Main Menu

Naruto

Started by Tyrael, 2005-05-29, 16:30:24

Previous topic - Next topic

Ki a legjobb női ninja?

Hinata
Sakura
Temari
Ino
Tsunade
Kurenai
Mitarashi Anko
Shizune
Ayame
Kin
Tayuya
Tenten
Yuugao

Xaga

14.-én játszák a köv epizódot jövö héten nem lesz naruto :(

Nimlot

Mármegint várhatunk az új naruto részre?! Kezdek tényleg ideges lenni  :linsux: ... miért nem adják gyorsabban a naruto részeket :bruhuhu: ?
"Being too kind is also... cruel!"

Nimlot

ÁÁÁÁ mennyit kelett várni erre a részre is! De jó volt :). Még ennyi explosion note-ot....

Nimlot

Mi ez a csönd?! senki nem kommentálja az új részt? Hát ez fura.... Pedig még Hinata új képességébõl is mutatnak ami szerintem nagyon ottvan! :)

Alkyra

Megjelent az új rész? :D
A db még nem adott ki új részt! :) Az egy fake.

Nimlot

Sry ha megkevertelek de én a 150-esrõl beszélek.... 1 db kommentet nem írt senki hozzá rajtam kívül :P

Suszi

Engem nem kevertél meg :D
Az új rész szerintem nagyon állat volt. Hinata nem semmi. Legalább már látjuk, hogy a Byakagun nem is olyan rossz. A Sharingannal vetekszik :D
Remélem Naruto megidézi a frogboss-t  :__devil:

Nimlot

Szerintem meg fogja próbálni de nem fog sikerülni hanem inkább Shinbo fog valamilyen bogarat idézni... az valahogy jobban bele illene most a történetbe...

ArchElf

Quote from: NimlotSzerintem meg fogja próbálni de nem fog sikerülni hanem inkább Shinbo fog valamilyen bogarat idézni... az valahogy jobban bele illene most a történetbe...
Miért? Úgy tudom, a béka kedvenc eledele a rovar... És az ott fent elég ízletesnek néz ki.
:haha:
AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Danhibiki

simán, frogboss kell népnek:D Egész jó rész volt!
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Suszi

Majd meglátjuk :D

Alkyra

szerintem teljesen egyértelmû, hogy :"Hinata to the rescue!!!!!"  :)  :)  :)

Xaga

Höhö new filler to the rescue :) Go team Gai :)

Alkyra

Quote from: Alkyraszerintem teljesen egyértelmû, hogy :"Hinata to the rescue!!!!!"  :)  :)  :)

Mondom én.^^

Aaaww de aranyos... ahogy naruto leszellenti a társaságot s azt a bogarat is! :lul:  :lul:  :lul:  :lul:

(egyb. tényleg volt egy aranyos rész ebben: naruto karjaiban dicséri hinatát...ahhh :haha: )

Suszi

No mindjárt megnézzük :D

ArchElf

Quote from: AlkyraMondom én.^^

Aaaww de aranyos... ahogy naruto leszellenti a társaságot s azt a bogarat is! :lul:  :lul:  :lul:  :lul:

(egyb. tényleg volt egy aranyos rész ebben: naruto karjaiban dicséri hinatát...ahhh :haha: )
No meg a puki a végén... Végülis filler részek voltak, nem jelenthetnek elõrelépést a történetben.

AE

Alkyra

Quote from: 'ArchElf[HUN']No meg a puki a végén...  
AE
Ezt írtam én is...

Egyb. haladás csak Naruto s Hinata közti kapcs. volt, a sztoriban nem. :)

ArchElf

Quote from: AlkyraEzt írtam én is...

Egyb. haladás csak Naruto s Hinata közti kapcs. volt, a sztoriban nem. :)
Tényleg...:eeek: Meg kéne tanulnom olvasni is... Most úgy érzem magam mint ahogy egy Write-Only memória érezheti magát...

AE

Nimlot

Hát ez kész! Ez nektek puki/szelentés? Szerintem egy ilyen képeslenne arra ami New Orleansal történ :-s  De komolyan. És azodáig ok hogy megdicsérte hinatat de után történik a fent említett gázosítás... hogy ez + vagy - emlék-e? mindenki döntse el magában. (szerintem elég negatív de nagyon nagy poén  :lul:  :haha: )

Alkyra

Narutot soha senki nem tanította-nem volt ki tanítsa..ugye nincsenek szülei..- illemre vagy egyéb dologra.
Egyedül él s magának kellett rájönnie mindenre.
Ezt szerintem mindenki tudja aki ismeri(ergo hinata is tudatában van ennek)
Plusz naruto nem azért szellentet mert jólesett neki.(túlerõltette magát.^^ :haha:  :haha: )

Szal ez valóban nem egy szép dolog egy lánnyall szemben, de nem tekinthetõ negatív tényezõnek a történet s karakter szempontjából.

Nimlot

Hát ezzel nem tudok vitatkozni

Temari

Láttátok az OVA2? Abban nem fingott hanem a szarba lépett :haha:
Amúgy : Watashi wa Temari! Yorosku! Nagyon nagy Temari fan vok. A srácok közül pedig Sasuke a kedvencem.(De a többi se kutya :) )

Nimlot

Nem kautya hanem róka :P

Nimlot

Nem tom ki hogy van veled, de nekem ez a filler már nem tetszik... Viszont amikor hozza fel a két csávi Tsunade székét az valami haláli  :lul:. 1 számomra pozitív dolog: benne lesz Tenten

Suszi

Quote from: NimlotViszont amikor hozza fel a két csávi Tsunade székét az valami haláli  :lul:.
Ezen én is jót röhögtem :D

ReLax18

Na végre írok is vmit... :ejj:

151:
Végülis azt kell mondjam, hogy jó rész volt. Bár nem tetszett benne Hinata új technikája (nekem nagyon bénának tûnt ahogy kinéz), és nem vagyok kibékülve a végével sem (MÁST BEFEJEZÉST NEM LEHETETT VOLNA?!?!?! :morci: ). De azért jó volt...csak kár, hogy még egy filler kezdõdött...

152:
Itt már gondok vannak. Maga az õrült csávesz az elején tetszett, de a többi sehol se volt. Nem nevettem sokat rajta...remélem a következõ rész jobb lesz...
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Nimlot

Pff... minek nézed a narutot? :D

ArchElf

Quote from: NimlotPff... minek nézed a narutot? :D
Ez a rész szerintem is elég szánalmas volt, pedig én egyébként szeretem a Narutot-t. Ez az epizód-sorozat viszont nem indult túl rózsásan. A csapattal is gondom van; tudom, hogy mindenkinek "fejlõdni" kell, de akkor is... Neji sem a kedvencem...

AE

Nimlot

Hát az igaz hogy nem a legjob filler elé nézünk de az elõzõ az szerintem jó volt... meg nem értem mi probléma van hinata új képességével .. szerintem nagyon pro.
Én csak azt nem értem hogy ottvan a sok magasabb szintû ninja viszont messze nem látszanak annyira erõsnek mint a fiatalok  :eeek:

Temari

Csak azért nem látszanak mert nem róluk szól a történet. Amúgy Kakashi qvára erõs több 100 technikát elsajátított a sharinganjával csak még nem láttuk ugy harcolni amikor mindent belead. Tsunade is meg Jiraya is baromira erõs lehet. Ez a 3, 100% hogy lenyomná Narutót. Iruka már nem biztos.... :rolleyes: