Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

KeLa

Mindegy h mi volt az oka, aki kinyírja az egész klánját, az nem lehet normális :ejj:
Ha mindenképpen gyilkolni akart, válogathatott volna a többi konohai lakók közül...

LuckyDingo

:D Megutna őket és kellett pár tesztsubject XD
Amúgy nem kell itt túlkomplikálni a dolgokat :D sztem még Kishimoto-sensei se tudja, hogy mi legyen Itachival :D Egyelőre Sasukere koncentrál. Az se tuti, hogy most Sasuke az akatsuki ellen toboroz /bár valószínű/
Egyébként gondolkoztam ezen az Oros ügyön :D Az lenne egy nagy fordulat, ha kiderülne, hogy nem Sasuke vette át az irányítást, hanem Oro, csak a tervéhez tartozik, hogy Sasukenek adja ki magát, hogy Mindenki elhiggye, hogy ő a megmentő.. /báár akkor nem értem, hogy miért engedta el a börtönbe zárt embereket :S/ Nah ez amit most itt leírtam kábé olyan lehetőség, ami lehet hogy megtörténik :D Mindenki másra vár, de a végén úgyis a mangaka dönt :) Bár van egy pár fanatikus, akiknek nem tetszik a végkimenetel, vagy a kedvenc hős halála :D Ezek kezdenek Fanfict-eket írni ;)

Devian

ez a tegyünk úgy mintha Sasukék lennénk ez már nagyon Death Note-os :P
én nem örülnék ha mostmár valamiféleképpen visszatérne Oro, nem az hogy nem örülnék de akkor már szappanopera feelingje lenne... (Oro visszatér amnéziával ... Itachi megvakul ....)

Bishop

Nem tudom mi bajotok van,ne hidjétek hogy Oro ilyen könnyen meghal Sasuke is mondta hogy csak elnyomta,én nem vagyok Oro fan de ez akkor is logikus
de majd meglátjuk mi lesz a vége,viszont ha kicsit megpróbálnátok nem ugynézni hogy ez szappanoperás lenne akkor igen is elképzelhető azért Sasuke nem olyan kemény és ha meggyengűl ugyanúgy kijöhet oro mint naruto-ból a kyuubi
ezen kívűl a belebújós jutsu-t lehet oro jobban ismeri mint sasuke vagy mi

smash++

Quote from: carfanatic on 2007-04-05, 11:35:42
Főleg amikor kiabálta,hogy "ez nem lehet" "ellenzem/visszautasítom" :D:D vagy vmi ilyesmi.

Bishop

Quote from: smash++ on 2007-04-05, 16:14:02
Quote from: carfanatic on 2007-04-05, 11:35:42
Főleg amikor kiabálta,hogy "ez nem lehet" "ellenzem/visszautasítom" :D:D vagy vmi ilyesmi.
ezt fejtsd ki bővebben mert nem ugrik be hogy miről van szó :oops:

ha az amire gondolok akkor arra csak annyit hogy a Sharingan-t kifelejtette a képletből,vagy csak nem tudod rendesen előkészülni mivel gyorsan kellet cselekednie

smash++

CH 246.Amikor Kabutonak megmutatta a dolgokat.Idézek párat.
"There's no way" "This can't be" "This is my" "Ugh" "I refuse" "I refuse" "To let this happen" "I will not die" bla bla bla
Háát lehet jobban ismerte,de nekem ez alapján gyanús,hogy benézte a dolgokat.Kabuto szerint nem halt meg Oro.Vagyis ezt mondta.Oro is dead.No it's more like és erre jön hogy I have taken over.Szóval lehet mivel Sasuke látta mi van Naruto-ban neki is eklett vmi seal-elt izé és Oro erre tökéletes :hehe:,na jó ennyi hülyeség mára elég

Liquid Snake

Jó a manga... (ürügy, hogy beírhassak :))

OFF: Carfanatic gyere már msn-re néha... Siess!!!

KeLa

Quote from: smash++ on 2007-04-05, 20:46:25
CH 246.Amikor Kabutonak megmutatta a dolgokat.Idézek párat.
"There's no way" "This can't be" "This is my" "Ugh" "I refuse" "I refuse" "To let this happen" "I will not die" bla bla bla
Háát lehet jobban ismerte,de nekem ez alapján gyanús,hogy benézte a dolgokat.Kabuto szerint nem halt meg Oro.Vagyis ezt mondta.Oro is dead.No it's more like és erre jön hogy I have taken over.Szóval lehet mivel Sasuke látta mi van Naruto-ban neki is eklett vmi seal-elt izé és Oro erre tökéletes :hehe:,na jó ennyi hülyeség mára elég
Ez egész érdekesen hangzik, de nem tartom valószínűnek h Oro-ból is egy bijuu lett volna :ejnye:
Ha Oro tényleg él, akkor is majd csak a saját erejéből fog tudni kitörni onnan valahogy, pl ha Sasuke súlyosan megsérülne, nem hinném h amúgy a segítségére szorulna...

chilip

érdekes az új chapter :D [spoiler]az a fickó, akinél Zabuza kardja van: I heard, that he came to orochimaru of his own will, wich says a lot about how crazy he was... következő kocka: sasuke csak néz: ....  :lol: nagyon üt az a jelenet  :lul: fény derül végre a cursed seal-re a köv. chapterben ^^[/spoiler]

Devian

chilip the honnan szeded a mangát ??? narutobuzz még enm adta ki :/

chilip

Quote from: Devian on 2007-04-07, 02:58:56
chilip the honnan szeded a mangát ??? narutobuzz még enm adta ki :/

http://groups.msn.com/NarutoMangaReturns/shoebox.msnw HQ 349es chapter, az MSN-es felh.neveddel és jelszóddal tudsz belépni, ha elkezd sírni (értsd. nem enged lapozni, megnézni az albumot, stb.) a sign in opció alatt, le se kell tölteni, neten keresztül nézed...

LuckyDingo

Akinek HQ naruto manga kell annak 338ig pillanatnyilag : http://www.shannaro.com  ; Akinek új narutok kellenek de nem webcam minőségben: http://www.mangahelpers.com Mindekettő reges, de megéri :)
Aprópó az új Narutó manga egész kellemes volt :D ez a juugo is érdekesnek tűnik :D Ki is színeztem, ugye nem érdekel senkit? . Mind1 megmutatomXD
http://www.deviantart.com/deviation/52600962/

Bishop

nem rosz csak nem gondolod hogy kicsit sok a fehér hajú karakter mostanában? mi van ha szőke vagy valami extrém szin mint a világos kék

Uchiha Sasuke SAVE us :lol: :lul:

Zen

Quote from: KeLa on 2007-04-04, 21:21:12
Mindegy h mi volt az oka, aki kinyírja az egész klánját, az nem lehet normális :ejj:
Ha mindenképpen gyilkolni akart, válogathatott volna a többi konohai lakók közül...

Ha figyelembe veszed, hogy Uchiha klán szerint Uchiha klán a legtáposabb, akkor Uchiha klán kiirtása a legjobb teszt/edzés/stb.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

KeLa

Quote from: chilip on 2007-04-07, 01:50:19
érdekes az új chapter :D [spoiler]az a fickó, akinél Zabuza kardja van: I heard, that he came to orochimaru of his own will, wich says a lot about how crazy he was... következő kocka: sasuke csak néz: ....  :lol: nagyon üt az a jelenet  :lul: fény derül végre a cursed seal-re a köv. chapterben ^^[/spoiler]
Érdekes lenne, ha Karin nyitná ki azt az ajtót, ahol Juugo van :muhahah:
"If the next person to open that door is a girl, I'll kill her"  :rotfl:

chilip

Quote from: KeLa on 2007-04-07, 13:05:02

mire odáig eljutnak, megváltozik a véleménye: "If the next person to open that door is a gay, I'll kill her" - reszkess Sasuke ^^

LuckyDingo

Quote from: carfanatic on 2007-04-07, 11:39:44
nem rosz csak nem gondolod hogy kicsit sok a fehér hajú karakter mostanában? mi van ha szőke vagy valami extrém szin mint a világos kék
Hát nem hinném, hogy szőke, DEE remélem a kövi fejezetben kiderül, mert lesz benne színes oldal.. remélem hogy hasznos dologra használják és meglátjuk a Sasuke-Heroes színeit :) És a piros szem meg szimplán azért van, mert ugye valami berserker állat ez a Juugo, szal sztem illeni fog hozzá. :)
A a Sasuke save us télleg elég fura volt.. :D Így terjed a hír, arról hogy Sasuke meg akarja menteni a világot /Suigetsu tréfája XD/

Vejiita

Quote from: chilip on 2007-04-07, 13:06:52
Quote from: KeLa on 2007-04-07, 13:05:02

mire odáig eljutnak, megváltozik a véleménye: "If the next person to open that door is a gay, I'll kill her" - reszkess Sasuke ^^

:lol: :lol: :lol:

Szerintem borzasztóan idegesítő az az új csaj. :3x3:

KeLa

Quote from: Vejiita on 2007-04-07, 21:29:14
Nekem tetszik... :whoah:
És gondolom erős is, különben Sasuke nem vette volna be a csapatba ;)

blackman

Jó volt ez chapter. Végre láttuk, hogy van élet az Akatsukin kívül is.  :D Sasuke rulz.  :whoah: Ahogy levágta azt a vérengzőt. Az kép ahol állt a kihúzott katanával, az k*rva jó volt.  :jee:

Bishop

Sasuke azért vette be mert van valami spec képessége,hogy erős e az nem biztos

a rész jó volt,már láttom hogy fogok röhögni egy két Suigetsu Juugo párbeszéden8ha meg fog szólalni egyáltalán juugo)
azért megint ez a SuperSasuke képek kicsit idegesítenek, remélem hamrasona jön Naruto vagy itachi és kicsit helyre rakja :uzi:

Itachi

Itachi tuti.Megint sírva behúzott farokkal fog anyuci meg apuci után rimánkodni...
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Devian

nah nemsokára látnunk kell Narutóékat is köv részben még beveszik Juugot aztán narutóék elindulnak vlaahova valamit csinálni xD, most megmenteni sasukét ... vagy segíteni neki vagy akatsuki ellen mind1 reméljük Hina Neji emg a többiek is ott lesznek  ( mejik rész volt ahol Hina táncolt a tavon asszem filler)

Itachi

Talált süllyed.Az ormányos bogaras rész volt.Benisuzume val és társaival.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

chilip

Quote from: Devian on 2007-04-09, 17:34:30
( mejik rész volt ahol Hina táncolt a tavon asszem filler)

150 körül volt 3 v. 4 részben... 149-150-151?

LuckyDingo

Quote from: Devian on 2007-04-09, 17:34:30
nah nemsokára látnunk kell Narutóékat is köv részben még beveszik Juugot aztán narutóék elindulnak vlaahova valamit csinálni xD, most megmenteni sasukét ... vagy segíteni neki vagy akatsuki ellen mind1 reméljük Hina Neji emg a többiek is ott lesznek  ( mejik rész volt ahol Hina táncolt a tavon asszem filler)
SZtem ez a Juugo nem lesz olyan egyszerű, mint a Karin :D Hacsak nem fog Juugo is beleszeretni Sauke-kunba, valami véletlen folytán.. vagy Karinba XDDD De sztem tuti itt mutatják meg az újak, hogy mivel érdemelték ki, hogy Sasuke őket válassza :D

smash++

Quote from: Vejiita on 2007-04-07, 21:29:14
Nem tudom.De nekem a régi Sakura ugrott be ebben a ch-ban Karin-ról.A régit pedig nem szerettem.Kíváncsi vagyok mi lesz még...
Na és ilyenkor mit tegyen a szerencsétlen manga olvasó mint én.Megint egy Sasuke-s kemény legény vagyok rész.Egy flash step-el elintézett egy átváltozott vkit aki kinyírt sokmindenkit a bázisban.Vmi oka biztos van,hogy így állítják be Sasuke-t.De majd csak akkor lehet igazán őt "lehúzni" vagy "isteníteni" ha lesz vmi figyelemre méltó csata.
Az viszont biztos,hogy a készítő úgy akarja őt mutatni,mint aki "nem kicsit" erős.Így nagyobb lesz a hatás ha veszít majd :D

Modify: Azért,hogy meglepődtek Sasuke társai az átváltozott srácon.Ezek szerint nem sokat tudnak Sasuke-ről :D

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2007-04-10, 11:09:26

Az viszont biztos,hogy a készítő úgy akarja őt mutatni,mint aki "nem kicsit" erős.Így nagyobb lesz a hatás ha veszít majd :D
Hát az Oro elleni csata sztem nem kicsinek számít /igaz ott be is vetette a CS-t :D/oké tudom Oro sérült volt, meg a halálán, meg nem is halt meg,mert Oro halhatatlan, de akkor is legyőzte XD/

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-10, 14:13:55
Quote from: smash++ on 2007-04-10, 11:09:26

Hát az Oro elleni csata sztem nem kicsinek számít /igaz ott be is vetette a CS-t :D/oké tudom Oro sérült volt, meg a halálán, meg nem is halt meg,mert Oro halhatatlan, de akkor is legyőzte XD/
Azért írtam így,hogy nehogy megint a fejemhez vágják a Sasuke "istenítést" ;)
De akkor is nekem ez tetszik,hogy nem vacakolt a mostani ch-ban a harcal.Tuti Naruto is megverte volna azt a srácot,csak lehet 5 lépésből.