Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2009-05-23, 11:42:57
Azért van egy határa a copyzásnak s a 'célozgatásnak'.

Mielőtt megkérdezné valaki, ez nem a Black Cat-ből van, hanem a to-love-ru-ből...

Igazából ha önmagától copyz, akkor nem tom mi a baj? :P Mondjuk azt nem tudom hogy mi célja Black-el, de majd kiderül :)

Alkyra

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-23, 11:48:28

Mielőtt megkérdezné valaki, ez nem a Black Cat-ből van, hanem a to-love-ru-ből...

Igazából ha önmagától copyz, akkor nem tom mi a baj? :P Mondjuk azt nem tudom hogy mi célja Black-el, de majd kiderül :)

Engem piszkosul zavar. Nehéz lett volna kitalálni más karaktert?

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2009-05-23, 12:08:07
Quote from: LuckyDingo on 2009-05-23, 11:48:28

Engem piszkosul zavar. Nehéz lett volna kitalálni más karaktert?

Szerintem nem zavaró, ennyi erővel akár össze is köthetné a két storyt XD Csak akkor mondjuk nem Golden Darknessnek kellett volna hívni Yami-t hanem Eve-nek :D De ahol minden pillanatban előugorhat egy "ufo", ott nincs határ :D Yami chan jó fogás volt, Black szerintem hamar elszáll majd, nem kell még egy hím ebbe a mangába XD

Titkos

Black Cat mangát nem ismerem, de a mangaka ugyanaz, és már az előző fejezetben lévő fekete macska után sejtették sokan 99%-ra, hogy fel fog tűnni. :) Szerintem amúgy nem kell félni, hogy állandó szereplő lesz, ez egy vendégszereplés a To Love Ru nemtudomhanyadik évfordulójára. :) (Mint amikor anno a régi Dragonball animében egy ideig feltűntek a Dr. Slump karakterei. :D) Meg amúgy olyasmit is hallottam, hogy Yami sem annyira eredeti karakter, szintén a Black Cat manga egyik szereplőjének a "v2-es" verziója. (Csak ezt nem tudom megerősíteni vagy cáfolni, mivel mondom, nem ismerem a Black Cat mangát.)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Alkyra

Quote from: Titkos on 2009-05-23, 20:42:53
Black Cat mangát nem ismerem, de a mangaka ugyanaz...

Tudom. Mindkét művét ismerem s láttam is.

és már az előző fejezetben lévő fekete macska után sejtették sokan 99%-ra, hogy fel fog tűnni. :) Szerintem amúgy nem kell félni, hogy állandó szereplő lesz, ez egy vendégszereplés a To Love Ru nemtudomhanyadik évfordulójára. :)

Alapból nem tartottam tőle. Ezek a... 'történeti megmozdulások/csavarások' nem ismeretlenek számomra már jóideje.

Meg amúgy olyasmit is hallottam, hogy Yami sem annyira eredeti karakter, szintén a Black Cat manga egyik szereplőjének a "v2-es" verziója. (Csak ezt nem tudom megerősíteni vagy cáfolni, mivel mondom, nem ismerem a Black Cat mangát.)

Yami pontos másolata a Black Cat Eve karakterének. Kinézetben, képességekben és jellemben is. Egyedül annyi különbésg van a kettő között, hogy Yami egy 'űrlény', míg elődje egy erősen génmanipulált ember.

No mindegy. Lenyelem. Nem mintha akkoar to-love-ru fan lennék. Ez a manga csak akkor jó, amikor már nem láttad a barátnődet legalább egy hete... :szemuveges:

NLZ

Hol késik már a Psyren és a Beelzebub? :Eztneked:

Jah, ajánlom olvasni a Princess Resurrection-t. hercegnő, láncfűrész, monster of the week. Egyedüli negatívum, hogy a mellek néha kissé furán vannak megrajzolva. :D
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-05-24, 01:56:49
Hol késik már a Psyren és a Beelzebub? :Eztneked:

Jah, ajánlom olvasni a Princess Resurrection-t. hercegnő, láncfűrész, monster of the week. Egyedüli negatívum, hogy a mellek néha kissé furán vannak megrajzolva. :D
Psyren már rég van, nézd Mangashare-en: http://read.mangashare.com/Psyren/chapter-071/page001.html
Beelze még télleg sehol, de majd jön.

KeLa

Beelzebub-ból már van raw, am poén h mind2nek cliffhangerrel lett vége :D

Member

Belenéztem csöcs ügyben, de nem találtam kivetnivalót. Vagy vannak benne nudi didók is?

NLZ

Quote from: Member on 2009-05-24, 13:54:20
Belenéztem csöcs ügyben, de nem találtam kivetnivalót. Vagy vannak benne nudi didók is?
Nincs. Mindegy, ha neked nem tűnik fel, akkor nincs gond. :D
[reserved]

Zen

Undead
http://unixmanga.com/onlinereading/Undead.html
Eddig 4 ch jött ki.
Egyelőre nehéz megmondani h milyen manga ez. Az első két rész kicsit hasonlít a Karma sorozatra csak pozitív hang ételű, a másik meg olyan, mint.. umm... see for yourselves.
Az első két sztoriban vannak a zombik, akik olyan emberek, akiknek erős ambícióik maradtak amikor meghaltak, h élőholtként visszatérnek. A zombik teljesen normálisnak tűnnek, pár dolgot leszámítva: Nem emlékeznek h meghaltak volna, napfénytől és melegtől pedig bomlani kezdenek. És a melegségbe a boldogság is beletartozik. Oops..
A másik 2 sztori gonosz szellemekről és szellemvadászokról szól, konkrétan Tarouról és Jikkoról, közülük az előbbi a vadászvizsgájára készül.
Többé-kevésbé megható történetek, szép art, action, adventure, romance, comedy, idézős támadások.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Seikon no Quasar
Először meghallottam hogy csecsszopásból erőt nyerőharcosok vannak benne, gondoltam hú ez nekem való érdekes meg vicces lehet.
Igazából Olyan, mintha a D.Graymant a FMA-t és egy enyhe ecchi mangát kereszteztek volna. A story nem olyan rossz, mint amire számítottam. Kár hogy csak 3 volume van eddig lefordítva :S Az animéjére meg nem várok, mert ezt csak elrontani lehet :S Minden esetre nekem tetszik eddig.

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-26, 01:08:22
Seikon no Quasar
Először meghallottam hogy csecsszopásból erőt nyerőharcosok vannak benne, gondoltam hú ez nekem való érdekes meg vicces lehet.
Igazából Olyan, mintha a D.Graymant a FMA-t és egy enyhe ecchi mangát kereszteztek volna. A story nem olyan rossz, mint amire számítottam. Kár hogy csak 3 volume van eddig lefordítva :S Az animéjére meg nem várok, mert ezt csak elrontani lehet :S Minden esetre nekem tetszik eddig.
+1
Also, a romantikus szálat jobban örültem volna ha kihagyják, vagy ha már ennyire hangoztatják Mafuyu hűségességét, akkor Tomoval Yuri Love inkább. (Nem bírom Sasha-t, de azon kívűl is erőltetettnek érzem.)
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

KeLa

Seikon no Quasar
Azért azt nem mondanám h ez "enyhe ecchi" lenne, mert akkor még nagyon könnyen jó is lehetne az anime (bár valszeg a vallással kapcsolatos szálat is elbarmolják :/), de neeem, tényleg krvanagy az esélye h ezt elrontják... azért érdekelne h most kijött ch.13 milyen formában kerül át az animébe... egy kedves és aranyos loli ikerpár akik csak játszani szeretnének Sashával? :rotfl:

SaiyaGin

Seikon no Quasar

1-9: ez egy beteg, beteg manga.

Zen

Akkor kíváncsi vagyok Berserkre mit mondanál. :D
&fmt=1

SaiyaGin

Quote from: Zen on 2009-05-28, 09:29:51
Akkor kíváncsi vagyok Berserkre mit mondanál. :D

Jah.  Kerülöm is. :D

katz

Seikon no Quasar
Ortodox, echi kémia óra, kis romantikával.
Rühellem a kémiát, de a rajzolása az teccik, a történet kisssssé  :wtf:

Clio Falcon

Legutóbb az Angel Sanctuaryt olvastam. Eleinte magyarul kezdtem el ( az első három kötet meg is van) de belefáradtam a várakozásba, hogy nem jelent meg időben a következő kötet, úgyhogy maradt az angol fordítás. Nagyon tetszett, amit olvastam, bár voltak, dolgok, amik elég zavarosan és soká estek le, de ettől függetlenül tetszik a sztori, imádom a rajzolását, és Rosiel rulez :angyali:! (bár cegénke kissé szerencsétlen sorsú, és hát agyára ment az a néhány tízezer év, amit megélt, de így van már a nagyöregekkel). Mondjuk nem csípem a harcjeleneteket egy mangában, mert sokszor átláthatatlanok, de ebben azért nincs annyira sok. Szerencsére.
"Under this mask is....
there are times, when there's another mask is underneath."

chilip

Quote from: Clio Falcon on 2009-05-28, 16:18:44
Legutóbb az Angel Sanctuaryt olvastam. Eleinte magyarul kezdtem el ( az első három kötet meg is van) de belefáradtam a várakozásba, hogy nem jelent meg időben a következő kötet, úgyhogy maradt az angol fordítás. Nagyon tetszett, amit olvastam, bár voltak, dolgok, amik elég zavarosan és soká estek le, de ettől függetlenül tetszik a sztori, imádom a rajzolását, és Rosiel rulez :angyali:! (bár cegénke kissé szerencsétlen sorsú, és hát agyára ment az a néhány tízezer év, amit megélt, de így van már a nagyöregekkel). Mondjuk nem csípem a harcjeleneteket egy mangában, mert sokszor átláthatatlanok, de ebben azért nincs annyira sok. Szerencsére.

üdv a fórumon :) kb feléig olvastam el aztán valamiért abbamaradt :( most hol jársz benne?

ed.:

the world god only knows 41

teacheee~er GET - jó kis mangó, szeretem :D és úgy néz ki naponta fognak kiadni egy chaptert, míg 4chanon nagy a hangja a mangónak ^^

Prof. William

Mysterius Girlfriend 35

Urabe fejlődik. :) Talán az összes eddigi fejezetben nem mutatott annyi érzelmet mint ebben. :) Aranyos volt.

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2009-05-29, 23:52:23
the world god only knows 41

teacheee~er GET - jó kis mangó, szeretem :D és úgy néz ki naponta fognak kiadni egy chaptert, míg 4chanon nagy a hangja a mangónak ^^
Lol ezt anno még én is tisztítottam XD Kicsit elmaradtak fordító miatt, azért tudnak ilyen gyorsan kiadni. Egyébként egész jó. "Kami-sama" erősen hajaz Light-ra XD Csak itt nem a Just as planned a végszó, hanem: I can see the end! :D

szerk.: Új Beezlebub kintvan és Oga megint lol kijelentéssel zárta a fejezetet..  ::)

Zen

Kampfer
Senou Natsuru egy reggel arra ébred, h a szebbik nem sorait erősíti, majd a plüssállata felvázolja neki a helyzetet: kiválasztották, Kampfer (harcos németül) lett, akik egymással harcolnak (miértet nem kap). Suliba menet összefut Akane-channal, aki egy félénk, kedves lány...amíg át nem megy Kampferbe. :D A keletkező kalamajkában megmenti a love interest Kaede-t, akiben EPIC WIN hajlamok ébrednek.  :appl:
Eddig sajnos csak 4 fejezet van. :c
&fmt=1

KeLa

Zen

&fmt=1

Zen

Kashimashi Girl meets Girl
Hazumu, miután első szerelme visszautasította vallomása után, kirándulni megy a kedvenc hegyére, ahol rázuhan egy űrhajó. Oops. Az alienek szerencsére össze tudják rakni szerencsétlent (majd szétkürtölik az egész világnak), csak van egy apró bökkenő: lány lett belőle. Érdekes módon a sztori elég hamar túlteszi magát a nemváltáson, és a lényegre koncentrál: Hamuzunak választania kell gyerekkori barátja és az első szerelme közt. És akkor még Alien-san se megy messzire.
8,5/10
&fmt=1

Member

Nem tudom, mennyivel több a manga az animénél, de az író ott nem vitte túlzásba. :)

Zen

QuoteAdaptation Decay: The anime goes off in a completely different direction after a few episodes and sadly plays straight some of the tropes the manga subverted.
&fmt=1

NLZ

Nem volt rossz ez a 666 Satan. Tipikus shounen, hatalmas faszságokkal, főleg az uccsó részben vadult el a mystic bullshit explain generator. Meg a fejem fogtam, a Rubik-kígyó megjelenésénél és Lilith színrelépésénél. Azért nem bántam meg, jobb volt az átlagnál. 8/10
[reserved]

Devian

Quote from: Zen on 2009-06-07, 20:55:06
Kashimashi Girl meets Girl

érdekes story csak
[spoiler]zavar, hogy amint lány lesz a főszereplőből .. mindenki elkezdi szeretni meg az ellenkező nemhez vonzódni ...[/spoiler]