Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Pirula

Welkám bekk Shiroi!
Köszönt a fórumkultúra márványoszlopos csarnoka! :D

Kuroi Tenshi

Hé, ez a grat topic! Neoffoljatokmá'amodelõtt!
:D

Grat az épségben való visszatértedhez, remélem jól telt a kis kínai kiruccanás!  :jee:

Lythis

Grat a kínai kiruccanás sikeres átvészeléséhez Shiroi!!! (ugye nem hoztál haza skorpiót, meg polipcsápot??:D)

HVp213

Üdv újra itt Shiroi!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Djinn

:merci: Necrid, Darkstar, Pirula, Relunx, Ramiz, Moha, Damnatus, White SeeD, Vili és Kuro_Tenshi!

Gratulálok Necrid az 1800-hoz!:appl:
Gratulálok m46u5 a 200-hoz!:appl:

Üdv itthon Hoshi-me!!  :)

edit: Most nézem én is ki lettem törölve valahol. Megint elértem az 1900-at... :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Kuroi Tenshi

Quote from: Djinnedit: Most nézem én is ki lettem törölve valahol. Megint elértem az 1900-at... :D
Akkor megint grat hozzá :D

sirtomi

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Raggie

Grat mindenkinek, meg Djinn-nek(megkésve) meg nekem, hogy átvészeltem két hetet fórum nélkül ésmeg lerittyentettem a komplett wincsimet és újra installáltam a windózt! :) ....

Edit: Hûha, Necrid pajtás! Egy kicsit nem nézek errefelé és máris majdnem leelõzöl?! :D :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Grat Djinn, Necrid!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Sztálin is megtapsolta önmagát  :__devil:  :haha:

Ramiz

Grat Shiroi! :) Érzem, új ember lett belõlem.
Majd az utazásokban mesélsz?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Welcome back Shiroi!

Necrid^

Quote from: Raggie GordonEdit: Hûha, Necrid pajtás! Egy kicsit nem nézek errefelé és máris majdnem leelõzöl?! :D :jee:
csak majdnem :)

Raggie

Quote from: Kuro_TenshiSztálin is megtapsolta önmagát  :__devil:  :haha:
Nna azért ne túlozzunk. Õneki tényleg volt is mit megtapsolnia(az már más kérdés, hogy az amit megtapsolt jó volt-e vagy rossz...). Én csak a saját hülyeségémet javítottam ki! :D

Necrid: Nembaj azért egy gratot megér!! :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Danhibiki

Grat Kuro_Tenshi a 400. postodhoz! :appl:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Darkstar

おかえり Shiroi!
Grat K_T a 400 posthoz, és ahhoz, hogy mindent az NGE topikban tudatod.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: DarkstarGrat K_T a 400 posthoz, és ahhoz, hogy mindent az NGE topikban tudatod.
Valahogy _véletlenül_ pont úgy jött ki a lépés.  :haha:  :)  Az elsõ, a századik és a kétszázadik is oda került, gondoltam folytatom a hagyományt  :haha:

Necrid^

:merci: R.Gordon

Grat Kuro_tenshi te aztán nem kéméled magad 400 post ennyi idõ allat,nem semmi :haha:

Lythis

Grat Kuro_Tenshi!! (be akarsz hozni, valld be:D)

Kuroi Tenshi

Quote from: NecridGrat Kuro_tenshi te aztán nem kéméled magad 400 post ennyi idõ allat,nem semmi :haha:
Hát ja... amilyen csendes vagyok néha offline, itt bepótolom  :haha:
Volt olyan, hogy hetekig nem beszélgettem az iskolában senkivel. Sõt, ha a köszönés és bájcsevely nem számít beszélgetésnek, akkor hónapokig. Van mit behoznom a szocializációból  :)

Kuroi Tenshi

Quote from: LythisGrat Kuro_Tenshi!! (be akarsz hozni, valld be:D)
Á, dehogy

már csak 59 ... nem, 58

:haha:

Lythis

Újfent gart az 1900-hoz Djinn!! :appl: :appl:

59 :hehe:

Necrid^

Quote from: LythisÚjfent gart az 1900-hoz Djinn!! :appl: :appl:
Részemról is. :)

Necrid^

Grat Ramiz 4300hoz!! :jee:

Kuroi Tenshi

Grat Ramiz a 4300-hoz!
Grat az új signature-képhez, Necrid!
 :jee:

Necrid^

Quote from: Kuro_TenshiGrat Ramiz a 4300-hoz!
Grat az új signature-képhez, Necrid!
 :jee:
kösz. :)

Moha

Gratulee Ramiz a 4300-hoz!

Darkstar

Grat a 4300-hoz Ramiz ! :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん