Main Menu

Zero No Tsukaima

Started by Christian, 2006-07-09, 15:01:20

Previous topic - Next topic

Lokids

8.rész

Mellesleg nem volt rosz rész. Végre megtudtunk valami Thabitáról. :) Meg persze ne igyál meg olyan italt amit nem kostoltattál meg előtte mással. Ez mind2 esetben igaz. Utobbi elég poénos szituációkat fog csinálni remélem. De majd csak a köv részben. :D

Sancho

Quote from: Lokids on 2006-08-25, 21:20:27
8.rész

Mellesleg nem volt rosz rész. Végre megtudtunk valami Thabitáról. :) Meg persze ne igyál meg olyan italt amit nem kostoltattál meg előtte mással. Ez mind2 esetben igaz. Utobbi elég poénos szituációkat fog csinálni remélem. De majd csak a köv részben. :D

Jaja! Remélem én is!!! Kár, hogy a végére nem nyomtak be 1 gyors poént ezzel kapcsolatosan... :)

Draconire

chilip

Sancho

Én is!

Már kezdtem megrémülni, hogy csak én és Lokids nézzük már csak... :)
De nekem akkor is tetszik!!!

Lokids

Na meglestem ezt a részt is. :) Szegény Saito. Mindíg rajta csattan Louise ostora. De ahogy nézem a köv pár részben végre valami komolyabb mozgások is lesznek. De eddig legjobban a 11. részre vagyok kíváncsi a címe alapján (11 Louise`s Marriage)
Bár érezhető, hogy Shakugan no Shana koppintás, mégis nagyon jó cucc ez.  A mostani részből pedig eg kicsit azért több poént is ki lehetett volna hozni.

chilip

Quote from: Sancho on 2006-09-03, 00:57:23
Már kezdtem megrémülni, hogy csak én és Lokids nézzük már csak... :)

nincs az az isten amiért abbahagynám :D nagyon klafa kis anime (de az intro-ja sajna egyáltalán nem teccik  :frown:)

Lokids

na ez a10. rész is faja volt. :)
[spoiler]
Megtudtuk, hogy Zero Louise már 'elkelt'. :) Sajna egy rövid szösszenettel el is árulták azt amitől tartottam a kapitánnyal kapcsolatban. (Pont azután, miután szöszikét pofánvágta a csaj). Valahogy sejteni lehetett a kezdetektől. Ez viszont lelövi a következő rész csúcspontját, melynek címe: Louise esküvője. Bár az még mindíg kérdés, hogy egész pontosan mi vet majd véget neki. :) [/spoiler]

chilip

Quote from: Lokids on 2006-09-10, 19:27:06
na ez a 10. rész is faja volt. :)

Megtudtuk, hogy Zero Louise már 'elkelt'. :) Sajna egy rövid szösszenettel el is árulták azt amitől tartottam a kapitánnyal kapcsolatban. (Pont azután, miután szöszikét pofánvágta a csaj). Valahogy sejteni lehetett a kezdetektől. Ez viszont lelövi a következő rész csúcspontját, melynek címe: Louise esküvője. Bár az még mindíg kérdés, hogy egész pontosan mi vet majd véget neki. :)

Légyszi legközelebb használj Spoiler-gombot, lelőtted a poént mielőtt láttam volna a részt... :ejj:

Lokids

Ohh sorry. De sebaj köv résznél nem kell használnom majd, mert azt már most ellőtték az anime-ban. :D

Bruce

Miért van az az érzésem, hogy [spoiler]az a sárkányvér valójában valami kerozinféleség ami egy repülőből csordogált kifele?[/spoiler]
Ja... hogy én? Á, én csak épp erre jártam... Tök véletlenül. De tényleg. Ja, a sorozat? Hát, bele-bele nézegettem. Jóvanna, nézem, na. És bár szvsz nem lesz egy klasszikus mint mondjuk az Excel Saga vagy az Azumanga, de azért egész kellemes Harry Potter torzulat. Egyszer mindenképp megéri végignézni.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Fubi

Quote from: Bruce on 2006-09-12, 17:34:54
Miért van az az érzésem, hogy [spoiler]az a sárkányvér valójában valami kerozinféleség ami egy repülőből csordogált kifele?[/spoiler]
Mert láttál a sorozatból legalább két részt és tudod hogy mire számíts. [spoiler] Nekem is valami ilyesmi jutott eszembe , mondjuk amúgy vannak benne sárkányok, de azt a valamit nem hívnám vérnek, egyébként Staff of Destruction után már meg sem lepődnék  [/spoiler] tetszik a sorozatban, hogy ilyen jól ötvözik a varázslást és a mi világunk termékeit . Kicsit mintha Az istenek a fejükre estek  c. filmhez hasonlítana, ergo minden evilági apróság ott valami szuper-varázstárgynak számítana, és ez elég jó poénforrásnak tűnik , de azért van a sorozatba más is amin röhögni lehet.

Sancho

Az igazság az, hogy én már azon sem lepödnék meg ha 1 T72es tankot is talál a srác... :) Those who hunts elves után már simán... Vagy 1 tigrist... :)
Az a vérnek titulált dolog meg eléggé gyanus... Van 1 olyan érzésem, hogy az esküvő eléggé balul fog elsülni...

Lokids

Na a 11. rész is megvolt. Azaz mégsem, mert a kneko visszavonta, és az van a honlapjukon, hogy amit eddig letöltöttél valahol, az "fake one". Szal mi???
Mind1 ebben a részben Saito megmutatta, hogy kell fából vaskarikát csinálni.

Zsiga

Quote from: Lokids on 2006-09-18, 13:35:35
Na a 11. rész is megvolt. Azaz mégsem, mert a kneko visszavonta, és az van a honlapjukon, hogy amit eddig letöltöttél valahol, az "fake one". Szal mi???
Mind1 ebben a részben Saito megmutatta, hogy kell fából vaskarikát csinálni.
Ha figyelmesen elolvasod, kiderül hogy arról van szó hogy az utolsó utáni pillanatban "visszahívták" a release-t mert találtak benne valami hibát. És mivel újrakódolást is emlegetnek, ezért valószínű ez legalább 2 nap csúszást jelent distro-val együtt... Remélem a Froth-Bite hamar kijön az új résszel mert kezdenek elvonási tüneteim lenni. :D

Szerk&Repost: Lehet válogatni: 11. rész, K-Neko és Froth-Bite.

Manitu

Quote from: Zsiga on 2006-09-21, 22:31:02Szerk&Repost: Lehet válogatni: 11. rész, K-Neko és Froth-Bite.
Done.
Na emberek, most kaptunk valamit :) Saito kissé bepöccent. [spoiler]És végre egy csók! Vagyis mégegy :)[/spoiler]Jól összekavartak mindent, kicsit olyan érzésem van, mintha csak most kezdődne...

Sancho

Hát öszintén nem erre számitottam, de igy is jó!!!  :D A fakard, hogy át változott neki (hehe csak kicsit féltékenykedni, meg bántani zérot és már fábó vas karika!  :lul: ) De akkor is tetszett az új formálya!

Manitu

Az nem fakard volt, csak baromi rozsdás :) Azért Zero sem annyira hülye, hogy ha rendes kardot akar venni, rá lehessen sózni egy fakardot :)

Alkyra

Nyh még egy rész s ennyit erről az animeről.
Azért érdekesnek tartom, hogy Saitonak nincs különösebb oka h hazamenjen.(család, barátok akikra visszaemlékezne vagy valami...)
Nah mind1. már mindneki tudja a végét a cuccnak anélkül h látnánk...de azért én megnézem még.

Alkyra

Egyb. én Saito helyében 99% h Siestát választanám.:)
Itt egy felmérés a saját véleményemről Louise s Siesta között:

Siesta                              Louise
-kedves s szerény             -louise korbáccsal ver ha vlm nem tettszik nekiXD s beképzelt nemessége miatt.
-"commoner" származású    -nemesi származású. ha mégis őt választanám a családja tuti nem engedné a dolgot s   ebből                     
                                       nagy gondok lennének
-nem tud mágiát haszálni    -Louise seXD
-hűséges                         -familliar kapcsolat miatt ő is az lenne
-egyenrangú félként kezel   -az egyenrangúság szó közte s egy "commoner" között nem létezik louise szótárában
-van egy kis vagyona         -nagy vagyona van(bár ki tudja h te ebből mit "kapnál")
-van egy természetes..domborulataXD(ilyen szögből is meg kell nézniXD)  -nekem(mint saito) nagyobb mint nekiXDXD
-nem szégyenlősXDXD        -Amíg mint szolga öltözteted őt addig nem szégyenlős.később már az lesz.:)

Ez most csak pár dolog volt.tuti találnék még többet ha keresnék.:)
ti mit gondoltok róla?

Sancho

Hehe!  :cool:

1ébként igy legyen ötösöm, hogy mikor megláttam azt a lötyit amit sárkány vérnek tituáltak valami repülö masinára gondoltam nem éppen ilyenre... Lassan már tankot is talál és az lesz a Végzet Goleme vagy egyébb cép névvel... Esetleg atombombát is ami véletlenül itt pottyant ki a neve meg valami "A végzett sárga köre" vagy "Halálos fény" XD... Hát ezek azé nem kellettek volna bele eléggé lerombolták az anime szintjét a szememben, de ha már elkezdtem végig nézem... Hacsak nem esik le a Moho szintjére... :D

Manitu

Azért az openingből nem volt olyan nehéz kikövetkeztetni, hogy lesz itt még egy másik Zéró is :D Különben meg Siesta már valamelyik korábbi részben mondta, hogy a dédapja egy másik világból jött, meg hogy az égből szált le. Csak össze kellett rakni a részleteket. Nincsennek olyan nagy meglepetések ebben az animében :)

Sancho

Mondjuk mint müszaki szemmel nézve az a repülő legalább 40évig állt! Szal valóságban azt szét kéne szedni meg ilyenek a fele rosda lenne a másik fele már sehol...  :D De nem kötöszködöm. Nekem tetszik a hangulata és még a stori is...

Manitu

Quote from: Sancho on 2006-09-29, 10:45:03... Szal valóságban ...
A valóságban nem röpködnek sárkányok az égen, és nem tízemelet magas gólemmel járnak a betörők zsákmányért :D
Quote from: Sancho on 2006-09-29, 10:45:03De nem kötöszködöm. Nekem tetszik a hangulata és még a stori is...
:tezsvir:

Sancho

Valóságban, és mivel ez a gép létezett azaz létezik most is ezért gondoltam...
1ébként már a kövi 2részben már tudom mi lesz... Csak nem tom hogy kel spoiler gombot be rakni... :)

Manitu

Quote from: Sancho on 2006-09-29, 11:00:43
1ébként már a kövi 2részben már tudom mi lesz... Csak nem tom hogy kel spoiler gombot be rakni... :)
2? :eek: Már csak az utolsó rész van hátra. Legalábbis subból, rawban már az utolsó is rég elérhető.

Spoiler: [spoiler=felirat]szöveg[/spoiler][spoiler=felirat]szöveg[/spoiler]

Sancho

Thnx! :)

1ébként azé 2 részt mondtam mert szerintem nem fér bele 1 részbe a cselekmény. Nem tudtam hogy már csak 1 rész van hátra, csak szedtem a részeket... :)

[spoiler=találgatásom a kövi részekhez...]Kövi részben megjelenit a kapu, és saito meg is indul felé, de akkor támadnak a rossz fiuk és ő inkább mégsem megy haza csak, hogy ne bántsák Zerot és hát amugyis van 1 kis tartozása pár embernek. :) kb ennyi a 13asnak a cselekménye... :)[/spoiler]

Fubi

Köszi a linket észre sem vettem...
Imádom a szélessávú netet : amíg le voltam korlátozva 30 kb/s -el jöttek az animék torrentről, most hogy teljes sebességen vagyok megint , komoly 40-el szed ...