Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Rounin

Dimmu Borgir - Metal Heart

Hmhm. Hallgassatok valami olyan zenét (nekem ajánlva) ami alatt nem lehet/kell gondolkodni :) Szeretnék pihenni ;>

Necrid^

Leslie Parrish - Remember Me.
jó kis nyugtato zene...
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Danhibiki

Nirvana - Rape Me valami koncertrõl, zúúúz:whoah:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DanhibikiNirvana - Rape Me valami koncertrõl, zúúúz:whoah:
ah. meghoztad a kedvem, hogy meghallgassam az egyetlen Nirvana számomat (tanx @ Kviki érte :rolleyes: )
Nirvana - Smells Like A Teen Spirit
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

sirtomi

Disturbed - I'm Alive, vlahogy illik a borús, unott és depis hangulatomhoz.
Nickelback - Photograph, ez meg csak jó!
Creed - With army wide open

Két ilyen szám egymás után...

Danhibiki

Quote from: blarkeah. meghoztad a kedvem, hogy meghallgassam az egyetlen Nirvana számomat (tanx @ Kviki érte :rolleyes: )
Nirvana - Smells Like A Teen Spirit
Nem kell oda "A";) Egyébként, a Smells Like Teen Spirit sehol sem a legjobb számok, csak ezt tették anno divattá, mint most a Green Day-t (kb. csak a Nirvana-nál sokkal nagyobb volt a hisztéria)
Daft Punk - Voyager

Lt. Simoan Blarke

akkor Kvikveg meg lesz csapva, hogy miért rontja el az ID3v1 tageket :rolleyes:
nem ismerem Nirvanát, de ez a szám pont jó :)

és emlegetett szamár: pont ezt hozta be a shuffle a playlistbõl :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lt. Simoan Blarke

WAAAAAAAAAAH. kijött Ichirin no Hana album :rolleyes:

HIGH and MIGHTY COLOR - Ichirin no Hana (full hossz. CSALÓDÁS. :/)
HIGH and MIGHTY COLOR - Ichirin no Hana (Less Vocal Track) (Less = egy bazinagy NULLA)
HIGH and MIGHTY COLOR - Ichirin no Hana ~Huge Hollow Mix~ (úristen. egy techno-scratch remix.)
HIGH and MIGHTY COLOR - Warped Reflection (ez majd mindjárt jön, véleményt majd beeditálom.)
edit: ÚR ISTEN. ez a szám izé. hallgatható, de gyenge benne nagyon a fickó hangja...

Kuroi Tenshi

Mai szerzeményem,
My Dying Bride - The Light at the end of the World,
meg annak gépre rippelése után most kikapcsolódásképp:
Marduk - La Grande Danse Macabre
megy, amit ugyancsak most rippeltem be. Holnap majd kiírom lejátszóra, na akkor merjen valaki meglökni vagy belémjönni amikor tömegközlekedek :__devil:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_TenshiMarduk - La Grande Danse Macabre
megy, amit ugyancsak most rippeltem be. Holnap majd kiírom lejátszóra, na akkor merjen valaki meglökni vagy belémjönni amikor tömegközlekedek :__devil:
Marduk tömegközlekedésen, valaki lábadra tipor, ránézel és elkezded üvölteni a szövegét a pofájába. csóka szívrohamot kap :rolleyes:
szégyen meg gyalázat! most nézem, hogy nincs a gépemen Marduk! :__devil:

Liquido - Narcotic

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkeMarduk tömegközlekedésen, valaki lábadra tipor, ránézel és elkezded üvölteni a szövegét a pofájába. csóka szívrohamot kap :rolleyes:
szégyen meg gyalázat! most nézem, hogy nincs a gépemen Marduk! :__devil:
1.) Elég elég csúnyán ránéznem, és egy gyors mozdulattal felvágni a hasát, majd a beleinél fogva felkötni a kapaszkodóra :D
2.) :ejnye:

sirtomi

Deep Purple - Very Best Of album. Nagyon bejön ez a zene :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_TenshiElég elég csúnyán ránéznem, és egy gyors mozdulattal felvágni a hasát, majd a beleinél fogva felkötni a kapaszkodóra :D
hát nekem valami irdatlan ronda fejem lehet, mert csúnyánnézés után menekülnek elõlem :rolleyes: hát még amikor tudják, hogy haragszom :D (ugye sok kis goth piiiics. de már meguntam ennek a felemlegetését, meg eleve égõ rám nézve :D:D:D)
Children of Bodom - Chokehold (Cocked 'n' Loaded)
HIGH and MIGHTY COLOR - Ichirin no Hana
még mindig nem hevertem ki, mit csináltak egy jó openinggel... tisztára, mint a legelsõ opening :confused: abból is az eredetit imádtam, az ost verzsöntõl meg a hideg rázott :/

Pirula

Corrosion of Conformity - Deliverance album, most éppen a címadó szám megy.
Mocskos, tökös riffek jól lehangolva, a Black Sabbath után szabadon. Rakendroll, és úgy húz mint egy gõzmozdony. Javarészt középtempós számok vannak amúgy és akkora ÉRZÉS (feeling, Gefühl) és lazaság van benne mint a Sierra Madre.

