Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Rounin

Na jó, még mindig röhögnöm kell :F

A hormonok által vezérelt lét nem _élet_, hanem csak a genetikai kód beteljesítése.

Darkstar

Quote from: Christian on 2007-01-23, 16:05:30
Darkstar:
Persze ez tök fun..én így vagyok a biliárddal,focival stbvel...de azért vald be ha alkalom van rá Te is inkább randira mész és megpróbálod megszerezni a kiszemelt nőt minthogy valamelyik szenvedélyned hódolj :P
Ott a pont, ha van rá alkalom, akkor igen. Azaz nem éjjel-nappal csak a csajozás lebeg a szemem előtt, úgy hogy mellette semmi más nem érdekel.  :szemuveges:

És Rounál a pont... :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Alapjába véve azért születsz erre a nyomorult bolygóra,hogy találj egy párt és legyenek gyerekeid.

Na, valaki megtalálta az élet értelmét, amit a filozófusok és sok más ember évszázadok, -ezredek óta keres.
Belegondoltál már, hogy esetleg nincs is célja a létednek? Amit te mondasz, az csupán a létfenntartási ösztön. Nem volnék biztos benne, hogy az ember létezésének célja a létfenntartás.

QuoteNekem egyre jobban úgy tűnik,hogy az itteniek többsége elég nehezen jön ki a nőkkel. Inkább neked új az amit mondok.

Nekem semmi újat nem mondtál. Elég sok sztereotíp dolgot mondasz.

Christian

kisvirag:
Váá ezért mondtam,hogy csak azokra vonatkozik akik ebbe menekülnek. Az izlés meg már más dolga,hogy az ilyen lányok nagy általában milyenek. Ez van én így látom...sőt nekem a haveri köröm is így látja. Úgy ahogy meg van mindenkiről egy általános vélemény. Ezen lehet változtatni olykor mikor az ember lát egy kivételt. Én még nem láttam...ez van.

Eberinu

Quote from: kisvirag on 2007-01-23, 16:07:25
Christian már ne is haragudj, de vagy nem sok szerepjátékozó nőt ismersz, vagy nem jókat.
én is szerepjátszom, és elég sok női szerepjátékos ismerősöm van, és egyet NEM ismerek, aki menekült volna a szerepjátékba a valóság elől. egyébként férfiak között is nagyon kevés az ilyen. Az ember nem ELMENEKÜL a való élet elől, amikor játszik, hanem MEGSZÍNESÍTI azt.
egyébként teszem hozzá, hogy a legtöbb szerepjátékos lánynak (többek közt nekem is) van állandó, komoly kapcsolata, vagy legalábbis nem okoz neki gondot a kapcsolatok létesítése.
Én azt tapasztalom, hogy azok, akik játszanak, nyíltak, közvetlenebbek és bátrabbak, mint a játéktól elzárkózók, mivel a szerepjáték során tét nélkül képesek kipróbálni bizonyos szituációkat, amelyek tanulságát aztán fel tudják használni a való életben.
én így látom.
Én baromi sokat szerepjátékoztam kezdetben, azóta alább hagyott a mánia, de mindig is éltem a játék mellett is.

Rounin

Quote from: Christian on 2007-01-23, 16:11:07
kisvirag:
Váá ezért mondtam,hogy csak azokra vonatkozik akik ebbe menekülnek. Az izlés meg már más dolga,hogy az ilyen lányok nagy általában milyenek. Ez van én így látom...sőt nekem a haveri köröm is így látja. Úgy ahogy meg van mindenkiről egy általános vélemény. Ezen lehet változtatni olykor mikor az ember lát egy kivételt. Én még nem láttam...ez van.

Azt mondtad, ÁLTALÁBAN ilyenek. Ne módosítsd a szavaid, vállald fel -vagy gondold át előre.

Christian

Quote from: Darkstar on 2007-01-23, 16:09:36
Darkstar:
Persze ez tök fun..én így vagyok a biliárddal,focival stbvel...de azért vald be ha alkalom van rá Te is inkább randira mész és megpróbálod megszerezni a kiszemelt nőt minthogy valamelyik szenvedélyned hódolj :P
Ott a pont, ha van rá alkalom, akkor igen. Azaz nem éjjel-nappal csak a csajozás lebeg a szemem előtt, úgy hogy mellette semmi más nem érdekel.  :szemuveges:

És Rounál a pont... :D

Na ... ha van rá alkalom. Egyébként én végig ezt mondtam... Mint ahogy most Te is bebizonyítottad azért a nőket te is mindig előtérbe helyezed ha úgy adódik és ez a normális. Nem fogod azt mondani,hogy:
"Most nem nőzök mert sietek haza US Teamre fórumozni"

.Attila

Quote from: Rounin on 2007-01-23, 16:11:50
kisvirag:

Azt mondtad, ÁLTALÁBAN ilyenek. Ne módosítsd a szavaid, vállald fel -vagy gondold át előre.

:tezsvir:

Eberinu

Virág,te ált. mennyit szerepjátékozol vagy egyéb dolgot tevékenykedsz gép előtt?Merő kiváncsiság

Christian

kisvirag:

Igen...az a külsőre vonatkozott..nem arra,hogy képtelenek párkapcsolat létesítésre. Ezt viszont még továbbra is fenttartom.

Rounin

Quote from: Christian on 2007-01-23, 16:15:07
Igen...az a külsőre vonatkozott..nem arra,hogy képtelenek párkapcsolat létesítésre. Ezt viszont még továbbra is fenttartom.

Olvasd el, mit írtál.

A legtöbb lány menekül a valóság elől a szerepjátékba etc etc etc etc.

Ne nézz hülyének, mert én cserébe látni foglak :lame:.

Eberinu: szóval mindenki full szánalomlerakat, aki rpgzik, csak Te nem voltál, mert Te éltél is mellette -  de a többiek nem :p Rosszul fogalmazol Te is.

.Attila

Quote from: Christian on 2007-01-23, 16:15:07
kisvirag:

Na, akkor ezek szerint a szerepjátékosok általában rondák.
Még jó, hogy én nem vagyok szerepjátékos. Én csak CS-zek. CS játékosok is általában rondák? :confused:

kisvirag

amikor van rá időm, akkor heti egy este mindenképp. sajnos ebbe a félévben nem volt rá időm.
a gép előtt viszonylag sok időt töltök, de többek közt azért, mert "munkaeszközöm", illetve a barátaimmal mostanában helyileg kicsit szétszakadtunk és ott tartjuk a kapcsolatot. egyébként mostanában sorozatokat nézek, ha van egy pici időm.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Christian

A fanatikus CS-sek? Van pár haverom aki CSzik..egy biztos, társaságban nem ő lesz az akivel megjelenek :P

Rounin:
Azt mondtam,hogy akik oda menekülnek...inkább olvasd el mégegyszer..vagy kétszer...ha nem megy akkor nem tudok rajtad segíteni mert erősen szelektív a látásod.

kisvirag

QuoteHány csaj szerepjátékozik? Biztos sok persze de akkor most hagy legyek bunkó és kérdezzem meg,hogy ált milyenek? Azért valjuk meg őszintén..,hogy a legtöbb lány inkább menekül a szerepjátékba a valóélet elől mert az életben nem igazán találnak maguknak párt bizonyos okokból. A maradék kis százalék aki meg jól néz ki néha kedvből leül játszani, de velük nem így fogsz kapcsolatot létesíteni azt elhiheted.

pontosan ezt mondtad. utána tény, hogy ott volt, hogy "akik jól néznek ki"
de ebből akkor is az jön le, hogy
a. a szerepjátékos csajok menekülnek az élet elől
b. ráadásul még rondák is.

egyébként pedig, az, aki számodra csúnya, nem biztos, hogy más számára is az.
állítólag 21 éves vagy, de nem vagy képes árnyaltan, mondhatni: szürkén (nem fekete-fehéren) látni a világot...

.Attila

Quote from: Christian on 2007-01-23, 16:18:32
A fanatikus CS-sek? Van pár haverom aki CSzik..egy biztos, társaságban nem ő lesz az akivel megjelenek :P

Szerepjátékosoknál sem a fanatikusokról volt szó. Egyszerűen csak olyanok, akik szeretnek leülni játszani, nem az a mániájuk.
Nekem a CS csak játék, szórakozás, kikapcsolódás, nem több.
Átlag napi 1 órát játszok talán. Ha játszok. Valamikor többet.

Rounin

Christian

Az,hogy az élet elől menekülnek azt nem mondtam..vagy bocs ha félreérthető voltam. A szerepjáték tényleg jó dolog...eltudom képzelni,hogy van aki tetszik. Az,hogy általában rondák? Igen...szerintem így van...általában azok.

Kieg:
Először szerintem mindenki általánosít amíg nem lát egy kivételt nem de? Előítéletek pedig mindenkivel szemben vannak...nekem is vannak. Ezért adunk lehetőséget bebizonyítani azt,hogy nincs igazunk. Egyébként azt meg mondtam,hogy az általános vélemény szerint beszélek és,hogy ,hogy izlések és pofonok szisztéma ettől még ugyanúgy fent áll.

.Attila

Quote from: Rounin on 2007-01-23, 16:21:40
Oké, mostantól látlak :haha:.

:lol: :rotfl:
Bocs, most nagyon röhögtem. Így szigorlat előtti nap ez nem kis teljesítmény.
(nem azért, mert igaznak találnám, egyszerűen csak jól fel volt készítve, grat Rounin :))

Eberinu

Eberinu: szóval mindenki full szánalomlerakat, aki rpgzik, csak Te nem voltál, mert Te éltél is mellette -  de a többiek nem :p Rosszul fogalmazol Te is.
Cicavirág, nemtom honnan szülöd ezeket a mondatokat, holott nem is mondtam,bárki láthatja.Ugyhogy te kombinálsz itt félre. Én azt próbáltam magyarázni, hogy nekem is hobbim a szerepjátékozás, sok egyéb mellett ugyanakkor...Nem mondtam hogy különb lennék,csak épp másképpen vélekedek dolgokban.

.Attila

Quote from: Christian on 2007-01-23, 16:22:18
Az,hogy az élet elől menekülnek azt nem mondtam..vagy bocs ha félreérthető voltam.

De, pontosan ezt mondtad:

Quotea legtöbb lány inkább menekül a szerepjátékba a valóélet elől

Rounin

Quote from: Eberinu on 2007-01-23, 16:23:43
Cicavirág

Tartogasd a kedvesednek a bizalmaskodó hangnemet, másfelől felhívnám figyelmed arra, hogy megpróbáltam finoman utalni egy korábbi kijelentésed baromira félreérthető mivoltára - sajna I FAILED.

Attila: :merci:

Christian

Attila:
",hogy a legtöbb lány inkább menekül a szerepjátékba a valóélet elől mert az életben nem igazán találnak maguknak párt "

Nem azt mondtam,hogy mindegyik...ez magába foglalja,hogy lehetnek kivételek. Te veled valami probléma van..látod én az ilyeneknek mondom,hogy rád férne egy nő és nem egy hobbi.

Rounin

Utána azt mondtad, hogy a kivétel 1-2 %....

Hozok popcornt :__devil:

kisvirag

azért az tök vicces, hogy legalább négyen értettük úgy, hogy Christian általában beszélt a szerepjátékos csajokról, pedig nem... tudod, én kicsit falra mászok azoktól, akik nem azt mondják, hogy  bocs, rosszul fogalmaztam, valójában erre gondoltam, hanem inkább azt adják elő, hogy mindenki hülye, mert ő egyáltalán nem azt írta, mint amit mi kiolvastunk belőle...

Darkstar

Quote from: Rounin on 2007-01-23, 16:27:37
Nekem már kipattogott (komolyan, a hugom tudja bizonyítani) :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Eberinu

Tartogasd a kedvesednek a bizalmaskodó hangnemet, másfelől felhívnám figyelmed arra, hogy megpróbáltam finoman utalni egy korábbi kijelentésed baromira félreérthető mivoltára - sajna I FAILED.

Attila: :merci:
Hát akkor csak te értetted félre :D Szerintem eléggé érthető voltam...

.Attila

Quote from: Christian on 2007-01-23, 16:26:29
Attila:
",hogy a legtöbb lány inkább menekül a szerepjátékba a valóélet elől mert az életben nem igazán találnak maguknak párt "

Nem azt mondtam,hogy mindegyik...ez magába foglalja,hogy lehetnek kivételek. Te veled valami probléma van..látod én az ilyeneknek mondom,hogy rád férne egy nő és nem egy hobbi.

És a kivétel erősíti a szabályt ;)
Velem probléma? Valóban jó volna egy barátnő, én ezt nem is kétlem. De ez itt most teljesen irreleváns. Jelenleg egyébként a hobbimnak sem tudok élni, mert rohadtul el vagyok foglalva a szigorlatommal, amire 2 hete készülök, és még volna 2 vizsgám, amiből jó esetben is csak egyet fogok megcsinálni.

Christian

Quote from: Rounin on 2007-01-23, 16:27:37
Utána azt mondtad, hogy a kivétel 1-2 %....

Hát kb annyi is lehet...de az az 1-2 % is számít...abban nincs benne mindkenki. Azért az nem mindegy.

Attila:
Jah látom most is rohadt mód el vagy foglalva :D

Eberinu

Virag, hát végülis nagyban függ mind külsőtől mind belsőtől...van aki jól néz ki,de belsőre nem tul rokonszenves, és van aki nem szép,de belsőre nagyon jófej.....ez is befolyásolja azért a lányokat és fiukat egyaránt, bár itt most nem feltétlen a szerepjátékra kell gondolni, vannak "más dolgok",amik "más dolgokat" helyettesíthetnek..