Full Metal Alchemist Spoiler (bár nem nagyon kéne...)

Started by Didico, 2006-04-28, 17:41:06

Previous topic - Next topic

Member

[spoiler]*****[/spoiler]
Tedd ilyenbe.
A film, mint már írtam, 2 évvel a sorozat után játszódik, és "méltó befejezése".

Ryxus

Igen a movie a sorozat folytatása, és bár elég sokan szidják, nekem bejött. [spoiler] A film vége lehet, hogy nem fog tetszeni, mert Winry sajnos hoppon marad (ez monjuk nekem sem tetszett) és Ed és Al a mi világunkban maradnak (ez sem tetszett) [/spoiler]
Fullmetal Alchemist and Bleach 4ever

"If you get close to the sun you just get yourself burnt" - Edward Elric

"Under the mask there is another mask" - Hatake Kakashi

"All of your opinions are rejected!" - Kurosaki Ichigo

Didico

Nekem semmi sem teccett ebben az egészben...
[spoiler] Alphonse Heidrich meghal... már eleve ez nem teccet.. nem igazán bírtam Noah-t... és én Winry-nek szurkoltam.[/spoiler]
(Al meg jobb is, h nem jött össze senkivel. Nálam a vég az lett volna, hogy Ed és Winry összejönnek, Al meg senkivel...) :mad: Mert önző vok és kisajítítottam magamnak Al-t... :hehe: :angyali:

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

smash++

Akkor megnézem a movie-t is.De még várok vele pár napot(lehangolt a sorozat vége).Örülök,hogy nem csak nekem nem jött be.Ed&Winry :whoah:
[spoiler]Röviden,szerintem elrontották a sorozatot és ezen nincs mit szépiteni(személyes vélemény),annyi rossz után ami benne volt, happy end lett volna a min.[/spoiler]

Araki

Én meg inkább jobban teszem, ha nem mondok semmit. Ha eszembe jut movie, idegbajt kapok. Egyrészt unalmas, másrészt meg meghal benne valaki...
Számomra a tökéletes befejezés az lett volna, ha Al visszakapja a testét, csak aztán nem bír magával, és megpróbálja feléleszteni a bátyját, csak aztán Ed-ből meg Pride lesz. De ez sajna csak kínai barátainknak jutott az eszébe.

Didico

Jó kis kép... (lenne ha bejönne...) Na tehát... BBI-zünk?  :ejnye: Gondoltam, hogy te az efféle befejezéseket szereted... csak legyen benne vki... akit még véletlenül sem Enby-nek :hehe: hívnak. :) [spoiler] aki nem tudná... Envy[/spoiler]

Araki

Didico

Nekem mind1... úgyan arról van szó.... egyébként... tiszta apja volt :lame: :angyali:

Araki

Jól értem?! Te Hohenheim-hoz hasonlítgatod? A kettő között van egy kis különbség. Az egyik spontán szemét, a másiknak meg van rá oka is. És... szerintem inkább Ed üt Hohenheim-ra, nade hagyjuk.

Didico

Quote from: Araki on 2006-06-12, 17:21:22
Jól értem?! Te Hohenheim-hoz hasonlítgatod? A kettő között van egy kis különbség. Az egyik spontán szemét, a másiknak meg van rá oka is. És... szerintem inkább Ed üt Hohenheim-ra, nade hagyjuk.

Ahogy gondolod... elvégre... mindenki különbözik... és más a véleménye... én így gondolom... ami pedig a spoilereket illeti... ezért hívják, Fullmetal Alchemist spoiler-nek...

Member

Minden más animés topicban belerakják abba a bizonyos spoiler tag-be az üziket, egyedül itt megy minden nyíltan.
[spoiler]Hohenheim tényleg egy seggfej. De semmiféleképpen sem hasonlítanak  Envyvel egymásra.[/spoiler]

Didico

tulajdonképpen... én sem olyan hasonlóságra gondoltam... :ejnye:

Kira

Najó, most egy kicsit témát váltok ha nem gond, mert van itt egy dolog, ami nem hagy nyugodni: tuképp Winry hány éves? Oo Egyesek szerint Eddel egyidős, mások szerint Allal sőt, olyat is hallottam már, hogy mindkettőjüknél idősebb... És most nem tom, mi van ^^;

(amúgy szvsz a sorozatból egyik lány sem illik Edohoz igazán... depláne Winry nem! Ha valaki nagyon jól mutatott volna mellette, akkor az Armony lett volna a Broken Angel-ből... dehát ő egyebár... na mind1 T_T)

Member

Szerintem Winry kb. 2 évvel idősebb, mint Ed. Nem a magasságából, hanem a másodlagos nemi jellegekből kiindulva.

Didico

Csak szerintem egyidősek? :confused: :lame: :eek: Na mind1... ez jellemző... :lame: :ejnye:

Member

Csak szerinted. Milyen teste van már Ednek, amikor visszamegy! Mint egy 10 éves, az arca dettó. Winry-nek viszont már van csípője és láthatóan mellben is növekedett azóta.

Araki

Szerintem Winry mind a kettő Elric testvérnél idősebb. Nem tudok rá okot mondani, csak így jön le és kész.
Minden esetre, gratulálok Kirának ahhoz, hogy mindig sikerül olyan kérdéseket feltennie, amiket nem lehet normálisan megválaszolni. :appl:

Kira

QuoteMinden esetre, gratulálok Kirának ahhoz, hogy mindig sikerül olyan kérdéseket feltennie, amiket nem lehet normálisan megválaszolni.

Kösssz XDDDD

De megnyugtató, hogy nem csak én nem tudom a helyes választ :P

Cobra

Szerintem is kb 1-2 évvel idősebb Winry Ed-nél. [spoiler]És engem is zavart, hogy nem volt kidolgozott szerelmi szál.[/spoiler]
Rose [spoiler]gyerekének apja meg Scar volt[/spoiler]
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Member

Quote from: Cobra on 2006-06-12, 20:11:10
Rose [spoiler]gyerekének apja meg Scar volt[/spoiler]
Csúnyán mellé.
[spoiler]Elvitte Rozé-t a hadsereg és mire visszajött, már nem volt hangja. Mit kell tenned egy nővel, hogy elmenjen a hangja? Szerinted Ed miért rémült meg annyira?[/spoiler]

Didico

Ebben member-kunnek van igaza.... elég egy nagy szemétség... :mad:

Member

Welcome in the real world... Ugyanez megy napjainkban is.

Cobra

De akkor miért tartotta meg? Meg nekem 100% Ishbalnak tűnt a gyerek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Member

Quote from: Cobra on 2006-06-12, 22:33:40
De akkor miért tartotta meg? Meg nekem 100% Ishbalnak tűnt a gyerek.
A barna bőr domináns, a szemét meg ne nyitotta ki, hogy lássuk, vörös-e. De pl. Ed is csak az apja külsejét örökölte, én semmi Trishát nem láttam benne.
Miért, te elvetetted volna? Ha már van, és félig ő, akkor miért ölje meg?

Didico

Na ez az... egyébként sem így megy egy anyánál... Az anyák ragaszkodnak a gyermekeikhez, ugyanezt tette Rose... általában az életük árán is védelmezik a kicsiket... én sem vetettem volna el az ő helyébe... vagy nem tudom...

Kira

Quoteén sem vetettem volna el az ő helyébe... vagy nem tudom...

Nameg nem is biztos, hogy volt ilyen lehetősége Oo 
Az már kiderült, hogy szereti a gyerekeket... de én nagyon sajnáltam... biztos ő sem így képzelte el a felnőtté válást :(

Didico

Az tuti... hiszen minden nő arra vágyik, h legyen mellette egy férfi aki vigyáz rá, és akit szerethet...

Member

Ebben (sajnos) kételkednék. Egy olyat, aki kimagaslik a többiektől és ez által ő is ki fog.

Didico

Quote from: Member on 2006-06-13, 23:06:16
Ebben (sajnos) kételkednék. Egy olyat, aki kimagaslik a többiektől és ez által ő is ki fog.

Hát... nem tudom.... én a másik szerint gondolkodom.... bár nem tudom mik voltak Rose érzései.. és mit szeretett volna... de szerintem általánosságban a nők ilyen férfit szeretnének...