Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Twitchblade

Quote from: chilip on 2008-08-08, 23:57:53
A Shadow Star vége most az volt, hogy [spoiler] kiirtotta az emberiséget és teremtett/szült 2 embert akik újrakezdik az emberi evolúciót? kicsit end of evangelion vége lett  ::) [/spoiler]
Igen, valami olyasmi,[spoiler]úgy tűnik, hogy végülis sikerült nyélbeütnie Shiinának Tsurumaruval, és Mamikóval elpusztítják és újrakezdik a világot, két gyereket szülve(Mamiko az egyik yakuza beütésű fazontól lett terhes), marha jó, most kezdődhet az egész előlről :gyagya: [/spoiler]
Ja, és a végén Akirával most mi lett?[spoiler]Tolószékes lett és leugrott az emeletről, vagy még ott halt meg a kézben?[/spoiler]
Bullets can't stop destiny

chilip

2 nap alatt 3 kekkaishi chapter :D yaa~ay  :whoah: jó kis harc megy most ;)

Twitchblade

2 új chapter Bitter Virgin , az első ugyan nem túl extra, de a második jelzi, hogy ez már az utolsó volume, mert igencsak beindulnak az események. Bár srsly guys, ilyen módon megoldani.....  :ejj:

minuszmiki

Quote from: Twitchblade on 2008-08-16, 00:19:02
2 új chapter Bitter Virgin , az első ugyan nem túl extra, de a második jelzi, hogy ez már az utolsó volume, mert igencsak beindulnak az események. Bár srsly guys, ilyen módon megoldani.....  :ejj:
I lol'd hard at this developement. :D

Bishop

4 új chapter Monster soulból ráadásúl milyen jók :whoah:

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2008-08-16, 08:53:26
Hát mondhatni, hogy a Onemangán lévő 4. chaptertől indul az egész /karakterdesign változás is van, bár csak James-en feltűnő/ Ami előte van az inkább 3 pilot chapterféleség :)

Elvileg ez a manga már kifutott :/ Olyannyira, hogy ennél több már nem is lesz XD

Alkyra

Quote from: LuckyDingo on 2008-08-16, 10:18:45
Hát mondhatni, hogy a Onemangán lévő 4. chaptertől indul az egész /karakterdesign változás is van, bár csak James-en feltűnő/ Ami előte van az inkább 3 pilot chapterféleség :)

Elvileg ez a manga már kifutott :/ Olyannyira, hogy ennél több már nem is lesz XD

Yah. Elvileg az volt az utolsó rész.(Mangafoxon írja is, hogy Ending Chapter)

Bitter Virgin-t meg így elcseszni...Ebből szép sztorit lehetett volna csinálni, de nem volt elég pénz rá úgytűnik.(mint pl az MXO ami szintén qrvajó volt, de abbahagyták...)

chilip

Quote from: Alkyra on 2008-08-16, 11:29:35
Quote from: LuckyDingo on 2008-08-16, 10:18:45

Yah. Elvileg az volt az utolsó rész.(Mangafoxon írja is, hogy Ending Chapter)

Bitter Virgin-t meg így elcseszni...Ebből szép sztorit lehetett volna csinálni, de nem volt elég pénz rá úgytűnik.(mint pl az MXO ami szintén qrvajó volt, de abbahagyták...)

Onemangán még ongoing  :ejnye:

ed.: apropó, kurohime jó kis manga :D
[spoiler][/spoiler]

Bishop

Reméljük nem, bár voltak nagyon ending gyanus jelenetek, de ha ígyis van jó volt, biztos nincs a mangakanak a Fairy Tail miatt ideje, aszem ő rajzolja nem?

Nihilus

6 chapter My Balls
Ezt is fordítani fogom a csapattal,ezért elkezdtem olvasni...most épp azt nem tudom eldönteni,hogy ez most h vagy nem h. :muhahah:

Rounin

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2008-08-16, 12:46:53
Reméljük nem, bár voltak nagyon ending gyanus jelenetek, de ha ígyis van jó volt, biztos nincs a mangakanak a Fairy Tail miatt ideje, aszem ő rajzolja nem?
Ő rajzol-TA. Aztán abbamaradt és asszem ezek után jött a FT/vagy ezzel együtt indult, azt nem tom :S
Viszont Mashima-senseinek teli van most a keze, hiszem, rajzolja a heti FT-t meg mellé a havonta jelentkező Monster Hunter Orage-t is XD /sztem ezt nem a story miatt csinálja.. csak a pénzért lol XD/

chilip

spiral-al mi van? nem fordítja senki? elolvastam végre a 68. chaptert is onemangán, de lurkon sincs fenn tovább. Havi manga?

ed.: nu megnéztem, már rég kinn végig a manga és kurvára érdekelne a vége de most nem fordítja senki? majdnem a legvégén hagyták abba a fordítást...

Twitchblade

Hmm, onemanga pöppet le van maradva...

Kenichi 142

Kekkaishi 193

Gantz 278 Végre vége, már csak a pontozásra kell várni egy hónapot  :frown:

Bishop

Na van Monster Hunter Orage is. Egész jó rész volt de ha választanom kéne Monster hunter és Monster Soul között akkor utóbit választanám. Amugy Shiki még mindig best, nem teljesen de megvannka részben benne azok a jellemzők amik Luffyba. Akkora egy idióta és ahogy csak úgy mások képébe mondja véleményét,na meg ahogy a legkisebb csekélységen is csillogó szemekkel néz :D

Alkyra

Bitter Virgin: Yuzu megkavarja egy kicsit a dolgokat, de ahogy elnézem ennek a mangának lassan vége lesz.

Soul Eater: Újabb lvl up, csak most az ellenfélnek.

chilip

elolvastam Elfen Lied-et amíg kinnvan, hát mingyárt vége, 3-4 chapternél többet nem jósolok neki. Lucy viszont kicsit IMBA  :eek:

Bishop

Új Code Breaker: Ez is jó rész volt, főleg az elején mikor lazán vitatkoznak háziról meg hasonlókról miközbe fedezék mögül lövik őket  :lol:

Edit: új Jackal rész, semmi különös nem történt pár új ellenség megmutatkozott, mindenki tiszta gar  :D

Immortal Regis, ez is szépen alakul, új dolgok derülnek ki és úgylátszik főhős is kap valami új buffot.

Alkyra

Húú de rákapcsoltak a Bitter Virgin-re!Oo Halad a sztori ezerrel s szerencsére pont olyan hangulatom van, hogy simán bejönn az egész.
Nem tudja valaki, hogy hány rész jönn ki még belőle?

Chronus

xxxHolic 163:
Szokásos adag nagysemmi.

Kanokon 9:
Wááááá.... Fákk this manga with it's fákken cliffhangeres. :falba: Jönne ki gyorsabban....

Alkyra

Bitter Virgin End: Hülyén zárták le az egészet, de fogjuk rá, hogy "happy-end" lett a vége.

Bishop

Full metal alchemist: 55ig részig eljutottam, de nagyot csalódtam az animbe, az egész anime egy nagy Bullshit ahoz képest ami mangaba van. Alapvető dolgok mint a homonculusok sőt még egyesek karakterei is más pl Lust. Nem tom honnan fogják folytatni az új FMA animet de sztem az elsőt is teljesen újra kéne csinálni :ejj: Viszont manga rohadt jó :jee:

smash++

Úgy tűnik nem bírom 100%-ban betartani, hogy nem nem olvasok csak max (Naruto,Bleach,One Piece, Fairy Tail) mangat. Pedig már jó pár manga is üvöltözik a onemanga oldalról, hogy el kell olvasni :)
Leginkább azoknál az animeknel ahol az anime befejezetlen  vagy nem tudja hozni a manga formát.
De mindig félek, hogy a manga után lehet nem lesz jó megnézni az animet...

Szal így most bukkantam bele egy másik mangaba

Boku ni Natta Watashi
Romance,School life, Shoujo
Ha jól gondolom ez a tipikusan girl manga. De engem nem zavar, valahogy pont vmi ilyesmire volt/van szükségem. 4CH-t láttam eddig.
Röviden nagyon tetszik és a rajzolás is ok, habár néha volt kifogásolni való. Remélem happy end lesz a vége és nem lesz benne nagy dráma  :D

Darkstar

Kiss x sis 17.

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF, ez jobb, mint az eddigi c74es cuccok 95%a  :whoah:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-08-26, 01:00:51
Kiss x sis 17.

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF, ez jobb, mint az eddigi c74es cuccok 95%a  :whoah:

AAAGTRTHH!! GIMME NAAAAOOO!! :morci:

edit:
FCK YEAH AWESOME! :whoah:
edit2.: megjegyezném, hogy nőt így elvinni nagyon nehéz. ne próbáljátok ki otthon. :lol:
edit3.: én is akarok egy ilyen testvérpárt.:)

Chronus

My Balls: ch16
[spoiler][/spoiler]
WAAGH, CLIFFHANGER!! MOAR!! NEED MOAR!!!

Alkyra

Quote from: Chronus on 2008-08-27, 00:49:04
My Balls: ch16
[spoiler][/spoiler]
WAAGH, CLIFFHANGER!! MOAR!! NEED MOAR!!!

A 17es is kinn van már egy ideje.(Legalábbis nekem már régóta itt pihen a gépemen.:) )

Én most a Mysterious Girlfriend X-et olvastam. Sajnos nagyon lassan adják ki, de nagyon érdekes egy manga. Van benn egyfajta ártatlanság amit manapság már nehéz megtalálni a különböző mangákban. Egy srác s egy furcsa lány nemmindennapi kapcsolatát mutatja be s kíséri végig történetüket.
Annyira megfogott az egész, hogy egy ültőmben kiolvastam az összes megjelent chaptert.(nem volt nehéz ugyanis csak 19 van kinn...)
Ajánlom azoknak akik szeretik a lágyabb szerelmi történeteket.

10/10

Bishop

Na végre beértem az FMA-t. Elmondhatom hogy manga megint csak felülmúlta az animet. Akiket még érdekel a téma feltétlen kezdjék el olvasni. A kettő teljesen külömbözik egymástól, mintha két külön dimenzió lenne ahol a nevek a helyszinek és a történet kezdete lenne azonos. Anno anime végét indig elég gagyinak találtam, de hogy ennyire átvariálják a mangat :ejj:
Remélem jön szépen havonta, mert kezd a cliffhanger beindulni és egyre nehezebb lesz kivárni  :bruhuhu:

Shuhants

Szasztok!
Nem írtam a fórumra vagy 2 éve sajna, de majd most...

Olvastam az Uzumaki-t. A youtube-on összeakadtam
a film változat trailerével, és gondoltam előbb elolvasom a mangát.  Ez valami nagyon durva
Nagyon kemény horror, nem gondoltam volna soha, hogy ilyenre képes egy képregény, hogy Lovecraft írásainak a hangulatát rajzokkal lehetséges átadni. :eek:

És azóta mindenütt meglátom a spirálokat... :eek:

Aki szereti a horrort, annak kötelező.

Életem első mangája volt ez, hát, ilyen színvonalas dolgokat én még akarok olvasni!

Bishop

Bakuman
Kezdésként egy kis kedvcsinálónak már az is elég hogy a Death Note alkotójától van. A story két srácról szól és az álmukról hogy mangakak lesznek. Ám ez nem olyan egyszerű mint azt mi gondoljuk, igenis kevesen lesznek mangakak és még kevesebben elismertek.
Az egyik főszereplő Mashiro, elég céltalan életet él, annyit szeretne elérni hogy jó jegyei legyenek felvegyék egy egyetemre és majd egy jól menő céghez. Ám ez nem az amit akar, nagyon jól tud rajzolni és mindig felnézet halott nagy bátyjára aki mangaka volt de nem ép a jó fajtából, aminek köszönhetően sose kapta meg a nőt akit szeretett és később meghalt. A másik szereplő Tamaki aki az osztály első és nagyon álmodozó jelleme van annak ellenére hogy mondhatni zseni. Ezen kívül első osztályú író. Elhatározza hogy megkéri Mashirot hogy csináljanak egy mangat közösen, ám Mashiro elutasítja. Amikor azomban kiderül hogy Mashiro szerelme Azuki is nagy álmokat dédelget, seiyu akar lenni. Mashiro nem tudja kifejezni érzéseit neki de Tamaki közreműködésével egy fogadalmat tesznek ketten Mashiro nagy mangaka lesz még Azuki(aki amugy titokban viszont szereti Mashirot) nagy seiyu lesz és ha mindketten megvalósítják az álmukat elveszik egymást.
Eddig 3 rész van kint belőle, de nagyon hangulatos manga, remélem több is lesz belőle. A karakterek mind egytől egyig tökéletesek, a story is  :jee: