Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Calintz

Quote from: Selmo on 2007-04-28, 01:37:54
Persze azt az apróságot kihagytam, hogy így ugye minden alkalmas időpontban szex van, ami elég valószínűtlen, és itt átadom a stafétát a matekosoknak és maradok Rou bölcsességénél. :haha:
Volt olyan ismim aki erre képes lett volna, szóval bármi lehetséges
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

.Attila

Quote from: Rounin on 2007-04-28, 01:31:43
Quote from: Selmo on 2007-04-28, 01:30:40
Gondolom ez csak peteérésnél számít, tehát durván úgy 28 ×100 = 2800 nap ÷ 365 = ~7. Tehát 7 év alatt védekezve is csupán 13% az esély arra, hogy nem lesz gyerek?

Kivéve, ha halott a nő^^. Na de most komolyan, a valószínűségszámításban a legjobb az, hogy vagy bejön az eredmény vagy nem... o.o Imho.

A valszám eredményeit tudni kell értelmezni. Aki azt mondja, hogy használhatatlan, az nyilvánvalóan nem ért hozzá.
Azért a 13% az már olyan, hogy gyakorlatilag biztosra lehet venni a terhességet ;)

Selmo: asszem vhogy úgy, feltételezve, hogy maga a peteérés nem befolyásolja az együttlétek kialakulását (pl. peteérésnél inkább nem szexelnek, hanem várnak pár napot, vagy csak pettingelnek stb.).
Egyébként ciklusonként nem 4-5 nap a peteérés? 4 nappal számolva egy évben kb. 52 nap van akkor, nem 28 (átlagosan 28 napos ciklusokkal számolva).

Rounin

Quote from: .Attila on 2007-04-28, 12:08:40
A valszám eredményeit tudni kell értelmezni. Aki azt mondja, hogy használhatatlan, az nyilvánvalóan nem ért hozzá.
Azért a 13% az már olyan, hogy gyakorlatilag biztosra lehet venni a terhességet ;)

Az 50% még mindig reálisabb érték :angyali:

kisvirag

tehát akkor hányat kell szeretkezni,hogy gyógyzer mellett is teherbe essek?
Egyébént akkor a valszmolásodba még keverjük bele azt is, hogy abban az 52 napban milyen valószínűséggel szeretkezik a pár. tekintve hogy kevés párt ismerek, amely képes lenne éveken keresztül az 1nap 1 szex módszerre (főleg hogy havonta 4-7 napkieshet), ezért előfordulhat, hogy mondjuk (hasamra csapok) minden 3-4. peteérési időszak kimarad. akkor már megint 6-7 év környékén járunk, viszont ekkora időintervallumban a pár már általában gyereket válla, illetve ilyen időintervallumra már nem is ajánlott a gyógyszer folyamatos szedése. már nem emlékszem hány évenként javallt egy kis pihenőt tenni vele.
itt egyébként ennél a 98-99%ok azt jelentik, hogy van eset, amikor nem fog működni. ezt okozhatja pl betegségből, vagy más okból bekövetkező hormonális elváltozás, ami kiüti a gyógyszer hatását, de a gyógyszer mellettiteherbeesés legtöbbször feledékenység miatt következik be...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

.Attila

És akkor most olvassátok el innen mégegyszer:

http://usteam.hu/forum/index.php?topic=790.msg259848#msg259848

Ott győzködtetek, hogy ezek a védekezési módszerek mennyire megbízhatóak, aztán megválaszoljátok saját magatok, hogy azért mégis. :_piszka: (bár Selmo kijelentésének nem mond ellen, statisztikailag tényleg "becsúszhat" egy terhesség, ez viszont inkább csak kiemelkedő kivétel)

kisvirag

azért van különbség a poénkodás és a halálosan komolyan vett (te magad írtad, hogy komolyan gondolod) valszámolás között...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

.Attila

Természetesen nem lehet ezt egzaktan kiszámolni, hiszen ahhoz csomó feltételt tudni kéne, ráadásul vannak változó értékek (pl. peteérés mikor van, mert hát ez sem menetrend szerint megy), így az egész átcsúszna egy többváltozós függvénybe, amelyeket legfeljebb egy adott személyre, egy adott időpontban lehetne kiszámolni. Magyarul rohadt nehéz és felesleges.
Amire én ki akartam lyukadni, hogy szerintem azért a fogamzásgátló egy elég stabil megoldás. Ha jól tudom, nőgyógyász írja fel, és akinek ez nem megfelelő megoldás, annak nem ezt javasolják. Azaz az eseteknek tényleg csak igen töredék részében fordul elő az, hogy fogamzásgátló helyes használata mellett mégis teherbe esik a lány (legalább is ez a sejtésem, nincsenek adataim arra, hogy alátámasszam). Óvszer használata inkább nemi betegségek ellen javaslott használni, ill. talán akkor, amikor a fiú nem biztos abban, hogy a lány szedi-e a bogyót vagy sem.

Zanador

Ha 5 férfi 10 szeretkezés alatt 2 gumit jukaszt ki, akkor hány nő hány szerektezés alatt hányszor esik teherbe?
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Nakedape

Quote from: Zanador on 2007-04-28, 18:59:44
Ha 5 férfi 10 szeretkezés alatt 2 gumit jukaszt ki, akkor hány nő hány szerektezés alatt hányszor esik teherbe?
több adat kell.. mert ha 5 ffi mind egy nővel .. akko rcsak 1 max pl
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Damnatus

Quote from: .Attila on 2007-04-28, 18:30:56
Amire én ki akartam lyukadni, ...
hát, fogamzásgátlásnál a kilyukadás nem szerencsés... :D

Quote from: Zanador on 2007-04-28, 18:59:44
Attól függ, európai vagy afrikai? :D

sunyi

Egy kapcsolatban szerintetek a tapasztaltabb vagy a szűz lányok a nyerőbbek?
/loving a precious person ^^/

Selmo

Szvsz lehetetlenség összehasonlítani a dolgot.

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: sunyi on 2007-05-12, 16:45:57

Szerintem ott gond van, ahol ezen gondolkodnak.
De egyébként az egyénen múlik megint. Vki attól lesz boldog, hogy "megronthat" egy "tiszta" lányt. Más vki pedig azt szeretné, ha egy tapasztalt nő, már-már domina, jól "kifacsarja".

Kuroi Tenshi

Vannak még olyanok legális korban? Ez nem csak egy urban myth? :D
Mennyire "tapasztalt"? Olyan, akin minden második férfi végigmegy, az
do not want és njoy ur aids kategória. Számomra a 0-néhány (mondjuk
<5) a nyerőbb. Meg persze ez más tulajdonságokra is enged következ-
tetni.
De ez egyáltalán miből derülne ki? A "kinek hány" jó ideig nem szokott
előkerülni (+már nem is emlékszem, melyik gyökérségben volt a hármas-
szabály: lányoknál valós = bevallott ×3) (talán pite2?)....
Na mindegy, ez csupán elmélet, lehet, hogy a valóság más... de egy
olyan lányt, aki igazán vagy csak félig is bio (fűvel-fával), akkor is
elkerülnék.

sunyi

egy kapcsolatban ha szűz a lány, és az első alkalmat odaadja a fiúnak (a fiúé lesz először), és utána ez az emlék megmarad a kapcsolat folyamán, ha esetleg nem is túl jók az ágyban, fontosabb, mitha szexuális téren a nőd minden téren maximális élvezetet nyújt? vagy fordítva? a tapasztaltabb mondjuk nem curvus femininum, hanem szimplán nem szűz, vs. virgo

Member

Quote from: sunyi on 2007-05-12, 16:45:57
Utóbbinak jobban örülnék, dehát istenem, egy szűz is lehet gyengéden kényeztető, meg egy "tapasztalt" is darab fa. Viszont nem hinném, hogy 2%-nál magasabb a normálisan kinéző szüzek aránya 16 felett, kivéve, ha valami elvetemült vallás művelői. :)

sunyi

az is megeshet, hogy, aki egyetemistaként vagy dolgozóként szűz, az nem szivesen publikálja, úgy viselkedik, mint a többi kurvásabb hajlamú, és ezért élnek urban myth-ként.

Selmo

Quote from: sunyi on 2007-05-12, 17:21:52
egy kapcsolatban ha szűz a lány, és az első alkalmat odaadja a fiúnak (a fiúé lesz először), és utána ez az emlék megmarad a kapcsolat folyamán, ha esetleg nem is túl jók az ágyban, fontosabb, mitha szexuális téren a nőd minden téren maximális élvezetet nyújt? vagy fordítva? a tapasztaltabb mondjuk nem curvus femininum, hanem szimplán nem szűz, vs. virgo
Ez most ki vadász kérdés? Szerintem meg az összhang számít két ember közt, nem az, hogy hányan voltak/nem voltak előtte a másikkal. Akinek meg az a fontos, hogy ő volt az első, az meg is érdemli.
Quote from: Member on 2007-05-12, 17:26:32
Utóbbinak jobban örülnék, dehát istenem, egy szűz is lehet gyengéden kényeztető, meg egy "tapasztalt" is darab fa. Viszont nem hinném, hogy 2%-nál magasabb a normálisan kinéző szüzek aránya 16 felett, kivéve, ha valami elvetemült vallás művelői. :)
You fail. Vagy én ismerem a 2% jó részét.

A tökéletesség unalmas.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Túl elit helyeken jársz ezek szerint. :rolleyes:
Mondjuk szoc.munk. szakon úgy vettem észre, hogy talán egy kevéssel több van.

Darkstar

Quote from: Member on 2007-05-12, 17:37:08
Túl elit helyeken jársz ezek szerint. :rolleyes:
Gyakran az "elit" (idézőjelek) vannak leginkább tele k*rvákkal
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Zsiga

Eddig összesen egy 16 év feletti szűz lánnyal találkoztam életemben (már azok közül akikkel ilyen témáról is beszéltem, ez úgy 100-150 lány lehet összesen)... Azt csak halkan jegyzem meg hogy ő se maradt az sokáig... xD
Én egyébként épp ezért preferálom a friss húst, mert ritkaság. :D

csacsika

Érdekes, rólam már a kezdetektől fogva azt hitte barátnőm kapcsolata, hogy használtak, holott még párom se volt. :P Létezik 18 év fölött is szűzlány (itt a fórumon is van rá példa) :p

Egy kapcsolatban talán előnyösebb "mélyrehatóbb" ismeretek előtt tapasztalatokat szerezni a másik testét illetően gyakorlattal.
Az idő, mondják, nagy tanítómester. Csak az a baj, hogy megöli tanítványait.

Solid Snake

Quote from: csacsika on 2007-05-12, 20:05:19
Egy kapcsolatban talán előnyösebb "mélyrehatóbb" ismeretek előtt tapasztalatokat szerezni a másik testét illetően gyakorlattal.

Talán nem. Inkább ismerje meg a két fő alaposan egymást, aztán jöhet a fizikális kontaktus (Indiában ez még ma is kötelező szokás, ott úgy tudom a nőnek a házasságkötésig szűznek kell maradnia). Ha nincs kellő bizalom/ismerettség, akkor az egész nem több egy kölcsönös RAEP-nél.  :ejj:

sunyi

^________^ sweet RAEP, buttsex, és még mindig szűz.

Szűz lánnyal sztem sok a gond.

Member

csacsika

Quote from: Solid Snake on 2007-05-12, 20:26:18

Talán nem. Inkább ismerje meg a két fő alaposan egymást, aztán jöhet a fizikális kontaktus (Indiában ez még ma is kötelező szokás, ott úgy tudom a nőnek a házasságkötésig szűznek kell maradnia). Ha nincs kellő bizalom/ismerettség, akkor az egész nem több egy kölcsönös RAEP-nél.  :ejj:

Egyetértek azzal, hogy először ismerjék meg egymást alaposan, fizikalitás nélkül. :)
Az idő, mondják, nagy tanítómester. Csak az a baj, hogy megöli tanítványait.

Solid Snake

Quote from: csacsika on 2007-05-12, 20:43:20
Quote from: Solid Snake on 2007-05-12, 20:26:18

Egyetértek azzal, hogy először ismerjék meg egymást alaposan, fizikalitás nélkül. :)

And that is called "paradoxon".  :ejnye:

.Attila

Azért lehetőleg ne a házasságig húzzák el.