Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Zen on 2010-05-05, 19:27:41
Ane Doki slightly extended ending out of fucking nowhere
És van pofájuk sequel-t írni a fájlokra. :Eztneked:

Hopp, megérte random benézni. :merci:

Szerk.: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF....*wheeze*... whatever.

Titkos

Quote from: chilip on 2010-05-28, 09:54:44
HunterXHunter végre kezdik kiírni a Royal Guardokat, KÖZELEDIK AZ ARC VÉGE!!!!! remélem az az orgyilkos (?) csapat öli le a visszatért vezérrel a királyt :D már kurvára nem emlékszem a nevükre, Kilua huga belépett közéjük.

Ha leszámítjuk, hogy a chapterek sebessége miatt talán egy kötetnyi sztori sem jön össze egy év alatt, és a rajzolás is erősen hullámzó, azért élvezhető a cucc? Úgy értem, legalább megéri várni rá? A YYH olyan "egyszer egy erős szódával elmegy" volt nekem, és gondolkoztam, hogy lehet ezt is el kéne kezdenem, de a sebesség kissé aggasztott.

Quote from: LuckyDingo on 2010-05-30, 14:06:59
No vége lett a Ga-reinek. Nem volt rossz, csak kicsit sok volt benne a világvége hangulatú fight XD A vége meg tipikus befejezés lett [spoiler]a szeretet végül mindent megoldott..XD[/spoiler]
Attól függetlenül egy 7/10-et érdemel nálam.

Jaja, nekem is bejött. Igaz, hogy rendesen az elejétől a végéig még nem olvastam el (majd azt is, ha lesz időm :)), de kifejezetten tetszett, hogy nem valami húdeszomorú-világvégés ending lett belőle, hanem egy vidám lezárás. A mangát meg nem tudom mit fikázzák sokan, attól még, hogy nem olyan, mint az anime, a maga nemében simán egy élvezhető sorozat, semmi extra, de egy olyan 7/10-et én is adok rá, főleg, hogy manga!Kagura rulez. :3
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Maron

Gokusen manga fordítását végre befejezték, még a 10. kötet környékén tartott, mikor kimondtam rá a végleges pontszámot: 10/10. A humora zseniális, nem rózsaszín, a romantikus felhangot a minimum szinten tartották, a szereplők mindegyike hatalmas figura volt egészen a végéig, és aminek a legjobban örültem: nem fulladt a vége nyáltengerbe, mint a live. :Kiraly: 

chilip

Quote from: Titkos on 2010-06-09, 09:07:51
Quote from: chilip on 2010-05-28, 09:54:44
HunterXHunter végre kezdik kiírni a Royal Guardokat, KÖZELEDIK AZ ARC VÉGE!!!!! remélem az az orgyilkos (?) csapat öli le a visszatért vezérrel a királyt :D már kurvára nem emlékszem a nevükre, Kilua huga belépett közéjük.

Ha leszámítjuk, hogy a chapterek sebessége miatt talán egy kötetnyi sztori sem jön össze egy év alatt, és a rajzolás is erősen hullámzó, azért élvezhető a cucc? Úgy értem, legalább megéri várni rá? A YYH olyan "egyszer egy erős szódával elmegy" volt nekem, és gondolkoztam, hogy lehet ezt is el kéne kezdenem, de a sebesség kissé aggasztott.

jó sztem, csak a legutóbbi ARC "complete mess"

NLZ

HunterX2 úgy jön ki elvileg, hogy mindig egy kötetnyi adag. Egyébként nem nagy szám, csak néha lehet jókat röhögni, mint most a kisgatyán.
[reserved]

LuckyDingo

My Balls - nah ha minden igaz, hála pár 4chanos anonnak elvileg végig le lett fordítva/persze lehet hogy slowpoke vagyok.. és már rég megvan/. Igazából semmi nagyobb fordulat nem következett be, de mindenesetre az egész mangára egy 8/10-et adok a műfajon belül, mert még egy ennyire "ilyen" mangát eddig nem olvastam :D

Titkos

Nem vagy slowpoke, legalábbis én nem találtam a 40-esről, illetve attól feljebb lefordított fejezetet. Linket plíz. :D
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

LuckyDingo

Quote from: Titkos on 2010-06-09, 22:27:58
Nem vagy slowpoke, legalábbis én nem találtam a 40-esről, illetve attól feljebb lefordított fejezetet. Linket plíz. :D
Tess: http://www.mangatoshokan.com/read/My-Balls/4chan/40

Titkos

:merci: Végülis a happy end meg az eredetiség miatt én 9/10-et adok rá, bár azért a főpároson kívül jól el lett felejtve mindenki, érdekelt volna, hogy pl. mi lett Minayóval és Irene-el.

chilip

Needless 71 : a végén a fail az EPIC WIN  :lol:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Chronus

Hanyadik trap manga ez már?
Egyáltalán meg lehet őket számolni?

Prof. William

Quote from: Titkos on 2010-06-10, 00:50:13
:merci: Végülis a happy end meg az eredetiség miatt én 9/10-et adok rá, bár azért a főpároson kívül jól el lett felejtve mindenki, érdekelt volna, hogy pl. mi lett Minayóval és Irene-el.

Irene valószínűleg tovább járja a világot és igyekszik lefeküdni minél több palival, Minayo meg úgyis csak azért volt hogy kb másfél naponta veszélybe kerüljön a világ. :)

Egy anime verzióval ki tudnék békülni. Persze cenzúra nélkül.

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2010-06-14, 12:43:46
Quote from: Titkos on 2010-06-10, 00:50:13

Irene valószínűleg tovább járja a világot és igyekszik lefeküdni minél több palival, Minayo meg úgyis csak azért volt hogy kb másfél naponta veszélybe kerüljön a világ. :)

Szerintem ezt még hajnali sávban is sok ködfelhővel mernék megcsinálni XDD

Titkos

Quote from: Prof. William on 2010-06-14, 12:43:46

+1

Amúgy meg nem hajnali adás kell kődfelhővel, hanem OVA kiadás (ha kell, hentaiként kiadva) és helyben is vagyunk. :) (Más kérdés, hogy azok nem szoktak 3-6 epizódnál többet megérni, amibe a manga fele sem férne bele.)

NLZ

Az új Wolf Guy nagyon badass lett. Meglepődtem, hogy tetszett. :D
[reserved]

Bishop

Ololol Dragon ball AF :D, valami fanmade az tuti de egy két plot hole-tól eltekintve jó cucc, a grafika is jó :D

via_mala

Quote from: NLZ on 2010-06-16, 21:48:21
Az új Wolf Guy nagyon badass lett. Meglepődtem, hogy tetszett. :D
Haguro, ehhh....
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Titkos

Quote from: Bishop on 2010-06-17, 01:12:35
Ololol Dragon ball AF :D, valami fanmade az tuti de egy két plot hole-tól eltekintve jó cucc, a grafika is jó :D

Tudtommal ez már vagy minimum 13 éve a neten kering, a DBZ-s és DBGT-s karaktereket fanok összegyúrták, és belőlük terveztek újakat. Mondjuk azt nem tudtam, hogy sztorit is írtak. XD

chilip

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Darkstar

Nanoha Force, az egyik a két folyamatban lévő manga közül. A másik a Vivid.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Darkstar

Saki ch 66 preview

Fuck year, Momo. Egyébként elég sokat nőtt bizonyos szempontból az elmúlt ~10-15 chapterben.  :Kiraly:
[spoiler=Momomomomo][/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

Quote from: Zen on 2010-06-18, 19:23:28
Quote from: chilip on 2010-06-18, 19:13:12
Signum...  :frown:

[spoiler][/spoiler]
Ez mi ez?

ez a hivatalos folytatás (Magical War Lyrical Nanoha Force), a másik meg a Vivid ami pure filler fanservice Vivio főszerepében.

és sztem meg Force > Vivid :P ha fanservice-t akarok, olvasok jobbat máshol :D

Zen

Ha már DS szóba hozott egy Momo-t, egy másik Momo egy chapter alatt faszán el lett kúrva. :falba:
&fmt=1

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

Quote from: Darkstar on 2010-06-18, 23:42:44
Quote from: chilip on 2010-06-18, 23:16:29
Vivio főszerepében.
Pont ezért jobb.

semmi értelme az egésznek, mindenki mosolyog, very happy, nagyok a melleik és pew pew megy közbe. azt hittem lesz valami az ismeretlen harcossal aki összever mindenkit DE 1 CHAPTER ALATT BEFRIENDED!!! csak vivio miatt nem lesz Vivid > ALL , kéne mellé tartalom. meg mindenki ugyanúgy néz ki lassan csak másik hajjal :D