Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Moha

Adott egy lány. Elvileg nincs mit csinálnia szilveszterkor. Nekem sem nagyon. Tegnap írtam neki, hogy felhívom, mert talán lenne kedve velem szilveszterezni. Nem nagyon ismerem még az illetőt, eddig csak telefonon tartottuk a kapcsolatot.
Egy órája hívtam, kinyomta. Kérdés: hívjam-e, vagy hagyjam a fenébe, mert még nyomulásnak veszi és majd inkább jövőre hívtam meg küldjek neki búék sms-t?

Member

Ez tényleg komoly dilemma... :/ Ha még 1X kinyomja, szerintem ne próbálkozz tovább.

Nakedape

Quote from: Moha on 2006-12-31, 15:55:55
Adott egy lány. Elvileg nincs mit csinálnia szilveszterkor. Nekem sem nagyon. Tegnap írtam neki, hogy felhívom, mert talán lenne kedve velem szilveszterezni. Nem nagyon ismerem még az illetőt, eddig csak telefonon tartottuk a kapcsolatot.
Egy órája hívtam, kinyomta. Kérdés: hívjam-e, vagy hagyjam a fenébe, mert még nyomulásnak veszi és majd inkább jövőre hívtam meg küldjek neki búék sms-t?

jaja első hívás után 1-2 órával később 1 próba lehet, j arra h avalamiért nem tud beszélni, ha meg akkor is kinyom akkor max sms:) vagy hívjön ő.. maegmondtuk Memberrel a tuti frankót mi? :D 20 ft lesz

(jó vagyok cdssak még nincs nevem a szakmában azé ilyen olcsó)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Selmo

Próbáld meg újból, talán csak nem tudott beszélni éppen. Ha ismét kinyomja, akkor ez nem nyert.

A tökéletesség unalmas.

Dreamcleaver

Várjunk nekem ez nem tiszta: szal adott egy lány, akit nem nagyon ismersz. Te is egyedül vagy szilveszterkor, meg ő is. Erre írtál neki, hogy nem lenne e kedve veled, kettesben szilveszterezni? Sztem ez már most nyomulásnak tűnik, de lehet, hogy tényleg csak azért nyomta ki, mert épp nem ért rá.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Moha

Quote from: Dreamcleaver on 2006-12-31, 16:43:04Várjunk nekem ez nem tiszta: szal adott egy lány, akit nem nagyon ismersz. Te is egyedül vagy szilveszterkor, meg ő is. Erre írtál neki, hogy nem lenne e kedve veled, kettesben szilveszterezni? Sztem ez már most nyomulásnak tűnik, de lehet, hogy tényleg csak azért nyomta ki, mert épp nem ért rá.
Nem értek én a nők nyelvén, haver! :ejj:
Mellesleg mégegyszer felhívtam, most már felvette... és a válasz egy határozott "talán" :P
Azt mondta, jönnek be a városba a barátnőjével és majd megcsörget... hát arra kíváncsi leszek... de nem tartom valószínűnek.

Körbekérdeztem az összes szóba jöhető havert és ismerőst (shame on me, még a volt barátnőmet is felhívtam), de vagy van programjuk, vagy otthon akarnak maradni...
Unalmas szilveszternek nézek elébe...

Selmo

Quote from: Moha on 2006-12-31, 17:15:30
Nem értek én a nők nyelvén, haver! :ejj:
Mellesleg mégegyszer felhívtam, most már felvette... és a válasz egy határozott "talán" :P
Azt mondta, jönnek be a városba a barátnőjével és majd megcsörget... hát arra kíváncsi leszek... de nem tartom valószínűnek.

Körbekérdeztem az összes szóba jöhető havert és ismerőst (shame on me, még a volt barátnőmet is felhívtam), de vagy van programjuk, vagy otthon akarnak maradni...
Unalmas szilveszternek nézek elébe...
Arra nem gondolsz, hogy tart egy kicsit tőled meg a helyzettől? Te mondtad, hogy alig ismeritek egymást. Nem olyan egyszerű csak úgy felugrani valakihez szilveszterezni, ahol ugye biztosan inni kell. :redface:

A tökéletesség unalmas.

Moha

Quote from: Selmo on 2006-12-31, 17:20:32Arra nem gondolsz, hogy tart egy kicsit tőled meg a helyzettől? Te mondtad, hogy alig ismeritek egymást. Nem olyan egyszerű csak úgy felugrani valakihez szilveszterezni, ahol ugye biztosan inni kell. :redface:
Mondom én, hogy nem értek a nőkhöz...
Mellesleg nem feltétlen hozzánk hívnám, és nem feltétlen inni. Keresnénk a városban valami bulit, állítólag még van.
Nomeg most az sem lenne kevésbé nyomulós, ha teszem azt január elején kimondottan randira hívnám.

Kész... én ehhez nem értek. Képtelen vagyok megtalálni az egyensúlyt a nyomulás és a visszahúzódás között.

sirtomi

Quote from: Selmo on 2006-12-31, 15:28:06
Szerintem ez életreszóló poén lenne, hacsak nem ultrakonzervatív a csaj.
A csaj majdnem a szöges ellentéte az ultrakonzervatívnak :D Mondjuk én is inkább poénnak szánnám ezt az ötletet.

Moha én nem tudok neked tanácsot adni. Valahogy a nyomulás és a visszahúzódás közötti középutat én sem tudom megtalálni. Vagy félénk vagyok, vagy baromira nyomulok :)

Moha

arianrhod

Én ultra félénk vagyok :Kiraly: Na jól zárom az óévet, a földrengés mellett amit kb 3 órája éltem át, megint visszautasítottak és anyukámmal töltöm 2esben a szilvesztert.Na ki tud überelni gyerekek :Kiraly:

Dreamcleaver

Quote from: arianrhod on 2006-12-31, 17:45:31
Én ultra félénk vagyok :Kiraly: Na jól zárom az óévet, a földrengés mellett amit kb 3 órája éltem át, megint visszautasítottak és anyukámmal töltöm 2esben a szilvesztert.Na ki tud überelni gyerekek :Kiraly:

Moha valószínűleg ráér.  :haha:

Amúgy én űberellek ha kell, tök egyedül leszek itthon. Tanulok a vizsgákra, kicsit később belövök valami anime sorozatot, éjfél körül körbe SMSezgetem az ismerősöket, beírok a fórumra, még egy kis anime nézés, aztán hajnali 2-3 körül szunya.  :smile:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Moha

Én mindig max pár haverral töltöttem a szilvesztert, sosem volt igazi normális buli. Az pedig, hogy netalán barátnővel töltsem a szilvesztert... hát max álmomban. :ejj:
3 éve nincs normális barátnőm, csak próbálkozások és visszautasítások... abból viszont rengeteg.

Quote from: Dreamcleaver on 2006-12-31, 18:28:38Moha valószínűleg ráér.  :haha:
Ráérek, de Budapest messze van sajnos...

Én jelenleg befejeztem a DNA2 sorozatot, és még idén meg akarom nézni a 3 részes OVA-t is. Egyelőre jobb ötletem nincs.

arianrhod

Quote from: Dreamcleaver on 2006-12-31, 18:28:38

Moha valószínűleg ráér.  :haha:

Amúgy én űberellek ha kell, tök egyedül leszek itthon. Tanulok a vizsgákra, kicsit később belövök valami anime sorozatot, éjfél körül körbe SMSezgetem az ismerősöket, beírok a fórumra, még egy kis anime nézés, aztán hajnali 2-3 körül szunya.  :smile:
Jah anyám ma hazajött és nagy lepődéssel vette tudomásul,hogy nem megyek senyova így nem is igazán készült...tavaly szét tüzijátékoztuk az egész utcát :__devil: Asszem nálam is anime lesz végre lejött amit akartam..1hét után 5 ova :ejj: ... /off vége

Moha nekem még életemben nem volt egy darab kapcsolatom se...Igen meglehet lepődni de golfozókkal és uninteligens egyedekkel nem állok össze akkor inkább a sorvasztó magány :Kiraly:

krezga

Moha: ha azt nézed a talán az már elég jó dolog, nem? Hiszen a telefont is felvette, és nem is nemmel válaszolt. Fel a fejjel!:)
Isten meghalt és mi öltük meg őt
-Nietzsche

Moha

Quote from: arianrhod on 2006-12-31, 18:59:51
tavaly szét tüzijátékoztuk az egész utcát :__devil:
Egy darabig nálam is ez volt a téma szilveszterkor, de már kissé unom... habár haver most is bevásárolt. :haha:
QuoteMoha nekem még életemben nem volt egy darab kapcsolatom se...
Ezek szerint lányok között is akadnak ilyen "lone wolf" egyedek?! Sou ka! Eddig csak hímneműek közül találkoztam olyannal, akinek huszonéven túl nem volt még kapcsolata.
Tisztelettel fejet hajtok előtted! :riszpekt:
QuoteIgen meglehet lepődni de golfozókkal és uninteligens egyedekkel nem állok össze akkor inkább a sorvasztó magány :Kiraly:
Igen, ezt megértem. És becsülendő dolog szerintem. Én sem keresem a "golfpályákat" és - talán ezért - nem akar összejönni...

sirtomi

Nekem sem volt komoly kapcsolatom. Ha komolyat akarok az sose jön össze, akkor jön a "Nagyon aranyos srác vagy, legyünk barátok." szöveg.

.Attila

Jusson eszetekbe: ahány magányos fiú van, kb. annyi magányos lány is van ;)

sirtomi

Quote from: .Attila on 2006-12-31, 19:38:44
Jusson eszetekbe: ahány magányos fiú van, kb. annyi magányos lány is van ;)
Nem tudom, szerintem magányos pasi több van. Legalábbis nekem úgy tűnik.

Member

Mivel a természet általában úgy alkotja a fajokat, hogy több hím legyen mindig, szerintem több a magányos srác. Szerintem már behoztuk a vh-k férfiveszteségeit.

arianrhod

Quote from: Member on 2006-12-31, 19:48:23
Mivel a természet általában úgy alkotja a fajokat, hogy több hím legyen mindig, szerintem több a magányos srác. Szerintem már behoztuk a vh-k férfiveszteségeit.
Érdekes én egy régi dokumentum filmben úgy hallottam,hogy már több a nő a földön mint férfi.1 férfire kb. 2-3 nő van arányban és ez az arány csak nőni fog bizonyos kemikáliák és szerek hatására.Mert sok olyan szer van ami nagyban befolyásolja az Y kromoszóma létrejötétt.De lehet kis hazánk erre is rákontráz az arányok megfordításával.

Member

Lecsökkenne a magzatok androgéntartalma?... Nem hiszem, sőt, volt már rá példa, hogy nőként neveltek egyes "félresikerült" példányokat és pár év alatt (16-18) normális férfiakká nőttek.

Most nézem, egy magányos lány?... Hmm, Moha, nos? :haha:

arianrhod

Quote from: Member on 2006-12-31, 20:01:46
Lecsökkenne a magzatok androgéntartalma?... Nem hiszem, sőt, volt már rá példa, hogy nőként neveltek egyes "félresikerült" példányokat és pár év alatt (16-18) normális férfiakká nőttek.
Lehet de a fogamzásgátlók amiket sehogy nem szednek ki a vízekből erősen befolyásolja hogy az x-ből y lesz é.
Bár amit a tudosók mondanak....

Moha nincs és mégis van  :D ...különben is most lettem lekpotatva egy ideig nem kérek semmiből :__devil:

Member

Quote from: arianrhod on 2006-12-31, 20:08:42
Moha nincs és mégis van  :D ...különben is most lettem lekpotatva egy ideig nem kérek semmiből :__devil:
Főbe lövöm magam, engem is ugyanezzel idegelnek most... :lul:
Mondjuk nekem is 1-2 hónap, amíg bedepizek, még 2, amíg nőgyűlöletem van, aztán ismét elkövetem ugyanazt a hibát. :redface:

Igen, a fogamzásgátlókról én is hallottam, de nagy valószínűséggel kerül ugyanennyi tesztoszteron és androgén is bele. ;)

Dreamcleaver

:frown:...csokit?  :haha:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

sirtomi

...különben is most lettem lekpotatva egy ideig nem kérek semmiből :__devil:
Hányszor lekoptattak már engem is és mégis kell egy nő!

arianrhod

Quote from: Dreamcleaver on 2006-12-31, 20:11:30

:frown:...csokit?  :haha:
Má ettem sütit...de az Amv Hell3 jobb a szomorúságra...meg a Guild Wars táncikái :lol:

Member

"Ha szomorú vagy, nevess, ha vmi bánt, nevess, nevess, és minden gondod tovaszáll!"

Engem egyedül csak a rajz hozhat ki a lelki süllyesztőben, akkor vhogy jobban megy, és legalább felold egy kicsit.

arianrhod

Quote from: Member on 2006-12-31, 20:25:09
"Ha szomorú vagy, nevess, ha vmi bánt, nevess, nevess, és minden gondod tovaszáll!"

Engem egyedül csak a rajz hozhat ki a lelki süllyesztőben, akkor vhogy jobban megy, és legalább felold egy kicsit.
Talán mert azzal tudja az ember legjobban a gondolatait terelni,meg az olvasással.

.Attila

Statisztika szerint Mo-on ugyan több nő van, mint férfi, de csak azért, mert a férfiak korábban halnak meg.
Ha korcsoportonként vizsgáljuk a dolgot, akkor bizony a fiatalabb korosztályokban több a férfi, mint a nő.