Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - westward

#1
Anime / Re: Cowboy Bebop (!spoilerek!)
2007-02-10, 05:25:09
 Mivel ez az egyik kedvenc anime-m megosztom veletek én is véleményemet! Spike: Mint az a legelső részben is benne foglaltatik, kiválik a szindikátusból mert nem nagyon tetszik neki a dolog(következtetés: nem hidegvérű "gyilkos")).... Tökéletes vége van a sorozatnak.... a "jó" legyőzi ősi ellenfelét, de ebbe ő is belepusztul.... Remélem, hogy nem lesz folytatása, mert azzal csak megerőszakolnák az egész történetet!
#2
Halihó! Új vagyok még a FORUM-on, bár már régóta nézegetek ANIME-ket. Pont most fejeztem ba az Angel Sanctuary első részét, és szerintem Isten anime! Csak ajánlani tudom, bár akik szeretik az anime-t gondolom alapnak tartják, kb mint a Ghost in the Shellt. Nagyon örülök, hogy itthon is van egy olyan oldal, ami anime-vel foglalkozik, ráadásul még el is érhetőek az éteren át.... :) Remélem, hogy azok akik ezt az oldat csinálják megkapnak minden elismerést ami kijár nekik!!!!! Respest nektek emberek, NAGYOK vagytok! Minden elismerésem a tiétek!!!!!! Csak így tovább! Remélem, hogy még csendes táborunk hamarosan hangját hallatja és sok ember csatlakozik hozzánk..... Nekem személy szerint az anime egy olyan kikapcsolódást jelent, ami bármikor elérhető, és egy nyugodt, "meditatív" állapotban töltöm fel magam energiával egy hosszú, munkával teli nap után! (Bocsi az offtopic miatt)!