivalója. 7,5/10 részemről.

Acchan

Fap Note

A kezdeti DN-paródia is bejött, de a karakterfejlődéssel és a bullying ilyen ügyes (és nem öncélú) ábrázolásával teljesen magával ragadott ez a manga. Külön örültem annak, h a párokat nem lehetett már az első chap után 99% biztossággal megjósolni.
Nagyszerű munka.  :jee:

Acchan

Double post, mert megérdemlem.  :angyali:

Ressentiment

A végén jót röhögtem, mivel egyáltalán nem ezt vártam.  :D Azt hiszem, ez egy olyan lezárás, ami igazán hű maradt a manga szellemiségéhez. Azért azt kicsit sajnálom, hogy [spoiler]senki_sem_változott_egy_csöppet_sem.  ::) [/spoiler]

Bishop

Quote from: Acchan on 2011-02-01, 10:56:46
Double post, mert megérdemlem.  :angyali:

Ressentiment

A végén jót röhögtem, mivel egyáltalán nem ezt vártam.  :D Azt hiszem, ez egy olyan lezárás, ami igazán hű maradt a manga szellemiségéhez. Azért azt kicsit sajnálom, hogy [spoiler]senki_sem_változott_egy_csöppet_sem.  ::) [/spoiler]
hol olvasod? ^^" ezer éve nem láttam egy chaptert sem :angyali: