Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Makos

Omg nekem már a neve nem tetszik a csajnak. Volt egy zsani nevű bnőm...töbet nem lesz.

Ja és ez az msnes beszélgetés...xD
Legalább megelőzted azt hogy kerülgesse a témát.

Nem ártana már neked egy normális csaj :rotfl:

Damnatus

.Attila

Quote from: Makos on 2009-09-13, 21:44:10
Omg nekem már a neve nem tetszik a csajnak. Volt egy zsani nevű bnőm...töbet nem lesz.

Ezt gondold át még egyszer.

Makos

Quote from: .Attila on 2009-09-13, 21:44:49

Átgondoltam :smile:
Hmm semmit nem változott a véleményem. ::)

.Attila

Quote from: Makos on 2009-09-13, 21:46:35
Quote from: .Attila on 2009-09-13, 21:44:49

Átgondoltam :smile:
Hmm semmit nem változott a véleményem. ::)

Ugye tudod, hogy valakinek a neve nem predesztinál semmire?

Én

De attól még emlékeztethet rá, és szar ha mindig egy rosszul elsült kapcsolat jut eszébe a csajról

.Attila

Nőjön fel és felejtsen el ilyen hülyeségeket.

Én

Vagy ne :D Ő dönti el hogy mennyire utálja ezt a nevet :D Igen, még akkor is, ha lemarad élete szerelméről ez miatt.

kikuchiyo

Quote from: .Attila on 2009-09-13, 22:02:05

Csak hogy tovább emeljem ennek a nagyszerű társalgásnak a színvonalát:

Ha valakit teszem azt Mikorka Kálmánnak hívják, azt a neve nagyon valószínű, hogy predesztinálja valamire, pl. élethosszig tartó gúnyos beszólásokra...
Failure is the default option

Damnatus

Bár már elkezdtünk offok lenni, de

Quote from: kikuchiyo on 2009-09-13, 22:25:19
Ha valakit teszem azt Mikorka Kálmánnak hívják, azt a neve nagyon valószínű, hogy predesztinálja valamire, pl. élethosszig tartó gúnyos beszólásokra...
Nem feltétlenül, mert ha ez a Mikorka Kálmán egy 200 cm-es 110kg-os kigyúrt állat, meglesem, hogy ki fog vele gúnyolódni ;)

Én

Nakedape

Quote from: kikuchiyo on 2009-09-13, 22:25:19
Quote from: .Attila on 2009-09-13, 22:02:05

Csak hogy tovább emeljem ennek a nagyszerű társalgásnak a színvonalát:

nem laktam messze tőle, nem ismerem, de valahogy előttem van, h miért megy az ember sírkőfaragónak ilyen névvel.. látom magam előtt ahogy üti a vésőt.."most nevess ** te.. most nevess"
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zsiga

Egyébként tényleg számít a név, nálam pl. a Zsófik és a Rékák +1 ponttal indulnak; Éva és Csilla -1; Maja, Stefi és Dia pedig kizárva.
:angyali:

Én

Lol Zsiga, nálam pont fordítva, mondjuk a Maját és Stefit én sem kedvelem (nem, nem a húgod miatt :D )

kikuchiyo

Quote from: Zsiga on 2009-09-13, 22:42:24
Egyébként tényleg számít a név,

És nem is csak a párkapcsolatokban. Az egyetemen első évben pl. volt egy szőkés hajú srác, akit magamban mindig úgy hívtam, hogy Jeff, mert egyszerűen olyan feje volt. A kiránduláson, ahol legutóbb voltam, a neve alapján 150 centis girnyónak képzeltem az egyik fiút, akit nem ismertem, aztán meg kiderült, hogy két méteres és úgy néz ki, mint egy viking harcos.

offing is fun!

Quote from: Én on 2009-09-13, 22:48:38
mondjuk a Maját és Stefit én sem kedvelem (nem, nem a húgod miatt :D )

miket meg nem tud az ember.
Failure is the default option

Xzone

Egyébként tényleg számít a név, nálam pl. a Zsófik és a Rékák +1 ponttal indulnak; Éva és Csilla -1; Maja, Stefi és Dia pedig kizárva.

:lol:

.Attila

Dia pedig kizárva.

Hát pedig ismerek egy Diát, akinek lazán bevern... szóval nem rossz csaj. Kár, hogy csak 17 éves. Már ha ez valakinek akadály.

Én

pet

Quote from: Én on 2009-09-13, 23:02:22
Zsigának az már túl öreg szerintem.
főleg nekem  :haha: szaftos kis kilencéves rulz  :angyali:

Én

Quote from: pet on 2009-09-13, 23:02:58
főleg nekem  :haha: szaftos kis kilencéves rulz  :angyali:
Hát baszki az axe-zsepis csajozós sztorid után (asszem abban voltak ilyen korúak) ezen már senki sem nevet...

Zsiga

Quote from: .Attila on 2009-09-13, 22:59:38
Dia pedig kizárva.

Hát pedig ismerek egy Diát, akinek lazán bevern... szóval nem rossz csaj. Kár, hogy csak 17 éves. Már ha ez valakinek akadály.
Úgy érted hogy már 17? :D Végülis, jöhet kép+telszám privátban. :D
Btw. legyél te is pedo, jó az. :Kiraly: Egyik haveromat épp mostanában konvertálom (nehéz eset, milf-függő szegény), de már magától néz csápos-lolis hentait, szóval fejlődőképes. :muhahah:

:whoah:

.Attila

Quote from: Zsiga on 2009-09-13, 23:08:54
Quote from: .Attila on 2009-09-13, 22:59:38
Dia pedig kizárva.

Úgy érted hogy már 17? :D Végülis, jöhet kép+telszám privátban. :D
Btw. legyél te is pedo, jó az. :Kiraly: Egyik haveromat épp mostanában konvertálom (nehéz eset, milf-függő szegény), de már magától néz csápos-lolis hentait, szóval fejlődőképes. :muhahah:

Anime-s a csaj, szóval előfordulhat. A viselkedése kicsit gyerekesnek tűnt nekem.
Tesóm jobban ismeri egyébként, én is rajta keresztül ismertem meg, de csak háromszor találkoztam eddig vele kb.

Zsiga

.Attila

Előbbi, de ebbe most ne menjünk bele.
Más projekt van most folyamatban.

Darkstar

Dia reakcióját lesnem kell, amikor idetéved ^^
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2009-09-13, 23:34:35
Dia reakcióját lesnem kell, amikor idetéved ^^
I was thinkin the same thing :D

Makos

Tudtam én hogy bízhatok benned :tezsvir:

Nakedape

Quote"Success is the happy feeling you get between the time you do something and the time you tell a woman that you did." /Dilbert/
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution