Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

NLZ

Ne aggódj, jövő iylenkorra már eljutunk a meccs félidejéhez. :D
[reserved]

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2011-05-13, 22:25:18

Hát azt nem mondtam, hogy milyen meglepetés, [spoiler]de ahhoz képest, hogy a múlt héten elmaradt a rape, most a semmiből jelent meg egy teljesen wtf mozzanaként O.o Mellesleg már télleg nem tudom hova tenni Louis-t.. ha ennyire odavan a nővéréért, ménem vele áll össze partnernek.. van hatalma, megtehetné. :D[/spoiler]

:ejnye:
[spoiler]Nem neki van hatalma, hanem a családjának (pontosabban az apjuknak, feltételezem), szóval ha az apja/a család nem osztja Louis véleményét a Satellával való kapcsolatáról, akkor nem olyan mindenható. Violet meg ugye annak idején kifejezetten amiatt küldte el Satellát, hogy Louist távol tarthassa tőle. Ha Louis dobná Holly-t és összeállna Satellával, akkor azért Violet lehet, hogy gyanút fogna, hogy öcsike talán mégse változott sokat az elmúlt évek alatt.[/spoiler]

Bishop

Ráadásul tökre vártam hogy Ippo full power, erre Miyata Takamura meg az öreg megszólal hogy ebből csak baj lesz, így lelőve a poént...De miért is lepődnék meg ahányszor Ippo kicsit másképp csinál valamit mindig feltörlik vele a ringet.

kada

Quote from: Bishop on 2011-05-14, 18:37:33
Ráadásul tökre vártam hogy Ippo full power, erre Miyata Takamura meg az öreg megszólal hogy ebből csak baj lesz, így lelőve a poént...De miért is lepődnék meg ahányszor Ippo kicsit másképp csinál valamit mindig feltörlik vele a ringet.
Kojima már készül az "All according to Keikaku" fejével (és ütésével).
Elvégre ebben a részben Miata is megmondta: Ippo abban a nyerő, hogy az öreg parancsait szentírásnak veszi, és ezt a kihívó talán észre is vehette.
Amikor nem csinálja azt amit kellene, feltörlik vele a padlót -> gondoskodni kell róla hogy ne csinálja amit kellene...
Kérdés túléli-e a nemfullpower-fullpower ütést :D
[spoiler]Ami könnyű lesz ha ez a vállas cucc bejön, akkor utánna jön a padlófeltörlés, aztán Kojima pofonjai észheztérítik, csinálja amit az öreg mond, és nyer.
Vagy sem, pl ha már nem Japán bajnok, könnyebben mehetne nemzetközi porondra  :P[/spoiler]

Darkstar

TLR:D preview megint kintvan.

Mother of god

Az a virág Mikan fején, Momo (vagy Celine) megint kavar valamit.  :Kiraly:
Már kicsit sem sajnálom, hogy az első szériának vége, mert a Darkness mindenben hatványozottan jobb. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

balu01

Quote from: Darkstar on 2011-05-16, 21:31:41
Már kicsit sem sajnálom, hogy az első szériának vége, mert a Darkness mindenben hatványozottan jobb. :D
:tezsvir:

SaiyaGin

Wow, úgy látszik, összeszedte magát a Freezinget fordító 2 banda.
[spoiler]Louis meg szert tett egy NOT JUST AS PLANNED arckifejezésre.:D[/spoiler]

NLZ

[reserved]

Bishop

Hajime no Ippo: VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ  :falba: :uzi: :Eztneked: :morci:

kada

Quote from: Bishop on 2011-05-24, 16:07:49
Elég lett volna ezt olvasnom a 13 oldal helyett . . .

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2011-05-24, 16:07:49
+1 Ha a következő részben Bullet-Timeban megy Ippo és mindenki elmeséli, hogy ennek mi lehet a kimenetele, akkor megőrülök XDD

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

BLOODY MAIDEN: JUUSANKI NO SHIMA

http://www.mangafox.com/manga/bloody_maiden_juusanki_no_shima/

Egy szép nyári napon Nagiata (lándzsavívó) klubb tagjai félreeső rossz hírű szigetre mennek lazítani éppen péntek 13-án (Komolyan) szóval nem meglepő hogy egy maszkos pszichopata gyilkos is feltűnik és elkezdi hölgyek számának intenzív csökkentését.

Szerencsére úgy tűnik történet is van szóval remélhetőleg nem valami "Friday the 13th part 14: Jason Goes Japan" lesz a történetből. A manga meglehetősen véres plussz felsejlik valami rejtély is háttérben + valamint nem hiszem hogy a lándzsavívásban jártas lányok majd csak simán hagyni fogják hogy felszeleteljék őket.  Viszont elég sok van belőlük szóval van egy olyan érzésem hogy mellékszereplőnek lenni itt sem lesz kifizetődő dolog.  :oops:

Az elolvasásra szánt időt megéri aztán meg majd kiderül sikerül e normális sztorit kanyarítani mellé.

kada

Ehh, megpróbáltam betippelni hogy ki az első, erre a harmadik oldalon rögtön kiderül hogy nem nyertem  :bruhuhu:

Bishop

Azért nagyjából látom melyik az az 5 aki talán túléli, a többi külseje olyan tucat lány, de lehet a végén nem lesz igazam :D
Erről a mangaról jut eszemben, volt valami manga amiben egy japán szamuráj meg egy koreai gyilkos egy szigeten ragadtak, nem tudom már mi a címe. Azzal mi van, tud valaki valamit róla?

Prof. William

Hát azt nem tudom hogy öten élik e túl én olyan 3 (max 4) re gondolok de az igaz hogy ( legalábbis úgy tűnik ) nem túl nehéz megtippelni túlélőket. Vagy legalábbis 3-4 lánynak tényalg olyan tucatfeje van hogy szegényeknek esélyük sincs. :)

Mellesleg a középen  állókra tippelek valamint azokra akinek több szövegük volt ebben a részben. bár sztem nem túl meglepő következtetésem.

kada

Na, gyerünk, csak bátran, spoilertagokban nem editált postban a csoportkép alapján balról sorszámozva őket, másikét elolvasni előre nem ér  :hehe:

Prof. William

Na akkor Gémű Sztártó emberek! Lehet tippelni!

Az original kép.

Bishop

Kaizawa Mioritól Igasaki Kotone-ig bezárva, őket tartom esélyesnek.

Prof. William

Quote from: Bishop on 2011-05-27, 23:36:38
Kaizawa Mioritól Igasaki Kotone-ig bezárva, őket tartom esélyesnek.

Én is őket tartom esélyesnek... Na de hát japánban lehetnek meglepetések szóval nem kizárt hogy a 3 legjellegtelenebb arc éli túl.  :)

Bishop

Hajime no Ippo: És akkor következő chapterben kiderül hogy az egészet Ippo csak halucinálta, és még meg sem mozdult  :muhahah:

kada

Aztán köv rész: valójában még csak az öltözőben van mert Takamura aszondta képzelje el mi lesz.
És utánna meg kiderült hogy mégis elaludt éjszaka?

Bishop

Quote from: kada on 2011-05-29, 17:51:54
Aztán köv rész: valójában még csak az öltözőben van mert Takamura aszondta képzelje el mi lesz.
És utánna meg kiderült hogy mégis elaludt éjszaka?
:lol:

NLZ

Neem, most 3 részen át Ippó belső lelki vívódása lesz.
[reserved]

kada

Szavazzunk meg neki egy jó kis agyrázkódás miatti meccslefújást és kis korházi kezelést, ahol végre folytatódhat egy régi történetszál ami még ennél is lassabban halad...
...vagy inkább mégse, ezzel a lendülettel a köv. 100 rész rámenne.

Bishop

Ippot kiütik, majd Ippo kikapcsolja a playstationt és tovább agyal azon hogy bokszolni kéne  :D

LuckyDingo

Ha ebből feláll az már tényleg csoda lesz XD A végén olyan, mintha kicsavarodott volna a nyaka valami természetellenes módon:D

NLZ

Quote from: Bishop on 2011-05-29, 18:43:30
Ippot kiütik, majd Ippo kikapcsolja a playstationt és tovább agyal azon hogy bokszolni kéne  :D
Akkor már Ippo felébred a fa alatti szunyókálásból, rájön, hogy úgysem kap el egy falevelet se, ezért hazamegy maszturbálni.
[reserved]

Prof. William

Vagy inkább...

Kiderül hogy Ippo a 2-ik álomszinten van és csak álmában játsza le ezt csatát és tulajdonképpen valóságban még éppen csak elkezdte az első ütést. De aztán felébred és indul a banzáj!