Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

7.5k. Ramiz a teljes postmennyiség 5%-át termelte be eddig. szép. jelentõsen hozzájárultál a fórum képének kialakításához :appl:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Jesszusatyám, Ramiz bátya! :appl:

Uuupsz, happy 11k, Relunx!

Rounin

Quote from: MemberUuupsz, happy 11k, Relunx!

Pöttyet sok lenne az :D Vagy csak tévedni tetszem? :)
Hádeazé' grat néktek^^

/me kicsi piros rakétákat röppent az égbe

Necrid^

Grat Relunx , Blarke, kazenokizu, Ramiz !! :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lt. Simoan Blarke

kösz Necrid! és grat a mindig mindent pontosan megszámító Pirulának, hogy a 2100. postjával ment aludni ;) :appl:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Necrid^

Quote from: blarkekösz Necrid! és grat a mindig mindent pontosan megszámító Pirulának, hogy a 2100. postjával ment aludni ;) :appl:
nincs mit :)
Grat Pirula 2100 posthoz :jee: :)

Yakumo

GRAT Pirula! :jee: :appl:

GRAT Ramiz! :jee: :appl:
[FONT="Fixedsys"]No escape! The Forum has you... [/FONT]:lol: :hahaha:

Didico

Grat mindenkinek akinek kell!!!!!!!!!!:muhahah:

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Kuroi Tenshi

Grat Pirula! :appl:
Grat DanHibiki! :appl:
Grat Didico! :appl:

Didico

Gratulálok magamnak is! Mert végre tudom, h tegyek be rendesen képet! És sikerült egy szinttel ismét fel emelkednem! Végre Senior Member vok. Nem úgy mintha ez bárkit is érdekelne... :beeee: :gevumezs: :haha: :angyali: :lol: De nekem ez nagy elõre jutás. És köszönöm mindenkinek a segítségét, aki segített eddig.:merci:

Lt. Simoan Blarke

Grat Didico ;p
Grat Danhibiki!

Didico

Jah ezen kívül mindenkinek gratulálok, akinek még kell!
Grat Danhibiki!

Dreamcleaver

Öszintén szólva meg sem néztem kinek van postfordulója, új avája vagy szülinapja (nekem ez túúúl gyors), csak beugrotttam egy hétköznapi gratra. :) Grat skacok. :lazza:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

köszönjük Dreamcleaver! :D
grat kikuchiyo!

Araki

Gratulálok Didico-nak a Senior Memberré váláshoz (ha már ennyire oda meg vissza van tõle).
És grat a többieknek is, akiknek tényleg sok postja van. :appl:

Yakumo

Quote from: Kuro_TenshiGrat Pirula! :appl:
Grat DanHibiki! :appl:
Grat Didico! :appl:
Ehhez csatlakozom és külön Grat Didiconak a sajátmagának szóló Grat-jához, mert annak ellenére, hogy nagyképûnek tûnik az elején:D tök emberi marad mégis fõleg, hogy rögtön az elején eldobja az esetleges önzõséget:jee: *pszihológiai elemzés vége* :D

Grat kikuchiyo! :appl: :jee: (te antiszoc, te!:D *te mondtad...;))

Member

Grat kikuchiyo! :appl:
Grat Pirula! :appl:
Grat Danhibiki! :appl: Ah! My Goddess, hova siecc már?! :)
És grat Didico! :appl: Ej, te trónfosztó bitang, miért fenyegeted ennyire Ramiz posztját?! :rolleyes:

Kazenokizu

Grat kikuchiyo!
Grat Pirula!
Grat Didico!
Grat Danhibiki!!
És grat mindenki másnak, akit netán kihagytam volna!
:appl: :appl: :appl: :appl:

Yakumo! Ki ne hagyjalak! Grat 1300hoz!!!!!!!!!!!!!
Csak neked, csak most megint:

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Lt. Simoan Blarke

grat Yakumo az 1300hoz! [COLOR="White"]naggggggyon gonosz vigyort elereszt[/COLOR]

Member

Yakumo

Quote from: kazenokizuYakumo! Ki ne hagyjalak! Grat 1300hoz!!!!!!!!!!!!!
Csak neked, csak most megint:
:merci: Én meg CSAK Téged kvótollak ezért csak itt csak most csak nálam vagy nálad? :lol: Jajj fáradt vagyok bocsi^^

Köszönöm Nektek K_T (M), blarke (látom örök bélyeg marad a lelkeden miattam^^, Member :zen: düljön fel a dal^^ (na jó tínyleg aludni kéne már:lame:

Kazenokizu

Quote from: Yakumomost csak nálam vagy nálad? :lol:
Széééép... Még egy perce sincs, hogy megkérted Eliza kezét...:ejnye: :ejnye:

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

HVp213

Grat ALL!

Grat Yakumo kikuchiyo Pirula Danhibiki  Didico blarke(x3 +- 100) Ramiz  Relunx  kazenokizu Member !
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Yakumo

Quote from: kazenokizuSzéééép... Még egy perce sincs, hogy megkérted Eliza kezét...:ejnye: :ejnye:
:eek: :eek: :eek: Affene, tényleg fáradt vagyok^^ nem figyelek a részletekre:D demostmár ki OFF-olom az Off-omat:)
Kösz Vili! :zen:

HVp213

mondd meg nekik csak tulteng bennedd a khmkhm
szal az energy!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Yakumo

Quote from: HVp213mondd meg nekik csak tulteng bennedd a khmkhm
szal az energy!
Döglött veréb vagy Vili^^ :lul: :hahaha:

:merci: NecridOmár-sanMester!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: HVp213Grat ALL!

Grat Yakumo kikuchiyo Pirula Danhibiki  Didico blarke(x3 +- 100) Ramiz  Relunx  kazenokizu Member !
my gods... kösz HVp. még mindig nem értem, hogy miért jó égetni engem :lul:
grat Vili a sikeres feliratkozáshoz a napokon belüli halálra! :D (nyugi Yakumo :D)