Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Soubi

#1
Anime / Trinity Blood
2005-09-11, 17:29:23
Ha valakit esetleg érdekel, van egy friss magyar animés honlap, ahol elég sok infot lehet olvasni a Trinity Blood sorozatról. Külön karakterlapja van Abel Nightroad-nak, sõt olvasható egy fanfic is róla.

BISHOUNEN PARADISE

Klikk bal oldalon a menünél a Trinity Bloodra.
#2
Offtopic / Jogi problémák
2005-05-14, 21:20:07
Sziasztok!

Végigolvasva a topicot egy óvatos kérdésem lenne:
Lehet, hogy csak én vagyok túlzottan paranoiás, de nem túl egyszerû a bejelentkezés így az új ftp-re?
Felhasználónevet és jelszót bárki kaphat, a szerzõi jogvédõ szervezetek tagjai is. Ráadásul még várni sem kell rá, én is egy perc alatt megkaptam...  
Korábban felvetették, hogy a jelszót valamilyen anime "mûveltségi" teszthez kellene kötni, amelyet aki ki tud tölteni, az valóban konyít annyit az animéhez, hogy megérdemelhetné a bejutást.
Tudom, hogy macerás lenne a dolog, de nem érné meg?
A fórumos bejegyzések számához, vagy a tagság idejéhez azért nem lenne érdemes kötni a jelszót, mert nagyon sokan nem írunk a fórumba, mégis évek óta ismerjük a honlapot. De valami plusz korlátozás nem ártana.

Sõt, meg merném kockáztatni, hogy az ftp-üggyel kapcsolatos topicokat is törölni kellene, ne csámcsogjanak rajta a késõbbiekben olyanok, akiknek nem kellene.

De ismétlem, lehet, hogy csak én vagyok túlzottan parás...
#3
Quote from: MaronTrinity Blood 1. rész: érdekes. A manga elsõ 2 fejezetéhez volt szerencsém, és ahhoz képest nagyon eltért. Csak pislogtam, hogy mi van.

Szasztok!

A Trinity Blood második részét is látva azt hiszem, újabb vámpíros remekmû indult útjára. Remélem, a többi is hasonlóan jó lesz. :jee: Valóban nincs sok köze egyelõre a mangához, de ha lehet hinni más fórumokon a pletyiknek, a harmadik rész már Budapesten (!!) fog játszódni, amit - mivel a sztori a jövõben, az Armageddon után játszódik - István városának hívnak Szent István után szabadon.  :)  

Ha valakit érdekelne néhány kocka belõle ízelítõnek, íme:
http://members.lycos.nl/jenina/trin.htm
Fõhõsünk, Abel Nightroad legalább olyan hülyének tetteti magát, mint Tsuzuki a Yami no Matsueiben (és legalább annyira édesszájú...), de ha igazán begorombul, brutális lesz. Naaagyon brutális. A kis szadista. ;)

Sajnos már nincs ilyen jó véleményem a Meine Liebe-rõl, amely Kaori Youki anime, tehát a gyönyörû bishik adottak benne, viszont elég lapos a sztori. Már a 9. epizódnál tartunk, de azonkívül, hogy minden csaj megtalálhatja benne a favorit pasiját (választék, az van bõven ;) ), nem sok minden történt. Sokkal többet ki tudtak volna belõle hozni. Arról nem is beszélve, hogy annak ellenére, hogy shounen-ai játék alapján készült, közel sincs benne semmi hasonló...
A Meine Liebe-bõl szintén a fenti honlapon találni néhány képet, ha valakit érdekel.
http://members.lycos.nl/jenina/meine%20liebe/meine%20liebe.htm