Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - darellus

#1
Két animét végeztem ki tegnap.1.Iketaru Futari 2.Midori no Hibi

Mindkettő ecchi/shoujo/sírvaröhögős kategória :smile:.Az Iketaru futari igen rövig 16x5 perce alatt lényegében több pofon sül el mint az egész Dragon Ball sorozatban.Igazából itt nincs történet,egy sexmániás fiú hétköznapjaiba csöppenünk bele és onnan is mászunk ki.Végig kínos helyzeteket és perverz tettek utáni ütéseket/rúgásokat/harapásokat láthatunk egy kis love val fűszerezve.Igazából 1 hónap múlva nem is fogok rá emlékezni.Pillanatnyi röhögőgörcsknek tökéletes.10/5

A Midori no Hibi pedig az eddigi legaranyosabb anime amit eddig láttam ^^.A történet eléggé abszurd de az ember hamar hozzászokik a szituhoz szóval nagyon élvezhető.Erről nem is írnék többet mert ahoz spoilert kéne írnom amit nem szeretek szóval ha érdekel valakit nézzen utána nagyon ajánlom.Igazából ezis ilyen szerelmes röhögős drab néhol kivillanó keblekkel de a legjobb féléből (mármint nem a mellekből). 10/9 :appl: