Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: Member on 2011-07-26, 16:09:16
Animében szerintetek eljutnak a végéig?

[spoiler]Ki halt meg a végén?[/spoiler]

[spoiler]Senki. Csak a kislany felnove nem a legjobb baratjaval es majdnem-testverevel lep le csaladot alapitani, hanem a neveloapjanal marad es a manga vegen a vele valo hazassagrol szovegelnek. Brrr. A lany akkor mar kb 18-20, neveloapu 44 kb... ja es tok veletlenul kiderul, hogy a nagyapa nem a kislany apja, nahat! :facepalm:
Normal esetben a neveloapu hozzamegy a barat anyjahoz akivel joban voltak, de persze neeeem, ezt itt nem lehet.[/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

chilip

Arachnid 03 - sztem túl gyorsan írták le a tanulását a fő fegyverének :P meg remélem nem megy át a végén DBZ-be és ezt a betegséget emberfeletti magasságokba teszik, hogy csak azért nem tudja az emberek 99,999%-a uralni mert képes lesz az időt befolyásolni mert túl nagy hatalom és bekötött szemmel, hátrakötött kézzel fejenálva pörögve majd teleportálgat vagy valami hasonló bullshit

de amúgy eddig nagyon jó hangulatra ( meg ha elnézem neki hogy 3 chapter alatt eljutott arra a szintre hogy legyőzte a bérgyilkost aki jó sok éve ezt csinálja )

NLZ

Azért kicsit felületes volt ez a hirtelen powerup. :)
Ám köv rész dönti el, hogy ez jó manga-e, vagy sem. Ha nagyon jó indok nélkül kihagyja ezt a mészárlást, akkor mehet a süllyesztőbe. Mondjuk pont ilyenkor a cliffhanger ritkán jó jel.
[reserved]

Prof. William

Most nem azért de a csaj nem szörnyeteg szóval biztos hogy nem nyírja ki az őt szekáló csajtriót. Ezt 100% ra veszem.

Mellesleg ha tényleg életre halálra ment volna a bunyó a bérgyilkos tuti mutatott volna valami érdekeset. Valamint sztem még a tanítás sem ért véget.

Viszont nem tartom kizártnak hogy léteznek hasonló mind más speckóval rendelkező assasinok szóval lehetséges a dragon ball faktor.

NLZ

Ő mondta, hogy nem élesben akar először ölni, így kipróbálja milyen. Szal akkor most beszariként elszalad és küzd a sötét oldal ellen?
[reserved]

Prof. William

Tudom de valahogy nehéz elképzelni róla az eddigi teljesítmény alapján. Szerintem elsőnek igenis élesben fog ölni.

+ nem igazán illene az Asassin imagebe ha ott megölné őket. Ha tényleg akarná akkor nem ott az iskolában, nyilvános helyen, nyírná ki őket hanem jó Asassinhoz méltóan szépen becserkészné a csajokat.

A főnök meg... Ezer oka lehet miért tudta...

1. Ott volt a tömegben.
2. Valahogy figyelte a dolgokat kamera stb. vel.
3. Maga a tetkós fejű volt az...

A lehetőségek száma nagy.

NLZ

Nyilván ha tényleg a bérgyilok útra lépne, akkor fel kéne hagyni az eddigi életével. Akkor viszont már két legyet egy csapásra, intézzük el a kis geciket is. Rájön majd, hogy milyen mocskos tud lenni a meló, ezért majd törekszik a tisztaságra. Igazán szép tanmese lenne. :D
[reserved]

chilip

nekem egyedül a hyper tréning nem tetszik egyenlőre :3 megdőlt ichigo rekordja a 3 napos bankai tréninggel :D

SaiyaGin

Unbalance x Unbalance 77
Ez nem csak, hogy szánalmas, de ráadásul még az Onegai Teacher koppintása is.  :lame:

NLZ

[spoiler=Arachnid 04]

Kész, ez mindent alulmúlt. :facepalm:[/spoiler]
[reserved]

Prof. William

Quote from: SaiyaGin on 2011-07-28, 22:48:57
Unbalance x Unbalance 77
Ez nem csak, hogy szánalmas, de ráadásul még az Onegai Teacher koppintása is.  :lame:

És ehhez 77 chapter kellett hogy rájöjj? :)

SaiyaGin

Quote from: Prof. William on 2011-07-29, 19:08:53
Quote from: SaiyaGin on 2011-07-28, 22:48:57
Unbalance x Unbalance 77

És ehhez 77 chapter kellett hogy rájöjj? :)

Nem az egész történetre gondoltam (a hatvanegynéhányadik fejezetig nagyon tetszett), hanem eere a konkrét fejezetre (meg az előzőre is), ahol egy az egyben átvettek az OT utolsó részeiből egy loldrámát.
[spoiler]"Nem járok a tanárnővel, mert az egyik friendzone-olt háremtagomnak rosszul esik, hogy nem őt választottam, úgyhogy most én érzem pocsékul magam, meg a tanárnő."   :ejj:[/spoiler]

Prof. William

Ez mondjuk igaz.

Egyes főhősök túlságosan empatikusak.

A Srác alakítson háremet és akkor minden friendzonában lévő csajt bevehet és happy end .:)

De legalább a srác tökös nem úgy mint a Good Endingben ahol a világfájdalmas emóüzásnak köszönhetően szakítottak a csajjal.

SaiyaGin

Quote from: Prof. William on 2011-07-29, 20:31:24
De legalább a srác tökös nem úgy mint a Good Endingben ahol a világfájdalmas emózásnak köszönhetően szakítottak a csajjal.

A Good Endinget nem olvasom, és ez a postod se hozta meg hozzá a kedvemet. ^^

Prof. William

A Goog Ending grafikailag nagyon ott van de a régebbi anime/mangákat idézi ahol 1500000 chap-on át próbál szerelmet vallani a srác, csak itt rosszabb, mert elég hamar kialakulnak a dolgok de amilyen amófest azután következik arra nincs szó...

Szóval a címe lehetne Good Ending helyett "Hogyan legyünk a barátnőnkkel együtt gátlásos önbizalom hiányos, komplexusos pöcsök és borzasszuk el a másikat magunktól 50  chap-on keresztül."

Squazee2005

^ Sajnos. :(

Most így 90 fejezet után végleg bebizonyosodott számomra, hogy a Good Ending one-shotja jobb, mint ez az egész túlspillázott sztori. De most már csak azért is végigolvasom.

NLZ

Kevés jó manga van, ahol a főhős belevaló fickó és pinarinya sincs. Most így AIKI-n kívül nem is jut eszembe ilyen. :D
[reserved]

Darkstar

TLR:D 10 preview

Ohohoh végre vaéahára egy Lala chapter? Már nagyon ideje volt. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Megmurdel

Quote from: Darkstar on 2011-07-30, 23:47:10
TLR:D 10 preview

Ohohoh végre vaéahára egy Lala chapter? Már nagyon ideje volt. :D
Nah erre vártam énis :D

chilip

Warm and Fuzzy feeling: The Manga 2 :) Love So Life :D akinek bejött az Usagi Drop fíling az tehet ezzel is egy próbát.

NLZ

[reserved]

Darkstar

Quote from: chilip on 2011-07-31, 22:03:13
Warm and Fuzzy feeling: The Manga 2 :) Love So Life :D
Mi az 1?
Hidamari Sketch? (Más NEM lehet)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

Usagi Drop volt (pre time skip-es chapterok, hidamari sketch-et nem ismerem... szánom bánom a bűnömet :D )

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NLZ

Nyálcuki jah, de pont a határ alatt van, így még mosolygok rajta. :)  Bár nehéz elképzelni, hogy egy árvaházas csaj ilyen személyiség lenne, de hát ezért nézünk mangákat és nem a valóságot. :D
[reserved]

chilip

van új HunterXHunter :D hahaha végül mégiscsak a papa öli meg az összes hangyát :D

SaiyaGin

Van új Freezing is. Lana csak nem adja fel. :D

Megmurdel

Quote from: SaiyaGin on 2011-08-03, 21:22:25
Van új Freezing is. Lana csak nem adja fel. :D

Miért is tenné úgy nem lenne annyi poén.  ^^

balu01

TLR:D 10
Ezt a fejezetet talán már Titkos is megfelelőnek találja. :D Egyébként Tearju említése meglepett, úgy látszik ő is át lesz emelve a Black Cat-ből. :smile: