Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Necrid^

Max Coveri - Running in the 90's jó kis nyugtatos zene.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Pirula

Kalandozgatok jobbra-balra, erre nem belefutok egy ilyen kis gyöngyszembe?
Voltaire - Dead Girls
Kortól és zenei ízléstõl függõen bárki elkezdheti, szerintem nagyon kellemes kis muzsika. Valakinek album????
edit:
most meg ez megy:
Voltaire - The Vampire Club
Megfeküdtem. Ez a zene nekem KELL!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Yakumoblarke: Depeche Mode: Helyes:D
nem tehetek róla, egyesek itt térítenek :rolleyes:
Smokie - Alice - na ezzel egyszerûen nem lehet betelni :D:D:D:D

Queen - Another One Bites To Dust
tökjó hogy amit kviki küldött, az egy ilyen idióta prüntyögéssel kezdõdik. nem tudom eldönteni, hogy ez vajon hozzá tartozik-e :rolleyes:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Quote from: blarkevááá. amikor osztályfõnököm a gitár istenének hívta ezt a csókát (4 éve?), akkor még kiröhögtem. de ez a zene BAROMIJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :cool:
És beszóltál, hogy csak nyalunk neki, akiknek tetszett... :ejj:

Quote from: Djinn On Guitar - 01. The Last Song.mp3]X Japan [On Guitar] - The last song
On Guitar - 04. Unfinished.mp3]X Japan [On Guitar] - Unfinished
On Guitar - 05. Crucify my Love.mp3]X Japan [On Guitar] - Crucify my love

Ha vki letölti ezeket és tetszik neki akkor a többi számot is feltölröm valahová. Nem tudom megítélni, hogy az eredeti számok ismerete nélkül mennyire élvezhetõ ez a zene, mert én nem tudok elvonatkoztatni. :)
Pár napig hagyom csak fenn, hátha Bonci pont fel akar tölteni vmi érdekeset. Nem szeretnék lemaradni megint... :)
Ha ezek olyanok, hogy nincs szöveg, akkor sztem nekem jobban fog tetszeni, mint a többi X-Japan, mert az énekes hangját nem szerettem. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizÉs beszóltál, hogy csak nyalunk neki, akiknek tetszett... :ejj:
be hát. akkor még technora dobogott a szívem, mer ahhoz nem kellett ész :_piszka: :lame:
Scorpions - Wind of Change
Cardigans - Erase the Rewind
hova mûvelõdök, úr isten :cool:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Pirula

Quote from: blarkebe hát. akkor még technora dobogott a szívem, mer ahhoz nem kellett ész :_piszka: :lame:
A metálhoz se kell. Vagy te még nem hallottál Akelát? :haha:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaA metálhoz se kell. Vagy te még nem hallottál Akelát? :haha:
hát nem :rolleyes:
szégyen meg gyalázat, hogy én csak szennymetált hallgatok :D (The Berzerkeren Kvikveg akkora szívrohamot tolt, hogy aszittem a gépe is leáll :D)

Muddy Waters - Mannish Boy
na ezt már töröltem is.

Mary J Blige - No More Drama
eztis. wáááá

Tangerine Dream - Choronzon
a Panoráma c. mûsor openingje. ez lolzik :)

Ramiz

Quote from: PirulaKalandozgatok jobbra-balra, erre nem belefutok egy ilyen kis gyöngyszembe?
Voltaire - Dead Girls
Kortól és zenei ízléstõl függõen bárki elkezdheti, szerintem nagyon kellemes kis muzsika. Valakinek album????
edit:
most meg ez megy:
Voltaire - The Vampire Club
Megfeküdtem. Ez a zene nekem KELL!
Harmadszorra hallgatom, de még mindig nem tudom, hogy nem csak azért tetszik-e, mert hülye vagyok (és ittam egy sört, de az már egy órája volt és csak 1)... Hogyismondjam... olyan mint az általánosban a technokol: furcsa, de jóóó.... :D Ha találsz, feltétlenül szólj! itt v. pmben! kösz! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizHarmadszorra hallgatom, de még mindig nem tudom, hogy nem csak azért tetszik-e, mert hülye vagyok (és ittam egy sört, de az már egy órája volt és csak 1)...
elárulom: de igen, mert hülye vagy :D

O'Connels - 74-75
Simon And Garfunkel - The Sound Of Silence

ha valaki egy hete azt mondja nekem, hogy én ilyeneket fogok hallgatni, kiröhögöm és keresztben elnyelem. :rolleyes:

Pirula

Quote from: blarkehát nem :rolleyes:
szégyen meg gyalázat, hogy én csak szennymetált hallgatok :D
Az Akelánál kevés szennyebb metál van, annyira visszaadja a kannásbormámorban úszó kocsmák éjfél utáni hangulatát hogy az gyönyörûség. Nem vicc. Csak ajánlani tudom, személyiségformáló ereje van, pláne a Földi Örömök albumnak. :)
Quote from: blarke(The Berzerkeren Kvikveg akkora szívrohamot tolt, hogy aszittem a gépe is leáll :D)
Nem csodálom. Nemrég tudtam meg egyébként hogy valójában a dob amit én gépinek hittem nagyon is élõ, csak szénné van triggerelve meg effektezve. Emberrõl nem hittem volna hogy ilyen brutál témákat leüt. :eek:
Quote from: blarkeMuddy Waters - Mannish Boy
na ezt már töröltem is.
Egy ekkora klasszikust? :(

Most megy: Sentenced - End of The Road, a Funeral lemez talán legszebb szólója ebben van. Meg egyébként is jó. Búcsú DVD-rõl nem tud valaki valamit?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaAz Akelánál kevés szennyebb metál van, annyira visszaadja a kannásbormámorban úszó kocsmák éjfél utáni hangulatát hogy az gyönyörûség. Nem vicc. Csak ajánlani tudom, személyiségformáló ereje van, pláne a Földi Örömök albumnak. :)
"szakértõ" ismerõsöm az Akelát rocknak titulálja... na mindegy, nekem Akela az no need :rolleyes:
Quote from: PirulaNem csodálom. Nemrég tudtam meg egyébként hogy valójában a dob amit én gépinek hittem nagyon is élõ, csak szénné van triggerelve meg effektezve. Emberrõl nem hittem volna hogy ilyen brutál témákat leüt. :eek:
láttad te már a Frostos és a Joey-s szólókat? az brutálisabb. Joey pl. kb 30 Hz-n tolja végig (nem túlzok!:eek: ), közben a színpad megdõl vele függõlegesbe és elkezd forogni (meg alatta megjelenik egy aranyos kis pentagramma :rolleyes: )

Depeche Mode - Dream On. már megint. ROXXX. Can you feel a little love...
Shaina Twain - That Don't Impress Me Much
hehe. ez apámnak való :rolleyes:

Ramiz

Quote from: blarkeha valaki egy hete azt mondja nekem, hogy én ilyeneket fogok hallgatni, kiröhögöm és keresztben elnyelem. :rolleyes:
És még én vagyok hülye! ... :ejnye:
Félre ne érts. Ezek jó zenék. De hogy miért ne hallgathatnál ilyet? Ezt nem bírom, aki csak egy zenét hallgat, mert nem jut eszébe, hogy másba is belekóstoljon... tegnap techno, ma rock, holnap már Verdi opera-mániás leszel... :muhahah:

Quote from: PirulaAz Akelánál kevés szennyebb metál van, annyira visszaadja a kannásbormámorban úszó kocsmák éjfél utáni hangulatát hogy az gyönyörûség. Nem vicc. Csak ajánlani tudom, személyiségformáló ereje van, pláne a Földi Örömök albumnak. :)
Ezt megerõsítem. Nagyapámnál, a halál visszafogott, vallásos, nyugis úriembernél találtam egy Akela cédét... :eek: (azt mondta, kapta valakitõl... :) ) Hát... olyan, amilyennek a Pirula mondta. Kivéve, hogy én nem ajánlom mindenkinek. :D Illetve csak azzal a figyelem-felhívással, hogy ez az a zene, amit Pirula is ajánl. :__devil: :hehe:

Ramiz

Quote from: ShiroiSeat belts - No reply (Cowboy Bebop OST)
Nem tudom, milyen stílusú, de jó, és kész. :P Köszönöm Yakumo!
Yoko Kanno írta, nem Yakumo. :hehe: ( ==> szemét poén, de nem teljesen öncélú, ti. minden jó, amit Yoko Kanno írt, ergo érdemes a többit is kipróbálni, de a Bebop zenéit mindenképp :cool: )

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ShiroiSeat belts - No reply (Cowboy Bebop OST)
Nem tudom, milyen stílusú, de jó, és kész. :P Köszönöm Yakumo!
és ha jól emlékszem, Steve Conte énekel benne. :cool:
Nirvana - Smells Like A Teen Spirit
egyik legjobb a Quicky-féle zenékbõl.

edit:
Quote from: RamizYoko Kanno írta, nem Yakumo. :p ( ==> szemét poén, de nem teljesen öncélú, ti. minden jó, amit Yoko Kanno írt, ergo érdemes a többit is kipróbálni, de a Bebop zenéit mindenképp  :cool: )
na ezek után te ne minõsítsd az én észbeli képességeim :D:D:D

Rounin

Quote from: blarkeaz egy ISZONYATJÓÓÓÓÓÓ SZÁM :tezsvir: "You'll always be so much to me... and there's no reply... no reply... you'll never know, how much you meant to me. If only i could call the rain to melt and wash away the pain you feel, i would... you gave yourself to me and shew me what the truth can be, for that i say: thank you! here lies... my life - never made much sense to me!"
wááá micsoda emlékek :rolleyes:

Jól van, nem csak engem érint meg a szám s nem csak én fûzök hozzá emlékeket...

No mindegy.

Igaza van Ramiznak, Kanno Yoko nevét ki kell hangsúlyozni, mert L'oreal.
És mi hallgatjuk, mert media markt. :3x3: Ellenvetés?

Shiroi: üdv a klubban^^

Lt. Simoan Blarke

Sheryl Crow - Sweet Child
hm-mm. szép relaxing szám. :rolleyes:

Pirula

Quote from: RamizHarmadszorra hallgatom, de még mindig nem tudom, hogy nem csak azért tetszik-e, mert hülye vagyok (és ittam egy sört, de az már egy órája volt és csak 1)... Hogyismondjam... olyan mint az általánosban a technokol: furcsa, de jóóó.... :D Ha találsz, feltétlenül szólj! itt v. pmben! kösz! :)
Okés. Egyébként itt a honlapja a fószernak, nem egy egyszerû figura. A downloads alatt pedig - mi meglepõ - újabb zenék lapulnak. Torrentet is találtam hozzá csak seedereket nem. Na majd talán a DC boltban akad.
Quote from: blarkeláttad te már a Frostos és a Joey-s szólókat? az brutálisabb. Joey pl. kb 30 Hz-n tolja végig
Ezeket nem, viszont a helyi dobtanár szokott nekem jazzvideókat mutogatni, miket össze nem mûvelnek azok! Meg Morbid Angelt, Vadert. Õ meg ebben a death metal bandában nyomja. Vannak fenn letölthetõ cuccaik, érdemes belehallgatni.
Quote from: blarke"szakértõ" ismerõsöm az Akelát rocknak titulálja... na mindegy, nekem Akela az no need:rolleyes:
Egy világtól fosztod meg magad, de te tudod. :D
Quote from: blarkeha valaki egy hete azt mondja nekem, hogy én ilyeneket fogok hallgatni, kiröhögöm és keresztben elnyelem.
Neked melegen ajánlom a Sound of Silence-et a Nevermore feldolgozásában! :jee:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaEzeket nem, viszont a helyi dobtanár szokott nekem jazzvideókat mutogatni, miket össze nem mûvelnek azok! Meg Morbid Angelt, Vadert.
majd elõtúrok neked videót. hátha fenn van valahol.
Quote from: PirulaNeked melegen ajánlom a Sound of Silence-et a Nevermore feldolgozásában! :jee:
ha neked megvan, feltehetnéd oda, ahova anno a Berzerkert feldobtad :rolleyes:

Queen - Radio Ga Ga
huh. ez 10 éve még kedvencem volt, aztán elfelejtettem. wááá :D

Pirula

Quote from: blarkemajd elõtúrok neked videót. hátha fenn van valahol.
ha neked megvan, feltehetnéd oda, ahova anno a Berzerkert feldobtad :rolleyes:
Okksa, PM megy ha fenn van.

Most Thy Catafalque - Varjak Fekszenek. Már áradoztam eleget errõl úgyis, szóval nem látok neki újra. :)

Ramiz

Quote from: RouninIgaza van Ramiznak, Kanno Yoko nevét ki kell hangsúlyozni, mert L'oreal. És mi hallgatjuk, mert media markt. :3x3: Ellenvetés?
Wáááh... ettõl most NAGYON lefáradtam... mintha rám esett volna egy Mony Python-féle 16 tonnás súly... ^^

Egyébként Star Wars OST-t hallgatok és olvasom a KOTOR 2-bõl kimaradt párbeszédeket.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaOkksa, PM megy ha fenn van.
köszönet elõre is.:)
Depeche Mode - Never Let Me Down Again
tudnám, miért hallgatom még mindig a Kviki playlistet, ha az érintett személy épp alszik és lábadozik... talán mert vannak benne jó számok? :rolleyes::D

Ramiz

Quote from: FazékThe Roots
továbbra is a legszínvonalabb rap banda, örök hálám Ramiznak, hogy ha egy kicsit késve is de megismerhettem általa
:kiraly:

Apropó, Pirula, a Bohren & the club of gore-ból (asszem erre mondtad, hogy Cthulhu alá ilyesmit...) pár számot fel tudsz dobni ftp-re? Kíváncsi vagyok tényleeeg! :D

Pirula

Quote from: Ramiz:kiraly:

Apropó, Pirula, a Bohren & the club of gore-ból (asszem erre mondtad, hogy Cthulhu alá ilyesmit...) pár számot fel tudsz dobni ftp-re? Kíváncsi vagyok tényleeeg! :D
Csalhatatlan jelek utalnak arra hogy egy egész lemezanyag lesz 31 perc múlva hozzáférhetõ. ;) Nem felejtettem el. :)

Most épp a Front Line Assembly egy hogyismondják... szájdprodzsektjét hallgatom. Conjure One - Redemption. Könnyen emészthetõ popos elektronika. Szép nõi énekkel. Neeeekem tetszik! :D

Lt. Simoan Blarke

Vangelis - L'enfant
bizonyos, erõteljesen Nestlé termékek szerzõi jogát sértõ nickû nõi fórumitaismerõsünk eléggé vonzódott a magyar1 csatorna soundtrackjeinek gyûjtéséhez. ez pl. a "Hét" címû mûsor openingje.

Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On
hogy ez a szám mekkora lol :muhahah: "júkenlíííívjorhedon"

Danhibiki

[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Lt. Simoan Blarke

Nevermore - The Sound of Silence

na ez is egy emészthetõ darab, köszi Pirula! :D

NuDLy

Quote from: PirulaDepeche Mode - Enjoy the Silence

[COLOR="Teal"] Én is ezt hallgatom! :kiraly:  
Aztán meg:
DELERIUM - SILENCE :muhahah: [/COLOR]

Lt. Simoan Blarke

Nickelback - How You Remind Me

már csak azt nem tudom, hogy a pókemberes Nickelback számnak mi volt a címe, mert emlékeim szerint ez nem az a szám... bár lehet, hogy tévedek.

Ramiz

Quote from: PirulaCsalhatatlan jelek utalnak arra hogy egy egész lemezanyag lesz 31 perc múlva hozzáférhetõ. ;) Nem felejtettem el. :)
:merci:

Quote from: PirulaConjure One - Redemption. Könnyen emészthetõ popos elektronika. Szép nõi énekkel. Neeeekem tetszik! :D
Ettõl a Conjure One-tõl egy számot már ajánlottál, talán valami Sleep?, azt le is szedtem, jópofa volt. Szép. Túl szép. :)

Pirula

Quote from: blarkeNevermore - The Sound of Silence

na ez is egy emészthetõ darab, köszi Pirula! :D
Szíveschön! :)
Quote from: shampooÉn is ezt hallgatom! :kiraly:
Csatlakozom, elindítottam megint. :)
Quote from: RamizEttõl a Conjure One-tõl egy számot már ajánlottál, talán valami Sleep?, azt le is szedtem, jópofa volt. Szép. Túl szép.
Igen, a Sleep, az ilyen elalvás elõtti nóta, kocsiba senki ne hallgassa mert balesetveszélyes!!! A Bohrent meg sajnos levágta a szerver... :(:mad:keresek valami más helyet ahova feltölthetem.
Quote from: blarkemár csak azt nem tudom, hogy a pókemberes Nickelback számnak mi volt a címe, mert emlékeim szerint ez nem az a szám... bár lehet, hogy tévedek.
Hero volt a címe és a Saliva frontemerével nyomták közösen.