Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

Prof. William

Mellesleg Shion jól tette hogy Lekapcsolta MI-chant. Már épp dilis/olyashiro módba váltott a szeme.

De sajna hőseink akármilyen démoniak még mindig nem szereztek megfelelő immunitást a sokkoló és a bézbólütő ellen. :)

Lokids

Shionnak egyetlen 1 szerencséje van. K1 ebben a végigjátszásban nem talál 1 bézbólütőt sem. :)
Amúgy Rena nekem annyira azért nem szimpi. Talán azért, mert eddig az ő "oldalát" ismerjük a legkevésbé.
Rika-chan is the best. :D

Szerk: Elolvastam amit eddig tudni lehet a 20. részről. ÁÁÁÁ Kell!!!! Most!!!!!!!!!!!!!

Christian

20. részt én is várom..szegény Rika-chan :D

Prof. William

Szegény Kenny izé Rika-chan. :) Még van egy rész azalatt találhat bézbólütőt a srác. :)

Lokids

Nemfog találni...
Emléxik még valaki arra, hogy kezdődött a második végigjátszás? (nyaknyiszálás) Ott abban a végigjátszásban csak annyit tudtunk meg, hogy Rika már alulról szagolja...
Van egy olyan érzésem, hogy most meg is mutatják, hogy mi is történt pontosan. :)

kikuchiyo

Failure is the default option

Prof. William

Ds akkor Mi-chan volt a gyilkos. (Tudom vannak teóriák, de az végigjátszás Mionról szólt. Ez meg most Shionról. :) ) Bár most nagyjából ugyanaz történik, csak kisebb változtatásokkal. Pl. Shion a K1-el való találkozása. stb. De sajna Rika itt is a rövidebbet húzza. Akkor ő vezet. A fotós asszem 2-szer halt meg neki meg ez már a 3-ik lessz.  :appl: Hajrá Rika-chan! 10-nél majd jubilálhatsz!

Lokids

Tévedsz, a fotósnak is ez a 3. meghaldoklása.

kikuchiyo

Prof: Rosszul látod. Ott is Shion volt a gyilkos, aki ott is Mionnak álcázta magát, de ezt akkor még nem tudtuk - vagy legalábbis nem rágták a szánkba. Voltak jelek a Watanagashiban, amik a szerepcserére utaltak.

Prof. William

De az pont Mionról szólt, ezért gondoltam+ott mások a találkozások körülményei is. Pár dolog máshogy történik mint a 2-ben. De úgyis kiderül az igazság. Nem mintha sajnálnám Mi-chant elég félelmetes ő is.  :__devil:

Cobra

Azt valaki elmagyarázhatná nekem, hogy Shion miért akarja megölni Rikát. Satokot megérteném, de Rikát nem igazán.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Prof. William

Azért Rikát sem engedném a hátam mögé. Ott aranyoskodik+minden de ezzel is tereli el a figyelmet. Aztán amikor nem nézel oda... :uzi:

Megnézném amikor ő a bekattant gyilkos.  :cool:

Menyi is van még hátra ebből a végigjátszásból? 1-rész? Mert akkor jön a finálé. :)

Ja igen! Ide is berakom!

Játékismertető jön.

Szóval leszedtem egy gamét aminek Higurashi Daybreak volt a címe. És haláli!

Mint azt már a címből kitaláltátok ez a Higurashi no nakukoro ni - szereplőkel készüllt fan játék.

És abból is a csúcskategória. Jó kis bejátszásokkal és a szinkronszínészak hangja kísértetiesen emlékeztet az eredetikre. (Lehet hogy az eredetiket kérték fel? :)

A szori röviden annyi hogy a szereplők találnak valami követ és egy jó kis Mortal Kombat szerű fightban döntik el kié legyen. Persze senki se számítson a Higuból megismetr brutalitsára. Nagyon poénos vidám hangulata van az egésznek.

Egy párt lehet választani az a tipikus Keichi-Rena, Shion-Mion, Rika-Satoko (+ van egy pár még de azokat unlockolni kell játékkal.) és azokkal kel lenyomni az ellenfeleket. Egy jó kis játéktéren kel nyomulni, bármerre kell menni és a cél az ellen minnél töbszöri legyakása. Közben persze mindenki mondja a magáét, állati fílinges az egész!

A nyelv japán de pár perc alatt rájöhet akárki mit hogyan kell kalibrálni+billkosztzásra. Megéri egy kis időt fektetni a jó beálíításokba mert állati aranyos kis játék.

Torrentet majd holnap adok annak akinek kell :)

Draconire

Prof. William

Nem tudom pont kirakni a címet szóval...

Na szóval a game... Menjetek a http://tokyotosho.com/ -ra a keresőbe írjátok be hogy Higurashi Daybreak és a legfelső a jó torrent.

Jó játszást.

Amúgy sztem az lenne jó vég a mostani végigjátszásban ha Shion miután jól bosszútált a végén "utánnamenne" Satoshinak. Vagy legalábbis oda, ahol azt hiszi hogy van. (abba a mély lyukba ugyebás) Remek véget lehtetne ebből csinálni. Még stimmelne is a dologba mert Shion nem úszhatja meg a végtlenségig+ azért itt ha kis eltéréssel is de más a sztori mint a 2-ben még ha főbb aspektusaiban meg is eggyezik.

Lokids

Kicsit meglepődtem mikor a tokyotosho 1.4Megát írt méretnek, de az 1.3 giga már megnyugtatóbb. Tényleg nem lehet rosz cucc. :)

Draconire

Christian

Prof. William

"Loli is my body and kawai is my face." - ugyebár...  :D

Cobra

Quote from: Prof. William on 2006-08-22, 00:22:17
"Loli is my body and kawai is my face." - ugyebár...  :D
Csak a kést későn vette a kezébe Rika-...chan(?) Remélem másnak is tetszett Rika szereplése (a legvégét leszámítva). Ezután a rész után megingott Rena killerloliqueen-sége  :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Prof. William

Rájöttem hogy  Rika a legveszélyesebb! Ott aranyoskodik + minden és mire észreveszed hogy baj van már késő!  :uzi:
Gázsprét kapsz az arcodba aztán egy kést a térdedbe hogy eless és inntől már el lehet képzelni... :__devil:

Mázlija volt Shionnak hogy a második löket gáz mellé ment...

kikuchiyo

Egyébként ez a rész azt is megmagyarázza nagyjából, hogy miért ölte meg (akarta megölni) Rikát is Shion.

Amikor az öreget faggatta, megkérdezte, hogy ki volt az, aki végrehajtotta Satoshi eltüntetését, de nem kapott választ.
Aztán amikor Rika rátámadt az injekciós tűvel, akkor összeállt a fejében a kép: Rika a faluban Oyashiro-samát képviseli, és Oyashiro-módban mintha egész más ember lenne + letámadta őt is => biztosan Rika tette el láb alól Satoshit is.

Prof. William

Végül is rá tényleg senki sem gyanakodna. :) Oyashiro-sama jól választja meg az ügynökeit. Egytől eggyik kawai-k + lolik.

Vajon O-samának van B-terve? Esetleg Rena az? :)

Lokids

Prof: Ezt szerintem két hét múlva megtudjuk. :D

Draconire

Most jutottam el a megnézésig, és azt kell mondjam, hogy ezek után ihmo komoly esély van egy K1 vs Rena harcra a következő fejezet végén....legalábbis nem lepődnék meg O.o
Rika nagyon durva volt, Rena-nak így nagyon össze kellesz magát szednie XD
Azért nem gondoltam volna, hogy Rika ilyen hirtelen fog hangulatot váltani. Még ha Shion gyanakodott is, az a kis idétlenkedés röviddel az akció előtt, jó kis figyelem elterelés volt.

Rounin

Nah, most fejeztem be. Hm, Rika... kellemes változatosság volt :3
Tetszik ez a téboly szélén (szélén? átbillenve?) egyensúlyozgató Shionkodás is. Na kíváncsi vagyok, mi lesz még itt. :lazza:

kikuchiyo

Quote from: Rounin on 2006-08-22, 22:55:38
Na kíváncsi vagyok, mi lesz még itt. :lazza:

*utorrent előhoz* 13 perc múlva kiderül ;)

Lokids

Prof a Higurashi Daybreakhoz, elmondhatnál nekem valamit:
1. Hogy lehet futtatni fullscreenben, mert nekem cska ablakban nyomja.
2. Fentről lefelé sorold el, hogy melyik bill mint csinál. (4 iránybillentyű meg a pause-t azt vágom. :D )
2.8 gigához mérten elég puritán a grafikája. Miért nem tudnak ezek is U3-as (unreal) engint licenselni?

Meg persze annyit, hogy álduzzunk elég embert, hogy minél hamarabb meglegyen a 21. rész felirata is, mert álítólag remekmű a drága. :D

Prof. William

Remekmű az igaz....

1. Alt+Enter Bejátszásoknál nem működik.

2. Csak bejelöltem a billeket és majd játék közben jöttem rá mi mire való. Jelölj be neked tetsző billeket.

Elég pofás grafika egy fanjátékhoz képes. A bejátszásokon meg dobtam egy hátast. Nem hittem volna, hogy lessz benne.

Lokids

A bejátszásokkal egy a baj: Nincs felirat, és nem tudom miről van szó. De Rena "Kawaii"-ját simán felismertem. :D
Az eredeti seuyo-k?

Prof. William

Én is nagyot néztem ezen. Nem kizárt hogy felkérték az eredeti seuyo-kat! A hangok mindenesetre félelmetesen stimmelnek. :)

A sztori valami olyasmni hogy Rika talál valami mágikus köveket (gondoolom O-sama küldte) és a kis csapat egy barátságos bézbólütős, hentewsbárdos, gázsprés, sokkolós meccs keretében eldöntik kié legyen.  :cool:

Kellemes kis ökörködés.+ hangok amike fight közben kiadnak. Minenki monja a magáét. Hogy tetszik amúgy?