Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

Lokids

Ki tudja, azt mi sohasem tudjuk meg K1 mit kívánt abbna a pillanatban. Bár szerintem oyashiro sama ráunt, hogy őrizni kell a falut, úgyhogy inkább kinyírt mindenkit. Vagy valaki nagyon megakarja építeni azt a gátat, és mivel már nincs falu...

Draconire

Quote from: Prof. William on 2006-07-01, 23:25:47
"De ha nem is szennyvíz akkor is túl régi volt ahhoz hogy legyen benne még bármi."

Egy olyan faluban, ahol egy gonosz démon szálogat meg mindenkit, és kedves kis killer lolik ölik meg azt aki túl sokat kérdezősködik, miközben a halottak járkálnak, én erre nem vennék mérget...  :szemuveges:
Akkor ezek szerint Oyashiro-sama a WC-n keresztül támadott? Akkor ezért halltak meg gázmérgezésben  :D

kikuchiyo

"Polgártársak! Mindig tartsátok lecsukva a WC fedelét! Az idegenek már köztünk vannak!" XD
Failure is the default option

Draconire

Quote from: Lokids on 2006-07-01, 23:27:31
Ki tudja, azt mi sohasem tudjuk meg K1 mit kívánt abbna a pillanatban.
"The last thing I wished for as I fell, may have been for this horribly wrong upside-down version of Hinamizawa to die"

Lokids

Én kérek elnézést. Csak korán reggel néztem meg, úgy néz ki 1 ilyne fontos dolgot elfelejtettem. :P
Akkor viszont most 2 jó nőt és 10 millió dollárt kívánok. Holnap megmondom teljesült-e. :D

Prof. William

Először talán tegyél valami Oyashiro-samának tetsző dolgot! Monjuk verd agyon az idegesítő szomszédod/csoportársad egy bézbólütővel, hogy felfigyeljen rád az öreg. Nem osztogatja ő csak úgy az áldásait.

A 2 jó nővel meg vigyázz, mert azon kapod magad, hogy csöngetnek és az ajtóban Rena + Mion áll egy láda szöggel+ balltákkal édesen mosolyogva.  :__devil:

- Mindig vigyázz mit kívánsz Lokids-kun, bár nem hiszem hogy lessz legközeleb. Hehehehe  :D :D
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... :angyali:

Lokids

Igazad lehet, mert ma se nem jött a 2 jó nő, és még pénzt sem kaptam. Majd megkérdem K1-et ő hogy csinálta.
De mikor esett le K1 a legelső részből mutattak be jelenetet. Ezek szerint az is megtörtént. Sőt valószínű az összes fejezet összes első része megtörtént, cska ami azután következett, az különbözik.

Draconire

Quote from: Lokids on 2006-07-02, 10:19:55
Igazad lehet, mert ma se nem jött a 2 jó nő, és még pénzt sem kaptam. Majd megkérdem K1-et ő hogy csinálta.
De mikor esett le K1 a legelső részből mutattak be jelenetet. Ezek szerint az is megtörtént. Sőt valószínű az összes fejezet összes első része megtörtént, cska ami azután következett, az különbözik.
...vagy csak spóroltak. XD

Lokids

Spóroltak?? Mivel? Visszaemlékezés történt, szal az lep meg, hogy a legelső részt rakták be, és nem ennek a fejezetnek az első részét.

Draconire

Hát úgy spóroltak, hogy nem volt kedvük rajzolgatni happy képeket és betették a legkézenfekvőbbeket amik már megvoltak.
Bár arra én is kíváncsi lennék hogy miért pont az 1. részből.

Prof. William

Én is arra tippelek hogy az eddigi dolgok, poénok, kártyázás, találkozás Shionnal már megörténtek csak azt már nem rakják hozzá. Ezért esett le K1 nek a bézbólnál, hogy az ott Shion. :)

A mangában az első rész ökörködései +a Shion kaland közvetlenül egymás után jönnek, csak aztán ágazik szét a sztori. :)

Dreamcleaver

Hát ennek a fejezetnek nem sok értelme volt. Satoko pl miért akart 10 ezerig elszámolni a forró gőzben? Penitencia vagy mi? Miért mondta Keiichinek, hogy még él a naygbácsi? És ha Keiichi tényleg megölte, hová tünt a nagybácsi holtteste? És a fő kérdés: a csajok az iskolában miért állították mind, hogy látták Keiichit a fesztiválon?...Ja és Rika miért halt meg? Keiichi az ő halálát is kívánta?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Darkstar

Quote from: Dreamcleaver on 2006-07-03, 03:40:31
Hát ennek a fejezetnek nem sok értelme volt. Satoko pl miért akart 10 ezerig elszámolni a forró füstben? Penitencia vagy mi? Miért mondta Keiichinek, hogy még él a naygbácsi? És ha Keiichi tényleg megölte, hová tünt a nagybácsi holtteste? És a fő kérdés: a csajok az iskolában miért állították mind, hogy látták Keiichit a fesztiválon?...Ja és Rika miért halt meg? Keiichi az ő halálát is kívánta?
Who knows... :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Igaz, lehet kaphattunk volna több magyarázatot is, de pont ezek az események vezettek ehhez a végkifejletthez. És mivel K1 nem tudhatta, hogy mi történt, így mi sem... Remélem valami magyarázat azért később lesz rá. Bár inkább csak újabb kérdések. Ezt a mesét valaki nagyon megírhatá egy jó kis "Longest journey" stílusban. Vagy csak fordítsák le az alapot. :D

kikuchiyo

Háttérképek

...és pár órán belül kijön a következő rész.

kikuchiyo

Hmm... I should get a life after all.

Megnéztem az új részt, amilyen gyorsan csak lehetett, aztán jöttem olvasni, hogy mi is történt, mert volt pár dolog, amit nem értettem - de sehol semmi infó, se a blogsukin, se az aoin, se az animesuki fórumában. Lehet, hogy vmi mást is kéne néha csinálni... >.<'

Cobra

Pl tanulj meg perfektül japánul és akkor te írhatod az infokat, nem neked kell várnod  :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Draconire

Quote from: kikuchiyo on 2006-07-10, 17:32:23

In other news, a wind csapat ismét nehézségekkel küszködik, szóval a Higurashi rajongói ismét várhatnak a sült galambra.

Még szerencse hogy nem egy adott fejezet közben akadtak meg, mert akkor mégnagyobb szívás lenne... mondjuk így is elég nagy...

/fogadni mernék hogy akik e miatt a post mait néztek ide min 75-80%-uk azt hitte hogy az új rész jött ki XD /

Cobra

Szerintem van az 90+% is  :)
Viszont Triad-ék belehúztak, már a 7. résznél tartanak. Bár ez annyira nem vígasztal, mert a 14. így is elég távoli.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lokids

Én nem vagyok abban a 90%-ban, mert én azért néztem ide, hátha van arról valami hír, hogy miért késik. :D
De úgy néz ki, hogy Oyashiro-sama újabb áldozatot fog elkönyvelni magának, ha ez egy folytatódik. Végül csak megértik, hogy az életük múlik a fordításon. :D

kikuchiyo

Draconire

Lokids

Nem volt rossz rész! De Mamoru személye engem valahogy nem is K1-re, hanem Tomitake-re (Kenny fotós) emlékeztetett. Talán Kenny is zsaru titokban? Meg az első fejezetben taglalt gyilkosságokról is megtudunk kicsit töbet.
Remélem nemsokára kiadják az úr részt wind-ék, mert a köv a blog szerint egész jó lesz!

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

cyberfaust

nekem meg meg kéne tanulnom linkelni...

Draconire

Rika-chan ownz!
Az a Tomitake #2 megjegyzése elég gyanús volt...újdonsült hősünk jobban teszi ha minimum 4-5 olyan mellényt felvesz mielőtt továbbmenne.
Meg egy fejsze-álló sisak se lenne rossz ötlet. Arra meg szerelne egy kamerát, és átcsapna 'Ideglelés Hinamizawában'-ra.
Meg egy ilyen fegyvert is felkaphatna valahol, mert hát nem árt ha van valami amivel a fejszés csajokat ellensújozza.

Lokids

Aham, valszeg el is bírná azt a fegyvert. :D
De Rika-chan tényleg rulz. Eddig is ő volt a kedvenc, de mostmár... :D Nipah! :D :D

Rikánál Rena seyou-ja nyomta oyashiro-t?

kikuchiyo

Csalódást kell okoznom a sok vérfürdőben reménykedő mániákusnak:
[spoiler]Az ifjú felügyelő túléli a következő részt.[/spoiler]

Quote from: Lokids on 2006-07-13, 23:19:21
Rikánál Rena seyou-ja nyomta oyashiro-t?

Nem, ugyanaz, aki addig is Rika hangja volt. Ő mondja be a végén az "anata wa shinjiraremasu ka?" szövegeket is egyébként.

Amúgy pedig "miii~"... illetve "nipaa!" :)

Lokids

Pedig ott oyashiro-nál annyira hasonlít Rena hangjára. mondjuk, én eddig azt hittem, hogy a végén is Rena seyou-ja olvas. Néha megkéne nézni azt a stáblistát. :D :D

kikuchiyo

Ezt most találtam:

Hinamizawa élőben

Szervezünk zarándoklatot?