Main Menu

Death Note /Spoiler!/

Started by Sancho, 2006-10-08, 02:19:09

Previous topic - Next topic

Member

11.: Na végre, kezd visszatérni az igazi Death Note fíling! :appl:
És örülök, hogy L-t nem lehet becsapni, akárkinek is hívd magad. Sajnos tudom, hogy Light nem fog össze vele, hogy elfogják ezt az unszimpi Misa-t és Ryuk sem veri agyon a másik Shinigami-t, de csak kisül vmi durva konfliktus. :)

Member

Az, hogy L folyton rosszul lesz a "shinigami" szó hallatán, takar vmi olyasmit, hogy
[spoiler]Anno neki is volt valami személyes tapasztalata velük?[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: Member on 2007-04-04, 10:21:22
Az, hogy L folyton rosszul lesz a "shinigamó" szó hallatán, takar vmi olyasmit, hogy
[spoiler]Anno neki is volt valami személyes tapasztalata velük?[/spoiler]
Nem, nem volt.. :P

Prof. William

Talán csak nem illenek bele az ő racionális "mindent ki lehet logikázni" világképébe...

Member

Nekem inkább egy kicsit "bármi lehetséges" alaknak tűnik, különben azonnal elvetette volna az "ölni tud csak névvel és arccal" elméletet.

LuckyDingo

Ha valakit érdekel kijött a Kuro-Hanatol a 25.
Remélem még senki nem írta be régebben :D nincs kedvem visszanézni

Member

[spoiler]Azt hiszem, sokan gyászolni fognak ma... :frown: [/spoiler]
Amúgy tud vki értelmes képet adni N-ről? Sajnos a Google trükk nem jött be, hogy "Death Note" és "N", pedig érdekelene, hogyan néz ki.

Darkstar

[spoiler]Ladies Night? Már tegnap kintvolt. :D[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Naná, hogy érdekel :D  Azt hittem, hogy csak holnap jön ki. Már szedem is :lazza:

Quote from: Member on 2007-04-04, 17:45:37

Remélem nem lesz igazad :ejj:

Quote from: Darkstar on 2007-04-04, 17:46:42
[spoiler]Ladies Night? Már tegnap kintvolt. :D[/spoiler]

:lul:

minuszmiki

Amúgy tud vki értelmes képet adni N-ről? Sajnos a Google trükk nem jött be, hogy "Death Note" és "N", pedig érdekelene, hogyan néz ki.
[spoiler= N][/spoiler]

LuckyDingo

Tess egy értelmes kép :D mindent elmond róla lol :D
http://www.deathnote-fr.com/style/couvertures/09.jpg
Nekem ez a kép nagyon bejön. nem tom ki csinálta de jó :D
[spoiler][/spoiler]

Member

Az intro-ban pedig akár egy agresszív állat, erre egy játékos kis gyökér? :eek: :D

kelvor

[spoiler=25. rész saját felelősségre nézzetek bele, bla bla]

Oh, hogy az a.....szegény L. Ez durva volt, anno mikor először találkozott Light-Misa-Rem, már akkor sejtettem, hogy Light valahogy a saját hasznára fogja fordítani ezt a különös kapcsolatot, ami Misa és Rem között van...de azt nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége...nagyon kemény volt! Na meg Watari is...pff..mi lesz még itt.
[/spoiler]

Member

Quote from: kelvor on 2007-04-04, 19:07:14

Oh, hogy az a.....szegény L. Ez durva volt, anno mikor először találkozott Light-Misa-Rem, már akkor sejtettem, hogy Light valahogy a saját hasznára fogja fordítani ezt a különös kapcsolatot, ami Misa és Rem között van...de azt nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége...nagyon kemény volt! Na meg Watari is...pff..mi lesz még itt.
[/spoiler]
[spoiler]Az egész csapat feldobta a talpát, aki eddig Kirát akarta felkutatni? Most jöhetnek az új kihívók?[/spoiler]

KeLa

Quote from: Member on 2007-04-04, 19:10:21
Quote from: kelvor on 2007-04-04, 19:07:14

[/spoiler]
[spoiler]Az egész csapat feldobta a talpát, aki eddig Kirát akarta felkutatni? Most jöhetnek az új kihívók?[/spoiler]
[spoiler]Nem az egész csapat - még ott van Matsuda, Yagami, Mogi, Aizawa... na és persze Light is :smile:
Ők folytatják a nyomozást, de így h Light is ott van nem jutnak messzire... egyelőre ;)[/spoiler]

Lokids

[spoiler]Na akkor nekem  valami nem világos. Kb 10 résszel ezelőtt még Rem simán kinyírta volna L-t (csakugye közbejött Misa elrablása). Most miért nem nyírhatta ki gond nélkül?[/spoiler]

LuckyDingo

:(
[spoiler]Szegény L.. Olyan szép volt ez a rész.. majdnem megsírattam.. Olyan volt L, mint egy kutya, mikor érzi, hogy meg fog halni és olyan iszonyat bánatosan néz.. Kár érte.. 10 nepig gyászolom /vagy tovább, ha nem lelek jobb Avatart meg aláírást XD/[/spoiler]

Darkstar

Én voltam az egyetlen, akinél az "omg, gay" mutató kicsit magasra kúszott ebben a részben?
Egyébként az engem is érdekel, hogy[spoiler] Rem akkor már Light-ot mi a francért nem nyírta ki? Misa miatt?[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Solid Snake

Most már nem érdekel, leszedm én is a Kuro Hana-sat, aztán majd később az Animandát.  :hehe:

Muszáj tartani veletek a lépést, srácok, fél-egyhetes csúszással eléggé kínos olvasni a topic-ot, addigra a többségben már kialudt az új rész okozta láz v. pedig már a következőt tárgyaljátok ki.  :D

LuckyDingo

Quote from: Darkstar on 2007-04-04, 19:33:25
Én voltam az egyetlen, akinél az "omg, gay" mutató kicsit magasra kúszott ebben a részben?
a Masszírozós részre gondolsz.. van benne valami, de ez már valami olyasmi volt, mikor egy bűnös nő megkente olajjal Jézus lábát.. áh túlságosan szakrális szempontból néztem tuti XD
Nah mindegy.. sztem egy felebaráti cselekedetnek lehet ezt venni ;)

motifator

Szerintem is "omg, gay" volt a dolog, de semmi baj nincs vele.
A rész után akkor is ez a véleményem: ZOMG!!!11!!one! EP25 IS TEH BEST EPISODE EVAR!!11!one! :whoah: :whoah: :whoah:

Na, és most a szokásos egyhetes várakozás...
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Gregory

Egyébként az engem is érdekel, hogy[spoiler] Rem akkor már Light-ot mi a francért nem nyírta ki? Misa miatt?[/spoiler]
Én is így voltam vele, féltem, h még itt elqrják azzal, h tovább mennek ebbe az irányba, de szerencsére nem ^^.
[spoiler]Szegény L. Light arckifejezései megint arattak[/spoiler]

kelvor

[spoiler] Ja, Rem-nek fontos Misa és tudja jól, hogy mit érez Light iránt, ha megölte volna, valószínűleg Misa is megölte volna magát, annyira isteníti Lightot.[/spoiler]

"omg gay" rész furcsa volt egy kicsit ja, de belefért.

Quote from: Solid Snake on 2007-04-04, 19:37:30
Most már nem érdekel, leszedm én is a Kuro Hana-sat, aztán majd később az Animandát.  :hehe:

Muszáj tartani veletek a lépést, srácok, fél-egyhetes csúszással eléggé kínos olvasni a topic-ot, addigra a többségben már kialudt az új rész okozta láz v. pedig már a következőt tárgyaljátok ki.  :D

:D Jaja, remélem már le is szedted az új részt :haha:

Member

Izé, kiderült L valódi neve?

KeLa

Quote from: Member on 2007-04-04, 20:50:36
Izé, kiderült L valódi neve?
Nem, azt csak Rem tudta, meg Misa, csak hát ő elfelejtette :rolleyes:

Manitu

Quote from: Lokids on 2007-04-04, 19:18:09
[spoiler]Na akkor nekem  valami nem világos. Kb 10 résszel ezelőtt még Rem simán kinyírta volna L-t (csakugye közbejött Misa elrablása). Most miért nem nyírhatta ki gond nélkül?[/spoiler]
[spoiler]kábé 10 résszel ezelőtt még semmi köze nem volt Misának L-hez. Most viszont ha L nem hal meg, néhány napon bellül elfogja Misát, akit ezután halálra itélnek, és kivégeznek. Most tehát meghosszabbította Misa életét, plussz a vonzódás, és tessék, mér meg is ölte magát.[/spoiler]
Már mindenki látta a részt, nem? Nem lehetne hanyagolni a spoilererdőt a továbbiakban?

Akit meg L valódi neve érdekel, az nézzen utánna wikipedián :)

Member

Én nem láttam minden részt, most tartok 13.-nál.
Google a Death Note-ban... :lol:
Az a fej, amit Misa átkarolásakor vágot... Ez beteg. :eek:

EDIT: Névként nekem már Lucifer is megfordult a fejemben (:D), de valószínűbbnek hittem, hogy ő is Light.

Dreamcleaver

Quote from: Manitu on 2007-04-04, 21:26:13
Quote from: Lokids on 2007-04-04, 19:18:09
[spoiler]kábé 10 résszel ezelőtt még semmi köze nem volt Misának L-hez. Most viszont ha L nem hal meg, néhány napon bellül elfogja Misát, akit ezután halálra itélnek, és kivégeznek. Most tehát meghosszabbította Misa életét, plussz a vonzódás, és tessék, mér meg is ölte magát.[/spoiler]
Már mindenki látta a részt, nem? Nem lehetne hanyagolni a spoilererdőt a továbbiakban?

Tipp: Larry?  :rotfl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Solid Snake

Quote from: Dreamcleaver on 2007-04-04, 22:14:25
Quote from: Manitu on 2007-04-04, 21:26:13

Tipp: Larry?  :rotfl:

[spoiler=L's true name]L Lawliet. (a.k.a. 'alacsony fény')[/spoiler]

25. részen vagyok túl. El lehet felejteni a 24-et, kérem szépen...
[spoiler]Most jelenleg képtelen vagyok írni. Hiába, L mindvégig a kedvenc karakterem volt, és lesz. Példakép, kész.
Csak remélni merem, hogy Light nagyon kemény halált fog halni. Igazán megérdemli...  :Eztneked:[/spoiler]

Member

[spoiler]Szerintem börtönbe dughatnák azok közé, akiket folyamatosan gyilkolászott egy "Kira vagyok" felirattal a homlokán. :rotfl:
Amúgy reális lenne, ha a végén rádöbbenne, hogy kicsit sem különbözik ezektől az emberektől és hogy a világ, amit akart, nem létezik, aztán szépen beírja a saját nevét a Death Note-ba.[/spoiler]