Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Member

Rádiót gyûlölöm, de néha meghallgatom, hogy hova süllyedt a világ. Van vmi új O-Zone szerû szám, nincs meg vkinek? Vmi I hold you, I kiss you, I xyz you a refrénje és olyan szar, hogy az már kell. :D
Nem tudja vki, hogy melyik szám kezdõdik úgy, hogy:
Your fear, it moves me...
Your weakness, I taste...
I believe(?) you, but I hate you,
you cost all my w...es...
Vmi egyszerûbb metál és egy kissé undok hangú csaj énekli. Csak annyi van meg róla, hogy track 9 :(.

Ramiz

Esténként a fürdõkádban a Gazdasági rádiót (105.9 asszem) szoktam hallgatni, a jazz-blues rovatot. Nagyon jó zenéket tesznek be. :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

[size="6"]FLCL OST POWA!!![/size]

Valami iszonyatjóóóó!!!

Lt. Simoan Blarke

hm. rádiót õõõõõ 1 éve nem hallgattam, csak kocsiban, akkor meg mindig a Sláger rádió ment, wááá :D

lejött a full Otome-OST! vééégre ^^ és az ending zsííírz.

Cradle of Filth - Presents fot the poison-hearted
ez maradhat.

Slipknot - My Plague
ezis :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

Quote from: Lythis[size="6"]FLCL OST POWA!!![/size]

Valami iszonyatjóóóó!!!
Még mindíg ezt, aktuálisan a Crazy Sunshine c számot.

Otome OST jó, legalábbis jobban tetszik, mint a HiME-é.
de sokadszorra az is uncsi.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisOtome OST jó, legalábbis jobban tetszik, mint a HiME-é.
de sokadszorra az is uncsi.
nekem csak az ending és a materialize tetszik, de azok nagyon. a materialize gospeles hangzása meg a gyengém, Advent Children OSTbõl pl. a One-Winged Angel ezért fexik :cool:

most épp Guns 'n' Roses: You Could Be Mine megy. szeressük, szeressük ^^
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lythis

Quote from: blarkenekem csak az ending és a materialize tetszik, de azok nagyon. a materialize gospeles hangzása meg a gyengém, Advent Children OSTbõl pl. a One-Winged Angel ezért fexik :cool:

most épp Guns 'n' Roses: You Could Be Mine megy. szeressük, szeressük ^^
Olvass vissza, ott írtam a Materialize!-ot PÁRSZOR....

Akkor még Duran Shoukan, meg mondjuk Mezame. Azok még ilyenek.
 Ending nekem nagyon nem tetszett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisOlvass vissza, ott írtam a Materialize!-ot PÁRSZOR....
én nem tudom megunni :D

Quote from: LythisAkkor még Duran Shoukan, meg mondjuk Mezame. Azok még ilyenek.
nemtetszik... :S
Quote from: LythisEnding nekem nagyon nem tetszett.
nekem csak a karácsonyi verziója :D mondjuk én Vandread openinget és endinget is bírom hallgatni, szal perme ízlésficam.

Rammstein in da House
BÁÁÁÁ ez hogy került vissza?!?!

Cradle of Filth - No Time to Cry
sux.

Mai Yamane, Yoko Kanno - Blue
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. fílingreaktor beindult :D:kiraly: RULEZ!!!!!

Lazzaret

Materialaise nekem is az egyik kedvencem Kajiura Yuki-tól, No meg a mezame és még sok az Erementar Gerad Ost-ból :)

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

hm. Slipknot - Before I Forget. :whoah: ez jóóóóóóóó :D

Skid Row - I Remember You Too
ez nagyon fílinges, igazi :beken: érzetet generál...

Erementar Gerad nemvágás, ergo OSTje se... (nem szoktam olyan anime OSTt hallgatni, aminek nem ismerem az eredetijét, mert azzal egy-két rétegtõl megfosztom magam.)

Lythis

EG OST-rõl a Haiyuteki Lock-on! (remélem jól emlékszem a címére) ami igazán tetszett.

blarke: verd ki az álmot a szemedbõl, mert nem értem h mirõl pötyögsz ending téren. Karácsonyi? az hanyadik rész, vagy címet plz.

Vandread OP-t én hallottam, meg is van (vagy volt)... nem nagyon fogott meg. Simán csak op, oszt jól van.

hmmm... meddig fogom még az FLCL OST-t hallgatni? Ezúton pokolba azzal, aki kitalálta, h nézzük meg meet-en...:bsd: (najó, csak rep-et akarok neki adni:D)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythisblarke: verd ki az álmot a szemedbõl, mert nem értem h mirõl pötyögsz ending téren. Karácsonyi? az hanyadik rész, vagy címet plz.
12. rész (vagy nemtom melyik az utsó ftpn). ugyanaz, mint az eredeti closing, de ilyen buuuuuta csengettyûs prüntyögés van alátolva, nem az eredeti "zene". és nem vagyok álmos, pusz.

Sepultura - Born Stubborn

Rage Against the Machine - Down on the Street

Yoko Kanno - Live in Baghdad

Member

Chieko Kawabe - Be your girl
Továbbra is osztom, hogy nem illik az Elfen Liedhez, mindössze egyetlen sorral utal rá (meg kell, hogy osszalak mással), ettõl függetlenül aranyos.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberChieko Kawabe - Be your girl
Továbbra is osztom, hogy nem illik az Elfen Liedhez, mindössze egyetlen sorral utal rá (meg kell, hogy osszalak mással), ettõl függetlenül aranyos.
hát... akkor az eddigi nézõközösséggel nagyon nem értesz egyet ilyen szempontból, de a lényeg, hogy mit is hallgatsz :tezsvir: :D

Rage Against the Machine - War Within a Breath
hm. kezdek hozzáedzõdni, meg Arcanum alá egész jól beillik ez a jellegû cucc...

Soulfly - Flyhigh
hmmm. ^^ :whoah:

meg persze Soulfly - Eye for an Eye

Lythis

BURN IN HELL MEMBER!!!:D

Igenis illik alá! Olyannyira, hogy most jóól meg is hallgatomXD

Member

Jelenlegi kedvencek:
Asian Kung - Fu Generation - Rewrite
Sharan Q - Kimi wa majutsushi?
Kugimiya Rie - Trance to Homunculus
School Rumble 4ever
Galaxy Angel - Galaxy Bang! Bang! (olyan szinten sz@r, hogy az már jó :D)
Full Metal Panic - Tomorrow
Dirty Pair TV - Ru-Ru-Ru-Russian Roulette
Chieko Kawabe - Be your girl
Hellsing - Logos Naki World

Nem égek meg, mert a Pokol nem létezik... Ez már maga a Pokol. Túl lágy, egy School Rumble alá még jó lenne, de egy Elfen Liedhez? Én vmi beteg állatságra számítottam anno, amikor 3/4 éve láttam az elsõ részt, mint amilyen az intro (ez meg illik hozzá, de önmagában sz@r :D Muhaha).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisBURN IN HELL MEMBER!!!:D

Igenis illik alá! Olyannyira, hogy most jóól meg is hallgatomXD
:tezsvir: látod Member?!?!:D:D

Hellsing, Kawabe rulz.

The Cranberries - Zombie

Queen - Hammer to Fall

Yoko Kanno - Space Lion

FMP Fumoffu OST - Sakusen Koudou

Hammerfall - Riders of the Storm
koncert-fíling befigyel :D

Member

Quote from: blarkeThe Cranberries - Zombie
Ezt ismerem, de nem jön be :(, túl lágy (ez sem lenne jó EL outro :D).... Egy be(full)metálozódott leány nyakon öntött minket riki-rokival és nem gyõzöm eldönteni, hogy melyik mi. Kettõ tetszik, az egyik:
Anastacia feat Ben Moody-Everything Burns
, a másik meg Track 9 :(. Pedig az utóbbi iszonyatosan hangulatos (na ez már talán lehetne EL outro :D :D Habár inkább intro hangulata van...).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAnastacia feat Ben Moody-Everything Burns
ismerem, ez szerintem nem rock :D
Quote from: Member, a másik meg Track 9 :(. Pedig az utóbbi iszonyatosan hangulatos (na ez már talán lehetne EL outro :D :D Habár inkább intro hangulata van...).
hát ilyenbõl ismerek párat, hehe :hehe:

Hammerfall - Living in Victory
Living inSANE! ez nagyon eltalált rész ^^ meg a gitár se rossz. ^^

The Berzerker - Ignorance
beteg. nagyon beteg. ezért jó :D:D:D (csak ilyen ütemre nem lehet bengerezni :()

Children of Bodom - Children of Decadence
We're real, we will fight, we'll bleed!! We're mothafuckin dyin breed!! We're dyiiin... :whoah:

Lythis

Everything burns? naneeee.... az olyan... klisé, nem? Azt EL outro alá elkövetni sztem vétek lenne...

Ez a Track 9 ez mi, és honnan van?

Ramiz

Quote from: Lythis[size="3"]FLCL OST POWA!!![/size]
Valami iszonyatjóóóó!!!
Ne szégyelld kiírni az elõadókat, mert egyébként is marha jó banda: ;)
[SIZE="3"]The Pillows[/SIZE]

Quote from: blarkeHammerfall - Living in Victory
The Berzerker - Ignorance
Children of Bodom - Children of Decadence
Ezek jóóók! :whoah: Ma este jazzelni akartam, de asszem metál lesz belõle... :D
(Utóbbi CoB szám melyik albumon van?)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Bolt Thrower - Entrenched

Gihihi... Nem tudja valaki hogy merre lehet jutányos áron nehéztüzérségi fegyvereket beszerezni? Lõgyakorlathoz lett kedvem hirtelen pedig a sorozáson kaptam egy szép "E"-t.

Member

Quote from: LythisEverything burns? naneeee.... az olyan... klisé, nem? Azt EL outro alá elkövetni sztem vétek lenne...

Ez a Track 9 ez mi, és honnan van?
Nem kívántam Anasztáziát EL alá rakni. Az utolsó refrén jó, a többi rész kicsit uncsi. Felrakom a tárhelyemre track 9-et és belinkelem, oks? Hátha keni vki.
Kb 22:42-kor lesz elérhetõ és éjfélkor leveszem, nehogy töröljenek
Ahh, ez a Be your Girl... Gyönyörû... :jee:

Lythis

Quote from: RamizNe szégyelld kiírni az elõadókat, mert egyébként is marha jó banda: ;)
[SIZE="3"]The Pillows[/SIZE]
Ha a többi számuk is ilyen, akkor minden elismerésem :tezsvir: :jee:

Azért nem írtam ki, mert csak az I think I can -rõl tudtam h The Pillows.
(meg a Drama Track-ek szerintem nem õk..)

Member: Nem rosz szám.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizEzek jóóók! :whoah: Ma este jazzelni akartam, de asszem metál lesz belõle... :D
go, go, Ramiz, go, go! :whoah: :D
Quote from: Ramiz(Utóbbi CoB szám melyik albumon van?)
Follow the Reaper. sokak szerint a legjobb... ha nincs meg, átküldöm, csak másszmáfel :hogyaza:

Breaking Benjamin - Blow Me Away (HALO OST)

Ill Nino - If You Still Hate Me

Lythis

HIGH and MIGHTY COLOR - Over
Az Ichirin... után a kedvenc HandMC számom a nõi refrén miatt... az valahogy... feldob...:hopp:

Pirula

Six Feet Under - Wormfood

Eddig nem tudtam volna elképzelni olyan death metalt amit egy rokkkosabb hangulatú házibuliba is el mernék vinni, erre nesze nekem. Baromi hangulatos zene, nem a minélgyorsabbaprítósabbtekkknikásabbblabla vonalra mennek rá, hanem a hangulatra. Zseniálisan sikerült is eltalálniuk egyfajta kenderszagú rakendroll hangulatú zúzást. Jó.

Ramiz

Quote from: blarkego, go, Ramiz, go, go! :whoah: :D
Follow the Reaper. sokak szerint a legjobb... ha nincs meg, átküldöm, csak másszmáfel :hogyaza:
Megnézem BCDC-n, a Trillian egyébként is szörnyû vackul kezeli az átküldést. :merci:

Lt. Simoan Blarke

Children of Bodom - Rebel Yell
indömidnájtáö síkrájz MÓAHMÓAHMÓAAAAARGH!! :whoah:

The Berzerker - Forever
betegnek lenni jóóóóóó...?:rolleyes::D

Pirula

Quote from: blarkebetegnek lenni jóóóóóó...?:rolleyes::D
Nem. Utálom amikor folyik az orrom meg köhögök!

The Hellacopters - Gotta Get Some Action Now!

A lényeg belõle:

[SIZE="1"]There comes a time when a man's gotta choose
A time when you have to decide what to do
Watcha' gonna do? Well I got better things to do with my time
Than to sit on my ass and throw pearls before swine

Gotta-gotta-go-go light up the ignition
Gotta kill that sacred cow
Please spare me all of your futuristic visions
'Cuz I gotta get some action
Gotta get some action now![/SIZE]

Így van.