Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

Edina-chan

durva,mi? XD a voice-acting sajnos nem lesz a csúcson,inkább a sima acting XD Shionunk és Mionunk kegyetlenül tud röhögni XD Rika moe lesz, Rena szintén,bár őt csiszolnom kell, Keiichi kicsit túlkoros,de hát nem találtunk 16-17 évest,jó lesz ez :3
eredetileg Rena lettem volna,aztán jött az ötlet hogy Hanyuu ^^

Facek

Nem nagyon tetszett ez a rész, igazábol semmi új nem derült ki csak az hogy miért nem akar Satoko segítséget kérni (na meg hogy mekkora nyelve van K-nak  :rotfl:) meg rika eldönti a végére hogy cselekszik, minden áron megmenti Satokot.
Úgyis az lessz a vége hogy mindenki meghal :P :P :P

Prof. William

Hát a cím alapaján nem sok jót jósolok. :) Na de mivel már csak ezenkívül egy fejezet lessz valszeg most majd rájönnnak valami kulcsdologra ( vagy inkább Rika jön rá ) aminek majd hasznát veszik a Final Chapterben. :)

"rika eldönti a végére hogy cselekszik, minden áron megmenti Satokot." - ebbe a mindenba vajon belefér a Bézbolütős/késes/sokkolós megmozdulás?

Talán majd Mi-chan pisztolya is előkerül végre. :)

Solid Snake

Quote from: Prof. William on 2007-09-01, 16:09:04
"rika eldönti a végére hogy cselekszik, minden áron megmenti Satokot." - ebbe a mindenba vajon belefér a Bézbolütős/késes/sokkolós megmozdulás?

:ejnye:
Rika fegyvere az injekció.  :smile:

Edina-chan

Mindenki meghalna?
A Matsuribayashi-henből nem egészen ezt vettem le.. :eek:

Kuroi Tenshi

Na de mivel már csak ezenkívül egy fejezet lessz valszeg

Bézbol
Sztem korai még ezt mondani: 26-9=17 rész, ebbe még bőven belefér 1-2 történet...

A másodikra pedig olyan képet vágtam, mint amilyeneket az engrish katakanás szövegekre
szoktam...

Prof. William

Azt mondták hogy 3 fejezet lessz...

Ebből 1 már lement...
A 2. meg most van...

Marad 1.

Valszeg megoldják a főbb problémákat pár rész alatt de mégis beüt valami...

Aztán jön a True Ending...

Facek

Amint lemegy ez a csápter jönnek a fillérek meg  K összejön Renaval, Satoshi meg visszatér, összejön Shionnal, Mion maffiavezér lessz, Irie örökbefogadja Satokot, Rikát meg elviszik az ufók mert képzelődik, aztán az utolsó 4 részben lessz a trúú ending. :P
"Fentebb leirtak csak az én fikcióm elemei, nem bittos hogy így lessz ^^"

minuszmiki

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-09-01, 17:28:06
Na de mivel már csak ezenkívül egy fejezet lessz valszeg

Bézbol
Sztem korai még ezt mondani: 26-9=17 rész, ebbe még bőven belefér 1-2 történet...

A másodikra pedig olyan képet vágtam, mint amilyeneket az engrish katakanás szövegekre
szoktam...
Illetve még ebből a chapterből is valószínű, hogy sok van hátra, előbb Satokot kel kihúzni a szarból, aztán lehet majd csak a sors elen fordulni, legalábbis Rika valami ilyesmit magyarázott. Kíváncsi vagyok, meg tudják-e oldani komolyabb irtás nélkül, bár a chapter címéből ítélve nem hiszem.

Prof. William

Nem lehet nehéz...

Pl: Mion/Shion elküldi a Somozaki gorillákat a nagybácsihoz akik finoman tudatják vele, hogy ha nem akarja hogy egy zsákban húzzák ki a folyóból akkor húzzon el de minél hamarabb Hinamizawából...

- Rika előad valami mesét az Átokról + hogy őt is látta meghalni. Persze jó baljóslatúan stb...

- Megbízzák takanót hogy az Ovaralosok segítsék elzavarni... Takano meg segít mert nem szeretné szénné égve végezni egy hordóban...

- A fotós kompromitáló fotókat készít, miközben Rika/Rena -t zaklata. ( Ez még akár humoros rész is lehet. :)  ) A fotós meg segít mert nem szerené a radikális nyakviszketés legújabb áldozataként végezni...

- Besegít a rendörfőnök... :)

A lehetőségek száma közel végtelen...

Facek

Megnéztem ujra a 9. részt és felmerült bennem egy kérdés : K mi a rákért osztja fel az embereket csoportokra és ad nekik külön vezetőt ? Háborúzni akar  ? :D

Solid Snake

Quote from: Facek on 2007-09-03, 17:40:49
Megnéztem ujra a 9. részt és felmerült bennem egy kérdés : K mi a rákért osztja fel az embereket csoportokra és ad nekik külön vezetőt ? Háborúzni akar  ? :D

Kinyírják a nagybácsit, aztán a csoportok eltakarítják a testdarabokat.

A csapat: fej
B csapat: bal és jobb kéz
C csapat: bal és jobb láb
D csapat: központi testrész

:__devil:

Prof. William

Ja így a végén jöhet az Epic csata az Overalosok + gonosz erői ellen. :)

K1: FREEEEEDOOOMMMM!

És megindul a gigantikus csata. :)

Vicc nélkül. Csak több esély van a dologmegváltoztatására ha többen tudnak a dologról... Ez eddigi részekben egyedül Rika próbált tenbni valamit... Láthatjuk milyen eredménnyel...

Pl. Nem tudom hogy vinnék el Rikát az overalosok ha monjuk egy 30-fős Basebalütőkkel felszerelet csapat K1 -vezetésével, vagy egy rakás kipróbált gengszter Mion és Shion vezetésével is épp ott tartózkodik... 

Facek

yaaaaaaaaaaaay

-RAW- Higurashi no Naku Koro ni Kai - 10 (THK 640x360 DivX).avi

szerk:
jaaaj nemakarok spoilerkedni de szerintem [spoiler]K-ék csunyán el fognak késni :D[/spoiler]

edit: használd a modify gombot, és kerüld a duplapostokat -Gmer
edit: bocsi, csak... :angyali: -Facek

Solid Snake

Quote from: Facek on 2007-09-07, 08:15:47
edit: bocsi, csak... :angyali: -Facek

AND THE QUICKEST WAY TO GET BANNED.  :lazza:

On: 9. részt még Shinsen-ék mindig nem hozták ki? Philantrophy nem igazán tetszik (hogy is mondjam, nem igazán mondható minőségi fordításnak a munkájuk).

Lokids

Quote from: Solid Snake on 2007-09-07, 20:38:25
On: 9. részt még Shinsen-ék mindig nem hozták ki? Philantrophy nem igazán tetszik (hogy is mondjam, nem igazán mondható minőségi fordításnak a munkájuk).

Hauu~ Szerintem korrekt minőség. A speedhez képest. Philhez képest mindenképpen.

Facek

Nem még mindig nincs shinsenes 9. rész pedig a 8. részt hamar kiadták nemtudom mit csinálhatnak, de a wind is csak a 8. résznél tart.
Hauu~ -s 9. rész torrent linkel kisegítenél ? Ha már így felhoztad érdekelne. ^^

Quote from: Solid Snakehttp://tracker.anirena.com/download.php?id=1917

Köszi!

Solid Snake

Cobra

Hauu-nál nem vettem észre komoly problémákat, szerintem nyugodtan nézhetitek azt (Wind az elején rosszabb volt).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Facek

Solid Snake

Cobra

Facek

Nekem az a problémám hogy mindkettő kissé életlen és nagyon világos már zavarja a szemem (persze ezen tudnák állítani de aztán meg visszakéne, én meg lusta vagyok) WinD és Shinsen subjainál mind2 nagyon jól is néz ki és én a beégetett subokért vagyok oda  :rotfl:
Más: aki még nem nézte meg a bemutatóját a kövi résznek szerintem ne is tegye meg mert elég nagy spoiler van benne.

Cobra

Én nem jöttem rá mi lehet az a nagy spoiler, viszont a szöveg alatta nagyon tetszett :D

Facek

[spoiler]Takano viccből lóbálja a tűjét a legyűrt Tomitaké felé,  úgyláccik megvan ki fog most beka(ttanni)varni, és még lehet sok minden más is kifog derülni a kövi részből.[/spoiler]
Quote from: Cobra on 2007-09-10, 18:34:42
szöveg alatta nagyon tetszett :D
Télleg jó volt :D

A kövi rész már izgalmas lesz :szemuveges:

Prof. William

Érdekes lessz ez az élőszereplős film...