Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Hory--

#1
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2006-03-20, 11:35:01
Üdv mindenkinek.

Az Aoi Animét szerettem volna elérni és ez fogadott:
"Az oldal bizonytalan ideig nem üzemel.

A szerkesztõség úgy érzi, hogy bár rengeteg idõt és energiát (talán túl sokat is) fektet az oldal fejlesztésébe (annak ellenére is, hogy nekünk ebbõl semmiféle anyagi vagy egyéb hasznunk nem származik), a visszajelzés sajnos nagyon sok esetben elégedetlen, rosszindulatú, primitív, sértõ, és korlátolt megnyilvánulásokból áll.
Ez elszomorító, és elveszi a kedvünket attól, hogy tovább csináljuk, ezért határozatlan idõre elment a kedvünk az egésztõl."

Nos én többször jártam ezen az oldalon is, mivel elég szépen, sõt gyönyörûen -ez nem az usteam oldal negatív kritikája,de tényleg értékelni kell- összegyûjtöttek rengeteg ismertetõt és egyébb információkat is, mint pl.: egy-egy sorozat részeinek száma, mikor jelent meg, hány évadból áll, várható-e újabb megjelenés... Torrent és egyébb segédleteket, lexikonokat...

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem egy olyan társulat, - bárkik is legyenek, akár konkurens oldal akár nem - akik ingyen és bérmentve, idejét nem sajnálva segít az információ gyûjtésben, képeket, feliratokat meg minden mást lehet letölteni, szerintem megérdemli, hogy ne csak szapulásokat kapjon, hanem néhány elégedett és kedves szót is.
És ezt bármeik oldalért megtenném.
Ezért szeretnék úgymondd egy pedíciót indítani és összeírni, hogy hány embernek tetszett az az oldal is, hogy ne érezzék az adminok feleslegesnek a kemény munkájukat, ezt a pedíciót valamien útonmódon eljuttatni hozzájuk.
Szerintem az itteni tagok között is akad néhány aki látogatta azt az oldalt is.
Ezért szeretnélek titeket megkérni, hogy írjatok néhány keresetlen szót, hogy ha nem is újítják meg az oldalt, de legalább ne keserû szívvel váljanak el a nettõl és az animekedvelõk világától.
Remélem lesztek egy páran, akik egyetértenek a nézetemmel.

Hogyha igen, akkor kérlek titeket, írjatok egy pár kerestlen szót az AA oldalra, amit a linkre kattintva érhettek el.
Elõre is köszönöm, és nagyon hálás lennék, ha más topicokban is felvetnétek a témát, mert nem mindenki olvassa a help topicot.
[COLOR="Red"]Íme a link[/COLOR]