Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Tomzi

#1
Help / Keresem a....
2005-06-02, 02:43:54
Hát, ha tényleg csak ennyibe kerül, akkor megveszem. Jócskán többnek gondoltam az árát. Még én is jobban járok, merthogy a RIPnek csak magyar hangja volt, japán meg nem.

EDIT:

Kicsit böngészgettem netes boltokban. Az eredmény sajnos az, hogy legolcsóbban 5600-ért találtam. Azért ennyire nem akarom támogatni az animegyárosokat! Ha esetleg van valami tipped, hogy hol nézzem (nem csak neten), az sokat segítene.
#2
Help / Keresem a....
2005-06-01, 18:38:34
Én is keresek, mégpedig Chihiro DVD-t. Pár hónapja volt szerencsém beszerezni a magyar változatot RAR-olt verzióban, aztán sikerrel letöröltem a 94 részbõl random kiválasztott 10-et. Ha valakinek meg a release formában megvolna és jár DC-re, vagy más úton elérhetõvé tudná tenni, az  :jee: lenne.
#3
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2005-05-22, 08:27:03
Quote from: AlkyraLeszedtem egy serial ment, minden okés.
Utána megfogtam s rányomtam véletlenül a "frissités keresésére" gombra.
S innentõl kezdve nem tudtam reggelni semmilyen seriallal...

A többiek is már utaltak arra, hogy a registryvel lehet a gond. Valószínûleg a frissítéskor a program készítõi által ismert kalózkulcsok tiltólistája is beépült a registrydbe. Ha uninstall+reinstall nem szedi le, akkor a következõket tudom ajánlani:

1. Olyan kulcsot keresel, ami annyira új, hogy még nincs a tiltólistán. Lehet, hogy azok a kulcsok, amikkel próbálkoztál, nem a legújabb verzióhoz valók.
2. Nem (csak) kulcsot használsz, hanem crackelt programot, ami tiltott kulcsokat is elfogad.
3. Szerzel egy unblacklister proggit, ami a tiltólistát törli a gépedrõl (FlashFXP esetében ilyenrõl nem tudok, de hátha).
4. A telepített programok általában a HKEY_CURRENT_USER/Software és HKEY_LOCAL_MACHINE/Software registry kulcsok alatt tárolják a beállításaikat. Ha itt rákeresel a flashfxp-re vagy simán csak fxp-re, és a flashfxp-hez tartozó kulcsokat törlöd, esélyed van arra, hogy a tiltólista is eltûnik. Én ugyan ehhez nem fûznék túl sok reményt, a program készítõi valószínûleg fifikásabbak annál, mintsem hogy ilyen kézenfekvõ helyre rakják a tiltólistát.
4. Fogsz egy registry-hozzáférést figyelõ programot, és szépen végigköveted, hogy milyen kulcsokat olvas a FlashFXP induláskor. Kis ügyeskedéssel sikerülhet letörölni a tiltólistát, vagy akár olyan állapotba is hozhatod a géped, mintha sosem lett volna FlashFXP telepítve rajta. Ez a módszer csak akkor ajánlott, ha tudod, mit csinálsz. Én nem FlashFXP-t használok éppen, úgyhogy nem tudom megkeresni neked, hogy pontosan mit kellene törölnöd, ebben talán más tud segíteni.
5. Használj más FTP klienst. Vannak egész használható ingyenes programok is.
#4
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2005-05-22, 07:49:44
Quote from: MohaÉn arra gyanakszom, hogy valami tûzfal fogja meg a kapcsolatot. Otthonról netezel vagy koliból/netcaféból/egyéb nyilvános helyrõl? Nincs valami tûzfal vagy router, ami megfoghatja a kapcsolatot? A jelek szerint látja a szervert, csak kapcsolódni nem tud hozzá a megadott porton.

Quote from: bpka000szerintem is tûzfal/router problémád van, "Connection actively refused" már TCP szinten elõfordulhat, ha nem acceptálja a listen socket a kapcsolatkérést.
A user/password problémára pedig az FTP v2.0 topicban találsz megoldást

Teljesen igazatok volt, a tûzfalam nem engedte ki a kapcsolatot. Igazság szerint én is gondoltam erre a lehetõségre, de úgy emlékeztem, hogy nincs letiltva, ezért meg sem néztem a beállításokat. Hát, :lame: voltam. De legalább most már mûkszik. Köszi az ötleteket.
#5
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2005-05-20, 22:43:28
Hali!

Új szervernév, új port, erre meg a következõt adja az FTP kliens: No connection could be made because the target machine actively refused it.
Kár, mert egészen megörültem, hogy megint tölthetek le esti mesének valót. Szerintem nem a beállításaimmal van gond, hisz odáig el sem jut a "kapcsolat", hogy azok számítanának. Ban? A listán nem láttam az IP-m, bár ki tudja, mennyire friss az a lista. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?

Mellékes megjegyzés: ez itten az elsõ levelem a fórumba, lehet vállveregetni, hogy megtört végre a jég, vagy lehet fejet csóválni, hogy persze csak akkor írok, ha nem megy a letöltés. Kinek kedve szerint.  :linsux: