Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

Cobra

Uhh, ez komoly??
De killer lolik nélkül nem annyira izglamas :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Draconire

Elég jól lemásolták a valós helyszíneket.

Quote from: Cobra on 2006-07-14, 14:20:44
De killer lolik nélkül nem annyira izglamas :)

Attól függetlenül éjszaka nem mászkálnék arrafele, sose lehet tudni....
Kíváncsi vagyok hogy a fotós él-e még...

szerk: ezt most találtam
https://kendra.wordpress.com/2006/07/10/the-real-hinamizawa/

szerk 2:Van egy érzésem hogy Shirakawa turizmusa a közeljövőben kicsit meg fog nőni  :D

Prof. William

Ep 15.

Érdekes volt. Egyértelműen a Satoko végigjátszáshoz kapcsolódott. Rika halála, a gázmérgezés itt is bekövetkezett, de erről már csak áttétesen hallunk. Hinamizava itt sem más a végén mimnt egy kihalt kísértetváros. (Kár hogy nincsenek benne Killer Loli szellemek.  :D)

Kívámcsi vagyok ak öv részekre. Hány fejeze lessz még?

Lokids

William, megtanultál japánul,vagy mi lett veled? (Vagy titokban elkészíttettél egy feliratos verziót, és rejtegeted előlünk?)

Prof. William

Hihieheheháháhháháhá!
Most már bevallhatom hogy én egyszemélyben vagyok a wind subbercsapat! A társaimról (akik nem akarták subbolni) már rég hm... gondoskodtam és cserébe Oyashiro-sama megtet a fő fordítójává Elég egyszer ránéznem egy rawra és már bele is van égetve a felirat!  :__devil: Estéként meg házhoz jönnek a Killer Lolik macskajelmezben mert O-sama gondoskodik a követőiről! *Oyashiro szemmel eszelősen kacagó szmájli*

A rawból ennyi kederült+olvastam a blog-okat. Azért vetemedtem erre a spoilerlelövő dologra mert annyira nem érdekelt egy (Bár K1-re nagyon hasonlító.) nyomozó szerencsétlenkedése. Reméllem a köv végigjátszásokba már ismét a régi csapat fog pszihózni.

Dreamcleaver

Hát nekem kellemes felüdülés az idióta Keiichi hiánya. Tőlem el is lehetne felejteni, de gondolom a későbbi történetekben megint ő lesz. Amúgy elsőre tényleg üdítő volt ez a killer lolis dolog, de nekem kezd ellaposodni a sorozat. Tudom tudom, túl magasak az igényeim...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Draconire

Quote from: Dreamcleaver on 2006-07-17, 19:08:12
Hát nekem kellemes felüdülés az idióta Keiichi hiánya. Tőlem el is lehetne felejteni, de gondolom a későbbi történetekben megint ő lesz. Amúgy elsőre tényleg üdítő volt ez a killer lolis dolog, de nekem kezd ellaposodni a sorozat. Tudom tudom, túl magasak az igényeim...

...you know, you don't have to dig a big grave 'coz you may be in pieces when they find your body...
...that is, IF they find it...

Rounin

Quote from: Dreamcleaver on 2006-07-17, 19:08:12

Akkor nem vagyok egyedül? Bár engem nem a killer lolik "üdítettek", hanem a hangulata, ami mostanra valahogy nem borzongat.. kicsit sem ^^"

Prof. William

Mert az eső 2 végigjátszas hangulata a termélszetfölötti vonulatra ment reá. Direkt a megőrülő Killer Lolikra. Ezek a részek viszont, bár van bennük is némi természetfeleti vonulat, de inkább a reális vonalat követik. + magyaráznak... Egyetlen szívfájdalmam, hogy miért kellett a cool macskaszem, effektet erre a üreszem effektre cserélni. Bár lehet hogy nem 1, hanem 2 hatalom működik hinamizavában és a védjegyük ez a 2 szem.

Lokids

Nekem is, sőt szerintem mindenkinek a macskaszem jött be jobban. Viszont az őrületet  nem tudja visszaadni. A macskaszem inkább egy nyugodt hidegvérű gyilkosra utal, míg az "üres, eltorzult szem" az őrült lelkiállapotot tükrözi.

Prof. William

Ja igen... Renáék sem örjöngtek macskaszemmel, hanem olyan coolul viselkednek... Akkor azt remélem hogy lessz még olyan végigjátszás, amiben a macskaszem effekt van... + Shionról is lehetne valami még. No nem azért mert ari, hanem mert ő is adta tanujelét némi természetfölötti hatalomnak, amit jó lenne még kibontani.

Dreamcleaver

Ha meg az egész rajzoló brigádot kidobnák, és mondjuk a manga alkotóival csinálnák meg az animot, az is plusz pont lenne. Tökre idegesítenek ezek a nagy "vízfejű" karakterek.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Draconire

Ez a fejezet is kivégezve.
Rika seiyuu-a nagyot alakított, minden elismerésem neki ^^
Az előzetes alapján a következő végigjátszás is érdekes témát vet fel, már alig várom  :szemuveges:

Dreamcleaver

rofl, ez a sorozat egyre rosszabb. Ezen a részen komolyan szenvedtem. A nyomozó egy idióta volt. Az előző részben Ooshi-san felajánlotta neki a védőmellényt, természetesen nem volt rajta, kapott is egy golyót. Bonuszként fegyver sem volt nála. A sztori meg a felesége haláláról nagyon sz@r volt. Kiváncsi vagyok a való életben hány 8 hónapos terhes nő mászkál fel minden nap a kórház tetejére, csak mert hiányzik a férje. Nagyon nagyon rossz rész volt.
Egyetlen jó dolog benne a vége. Az, hogy a falu a mérgezés óta még mindig le van zárva. Kíváncsi vagyok, hogy a következő arc folytatja e az időtrendet, vagy megint egy alternatív történetet kapunk.
Mellesleg nem derült ki, hogy Rika kicsoda. Tudott fátyolos tekintetet vágni, és megjósolni a jövőt, de nem volt gonosz. Egy én volt vagy kettő? Tudot a két én egymásról? Miért nem futott el, kért segítséget? Pl felhívhatta volna a nyomozót. A nyomozó meg ha látta a híreket a gyilkosságokról miért nem ment el Rikáért? Nagyon lame.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Prof. William

Kéne már megint egykis természetfeletti dolog. :) Jó jó Rika az volt. Sztem csak ez a két rész volt nem annyira jó és máris "egyre roszabb a sorozat".

Anya amikor a tesómmal volt terhes 9! hónaposan a függönyöket rakta fel egy létrára álva. (Épp nem voltunk otthon.) Szóval van ilyen. És ha Oyashiro-sama valakit ki akar nyírni azt végig is viszi!

Jó a sorozat de ez a 2 rész nem biztos hogy kelett volna. Nem tudjátok a köv. végigjátszásoknak kik lesznek a központi figurái? (Mármint K1-en kívül.) Egyáltalán hány fejezet van még?

Dreamcleaver

Szerintem a feleség halálához Oyashiro-samának ne mvolt köze. Azért halt meg, mert a nyomozó nem ment haza, hanem folytatta a munkát. Ez volt a "következmény", amiről Rika beszélt. Bár lehet annyi is elég lett volna, ha felhívja a feleségét, és megmondja neki, hogy ne mászkáljon fel minden nap a tetőre, pláne ne egyedül, mert esetleg megbotolhat a lépcsőn.

Mellesleg valaki vágja, hogy Oyashiro-sama (vagy akárki) miért akkor kezdel gyilkolászni, miután leállították a Gát Projectet? Lehet ez az egész gát-ügy csak valami álca.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lokids

Na megnéztem én is. De valahogy nem értek egyet azokkal, akik szerint egyre rosszabb lesz. A 2 rész tulajdonképpen a magyarázó fejezetek közé tartozik, mert elég sokat megtudunk a múltról, és a jövőröl is. Bár eszerint a Story szerint az előző végigjátszás történt meg. De van egy olyan érzésem, hog a detective chapter is (márha magyarázó lesz) megfog egy végigjátszást és körítést rak hozzá. Ezek a részek nyílvánvalóan unalmasabbak, viszont jóval több infót adnak, hogy teljessé tegyék a képet. Nekem változatlanul tetszik. :D

kikuchiyo

Elkezdődött a Meakashi-hen, az első "válasz"-fejezet.

Kicsit úgy éreztem, hogy sietnek, hogy minden információt be tudjanak zsúfolni, de ettől eltekintve jó rész volt. Sok minden kiderült, olyan is, amire számítottunk, és olyan is, ami teljesen meglepő.

Az, aki csak M/Shion mellei és a killer lolik miatt nézi a sorozatot, vsz. élvezni fogja ezt a részt. Sőt: mutatják Shiont meztelenül. ;)
Failure is the default option

Lokids

Tényleg?
Hol a feliratos verzióóóóóóóóóóóó???????????????????
Persze mielőtt valaki rosszra gondolna... Az nem rossz! :D

Prof. William

Azt mondták 2 magyarázó rész lessz... Azt hittem azokat a végén nyomják le. De legalább akkor ezután még mennek a további végigjátszások. :)

Ez hány részes lessz? Reméllem ez is csak 2. És utánna megy tovább a sztori. :)

Darkstar

Quote from: kikuchiyo on 2006-07-19, 18:29:57
Sőt: mutatják Shiont meztelenül. ;)
:D Kicsit másra gondoltam, mielőtt megnéztem volna. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Nah, 15 remélhetőleg lennlessz hamar (ha méltóztatik begyorsulni, mert eddig nem akar 15 fölé menni  :morci:)

A Keiichi túléli végigjátszás amúgy a végére szerintem eléggé kifulladt, aránytalanul sokat volt benne "szembesítsük a nézőt a Keiichiben dúló zavarodottsággal" dolog. Ráadásul pont a legrövidebb végigjátszást húzták 5 részesre, ezt totál nem értem.
A 14-ben amikor kiscsaj átvált Oyashiro-ba vagy fenetudja mibe, az viszont nagyon tetszett.
BTW: lehetnének benne végre normálisan killer lolik totál agybeteg jellemváltásokkal, mint az első két végigjátszásban, mert az nagyon ottvolt a 9-13-hoz képest imho.
Vulkanikus gázok miatt lezárt Hinamizawa meg kb majdnem Silent Hill :D

Hinamizawa live: frankó, menjünk kirándulni XD
ez a kép
pedig tök azt a benyomást keltette elsőre, hogy mégis megkapták a gátat...

Seismic

Hmmm.Látom 2 napja nem írt ide senki.Találtam 1 oldalt,ha vkit érdekel.Tul.képpen 1 fórum,ahova vannak képek belinkelve,a gém demója meg 1éb más dolgok.

A fórum

BTW DVD borítót még mindiíg nem találtam.Tud vki adni 1et?THX!

Draconire

Quote from: Lokids on 2006-07-24, 22:53:36
Higurashi​_no​_Naku​_Koro​_ni​_16​_[wind][xvid][C6876628].avi

Ahhoz képest hogy ez egy válaszolgatós fejezet lesz, azért itt is lesznek kedves jelenetek szép számmal.
És igen már majdnem(!) beütött a macskaszem, de azért ez is jó volt ^^

Lokids

Én mondjukazt nem értem, miért jó a családnak, ha sok ember úgy tudja, hogy csak 1 lány van. Származik belőle valami hasznuk?

kikuchiyo

AZTAQ.

Durva egy rész volt. Akinek gyenge a gyomra, az inkább ne nézze meg, vagy ha feltétlenül ragaszkodik hozzá, inkább kérje meg a mamáját, hogy fogja a kezét közben...
...ez a Sonozaki család meg ritka egy elb*szott bagázs. Szegény Shion. >_<
Failure is the default option

Darkstar

Tényleg húzós rész volt. Shiont nem szabad bántani!  :mad:
[spoiler]Az a valami a körmöket tépte le?[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Biza.  :__devil: A legtöbb ember erre a legérzékenyebb... Már csak nézni is...