Lythis

Most éppen Dir en Grey - Withering to Death (arról is éppen a Machiavellism)

Elõtte lement az Ichirin no Hana maxi HIGH and MIGHTY COLOR-éktól (megathx to blarke).
 Nos szerintem az OP verzió tényleg jó volt az alapszámosított verzióhoz képest... egyébként is nem értem, hogy ez hogy megy.. mármint nem az lenne a normális, hogy csinálok egy számot, és abból készül egy OP verzió? Na mindegy.
 A második szám szimplán JPop, kategórián belül tök jó lenne, bár a férfivokál szerintem rendesen levesz az élvezhetõségébõl....
 Ichirin... Huge Hollow Mix. Öhh... kb agyf*sz... lényegében az eredeti Ichirin no Hana egy nagyon upbeat-es változata, olyannyira h szerintem DDR-hez készült, mondjuk ez mellékes. Elsõre kicsit üt, de amúgy szerintem nem rosz.
 Utolsó szám meg lényegében az alap szám, mindennemû vokál nélkül... semmi baj nincs vele, attól eltekintve, hogy így KEGYETLENÜL ÜRES. Mármint annyira nem jó a zenei alapjuk, hogy ez nagy durranásnak számítson. Legalább akkor belezúzhattak volna...

Lt. Simoan Blarke

Wolf's Rain - Separated
The Berzerker - Pain
Nickelback - Somehow (megatanx preda!! :tezsvir: )

Lythis elemzésével egyet értek. eredeti opening jobb :(

Relunx

Daft Punk - Discovery
(Végre sikerült megszereznem az anime-klippeket is hozzá) :D

Relunx

Danhibiki

Nirvana - Smells Like Teen Spirit csak azért, mert a Red Hot Chili Peppers-bõl Flea trombitál benne és a szólót is ezzel nyomják:D

Necrid^

Cowboy Bebop - What a planet is this
Cowboy Bebop - Ask DNA
Cowboy Bebop - Cosmic Dare
Cowboy Bebop - Rain

Egyszerüen isteni a CB ost... nem lehet megunni.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lt. Simoan Blarke

Enigma - Beyond The Invisible
Enigma - Return To Innocence
Enya - May It Be
Enya - Only Time
Enya - Orinoco Flows

fííííííling rulez :D

Groven

Azt ami az aláírásomban van.:)
nameg melóhelyen Lacona Coil, új Depeche album.

Lt. Simoan Blarke

Depeche Mode - Dream On
Steve Vai - Bad Horsie. tud a figura gitározni, az tuti :rolleyes:
Queen - Hammer to Fall

Shiroi: My Hime vagy Mai Otome, már nem tudom melyik. és asszem talán ending (?), de kérdéses topicban mintha kivesézték volna :)

kisvirag

beujjitottam
Radio 88

és épp retro müsor megy, szóval 90es évek közepi 'pop' és 'diszko' számokat. anno kicsit mág mást jelentett ez, mint most :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Groven

Quote from: ShiroiKérdezni is akartam, hogy honnan van az a szöveg. Honnan van az a szöveg?

A dal a Mai Himeben található. Alyssa nevû szereplõ énekli többször is a sorozatban. És nem ED dal.:)
/Ha kell vknek link hozzá dobjon pm-et./

Lythis

Nile - Amongst the Catacombs os Nephren-Ka
hörrhörrmorrmorr :whoah::whoah: naonjó:jee:
 Egyébként kifejezetten megnyugtató szerintem.. de télleg.

kisvirag

Rádió88

épp Dopeman Én és a kisöcsém megy.

csak azért jegyzem meg, mert ez már akkora szar, hogy majdnem jó...
az alap a Kill Bill fütyülõs száma (most nem emlékszem a cimére), mondjuk a ritmusa nem rossz, de egyébként :hányossmiley:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

sirtomi

System of a Down - Hypnotize album :whoah:
Holy Mountains c. számnak hihetetlen jó a hangulata! (számomra)

Lt. Simoan Blarke

playlist betolva, így ébredés után egész kellemes.
Papa Roach - Black Clouds
Zyklon - Core Solution
Yoko Kanno/Tim Jensen - Run Rabbit Junk

Lythis

Limp Bizkit - Break Stuff
Linkin Park & Adema - Giving In
Papa Roach - Getting Away With Murder

Lt. Simoan Blarke

Cowboy Bebop OST - Wo Qui Non Coin (short sad version)
Queen - Princes of the Universe
Papa Roach - Stop Looking
Enya - May It Be
Hammerfall - Dreamland
utóbbi egy nagggyonjó szám lenne, ha nem lenne tömve filehibákkal ez a "verzió" :(