Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Rounin

teraflare

Quote from: Selmo on 2008-08-31, 05:53:56
Inkább dotáznál...
:_off:
Húú tényleg, csak újra kellett rakni a gépet és nem tudom hogy nálam van-e legalábbb a képfájlja a The frozen throne-nak. :frown:

pet

"hagyjam azt a hisztis qrvát" néha standard, de szerintem hülyeség, legalábbis könnyű azt mondani. ha ilyesmiben segítek valakinek, én sose mondom ezt mert tudom hogy nem lehet olyan könnyen elfelejteni .

Member

Jobb hagyni a hisztis qrvát, mert addig nem szokik le a hisztiről, amíg nem marad egyedül.

teraflare

Quote from: Member on 2008-08-31, 21:21:53
Jobb hagyni a hisztis qrvát, mert addig nem szokik le a hisztiről, amíg nem marad egyedül.

Félre ne értsétek, egyáltalán nem azt mondom hogy hisztis (legalábbis nem jobban mint bármelyik nő  :D) szar időszaka volt amiről tudtam már az elég volt indoknak a kiborulásra, hát még amiről nem is tudhattam. A tanulság: vagy beszélj objektíven vagy kussolj mások előtt.  :haha:
De mostmár hagyjuk ezt. Nem úgy felejtek ha egyfolytában erről beszélek.   :ejnye:

Member

Ha akarod, emlékeztetlek, mielőtt még végleg elfelejted. :haha:

Lythis

Fenét! ütni kell a mocskot, úgyis tuti megérdemli! És tanulja meg, hogy kussoljon! Aztán persze jól ki is kéne nyírni majd, hogy végleg befogja, ráadásul evvel egyúttal jót is teszünk neki, mert ez a világ úgyis rohadt, és mocskos, és mételyes fertő, és legalább megszabadítjuk a létezés szenvedésétől. Természetesen csak azután, hogy jól pofánb*sztuk párszor, amiért volt pofája hisztizni. Rohadt asszonyállat...

Rounin

Dreamcleaver

Quote from: Lythis on 2008-09-01, 03:00:47
Fenét! ütni kell a mocskot, úgyis tuti megérdemli! És tanulja meg, hogy kussoljon! Aztán persze jól ki is kéne nyírni majd, hogy végleg befogja, ráadásul evvel egyúttal jót is teszünk neki, mert ez a világ úgyis rohadt, és mocskos, és mételyes fertő, és legalább megszabadítjuk a létezés szenvedésétől. Természetesen csak azután, hogy jól pofánb*sztuk párszor, amiért volt pofája hisztizni. Rohadt asszonyállat...

QFT

*hands metal bat*

Make sure she stays in good enough condition to do the dishes and the shopping tomorrow.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

teraflare

Quote from: Lythis on 2008-09-01, 03:00:47
:hail:
Köszönöm mester. Ezentúl megfogadom a tanácsát.  :D  Íme az első házifeladatom megoldása:

Rounin

Szóval a címben szereplő "értsük" valójában "sértsük" akar lenni.

teraflare

Quote from: teraflare on 2008-08-31, 23:27:00
A tanulság: vagy beszélj objektíven vagy kussolj mások előtt.  :haha:
Hú ez így ebéd után félreérthető lett. Just for sure: Ez rám vonatkozott  :D

Lythis

És ne felejtsétek el felvenni a bakancsot, mert csak abban "TRÚ" az egész folyamat...

teraflare

Quote from: Lythis on 2008-09-01, 15:45:12
És ne felejtsétek el felvenni a bakancsot, mert csak abban "TRÚ" az egész folyamat...
Na nem máá. Most vehetek azt is. A sima is jó vagy acélbetkós kell hozzá ,félő azzal túl hamar (egy két rúgás fejre  :whoah:) tönkremenne és ezekre a nőkre nincs gyári garancia, hogyha visszaviszem akkor nem kapok másikat  :mad: Sry még noob vagyok.  :lame:

yaone

teraflare, én már qrvára unom
te még nem ?

teraflare

Quote from: yaone on 2008-09-01, 16:03:26
teraflare, én már qrvára unom
te még nem ?
De, azért is szálltam ki az életedből. Sry mindenért.

yaone

teraflare

Quote from: yaone on 2008-09-01, 16:05:51
érdekesen fejezed ki a 'sry'-t
Azért még elsírhatom itt ha szomorú vagyok. Nem mondtam rád semmi sértőt. Az előző trollkodásom ne vedd figyelembe az vicc és nem is rád irányul.

yaone

hát a női hiszti valóban semmi ahhoz képest, ami itt megy

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

sirtomi

Nem megy itt semmi hiszti, csak valaki mindig elsírja bánatát. Ha nem tetszik nem kell olvasni, ennyi az egész :)

Én se mindig tévedek be ide, de azért furdal a kiváncsiság sokszor :)

teraflare

Quote from: yaone on 2008-09-01, 16:11:29
hát a női hiszti valóban semmi ahhoz képest, ami itt megy
A férfiaknak is lehetnek érzései. És ide leginkább azok jönnek akik el vannak keseredve és szeretnék kiadni magukból ami fáj. Nem az a céljuk hogy meggyőzzenek bárkit is hogy a nők szemetek. Amit lyhis írt pl csak egy cinikus(asszem így mondják) vicc volt.

Quote from: sirtomi on 2008-09-01, 16:13:22
Ha nem tetszik nem kell olvasni, ennyi az egész :)
Ha kérhetném kicsit kedvesebben, nem egy fórumtrollal beszélsz.  ^^"

Tessék most megint mindenem remeg hogy megint valami hülyeséget tettem.  :redface:

yaone

Quote from: teraflare on 2008-09-01, 16:15:21
Nem az a céljuk hogy meggyőzzenek bárkit is hogy a nők szemetek
naaa, azért meg kell hagyni, elég szépen lejön ez a fentebb tagadott állítás, ha az ember végignézi a fórumot

Dreamcleaver

Quote from: teraflare on 2008-09-01, 16:15:21
Quote from: sirtomi on 2008-09-01, 16:13:22
Ha nem tetszik nem kell olvasni, ennyi az egész :)
Ha kérhetném kicsit kedvesebben, nem egy fórumtrollal beszélsz.  ^^"

Tessék most megint mindenem remeg hogy megint valami hülyeséget tettem.  :redface:

Sebaj, mi legalább jót röhögünk. srsly

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Én jól elvagyok terát olvasva, de nem is mondanám, hogy "csak így tovább". :D

teraflare

Quote from: yaone on 2008-09-01, 16:23:09
naaa, azért meg kell hagyni, elég szépen lejön ez a fentebb tagadott állítás, ha az ember végignézi a fórumot
Kérlek nézd így: neked is megvolt az okod hogy annakidején egy rohadt görénynek tartottál lehet később már nem gondoltál annyira annak.  Nekik (nekem) most van rossz időszak, ha találnak valakit a nők csodásak lesznek, még hibákkal is.  :D

Amúgy ne vedd őket komolyan. Több vagy te annál mint hogy ilyen hülyeségeket magadra vegyél.

yaone

Quote from: teraflare on 2008-09-01, 16:36:18
Amúgy ne vedd őket komolyan. Több vagy te annál mint hogy ilyen hülyeségeket magadra vegyél.
úgy ismersz ?  :haha:
attól még a tények tények

Lythis

I'm gonna go make some popcorn now, you kids just go on and continue... :D

teraflare

Megkérhetném a többieket, hogy ne szóljanak hozzá a topichoz most egy ideig? Félek hogy valaki "poénból" beszólna valamit és megsértené. Megtudja ő védeni magát , de én akkor is az ő oldalára fogok állni és tudom, hol lesztek filmmaratonon  :__devil:

Quote from: yaone on 2008-09-01, 16:43:26
úgy ismersz ?  :haha:
Azt hogy több vagy-e? Igen. De van mikor magadra veszel dolgokat amik nem is támadásnak irányulnának ellened.

Quote from: yaone on 2008-09-01, 16:43:26
attól még a tények tények
Ez tény  :smile:. De az okok pedig okok. Amíg itt kitombolhatják magukat addig a külvilág biztonságban van.  :angyali: