Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Yamikumo

#1
Anime társalgó / Legrosszabb animék
2005-12-17, 18:26:03
Quote from: Kuro_TenshiAz elején mintha még nem ezt mondtad volna :rolleyes:

Kuro_Tenshi: YEEE! Szövegértés Rulzz! ^^' Én a Berserk mangájára és a Berserk animéjére gondoltam, nem pedig a Berserkre és az Elfen Liedre. Tudod, szövegkörnyezet?
#2
Anime társalgó / Legrosszabb animék
2005-12-17, 18:12:32
Ez igaz, a Berserk mangáját én is jobban szeretem, mint az animét. Ettõl függetlenül sztem egyik sem szar, és egyik sem "a gyakásra van kihegyezve". Részemrõl lezártam a témát, a véleményem nem változott meg, meggyõzni úgysem tudjuk egymást, mindenki maradjon a saját kedvencénél. :)

Kuro_Tenshi: Nem sok olyan animét ismerek, amit az elsõ... durván 5 rész után ne lehetne megítélni. (azért van kivétel) Van, hogy több és van hogy kevesebb, de ez az átlag. Még ha az Elfen lied utolsó részében a világ legnagyobb bölcsessége hangzana el (erõsen kétlem), akkor sem tudnám értékelni az  általam jelenleg látott részek miatt.
#3
Anime társalgó / Legrosszabb animék
2005-12-17, 18:06:00
Javasolhatom, hogy próbljátok értelmezni az elõttetek elhangzott hozzászólásokat, mielõtt irogatnátok? Azt mondtam úgy durván 3 sorral feljebb, hogy nem Lucyre gondoltam, mint pszichopata. És Griffith sem pszichopata. Ezt csak azért mertem megjegyezni, hogy... (lásd fentebb).
#4
Anime társalgó / Legrosszabb animék
2005-12-17, 17:59:17
blarke:
úgy látszik nem elég világosan fogalmaztam. A pszichopatát nem Lucyre értettem, az csak egy példa volt arra, hogy szemléltessem, nem mindegy, ki miért öl. Nem akarok kötekedni, de te értelmezted kicsit tévesen a Berserket, ha a harcot helyezed a történet középpontjába. Ennél sokkal mélyebb összefüggéseket látok (és nem csak én) benne. Hmmm... nekem sokkal nehezebb meghatározni az "Elfen Lied" mûfaji hovatartozását, mint neked. Mindenbõl van benne egy kicsi, csak abból nem, amibõl kéne.

Kuro_Tenshi:
most arról kezdünk el vitatkozni, ki mit ért félre? ^^ Felõlem rendben... az Elfen Liednek pontosan a felét láttam. Nem is akarok soha többet akár 1 részt sem megnézni belõle, elég volt ennyi. A kegyetlenséget és a "mondanivalót" szvsz nem kéne a minimálisnál több lehullott karral és fejjel szemléltetni, vagy pedofil papákkal.
#5
Anime társalgó / Legrosszabb animék
2005-12-17, 17:49:02
Quote from: Ready2hat en sepciel a berserkben sem lattam semmilyen magasztos vagy felemelo okot az oldoklesre...  

Ezzel nem tudok mit kezdeni. Nézd meg újra ^^ Egyébként kifelejtettem, hogy a Berserkben nem elsõsorban azon van a hangsúly hogy szétgyakjuk a másikat, hanem hogy miért gyakjuk szét a másikat. A tett már huszadrangú. ^^

Quote from: Ready2(ebbol a szempontbol szerintem nemlehet fele helyezni elfen lied fele csak azert, mert gantz masmiatt kaszabolja az ellenfeleket mint lucy)

Miért, te ugyanolyanra értékelsz egy dühöngõ pszichopatát, aki élvezetbõl öl és valakit aki pl. azért öl mert elvesztette mindenét? Sztem nagyon nem mindegy, ki miért vesz el életeket...
#6
Anime társalgó / Legjobb animék
2005-12-17, 17:33:03
Az egyértelmû No.1. a Wolf's Rain. Hatalmas mondanivaló, kiváló grafika, különleges történet, karakterek rulz, storyhoz illõ zene, a legeslegjobb "negatív hõs" (Darcia), megfelelõ hossz, nem túl rövid és nincs elnyújtva, mint egyes animék, amelyeknek pont ezáltal vész el a jelentése. Meg amúgy is imádom a farkasokat és az utópisztikus, apokaliptikus világokat.
#7
Anime / Inu Yasha
2005-12-17, 17:00:38
Az egyedüli problémám a moviekkal az, hogy nem az eredeti rajzolással készültek, sztem is a 3. a legjobb, a 2. a második, az 1. a harmadik és a 4., aminek se története se semmije nincs és lényegében semmi köze nincs az eredeti sorozathoz vagy a mangához (még csak halványan sem) a legkevésbé jó.:teccik:
#8
Anime társalgó / Legrosszabb animék
2005-12-17, 16:27:57
Milyen... érdekes vélemények ^^' Berserk pocsék és Elfen Lied a legjobb? Nehéz megemészteni, de hát persze ízlések és pofonok... a kettõ közötti hasonlóságot csak a vérben látom, a különbség viszont, hogy míg az egyikben kawaii kis tündérek szétdarabolják egymást és tocsogni lehet a vérben és a hullákban, a másikban az öldöklésnek kicsit több értelme és jelentõsége van, mint a "jaj de szörnyû világban élünk és igen és beszéljünk róla mert ez egy ilyen szókimondó anime igen és pedofil apuka merjük kimondani igen!" Találjátok ki, melyik melyik...