Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Pirula

Quote from: Kuro_TenshiMindkettõn, csak már nem tudom melyik hány éve volt.
Mondjuk pogózni nem mentem be, de úgy szinpadszél-öt-hatodik sor befigyelt :)
Én megálltam a keverõnél kb. :)
ON: Fülzúgást. Tegnapi Bolt Thrower jau hangos volt.

Danhibiki

Nirvana - Sappy (Acoustic)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Lythis

Da Rude - Sandstorm
(prünty-prünty-düc-düc-kiállás/szünet-bang-bang-tirimm-tiririririrrimm....valaki lõjön le.....)

Member

Tudomásom szerint a legtöbb animés metálos, de ettõl függetlenül ismeri valaki Sickratmant és bandáját? (A Sickratmen-t :D). Ja, ha így egyszerûbb: A számûzött Belga-tag (utóbbiak azóta eléggé bénák...)

Legjobb számok:
Wunderscheiße II ([COLOR="PaleTurquoise"]Miben különbözözik Tamás és Balázs végbélnyílása [/COLOR]:))
UFO ([COLOR="PaleTurquoise"]Zsidók = Az országot megszálló földöntúli lények. Ezeknek a nézeteknek mondjuk az ellentétét vallom, de az ötlet érdekes[/COLOR])
Evvel a dalban ([COLOR="PaleTurquoise"]Kellemes szerelmes nóta, tele nyelvtani hibákkal "Evvel a dalban mondom el, hogy a szívem üzenetét"[/COLOR])

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberTudomásom szerint a legtöbb animés metálos (...)
hm. én nem tudok róla :3x3: pl. én a rendszeres postolók között összesen Pirulát, Shiroit, Lythist, valamennyire talán Darkstart, Kuro_Tenshit és magamat sorolnám annak (bár a többség hallgat mást is :D). na de mindegy, nem akarok kötözködni :D

Cowboy Bebop - Wo Qui Non Coin
High and Mighty Color - Ichirin no Hana (less vocal) - hm. ének nélkül ez a cucc rohadtul ÜRES :mad: :mad:
Nile - Black Seeds of Vengeance
Excel Saga - Futari no Gomen Ne ( :whoah: :D:D:D )
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Hogy a fórumhoz hû legyek, beírók pár jó animés zenét, amit mostanában hallgatok:

Éppen most:
Logos Naki World (Hellsing)

Amúgy:
School Rumble 4ever (vajon? :))
Rewrite (FMA)
Ru-ru-ruschian Rulette (Dirty Pair) (Ezt csak azért, mert olyan gagyi :))
Tomorrow (FMP)
Kimi wa madutsushi? (Orphen)

Kuroi Tenshi

Quote from: ShiroiÉn pedig most szedtem le kevés híján az összes albumot 2 napja.
:tezsvir: én is :D na jó, talán három is volt már, de eddig csak a Songs of Darkness, Worlds of Light és a The Light At The End Of The World volt meg

sirtomi

Quote from: blarkehm. én nem tudok róla :3x3: pl. én a rendszeres postolók között összesen Pirulát, Shiroit, Lythist, valamennyire talán Darkstart, Kuro_Tenshit és magamat sorolnám annak (bár a többség hallgat mást is :D). na de mindegy, nem akarok kötözködni :D
Én is inkább ehhez a táborhoz húzok! Nem teljesen metál, mert hard rock, rock az igazi nekem.

Avenged Sevenfold - Strength of the World, szép szám, meg hosszú :)

Lt. Simoan Blarke

Hammerfall - Always Will Be
Hammerfall - Unchained
Hammerfall - Hearts On Fire
Hammerfall - The Unforgiven

(és shuffle kiszedve, szal még soksoksok más egyéb Hammerfall is jön :rolleyes: ^^)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Ramiz

Hellsing OST. Ez a legjobb az egész animében. Nagyon szeretem. :cool:

Quote from: MemberUFO ([COLOR="PaleTurquoise"]Zsidók = Az országot megszálló földöntúli lények. Ezeknek a nézeteknek mondjuk az ellentétét vallom, de az ötlet érdekes[/COLOR])
Mi ennek az ellentéte? [COLOR="LemonChiffon"]Az országot megszálló földöntúli lények = Zsidók[/COLOR]? Vagy [COLOR="LemonChiffon"]Zsidók = A földöntúlt megszálló földi lények[/COLOR]?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizMi ennek az ellentéte? [COLOR="LemonChiffon"]Az országot megszálló földöntúli lények = Zsidók[/COLOR]? Vagy [COLOR="LemonChiffon"]Zsidók = A földöntúlt megszálló földi lények[/COLOR]?
Ramiz, megint fááááájsz :rolleyes:

Zyklon - Core Solution
Juno Reactor - Masters of the Universe
High and Mighty Color - Ichirin no Hana ~huge hollow mix~
Children of Bodom - Living Dead Beat ( :whoah:!!!!!!! )

Ramiz

Quote from: blarkeRamiz, megint fááááájsz :rolleyes:
:confused: Kösz, jól vagyok... nagyjából.

2Pac - Changes
Aerosmith & Run Dmc - Walk This Way

Ezek ilyen örökbecsû számok. A második érdekes, gitár és hip-hop és funky. Az elsõ egy nagyon király rap szám. Aki csak a mai vackokat ismeri "rap" név alatt, annak ajánlom, hogy hallgassa meg.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Ramiz:confused: Kösz, jól vagyok... nagyjából.
pont a "nagyjából"-ra céloztam :D

AC/DC - Big Gun
Queen - Hammer To Fall
No Doubt - Don't Speak

(utóbbi idõben egyre inkább úgy érzem, hogy a shuffle részrehajló a Queen és a Papa Roach bizonyos számainak irányába :3x3: )

Member

Quote from: RamizHellsing OST. Ez a legjobb az egész animében. Nagyon szeretem. :cool:

Mi ennek az ellentéte? [COLOR="LemonChiffon"]Az országot megszálló földöntúli lények = Zsidók[/COLOR]? Vagy [COLOR="LemonChiffon"]Zsidók = A földöntúlt megszálló földi lények[/COLOR]?

Az a szám csúnyán szé. jobb, én meg inkább balra húzok.
Szívesen adtam volná rá linket, de valakik letiltották az oldalt :(.

Member

Quote from: RamizAki csak a mai vackokat ismeri "rap" név alatt, annak ajánlom, hogy hallgassa meg.

Mit értesz mai vacak alatt? Remélem, hogy nem az underground hip-hop-ot.

Kvikveg

Quote from: RamizAerosmith & Run Dmc - Walk This Way
Te, nem ebben nyomattak egy fal ket oldalan, valtogatva az Aerosmith stilusat a masikkal??!
Ha igen, akkor KELL!!!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Breaking Benjamin - Blow Me Away (Halo2 OST)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisBreaking Benjamin - Blow Me Away (Halo2 OST)
:cool:
Nickelback - Hero
Children of Bodom - Silent Scream
Brujeria - Vayan Sin Miedo
Breaking Benjamin - Blow Me Away (lopunk :cool: )

Lythis

Hocico - Ruptura (motherfucker 667 remix by Combichrist)
 Cwelldweller feat. S.o.B. - Shapeshifter (asszem NFS:MW OST)
Amduscia - Fucking Flesh (Raw mix)
 Pendulum - Tarantula
Blood for Blood - Some Kind of Hate

Lt. Simoan Blarke

Children of Bodom - Chokehold (Cocked 'n' Loaded)
Children of Bodom - Triple Corpse Hammerblow
Hellsing OST - Hagakure no Wasei

kisvirag

breakfast to Tiffany vagy hogy is van pontosan
hihetetlenul jo, és hihetetlenul szeretem, csak hihetetlenul (immár) kellemetlen emlékeket idéz fel bennem...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lythis

Juno Reactor - Guardian Angel
HIGH and MIGHTY COLOR - Ichirin no Hana (OP version)
Information Society - Ozar Midrashim
Kajiura Yuki - Materialise! (Mai Otome OST)
Orange Range - Asterisk (OP version)
Cinder - Soul Creation (hard version)
Coal Chamber - Devil Cry (Devil May Cry 3 OST (?) )

kisvirag

valljátok be, hogy ti erre már scriptet irtatok....
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragvalljátok be, hogy ti erre már scriptet irtatok....
öh...
Quote from: blarke,  01-13-2006, 02:48 {feeling-script, track#=257, trackname='No Reply', artist='Steve Conte', text='animelyrics/cbebop/' text quality='results:no+reply' feeling=''}
ÉNNEM! én tagadok! (fönt pont elcsesztem a paraméterezést)
Children of Bodom - Hatecrew Deathroll. óhatatlanul is beugrik a koncert, ahol megpróbálták a tömegbe belesulykolni, hogy "PERKERÁ! JÚ ÁR DÖ FÁKIN HÉJT KRÚ!!! GOGOGO BUDAPEST!!!", és elég nagy sikerrel. persze közben csépelték egymást rendesen :D
Nirvana - Smells Like Teen Spirit. már pont hiányoltam! szeret a shuffle! :rolleyes:

Lythis

Nem kellett script.. nekem az aranykártyás fórumedisön van meg, ami magától csinálja ezt:D

blarke... milyen bodomita vagy má???:ejj::ejnye::D az "PERKELE"
(lásd milyen nagylelkû vagyok, nem mondom meg az ofisöl fenkláb tagjainak XD)

Prodigy - Smack My Bitch Up (Sub Focus Remix)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisNem kellett script.. nekem az aranykártyás fórumedisön van meg, ami magától csinálja ezt:D
és így kivész belõle a kreativítás :ejj:

Quote from: Lythisblarke... milyen bodomita vagy má???:ejj::ejnye::D az "PERKELE"
(lásd milyen nagylelkû vagyok, nem mondom meg az ofisöl fenkláb tagjainak XD)
domo arigato. egyébként nem érdekel, koncerten Alexi azt ordította, hogy PERKERÁ, a britney cover elején is "PERKELÁ"-nak mondja, innentõl olymindegy már... :rolleyes:

The Cranberries - Animal Instinct
Yui - Life (Anime version)
Hammerfall - I Want Out (zsírkirálysáááág :rolleyes: :whoah: )

Lythis

Próbálj meg hörögvezenélésbõl megélni, és utána artikulálni, rájössz mér hallottad annak:D

Cubanate - Vortech I
Dope - What About
 SlipKnoT - Three Nil

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisPróbálj meg hörögvezenélésbõl megélni, és utána artikulálni, rájössz mér hallottad annak:D
szedek magamra 20 kiló izmot, megtanulok basszerozni és elmegyek vmi haragosmetál bandába hörögni + basszerozni. igazi show-elemnek számít egy 206 centis basszeros a színpadon :D utána majd szépen írok egy diplomamunkát a dohányzás, italozás és hörgés együttes hatásáról a hangra és a hangszalagokra.:D

Kataklysm - In Shadows and Dust
Soundgarden - Blackhole Sun
Silia - TRUST (Vandread stg1 opening)
SiLC - Himegoto (Vandread stg1 ending)

Lythis

És északra kell költöznöd....
"-Hé Ville, milyen nyarad volt?
- Király! Mindkét nap bebasztam!"

Ááááhh, ugyan kérlek, a magasbasszeros-t már DeG-ék kilõtték Toshiya-val... :D

Dope - I'm Back
Ill Nino - What You Deserve

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisÉs északra kell költöznöd....
mert mért? :rolleyes: nyugati poppermetál is lehet jó :D
Quote from: LythisÁáááhh, ugyan kérlek, a magasbasszeros-t már DeG-ék kilõtték Toshiya-val... :D
attól függ, mekkora. én még elvileg 10-15 centit növök, szóval hm-mmmm. :rolleyes:

Everlast - What Its Like
Linkin Park - Papercut
(imádom, hogy abból, amit ti hallgattok, 90%ban nem ismerek semmit...:D)