Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: LythisBelga - egy-két-há
Most posztolnám a szövegét, de... "nem szalonképes"
"Igyál gecit, vagy négy-öt decit..."
Igénytelen szar. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

L'Arc~en~Ciel - The silver shining :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

The Back Horn - Requiem (klippjét a neten...)
Asszem csak emiatt kénytelen leszek megnézni a Casshern-t (annak a zenéje)... :whoah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

másfél éve már volt Belga?
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lythis

Quote from: DjinnL'Arc~en~Ciel - The silver shining :)
Djinn néni, tetszik tudni nekem adni linket, vagy torrentet, ahonnan le tom szedni az legújabb albumukat, ami még nem a válogatás?

roderick

Quote from: kisviragmásfél éve már volt Belga?
Már rééég...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Lt. Simoan Blarke

Children of Bodom - Somebody Put Something in My Drink

hiányolom belõle a szólót... :( namindegy.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Dreamcleaver

Juno Reactor - Guardian Angel. Texhnolyze openingje. Nekem nagyon bejön...olyan Mátrixos...nem is tudom miért...:rolleyes:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DreamcleaverJuno Reactor - Guardian Angel. Texhnolyze openingje. Nekem nagyon bejön...olyan Mátrixos...nem is tudom miért...:rolleyes:
az zsííír. lehet hogy be kellene rolloznom pár albumot gépre mp3ba :):)

Hammerfall - Ravenlord
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lythis

Celldweller - Switchback
mer elég kísérleti cross-genre stuff ahhoz, hogy azt mondjam, hogy abszolút egyedülálló, és nagyon eltalált... az egész album az - még ha stlusilag elég inkoherens (industrialmetaltól a d'n'b-n keresztül a softrock-on át a nu-metal-ig van benne minden):jee:

Djinn

Quote from: LythisDjinn néni, tetszik tudni nekem adni linket, vagy torrentet, ahonnan le tom szedni az legújabb albumukat, ami még nem a válogatás?
Ööööö, hát ez alapján nem nagyon tudom kitatlálni melyiket szeretnéd. :rolleyes:
Mindegy. Itt van az összes. Remélem más is hasznosítja, ha már beszenvedtem ide. Mind mûködik, kipróbáltam. :)

1993 - Dune
1994 - Tierra
1995 - Heavenly
1996 - True
1998 - Heart
1999 - Arc
1999 - Ray
2000 - Real
2003 - The Best of L'Arc~en~Ciel 1994-1998
2003 -  The Best of L'Arc~en~Ciel 1998-2000
2004 - Smile
2005 - Awake

DUNE -10th Anniversary Edition
Ectomorphed work

edit: [Discography] L'Arc~en~Ciel - DISCOGRAPHY 1992 - 2005.torrent
Szerintem érdemesebb egyenként szedni MU-ról, de sosem lehet tudni, ki mit szeret. :)

Ramiz

Quote from: blarkeChildren of Bodom - Somebody Put Something in My Drink
hiányolom belõle a szólót... :( namindegy.
Jé, ez nem Ramones szám?

Quote from: DjinnMindegy. Itt van az összes. Remélem más is hasznosítja, ha már beszenvedtem ide. Mind mûködik, kipróbáltam. :)
Én is, én is! :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizJé, ez nem Ramones szám?
dede. feldolgozták.

Lythis

Quote from: blarkedede. feldolgozták.
Bodomék Ramonest? ehh.. hova züllik a világ?:D

Ramiz

Mit akarsz? Züllik? Bodom: vadóc rokkerek. Ramones: a punk nagyapjai. Istenek. :hail: Királyok. :kiraly: Érted? :D

Buck-Tick: ez is jó... kicsit elborult, tempós, feszített zene... kivéve az a szám, ami épp most megy (Sid Vicious on the Beach - nem vicc! :3x3: én is csak most vettem észre...), mert ez nyugis.

Lythis

Nem, nem értem. A Ramones-t úgy ahogy vágom (Blitzkrieg pop alap, meg egy csomó más számukat is tolták mindenféle sk8vid-ek alatt, meg versenyeken). Habár legutóbbi élményem velük kapcs asszem az, h valami kis punk csajszi felajánlotta, hogy a barinõje énekel nekem Ramones-t ha adok aprót, hogy vehessenek sört (sportszigeti élmények..:D)

Bodomékról nekem nem éppen a vadóc rokkerek ugranak be, de mindegy:D

Lostprophets - We Still Kill The Old Way

Djinn

The very best of Eagles - Take It Easy :)
Tökéletes reggeli zene. Könnyed, laza, megnyugtató. Az a fajta, ami észrevétlenül tesz az embert mosolygóssá. :)

edit:
-Wichy Woman
-Peaceful Easy Felling

JaFaR

Quote from: DjinnThe very best of Eagles - Take It Easy :)
Tökéletes reggeli zene. Könnyed, laza, megnyugtató. Az a fajta, ami észrevétlenül tesz az embert mosolygóssá. :)
The Prodigy - Voodoo People (Pendulum Remix)
Tökéletes reggeli zene. :rolleyes: Nem tesz mosolygóssá és nem nyugtat meg, de ébren tart...:haha:

Pirula

Quote from: RamizMit akarsz? Züllik? Bodom: vadóc rokkerek. Ramones: a punk nagyapjai. Istenek. :hail: Királyok. :kiraly: Érted? :D
Hát azért a Bodomot a Ramonessal egy lapon említeni jókora túlzás.
Blake, szóló meg azért nincs benne mert olyat a Ramonesék nem tudtak. :D Azaz, valamelyik számban van a híres egyhangos, de sajna nem emléxem a címére.

FreshFabfik: Serious, Bullet meg A Question of Time

Kis ugribugri zene így délelõttájt jót tesz a vérkeringésnek.

sirtomi

Disturbed - Ten Thousand Fists album :whoah:
Ez most nagyon tetszik. Programozáshoz pont jó, fõleg a Son of a Plunder címû szám :)

Djinn

Ramiz

L'arc ~en ciel: Real (mert ez a legrockosabb állítólag :) )
Véleményezés jrockban jön. ^^

Ramiz

Celldweller - ez is igazi kitûnõ brainfucker zene... most valahogy fáradt vagyok hozzá. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisNem, nem értem. A Ramones-t úgy ahogy vágom (Blitzkrieg pop alap, meg egy csomó más számukat is tolták mindenféle sk8vid-ek alatt, meg versenyeken). Habár legutóbbi élményem velük kapcs asszem az, h valami kis punk csajszi felajánlotta, hogy a barinõje énekel nekem Ramones-t ha adok aprót, hogy vehessenek sört (sportszigeti élmények..:D)

Bodomékról nekem nem éppen a vadóc rokkerek ugranak be, de mindegy:D

Lol:D remélem adtál nekik :D
egyébként ramiznak a bodomról ÉN ugrok be, és az arcberendezésemmel nem lehet beegyeztetni az agresszort - egyelõre.
Quote from: PirulaBlake, szóló meg azért nincs benne mert olyat a Ramonesék nem tudtak.  Azaz, valamelyik számban van a híres egyhangos, de sajna nem emléxem a címére.
Blarke. Ne alacsonyíts le :D
Szégyelljék magukat. Hammerfall koncert óta mindenben a szólót keresem. Az a kopasz csávó nagyon tudott :D:D:D

Mai Yamane - Blue

Djinn

Quote from: RamizL'arc ~en ciel: Real (mert ez a legrockosabb állítólag :) )
Véleményezés jrockban jön. ^^
Real jó szerintem, de nekem nem jön be annyira mint a többi album. Van pár szám, ami nagyon tetszik (pl. Finaly, Love flies), de nem egyben az egész. (mint pl. Ray, Arc vagy Awake)
De az is lehet, hogy ezt többször kénel végighallgatnom egyben. :)

De azért most Arc megy a biztonság kedvéért. :)

Lt. Simoan Blarke

Yoko Kanno - The Real Man.

és kapásból beugrik, ahogy a fickó hopp kilebeg a zsilipen meghalva, meg ahogy Jet golyóállóként használja a fémkarját. ^_^

Yoko Kanno - Shiro Long Tails
hümmhümm. amíg ezt leírtam, számot váltott :):) bár nem vagyok oda a wolfyért, ez a szám egész jó. hm. :rolleyes:

Kuroi Tenshi

Quote from: DjinnSosem felejtem el, mikor tesómékat 9x-ben nem akarta elengedni a fõnökuk Manowar koncert-re
Olyan régen volt már? ... :3x3:
SummerRocks, Pecsa, nem?
Ilyen öreg lennék?

Lt. Simoan Blarke

lol. vénemberek. soha nem felejtem el elsõ haldoklásomat a Pecsában pontosan 1 hete :D:D:D:D:D

Children of Bodom - In Your Face

Lythis

Celldweller hol brainfuck?:confused:

L'Arc~en~Ciel - Real (hmm.. legrockosabb)... vannak rajta jó számok, de asszem maradok DeG-nél... D'Espairs Ray nincs valakinek.

Quote from: JaFaRThe Prodigy - Voodoo People (Pendulum Remix)
Végre valaki!!! :tezsvir:

Placebo - Bulletproof Cupid

Ramiz

Quote from: LythisCelldweller hol brainfuck? :confused:
One Good Reason.

Fools Garden - Lemon Tree
Oldies but goldies! :) Imádom ezt a számot. Egyszerûen telitalálat.