Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - [2rok]

#1
Ha van torrent file azis jo de nem találtam... Az AnimeTakeover és a Baka-anime subbolta... at-n már nincs kint baka-nak meg down a trackere...
#2
Hali... kéne nekem 1-2 cucc ha megvan vkinek ;) szal: Catgirl Nuku Nuku OAV (vmi jobb féle.. mpeg nekem is van) catgirl Nuku Nuku TV, és Catgirl Nuku Nuku DASH! ;) Ha valakinek megvan felrakhatná a usteamra ... thx..
#3
A Vandread 2 OAV ottvan a Vandred OAV dirben ...
#4
Ha valakinek van Hana Yori Dango ep 17-51+Movie DVDripje és feltolná azt megköszönném ;) Ha ugyanezt tenné az I'll Make a Habit of it DVDripel azt is megköszönném ;) BTW most toltam ki 3 Gundam sorozatot majdnem 30G terjedelemben ;) (ZZ, Victory és X DVDripek)
#5
Goshu the Chellist néven fentvan amit éppen töltesz ;)
#6
Elf Princess rane zuzva, Kurau ep 9 és 11t kb 1 hétig szenvedtem le.. és kb 1 hete töröltem.. lehet leszenvedem mégeccer és felrakom.. requesteket hogy mik legynek fent hozzám is lehet postolni ;) Hamarosan ezek lesznek kint: Grappler Baki S1+S2+Movie, Kaikan Phrase full, Black Widow(H).