Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Eoryn

#1
Moszt éppen FMA-Kesenai Tsumi... mert egyszerűen megveszek az FMA zenéjéért :whoah: :jee:
#2
Anime / Re: Bleach /Spoiler!/
2007-04-04, 10:46:30
Quote from: Én on 2007-04-02, 18:40:13
75-110-ig (kb) nyugodtan ki lehet hagyni sztem  :muhahah:
Én sajnálom hogy új OP/ED lesz, a jelenlegirk nagyon a szívemhez nőttek :cool:


Egyetértek! Mind op miatt, mind pedig hogy ki lehet hagyni azokat a részeket. Bár én végignéztem, de a manga vhogy jobban bejött, mint a fillerrészek. Rolling Stars+Sakura Biyori rulez!!!  :hopp: :appl:

Olvassatok Bleach mangát!!!!  :lol:
#3
Háháj!!!

Én Kenshin-lázban tobzódok. Drága barátném ajánlotta, hogy így meg úgy meg amúgy, meg "oro?" meg egyébként is, így belenéztem. Bár még az elején vagyok, de úgy érzem új kedvencet avathatunk nálam, a Kedvenc animéim fronton!!!  :jee: :whoah:
#4
Zsiga, a képekért Arigatou!!! Mindig tudtam, hogy nem vok fotogén... de hogy ennyire, az már megdöbbentő  :eek: :oops:
#5
NEM UNCSI, PEDIG MÁR A 109EDIKET IS MEGNÉZTEM!!!!!!!! :lol: :Kiraly: És Rukia meg Ichigo még mindig tuti!!!


Quote from: HVp213 on 2007-01-02, 17:29:04
108 rész után meg...
#6
Cia Tsuki!!!!!

Épp most akarok menni könyvtárba, tanulni pszicho-t  :D szal, te csak ne érezd rosszul magadat... Megnézek pár részt aztán usgyi az íróasztalhoz... A naptárat meg amit tőled kaptam kegyetlen módon meggyaláztam, szétszedtem és kitapétáztam vele a falat... gomenasai  :frown:

Ja ne!!!

Ui.: Ichigo és Rukia forever!!! Upsz, Renji-t kihagytam  :lul:
#7
Fazék!!!

Igazad van és először én is úgy álltam a dologhoz, hogy rendben, ő nem szereti, felfogtuk, de mikor már sokadszor kerül elő a téma, és mindannyiszor szinte öklendezve közli hogy eléggé ferde ízlésem lehet, ha én ezt a "szart" meg bírnám enni. Egy idő után kezdtem unni...
#8
La-li-Hooooooooooooooooo!!!! :lol:

Én mindig mondtam a gimiben a haveroknak hogy úgy is érezheti magát jól az ember Szilveszterkor, hogy nem holtrészegen-félájultan fetreng az árokban. Nem hitték el soha... Én nagyon jól éreztem magamat... bár ennyi "elborult animés" között hogy ne érezze jól magát az ember...  :hopp: jah, és Noriko, a sushi isteni volt, és az öcsém meg  :fuk-u: mert azt mondta hogy a sushi vacak szar. Fiúk örökre hálás leszek nektek, mert volt szerencsém egy 40 perces hentai válogatáshoz, és most már nem fogok hülyén meghalni, a lelkemnek már úgyis mindegy... DE MAJD JÖVŐRE, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... :rotfl:  :lul: ti is megkapjátok a magatokét :P jah, és a Bleach-et is köszi Tsuki :D

Egyébként Luca voltam, csak álnéven futok a neten  :smile: