Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Venom10

#1
A Street fighter tényleg nem rossz,sőt,nagyon jó. Még az én silány angol nyelvtudásommal is élvezhető volt. Tényleg,ha már itt tartunk nem tud valaki magyar feliratota Street Fighterhez? Sajna én azon kevesek közé tartozom,akik jobban élvezik magyar nyelven,mert azt értem meg igazán.
Ja,és mivel elég új vagyok az anime világában,nem tudom,hogy a Tekken az beletartozik ebbe a műfajba vagy sem,de ha igen,akkor tudom ajánlani a "fighting anime" kedvelőinek.
#2
Offtopic / Re: Bemutatkozások
2007-02-14, 15:49:32
Hello!

Igazából teljesen új vagyok az anime rajongók köreiben,egyedül a Dragon Ball,amit láttam régebben,aztán megnéztem az Akira című animét,és mivel tetszenek a mangák is,meg maga a japán kultúra,ezért elkezdtem felfigyelni egyéb húzottszemű remekekre is. Most éppen az oldal jóvoltából a Bleach sorozatot kezdtem el nézni,de amint tehetem,megismerkedek több címmel is. Vannak a barátaim köreiben is anime fanatikusok,és annyit beszéltek róla,hogy kíváncsivá tettek. Amit eddig láttam tetszett.
Harcművészetekkel is megismerkedtem,picit belekóstoltam az Aikido-ba,aztán pár év Wing-Tsun következett, és most időhiány miatt hobbi szinten boxolgatok.
Talán ennyit nagyvonalakban a távolkeleti dolgaimról.
Örülök,hogy itt lehetek.

Venom