Main Menu

Naruto

Started by Tyrael, 2005-05-29, 16:30:24

Previous topic - Next topic

Ki a legjobb női ninja?

Hinata
Sakura
Temari
Ino
Tsunade
Kurenai
Mitarashi Anko
Shizune
Ayame
Kin
Tayuya
Tenten
Yuugao

smash++

#4020
40-41: Az OP még mindig rémes
Ez most aztán tényleg maga volt a húzás.Azért nem gondoltam volna,hogy azt fogjuk nézni ahogy Oro sétálgat:)
Sasukeval is találkozhattunk természetesen.Amikor egyébkén Naruto 3-ból átment 4farkúba nagyon-nagyon húzták,de szerintem jó volt,talán mondhtni volt azért hangulata.
A graf néhol igen érdekes volt.Főleg amikor Naruto mondta,hogy Sasuke nem egy játéka Oronak.Olyan volt,mint egy gyenge manga kiszínezve.
Köv rész de rohadt messzi van... és az még oké lenne.De az előzetes  :wtf .Nekem van rossz szemem vagy amikor kijönnek a kígyók Oro szájából erős CG hatású és kicsit túlságosan is és még szar is :)

Mpdify: Igazából csak most jutott eszembe.De mi történik Naruto ruhájával és a táskájával?Mert végülis full piros-feketében látjuk és a testéről is lejött a nem tudom mennyi bőr réteg...  :confused: :confused:

Venom

#4021
Hááááááááááát ... ha ez nem dupla rész lett volna, azaz fele annyi időbe belesűrítik ugyan ezeket az eseményeket, még akkor is néha lassúnak éreztem volna. Valahogy nem tudják eltalálni a megfelelő hangsúlyt és elcseszik a részeket. A 39. rész végén úgy tűnt, hogy itt most akkor baromi nagy bunyó lesz, erre a rész nagyját átpofázták. A visszaemlékezések nem zavartak, mert kiderült pár érdekes dolog. A négyfarkú alak határozottan szórakoztató volt.

És akkor most a dolgok, amik rohadtul idegesítettek a rész alatt. Először is, amikor Orochimaru sétál vissza az erdőből és oldalról mutatják... mintha felszedett volna cirka 50 kiló túlsúlyt. Biztos a sok ruha teszi. Aztán, amikor Oro "szemtől szembe" kerül a Kyuubival (17:59) ... hát bazdmeg. Olyan randa rókapofát szerintem még az 5 éves japán ovisok sem rajzolnak. Mi van még ... jah igen! Valaki igazán szájba rúghatná a rendezőt és a forgatókönyvírót. Miért? Ott áll egymással szembe két ellenséges csapat ÉS SENKI NEM CSINÁL SEMMIT az ég egyadta világon, csak nézik egymást, miközben Naruto vernyog és hörög és röfög és kaffog és morog és gurgulázik. Az meg a másik fele, hogy Naruto minden indok nélkül csak úgy 1 farkúból 3 farkúba vált. Kérdem én, minek? Még ki se derült, hogy az egyfarkú nem elég erős Orochimaru ellen (kemény 1 támadás volt), és nekem az nem indok, hogy hirtelen nagyon dühös lett. Egyébként a Demon Cloak rajzolása engem valamiért irritál... azok a hülye buborékok, a nyuszifülek, a farkak meg úgy néznek ki, mint egy egy rakat himlős földigiliszta (némi túlzással élve). Szerk: Jah igen, miért van az, hogy MINDEN alkalommal, amikor erősebb lesz, egy kisebb atomrobbanást produkál Naruto?

A következő rész január 10. Addigra talán elfelejtem, hogy miért voltam olyan morcos ez után a duplarész után.

U.I. Smash: Bizony, CG kigyók. És sokan vannak.


The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

chilip

mangába nem volt 1 farkú alak a 3-as elött, rögtön a 3as jött, mivel mikor meglátta oro-t és az megemlítette Sasuke-t elszakadt a cérna :D egyébként egy rész nagyon tetszett ebben a duplában - mikor kabuto-t elküldte repülni, az kurva jól nézett ki, sasuke-s rész eggyáltalán nem zavart, sőt kimondottan jó volt, de ennek semmi értelme nem volt >> első fele a dupla résznek nincs egy fél chapter sem (sztem egy negyed se) a másik fele meg 2 chapter egyben...  :confused:

LuckyDingo

Nah jó :D Tényleg végeztem a Naruto animével :D Vazze.. leszedtem mert úgy láttam, hogy a végén a 4 farkú alak mindenkinek bejött.. mikor megláttam majdnem röhögőgörcsöt kaptam.. :wtf Szóval.. ennyi volt :/

chilip

nekem tetszett, nemtom mit vártál, határozottan jobb, mint a 2 farkú bohóc alak

Devian

Quote from: smash++ on 2007-12-21, 12:32:47


Mpdify: Igazából csak most jutott eszembe.De mi történik Naruto ruhájával és a táskájával?Mert végülis full piros-feketében látjuk és a testéről is lejött a nem tudom mennyi bőr réteg...  :confused: :confused:

[spoiler]kimondottan nemtudjuk XD  mangában valahogy visszatermett rá mikor lenyugtaták[/spoiler]

chilip

lehet csak az élő szövetet károsítja a chakra... elvégre burokba van, így az nem sérült, de azért véres lehetett volna... az összes vér eltűnt, ami a chakráját színezte...

Dreamcleaver

#4027
Hát ez valami ótvar szar volt!  :Eztneked:

50 perc alatt volt két akció jelenet; mikor az elején Naruto megüti Oro-t, meg mikor elrepíti Kabutót. 2!!!!!  :wtf:

Yamato, Sakura, Sai, Kabuto és Naruto kb 20 percig 1 helyben állank (Naruto négykézláb és hörög). Oro is csak azért nem, mert vissza kell sétálni az erdőből. LOL kínomban!

Ahhoz képest, hogy Yamatonak az lett volna a feladat, hogy kontolálja Narutot, az égvilágon SEMMI se mcsinál, csak bámul ki a fejéből.

Sakura tevékenységei ebben a részben: áll, bámul, elájul. Izgi mi?

Miután a híd leszakad és Sakura magához tért, azután sem sietnek Naruto után, hogy megnézzék mi van, hanem néznrk ki a fejükből és aggódnak.  :ejj:

A négyfarkú alak meg no-comment. Olyan gagyin néz ki, hogy már röhögtem a fájdalomtól. 50 perc kínszenvedés megkoronázása vazz! :rotfl:

Kurva sok duma ,sok hosszú szünettel.

Naruto megint megmutatta, hogy teljesen alkalmatlan bármire is. Legjobb lenne begyógyszerezni és bedugni valami sötét cellába.

Ami kevés jó volt:
-az a két akció jelenet, de rövidek
-mikor Yamato megidézi a faklónját, csak tudnám minek
-Sai árulása, Deidara 2
-egy-két új info a múltból

Ennyi. Nyugodtan mehet ez a sorozat a szemétbe.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Pr3d4k1ng

Érdekes egy dupla rész volt:
Naruto 1-2-3-4 farkú verziói nagyon jók voltak főéeg az utolsó, de az semmi amikor Oronak bevágott egy szépnagyot (sanin ide-vagy ode ezt még ő is megérezte).
Yamamoto titka  :wtf kicsit dúrva, lehetet tudni,hogy Oro szemét de az, hogy még a halott 1. hokage DNSével szórakozik az már kicsit sok.
Sai meg  :fuk-u: hagyta meghallni Sakurát!!!  :grrr:
A rész végén jó volt az erobic Narutoval :D ott volt Ino , Kiba és Lee is :D

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

smash++

Először is Naruto S OST: 25 Kenkonitteki / 26 Keisei Gyakuten
:whoah: Nem véletlen ilyen jók,semmi közük a Naruto animehez :D .Nem is volt olyan akció ami mellé eltudnám képzelni, szomorú  :ejj:

Jöhet a többi.
Én azért nem mondanám,hogy ennyire szar volt.Nem volt jó az biztos,de annyira sem volt rossz,hogy ez legyen a "nem nézem tovább" döntésnek a kiváltója.Szerintem engem azért nem érint ennyire,mert már rég lemondtam arról,hogy vmi meváltó-kimagasló jellegű akármit is kapunk.Meg mit várunk ha az anidb-n is a Tmp. Rating egy szinten van a Naruto-val... A japánok meg gondolom oda-vissza vannak a Shippuudentől...

Sai döntése érthető.Spec Anbu,nincsenek érzelmei és első helyen a mission áll neki és ha vki hátráltatja,ez lesz a vége.Egyébként se kedvelik. De ettől függetlenül nagy köcsögség volt amit csinált.

Azért nézzük az alaphelyzetet. 2 anbus 1 chuni és 1 genin, az egyik anbu még szinte gyerek. Másik oldal Leg. Sanin Oro,aki megölte a 3. Hokaget + junin szintű Kabuto.
Kíváncsi vagyok más mit tett volna Yamato helyében.Szeritnem nyilvánvaló,hogy nem voltak kedvező helyzetben és ha még elkezd Naruto seal-elésével foglalkozni... Kiüt 1-et a sajátjai közül.Plusz szinte mindenki először látja Narutot így és talán először találkoznak ilyen erővel. Én azt mondom érthető volt a dolog.Mondjuk azt,hogy Yamato kiakarta használni Naruto erejét és sikerült is neki... :) .Arról megint nem beszélve,hogy Yamato semmit nem tud a 3 képességéről.Amit tud: Naruto ált elcsesz mindent-forró fejű,Sakura van ereje,de semmit nem mutatott, Sai nagyon jó és szinte semmi mást nem tudni csak azt,hogy talán belső spy... Kurva jó :D .Tökéletes,hogy lenyomjunk egy Leg Sanin-t, akinek meg se kottyant egy pofon amitől 1km-t repült és simán visszagyalogolt  :rotfl:

Érdekes sok a panasz de azt senki nem említi meg,hogy Yamato Wood Clone-ja mennyire király volt.Én nem nagyon emlékszek arra,hogy pl Naruto KB-i nyomtak volna bármilyen techet.
Szeritnem pedig azért ebből már szépen lehet majd wallpapereket gyártani(nem én,de remélem sokan kedvet kapnak)

Érdekes mennyire más az OP-ban lévő átalakulás és a rendes részben...

Sigfried

Az eddigi részekre még azt mondtam h elmegy...de ez a dupla rész kész röhej volt...különbet sz*rok ennél.

Olyan akció dús volt hogy leszoktam a levegőről...Nagyon érdekes hogy állnak és bámulnak ki a fejükből...kész a topon voltam mikor láttam hogy Oro sétál...erre még azt mondom hogy jó, már kezdem megszokni 40 rész alatt.

A rajzoló csapat Japánban EZÉRT még kap fizetést? Ennél még az Akatsuki funn is komolyabban van megtervezve. Szerintem ennél jobban nem lehet húzni egy animet...multhéten még mondom h végre valami fejlődés látható, hogy Narutó levedlik és lesz valami csata...erre egy nőies pofon Oronak...Kabutot meg beijeszti a fák közé...mondom fasza.

A visszaemlékezésekkel is ki vagyok már...ha nem láttam volna az első 200 részt, már a Shippuudenből a felét biztos láttam volna. Mikor mutaták MEGINT Jiraiyat azt hittem felüvöltök, de már érezték a végzetüket a rajzoló csapat és valami érdekeséget betettek...igaz az is csak pofázás volt, mert Narutó itt is csak morgot.

De a lényeg hogy a legvégére Naruto átváltozik...még a teste azt mondom hogy jó lett...de a feje teljesen így nézett ki->  :morci:

asd5ster

ez nagyon szar volt :(....na meg a legvégén a 4 farkú elég szar volt ( messziről egy piros róka két hatalmas totál fehér szemmel és szájjal.)..unom már hogy minden lassú...mindent húznak.....és a mostani háttérzenétől falra másztam..kb ennyi: aaaaaaááaaaaaaaaaaaáááaaaaaa.......

Utálom hogy nincs egy normális zene és nincsen normális harc se....se egy normális poén .....megyek és inkább nézem tovább az one piece-t

Dreamcleaver

Hát ha Yamato úgy ítélte meg, hogy Oro+Kabuto túl erősek, akkor szvsz minek hívta oda a csapat másik felét, ahelyett, hogy visszavonultak volna? Annak, hogy beállnak a híd közepére, és semmit sem csinálnak, csak várják, hogy Naruto megmutassa a farkait k*rvára semmi értelme.
Naruto meg vazz...azt hittem majd bemutatják, hogy mennyire megnőtt az önkontrolja. Harcol Oro ellen kyuubi nélkül, és csak a végén jön elő egy hosszadalmas küzdelem után, mert felpörög. De nem! Élből meglátja Oro-t, és elkezd vicsorogni meg jön a rókacsakra. Szvsz ez az író hibája, ilyen k*rvára ötlettelen jeleneteket írni. Sztem at anime csak annyival lehet rosszabb a mangánál, hogy itt elhúzzák a jeleneteket, de maga a manga sem lehet túl nagy cucc...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

smash++

Quote from: Dreamcleaver on 2007-12-21, 18:23:11
Naruto meg vazz...azt hittem majd bemutatják, hogy mennyire megnőtt az önkontrolja. Harcol Oro ellen kyuubi nélkül, és csak a végén jön elő egy hosszadalmas küzdelem után, mert felpörög.

Szerintem már most befejezheted az animet ;).Amit leírtál olyan nem volt és nem is lesz egy darabig :D .Majd ha lesz még egy timejump, akkor talán a készítő úgy gondolja,hogy Naruto megérett erre a szintre is.
Önkontrol+harcol ninja módra+csak legvégső esetben kyuubi <- Volt aki ebben reménykedett :). Ha Naruto ilyesmit felmutatna már nem is úgy hívnák,hogy Naruto hanem Sasuke,Shikamaru,Sai

A feladat a spy elfogása / Sasuke visszahozatala , információ szerzés. Ha azt tette volna amit te mondasz elég siralmasan tértek volna vissza a faluba. Arról nem is beszélve,hogy gondlom olyan kurva egyszerű meglógni Oro és Kabuto ellen,amikor már ezer éve észre vette a csapat másik felét is.Ilyen alapon Kakashi is mi a fenének várt addig amíg Naruto elveszítette a fejét. Jah és Naruto valszeg hallgatott volna Yamatora :9, eltudom képzelni a helyzetet.Yamato: "Visszavonulás!!!!" , Naruto:"Értettük"  :jee:

Sokmindent lehet mondani.De egy Naruto - Oro harcot nem olyan egyszerű összehozni.Eleve azzal kell kezdeni,hogy Naruto azért eléri a Junin szintet minden téren. Mivel ez nem sikerült és értelmeset eddig sem mutatott, ennek kellett jönnie.Próbáljon harcolni úgy mint Kakashi vagy Yamato ellen ? :) nem is tudom meddig bírta volna.

Ettől lesznek rosszabak is,szerintem. Pl ahol most tart a manga...

Ready2

Nem volt azer ez annyira rossz resz mint itt egyesek beallitjak. Pl ahogy sakurat kiutottek azt nagyon birtam  :appl:
Igaz tenyleg ez volt az eddigi legjobban elnyujtott resz dehat nincs mit tenni. Az viszont nagyon szar hogy jan 10ig kell varni az igazi harcra.  :Eztneked:

blackman

Quote from: Ready2 on 2007-12-21, 22:59:09
Nem volt azer ez annyira rossz resz mint itt egyesek beallitjak. Pl ahogy sakurat kiutottek azt nagyon birtam  :appl:
Igaz tenyleg ez volt az eddigi legjobban elnyujtott resz dehat nincs mit tenni. Az viszont nagyon szar hogy jan 10ig kell varni az igazi harcra.  :Eztneked:

Még annál is szarabb, hiszen a 3 hét ellenére valszeg ugyanilyen moslékot fogunk kapni(bár ne lenne igazam).

hatake_kakashi

ja Sakurat kiütötték az nagyon vicces volt  :D szerintem jó rész volt és eléggé látványos a harc már mint amit eddig mutattak 4 farkas kyuubi jól néz ki sztm

Vejiita

Quote from: Dreamcleaver on 2007-12-21, 18:23:11
Hát ha Yamato úgy ítélte meg, hogy Oro+Kabuto túl erősek, akkor szvsz minek hívta oda a csapat másik felét, ahelyett, hogy visszavonultak volna? Annak, hogy beállnak a híd közepére, és semmit sem csinálnak, csak várják, hogy Naruto megmutassa a farkait k*rvára semmi értelme.
Naruto meg vazz...azt hittem majd bemutatják, hogy mennyire megnőtt az önkontrolja. Harcol Oro ellen kyuubi nélkül, és csak a végén jön elő egy hosszadalmas küzdelem után, mert felpörög. De nem! Élből meglátja Oro-t, és elkezd vicsorogni meg jön a rókacsakra. Szvsz ez az író hibája, ilyen k*rvára ötlettelen jeleneteket írni. Sztem at anime csak annyival lehet rosszabb a mangánál, hogy itt elhúzzák a jeleneteket, de maga a manga sem lehet túl nagy cucc...

Mondjuk én nagyon élveztem ezt a részt a mangában, szóval én azt mondom, hogy az animében elképesztő, hogy milyen "mangában cool jeleneteket" tudnak gagyin megcsinálni.

Beigazolódótt a sejtésem.  :D :D :D

A 35-ödik rész volt az uccsó, amit leszedtem a Shippuudenből. Az a helyzet, hogy amikor youtube-on megnéztem a duplarész előzetesét (ugye még a 39. rész végéről), akkor már gyanús volt, hogy ezt sem kéne beszerezni.  :smile:

És a leírások alapján nem bántam meg a döntésemet, hogy valóban nem szedtem le. Elképesztő, hogy hova tud süllyedni egy ilyen anime, ami régen hihetetlen jó volt.

blackman

Csak nekem tetszett a 4-farkú Naruto? Sztem nagyon jól megcsinálták, a hangja meg fantasztikus lett, éreztem benne vmi vadságot és fékezhetelenséget, éppúgy, ahogy a "berserk" Narutot elképzeltem. Csak hát előtte az a 40 perc kínszenvedés... Igazából már kritizálni sincs kedvem, hiszen mindig ugyanazok a hibák jönnek elő, és egy idő után az ember megunja mindig ugyanazt leírni. Így próbálok a kevés "pozitívumra" koncentrálni, amit szvsz nagyítóval kell keresni.  :D

Pr3d4k1ng

Quote from: blackman on 2007-12-22, 23:07:06
Csak nekem tetszett a 4-farkú Naruto? Sztem nagyon jól megcsinálták, a hangja meg fantasztikus lett, éreztem benne vmi vadságot és fékezhetelenséget, éppúgy, ahogy a "berserk" Narutot elképzeltem. Csak hát előtte az a 40 perc kínszenvedés... Igazából már kritizálni sincs kedvem, hiszen mindig ugyanazok a hibák jönnek elő, és egy idő után az ember megunja mindig ugyanazt leírni. Így próbálok a kevés "pozitívumra" koncentrálni, amit szvsz nagyítóval kell keresni.  :D
Nekem is tetszett a 4-farkú

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

chilip

Quote from: blackman on 2007-12-22, 23:07:06
Csak nekem tetszett a 4-farkú Naruto? Sztem nagyon jól megcsinálták, a hangja meg fantasztikus lett, éreztem benne vmi vadságot és fékezhetelenséget, éppúgy, ahogy a "berserk" Narutot elképzeltem. Csak hát előtte az a 40 perc kínszenvedés... Igazából már kritizálni sincs kedvem, hiszen mindig ugyanazok a hibák jönnek elő, és egy idő után az ember megunja mindig ugyanazt leírni. Így próbálok a kevés "pozitívumra" koncentrálni, amit szvsz nagyítóval kell keresni.  :D

nekem is tetszett, nem vagy egyedül :)

Dreamcleaver

#4041
Sztem meg übergagyi lett. Most minden nagyzás nélkül kijelenthetem, hogy ennél én is jobbat tudtam volna rajzolni. Főleg az arca...valami rémesen elcseszett. Valaki linkeljen már egy manga képet a négyfarkú formáról légyszi! Ott is ilyen sz@r?

Vejiita: Igen, itt arról van szó, hogy fogják a manga részt, egy az egyben lemásolják (jobb esetben jó minőségben, de nem mindig sikerül nekik), és aztán az egészet elnyújtják egy anime rész hosszúra. Pl a sok egyhelyben állás, bambulás, sok szünet a dialógusok között, meg végtelen sok jelenet arról, hogy Naruto görnyedve hörög és közben a fák között süvít a szél. Egy manga fejezeben ez ok, ennyi elég, de egy animében nem.

Mivel lehetne kitölteni?
1. Több manga rész egy anime részben. Ez ugye nem megy, mert nem akarják utólérni a mangát.
2. Extra harci jelentek, esetleg értelmesebb dialógusok berakása. Ehhez ugye kreativitás meg tehetség + pénz kéne. Úgy látszik, hogy egyikkel sem rendelkeznek az alkotók. Helyette vannak az elhúzott jelentek, meg a sok recap.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Pr3d4k1ng

Most hasonlítottam össze 4farkút mangat az animevel, egyedüli külbség az, hogy az anime szines, de más eltérés nincsen pontról pontra ugyan olyan.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

blackman

Quote from: Predaking on 2007-12-23, 00:56:19
Most hasonlítottam össze 4farkút mangat az animevel, egyedüli külbség az, hogy az anime szines, de más eltérés nincsen pontról pontra ugyan olyan.

Pontosan, ezért nem értem miért van kiakadva majdnem mindenki.

Dreamcleaver

Quote from: blackman on 2007-12-23, 01:35:31
Quote from: Predaking on 2007-12-23, 00:56:19
Most hasonlítottam össze 4farkút mangat az animevel, egyedüli külbség az, hogy az anime szines, de más eltérés nincsen pontról pontra ugyan olyan.

Pontosan, ezért nem értem miért van kiakadva majdnem mindenki.

Nem olvasom a mangát, szal én nem viszonyítottam. Ez csak egyet jelenthet; a mangában is ugyanilyen übergagyin néz ki.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Soul

Quote from: LuckyDingo on 2007-12-21, 13:34:43
Nah jó :D Tényleg végeztem a Naruto animével :D

Ó te is szakítottál?  :D Én is  :smile: Ha több mint 1 év alatt nem tudják hozni a vártat menjen a naurto a lecsóba.Már kb október óta nem nézem, de amint látom a helyzet változatlan.

Vejiita

Quote from: Dreamcleaver on 2007-12-23, 00:26:35
Sztem meg übergagyi lett. Most minden nagyzás nélkül kijelenthetem, hogy ennél én is jobbat tudtam volna rajzolni. Főleg az arca...valami rémesen elcseszett. Valaki linkeljen már egy manga képet a négyfarkú formáról légyszi! Ott is ilyen sz@r?

Vejiita: Igen, itt arról van szó, hogy fogják a manga részt, egy az egyben lemásolják (jobb esetben jó minőségben, de nem mindig sikerül nekik), és aztán az egészet elnyújtják egy anime rész hosszúra. Pl a sok egyhelyben állás, bambulás, sok szünet a dialógusok között, meg végtelen sok jelenet arról, hogy Naruto görnyedve hörög és közben a fák között süvít a szél. Egy manga fejezeben ez ok, ennyi elég, de egy animében nem.

Mivel lehetne kitölteni?
1. Több manga rész egy anime részben. Ez ugye nem megy, mert nem akarják utólérni a mangát.
2. Extra harci jelentek, esetleg értelmesebb dialógusok berakása. Ehhez ugye kreativitás meg tehetség + pénz kéne. Úgy látszik, hogy egyikkel sem rendelkeznek az alkotók. Helyette vannak az elhúzott jelentek, meg a sok recap.

Egyetértek.  :tezsvir:

Mellesleg az 1-es megoldás nekem jobban tetszene. :D

Amúgy nekem pl. nem volt semmi bajom a 4-tailed alakkal, csak el tudom képzelni, hogy mi volt előtte így a leírások alapján. :eek: :rotfl:

smash++

Most nem akarok sokat idézgetni.Mindenki csipegessen...

Ne fikázzáatok már annyira a 4-farkú kinézetet ;) .Nekem is teszett.Ami bajom volt vele: 1 farkak túl rövidek 2 "az átváltozott" láb+kéz  is jobb a amangaban
manga 4 farkú arca
manga 4 farkú oldalról

A hangok igen is jók lettek és ne csak a 4 farkút nézzétek már meg ha letöltötte vki. Pl átváltozás közben is voltak jó részek.A gonosz mosoly az kegyetlen jó neki,vagy az a fekete-fehér ordítás szerű vmi... ami a Zabuzas részben is volt vmi hasonló.

Yamato-nak igen is érdekesek és jó techjei vannak.

Naruto meg Naruto.Ettől többet minek vártok el tőle.Majd pont ő fog változatos harcot adni...

Én is marhára örülnék neki ha a mangat bővítenék plusz érdekes harcokkal.De erre nem képesek...

Az a baj,hogy a kövi harcot nem lehetett volna besűríteni ebbe a két epizódba.Ha ezt teszik,gondolom annak se örültünk volna ha a harc felénél folyt köv jan... Ezért is lett ez most húzva és a 4 farkú előtti húzás "Naruto" elmélkedése még jóra is sikerült.Szerintem.

Ne várjatok túl sokat és nem elsz nagy csalódás :D

asd5ster

akárhogy nézem .....ez a rész 40 perc unalom volt...na mindegy

Kraivan

Az epizódról már nincs mit írni, az kapott tőletek elég oltást.

Én csak annyiban kritizálom hogy hajnalban értem haza. Elkezdtem nézni és elaludtam közben. Felkeltem 8-10 perc múlva és azt látom h nem történt semmi. Visszapörgettem és TÉNYLEG nem történt semmi.

Amúgy a pofon amit Oro kapott, azt nehogy így kitestelje már. A hatalmas ninják a sima sorozatban azért voltak veszettül jók, mert ezer technikáőt alkalmaztak, hogy elkapják ellenfelüket, és hogy ne kapjanak pofont. Bárki aki kapott egy nagyobb vágást, sérülést kidőlt, mert mégiscsak emberekről volt szó. A shippudenben kezdtek megjelenni ezek a cheatelt hp-jú ninják.

Emberek... A naruto kezd egy dragonballklón lenni.