Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - bae

#1
Quote from: zsozso on 2006-09-05, 16:09:35
Quote from: Zsiga on 2006-09-05, 15:50:43
Quote from: zsozso on 2006-09-05, 15:22:12
Quote from: bae on 2006-09-05, 12:23:06
Ha "isten" is úgy akarja hamrosan felraknék Samurai Champloo-ból mkv verziót. Egy teljes dvd, és úgy tapasztaltam jó hozzá az addictson fennt levő magyar felirat.
Jelenleg nincs hasznalhato mkv verzio. Ha majd lesz felkerul.
Ezzel pl. mi a gond? (Csak mert ha nem  jó akkor nem töltöm le. :) )

És akkor a szokásos hülye kérdés, mesélsz egy kicsit arról hogy milyen prioritások szerint válogatod ki hogy mi mehet fel az ftp-re és mi nem? Azt már tudom, hogy a dual-audio teljesen közömbös, illetve hogy az a4e-t nem csíped. :) Egyéb fontos tudnivalók? Pl. mi a fontosabb, a kép/hang minősége vagy a felirat? Ezen belül, mi a jobb, egy DVD-rip jó felirattal vagy egy nagyobb felbontású HD-rip kicsit gyengébb felirattal? Stb...

A-mx sajnos kb a4e szint, azaz kerulendo. A felirat talan az 1ik legfontosabb tenyezo azok szamara akik nem tudnak japanul.

gomen a hosszú és ki nem vágott lépcsős idézetért.
Hát azt hiszem nem értem a módszert, csatlakozva az előttem szólóhoz.
Nekem a Baka-Anime féle mkv van meg. Ez csak 1 dvd-s nekem ezért volt szimpatikusabb anime-mx-nél. ( http://www.mininova.org/det/330369 )
És teszteltem: a magyar felirat passzol hozzá. Ha egyik "legfontosabb a felirat", akkor ez teljesült. De biztosan körbe kellene néznem, hogy mik azok a bizonyos a4e jellemzők, mert nem vágom. Viszont ez az mkv verzió sem rosszabb annál az avinál, ami fent van.
Nahh köszöntem hogy szólhattam.
#2
Ha "isten" is úgy akarja hamrosan felraknék Samurai Champloo-ból mkv verziót. Egy teljes dvd, és úgy tapasztaltam jó hozzá az addictson fennt levő magyar felirat.
#3
Offtopic / Bemutatkozások
2005-05-13, 14:54:30
Csövi mindenkinek!

Én nemrég óta vagyok animerajongó...(kb 2004 október óta)
az elsõk között volt KITE, GITS, dragonballZ(tudom nem aratok nagysikert vele :) ), aztán Hellsing, azumanga, majd a jött az, ami végképp megalapozta a rajongásomat: Neon Genesis Evangelion...
aztán jött pár romantikus: lovehina, onegai-ok
közben:  the who hunts elves,  és mostanában néztem cowboybebopot, meg narutot(amit kénytelen vagyok félbeszakítani... :bruhuhu: )

amik kimardatak azok kimardatak, de ami még eszembejutott közben: X

jaj mennem kell....
#4
Offtopic / Jogi problémák
2005-05-12, 19:33:21
én is "kap"hatok PM-et?  nagyon nem szeretnék lemaradni...
#5
Offtopic / Jogi problémák
2005-05-12, 10:51:15
...halihó...
azt hiszem mostmár inkább jobban felkészülök az esetleges hasonló incidensekre és elkezdem vásárolgatni a DVDket... minél több animét meg tudjak menteni az utókornak  :) ...

...zsoszso nak háromszoros hurrá:
jippijááéé
 :appl:  :appl: :appl: :appl:
#6
Offtopic / Jogi problémák
2005-05-11, 00:33:53
És milyen drága lehet egy ilyen licencelés?
persze ez lehet elég naiv hozzáállás meg nem is értek hozzá, csak egy ötlet, hogy mivolna ha az animerajonók megvásárolnák a licenceket, hoyg ne tosszanak ki velünk késõbb sem... persze közösen, aki hajlandó ebbe adni... és akkor legálisan lehetne nekünk saját animekiszolgálónk...

(nem tudom ez mi pénz lehet... )

a másik hogy én példul küldtem zsozsonak egy 10est a legutóbbi fejlesztésre, és még elég sokan segítették hasonló módon, hogy mûködhessen a szerver.
én momentán azért támogattam mert abban a naiv hitben voltam hogy még talán 1-2 évig is simán  töltikézhetem a japán animéket, szóval lesz mit néznem az elkövetkezendõ években....

na nem mintha a pénzemet sajnálnám... sõtt ismét támogatnám, ha szüksége volna rá(...az óvadékra  :) .... na jó ez csak vicc)