Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Makos

Quote from: Dreamcleaver on 2008-08-11, 21:22:40
Akkor nekem olyan nő kell, akinek férfi agya van. Lehetne a haverom és még dughatnám is! w00t!  :haha:

Amúgy annó valahol olvastam, hoygyaz ÁTLAGOS férfi és női agy tényleg különbözik. Más-más féltek dominál és ezáltal másban jó az adott személy. Pl a nők nagy része jobban tud koncentrálni több párhuzamos feladat elvégzésére, mint a férfiak. Erre valami kísérletet is láttam, de ugye 10 férfi +10 nő reggeli készülődése nem nagy statisztikai bizonyíték. De pl az ápólok nagy része tényleg nő, és gondolom (Japánt leszámítva) nem csak a szexi uniformis miatt.  :D

Ez a kísérlet amúgy hülyeség, mert a férfiak is tudnak koncentrálni több párhuzamos feladat elvégzésére :P

teraflare

Quote from: Makos on 2008-08-12, 11:47:31
Ez a kísérlet amúgy hülyeség, mert a férfiak is tudnak koncentrálni több párhuzamos feladat elvégzésére :P
De eredetileg a férfi agynak a vadászat miatt 1 dologra kellett öszpontosítani keményen ezért nevezik az egyszálú figyelésre képes agyat férfi agynak (nem pedig azért mert a férfiakban van csak). Ezzel szemben a családomban a nők max 1 dologra tudnak figyelni ,soha nem értettem miért nem hallják ha olvasás közben hozzájuk szólok míg én zenét hallgatok, olvasok, túrom az orrom ( :D) és figyelek a külvilágra.

Lythis

Quote from: teraflare on 2008-08-12, 12:01:10
De eredetileg a férfi agynak a vadászat miatt 1 dologra kellett öszpontosítani keményen ezért nevezik az egyszálú figyelésre képes agyat férfi agynak (nem pedig azért mert a férfiakban van csak). Ezzel szemben a családomban a nők max 1 dologra tudnak figyelni ,soha nem értettem miért nem hallják ha olvasás közben hozzájuk szólok míg én zenét hallgatok, olvasok, túrom az orrom ( :D) és figyelek a külvilágra.
OMG, a csládod nőtagjai FÉRFIAK!!!  :zomg: :D :D

motifator

Quote from: Lythis on 2008-08-12, 12:16:31
Quote from: teraflare on 2008-08-12, 12:01:10
:lol:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

teraflare

Quote from: Lythis on 2008-08-12, 12:16:31
A FÉRFIAK (mostmár csak én) MEG NŐK??  :zomg: :zomg: :zomg: I'm a shemale!!!

Rounin

About that proposal thingie...
Just forget it boys/girl. :zomg:

Member

Vannak belépőim kiváló gázkamrákba, mielőtt elszaporodtok. :D

teraflare

Quote from: Member on 2008-08-12, 13:29:01
Lehet illatok közül választani?  :P

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LittleElf

Quote from: Member on 2008-08-12, 13:29:01

Nem kell kapkodni, úgyis csak minden második egymásratalálásból lehet gyerek  :D

teraflare

Quote from: LittleElf on 2008-08-12, 15:26:54
Nem kell kapkodni, úgyis csak minden második egymásratalálásból lehet gyerek  :D
De akkor aztán szaporodunk mint a nyulak... 5 utód minimum évente.  :ejnye:

Rounin

Dreamcleaver

Akkor nekem olyan nő kell, akinek férfi agya van. Lehetne a haverom és még dughatnám is! w00t!  :haha:

Amúgy annó valahol olvastam, hoygyaz ÁTLAGOS férfi és női agy tényleg különbözik. Más-más féltek dominál és ezáltal másban jó az adott személy. Pl a nők nagy része jobban tud koncentrálni több párhuzamos feladat elvégzésére, mint a férfiak. Erre valami kísérletet is láttam, de ugye 10 férfi +10 nő reggeli készülődése nem nagy statisztikai bizonyíték. De pl az ápólok nagy része tényleg nő, és gondolom (Japánt leszámítva) nem csak a szexi uniformis miatt.  :D

Nagy betűvek írtam, de a te kedvedért ki is vastagítom. Minden ilyen teszt álltalánosít, ergo vannak kivételek. A lényeg, hogy elméletben van egy ilyen általános minta ami alapján a két nem megkülönböztethető, és ezt próbálják meg kísérletekkel bizonyítani.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Quote from: Rounin on 2008-08-12, 15:34:12
Szép summa lesz segélyből. o.o
Ha mind elmondják, hogy ellentétes nem agyát kapták, az állatkertbe is "jelképes" (értsük fogyatékkal élő) jegyet kapnak. :D

Rounin

Makos

Quote from: Dreamcleaver on 2008-08-12, 15:37:36

Nagy betűvek írtam, de a te kedvedért ki is vastagítom. Minden ilyen teszt álltalánosít, ergo vannak kivételek. A lényeg, hogy elméletben van egy ilyen általános minta ami alapján a két nem megkülönböztethető, és ezt próbálják meg kísérletekkel bizonyítani.

Valahogy az átlagos felett elsiklottam na :P :angyali:

pet

komoly kérdés, megéri e szeretni? egy ideig jó ha a másik fél is viszonozza, de utána ugyanezt az erős érzést megkapod csak szenvedésben... most is bizonytalan vagyok valakivel kapcsolatban

Rounin

Nem.
[spoiler=facepalm]Srsly, milyen kérdés ez már... [/spoiler]

Xzone

Haha, tulajdonképp a legalapvetőbb kérdést tetted fel a témával kapcsolatban.

Én úgy gondolom, hogy az emberi tényező a legkiszámíthatatlanabb faktor szinte mindenben. Ily módon egy párkapcsolat -amiben semmi más nincs, mint két ember-, az egyik legkockázatosabb dolog, amit el tudok képzelni.

Általában azt mondják, hogy egy kapcsolat negatív élményeit nagyban fölülmúlják a pozitívak. Nekem ezt nem sikerült elhinnem, de persze mindenki máshogy látja.

Bottom line: ha úgy gondolod, hogy vállalod a kockázatot, akkor elképzelhető, hogy olyan boldogságot találsz, ami valóban megéri. Ellenben ha nem kockáztatsz, akkor kimarad a dolog mindenestől az életedből; ha ügyesen csinálod, minimalizálhatod a stesszt és valószínűsíthetően olyan furcsa, elvont, kissé elbaszott ember leszel, mint Andy Stitzer ...vagy én.

LittleElf

Igen

Körüljártuk a témát  :D

...persze egyénfüggő is ez a kérdés. Elég jól viselem az ezzel járó szenvedést. Félreértés ne essék, megvisel, de megtanultam, hmm, értékelni ezt a lelkiállapotot, hangozzon bármilyen furcsán.

pet

Quote from: Xzone on 2008-08-29, 00:04:57

Általában azt mondják, hogy egy kapcsolat negatív élményeit nagyban fölülmúlják a pozitívak. Nekem ezt nem sikerült elhinnem, de persze mindenki máshogy látja.

elhiheted :) az egész életem olyan szinten elromlott, nos ha akarjátok leírom spoilerben

Selmo

Quote from: Xzone on 2008-08-29, 00:04:57
Én úgy gondolom, hogy az emberi tényező a legkiszámíthatatlanabb faktor szinte mindenben. Ily módon egy párkapcsolat -amiben semmi más nincs, mint két ember-, az egyik legkockázatosabb dolog, amit el tudok képzelni.
Meg a szüleik, testvéreik, barátaik... ::)

A tökéletesség unalmas.

Fazék

Quote from: Selmo on 2008-08-29, 00:29:28Meg a szüleik, testvéreik, barátaik... ::)
egy bizonyos kor fölött, vmilyen szintű önállóság elérésével ezen tényezők jórészt már kiküszöbölhetőek sztem.

legalábbis ezer hollywoodi filmet láttam már ahol működött.

Selmo

A tökéletesség unalmas.

pet

Quote from: Fazék on 2008-08-29, 00:31:11
Quote from: Selmo on 2008-08-29, 00:29:28Meg a szüleik, testvéreik, barátaik... ::)
egy bizonyos kor fölött, vmilyen szintű önállóság elérésével ezen tényezők jórészt már kiküszöbölhetőek sztem.

legalábbis ezer hollywoodi filmet láttam már ahol működött.
a tapasztalat?:)

.Attila

Quote from: Selmo on 2008-08-29, 00:40:36
Majd rájössz. :)

Gyanítom, hogy a hollywoodi megjegyzés "némi" iróniával töltött.

Xzone

A romantika remek dolog papíron, elméletben. A Kimi ga Nozomu Eien, vagy az ef - A Tale of Memories például kedvenc animéim. A valóságban próbálokzni ezekkel nekem olyan lenne, mint életem legszebb álma közben szánt szándákkal belenyúlni a bilibe. (Csak hogy az analógiánál maradjunk, volt is már benne párszor a kezem. Not gonna happen again.)

pet

Quote from: Xzone on 2008-08-29, 00:53:19
A romantika remek dolog papíron, elméletben. A Kimi ga Nozomu Eien, vagy az ef - A Tale of Memories például kedvenc animéim. A valóságban próbálokzni ezekkel nekem olyan lenne, mint életem legszebb álma közben szánt szándákkal belenyúlni a bilibe.
látod bizonyíték :D minden a lányok hibája :D

Xzone

Lol... csak ne menjünk el megint teljesen "No'maam" irányba.

pet: jöhet a spoiler :)

Rounin