Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: Relunx on 2006-06-01, 03:29:23
Ha választanom kéne a játékban a csajok közl és Shion-ra szavaznék! Über HOT és Kawaii!  :whoah: (és nincsen démon énje  :hopp:)
:tezsvir:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Relunx, azért nem olyan egyszerű a helyzet, mint gondolnád a Sonozaki családban :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Prof. William

"Végeztem velük a két kezemmel." Sztem a Rika+Szőkelány + Kei hármasra utal. Amikor meg Shiont letakarták olyan szánalmas, borzadt feje van szegénykémnek, hogy tuti hogy öngyilkos lett. Figyelétek a lakásáról a képeket? Szédúlt ágy, halomban álló mosatlan... (Pedig elémletileg pont ő a rendmániás.) Szerintem a végén már nem csinált semmit, csak újra és újra átrágta magát a történteken, majd úgy döntött hogy elég.  :bruhuhu:

"és nincsen démon énje" - Erre ne vegyél mérget. Mint láttad a démoni én dolog végigjátszásonként fakultatív. :) Szóval lahat hogy ebben "végigjátszásban" pont Shion lessz a gonosz kis Tövisszúró Gébics.
Meg amikor elzavarta a motorosokat ott azért mintha befigyelt volna némi természetfeletti.

Akkor nem rakta volna oda a szöget. Meg ha már halott újszegelés közben akkor mi benne az élvezet? Legalábbis Mion démoni énje számára?  :__devil:

Azt tetszett viszont hogy at ep9-ben úgy vették mintha a "játékos" tanult volna az előző "végigjátszásból" mert amikor bejön Shion akkor pár másodperces agyahalál után (az az arc) kinyögi hogy "Aha the Nem Mion vagy hanem Shion! "

Szóval fejlődik a gyerek. Talán így van esélye ara hogy előbb-utóbb halálos sérülés nélkül kerüljön ki a sztoriból + megfektesse valamelyik *iont. Végül is ez egy H-Game. :)

Relunx

Quote from: Prof. William on 2006-06-01, 10:13:05
"Végeztem velük a két kezemmel." Sztem a Rika+Szőkelány + Kei hármasra utal.
Ezzen nem értek egyet, mert sztem Shion-t is belekell számítani...
Amikor meg Shiont letakarták olyan szánalmas, borzadt feje van szegénykémnek, hogy tuti hogy öngyilkos lett.
Mert addigra már biztosan halálra rémítette őt Mion, hisz a ketrecben is már be volt rezelve...(főleg mikor meghallotta Mion hangját, gondolj csak bele mit érezhetett amikor Mion megjelent a lakásában...
Figyelétek a lakásáról a képeket? Szédúlt ágy, halomban álló mosatlan... (Pedig elémletileg pont ő a rendmániás.)
Dulakodás nyomai is lehettek...
Szerintem a végén már nem csinált semmit, csak újra és újra átrágta magát a történteken, majd úgy döntött hogy elég.  :bruhuhu:
Ebben van némi igazság.
"és nincsen démon énje" - Erre ne vegyél mérget. Mint láttad a démoni én dolog végigjátszásonként fakultatív. :)
Hoppá...valóban.
Szóval lahat hogy ebben "végigjátszásban" pont Shion lessz a gonosz kis Tövisszúró Gébics.
Remélem erre soha nem fog sor kerülni. Shion annyir RULZ!!! :D :whoah:
Meg amikor elzavarta a motorosokat ott azért mintha befigyelt volna némi természetfeletti.
Ez is igaz. De az ő szeme nem változott meg, csak a többieké.
Akkor nem rakta volna oda a szöget. Meg ha már halott újszegelés közben akkor mi benne az élvezet? Legalábbis Mion démoni énje számára?  :__devil:
Erre én is gondoltam.
Szóval fejlődik a gyerek. Talán így van esélye ara hogy előbb-utóbb halálos sérülés nélkül kerüljön ki a sztoriból + megfektesse valamelyik *iont. Végül is ez egy H-Game. :)
Úgy legyen!  :zen:

Képek hogy tetszettek minna?
H-Gamet vki megtudná nekem szerezni??? Torrentet PLÍZZZZ!

Relunx

Lokids

Ha jól tudom ez nem H-Game, hanem egy egyszerű krimis cucc. Na jó, nem egyszerű, de krimis. :D

Darkstar

Idézek máshonnan:
"Officially", there's no H-version of this game. "Officially" is used loosely, as the original game is doujinshi-based. But it was one of the few non-H games to garner a huge fan-following when it was being released a chapter at a time at Comiket for the last couple of years. If you're finding H-pics, then they're more likely other doujinshi or fan pics. Though I have to admit, a lot of the fan pics look so much better than the game.

De azért Williamnek legyen igaza, úgy lenne "jó" a befejezés. :)

Egyébként énis azt hittem, hogy h game, kiindulva Shion/Mion testi adottságaiból, Shion éttermi ruhájából, stb. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Relunx

Akkor vki szerezzen már linket/torrentet a game-hez plz. Mert nagyon érdekelne!

Relunx

Darkstar

Engem is, úgyhogy mindjárt rákeresek.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Pedig én úgy halottam, hogy össze lehet benne jönni több leányzóval is a végére. Akkor ez gondolom úgy lehet hogy megkedvelik egymást és barátok/szerelmek lesznek de az ágyig nem jutnak el. Vagy legalábbis nem mutatják. :) Mint egy kirimisztoriban. Szóval ha meg is kedvelik egymást max olyan szinten hogy megvalják egymásnak az érzéseiket.

A mangában azért Keichi + Shion elég rendesen zúgnak egymásbafele. Persze szigorúan a anime/manga íratlan szabájai szerint. De ezt már leírtam fentebb...

Darkstar

Quote from: Prof. William on 2006-06-01, 20:18:15
Pedig én úgy halottam, hogy össze lehet benne jönni több leányzóval is a végére. Akkor ez gondolom úgy lehet hogy megkedvelik egymást és barátok/szerelmek lesznek de az ágyig nem jutnak el. Vagy legalábbis nem mutatják. :)

:zen:

Legrosszabb esetben.  Bocs. :D
Amúgy leginkább Shionnal tudom elképzelni. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

A játék az simán Visual Novel, ami kint elég népszerű műfaj, ha jól tudom, nemhiszem h ez is H-game lenne. Type MOON-ék Tsukihime-je óta ez az első Doujin game, ami túllépett a 100000-es eladáson egyébként.
De egyébként ha meg is lenne szerezve, akkorsem angol, és a többségünk nem tud annyira japánul szerintem... arról meg nincs hír, hogy bárki is nekiállt volna fordítani...

Darkstar

9. részről tud valaki valamit, azon kívül, hogy máj 31.én adták?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Úgy látszik WinD-ék nyaralnak. Szeritnem csúszik szerdáig.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lokids

Én is attól tartok. Lehet nekik is közbeszólnak a vizsgák. De sebaj, a dinamitot már megvettem, megyek áldozni Oyashiro-samának. :D

Relunx

Én is várom már a 9.dik részt! Szinte alíg bírom idegekkel...Mikor adjátok már ki....
Remélem ezúttal semleges vagy félig good ending lesz - mert gondolom a good endinget a végére tartogatják...
S arra is kiváncsi leszek hogy ezuttal most kit fog megszálni a démon...Kérdés: Kei-t megszállhatja? Estleg a rendőrfőnőköt vagy a fótóst? Ez utóbbi kettő nagy buli lenne... :lol:

Relunx

Lythis

Nem úgy volt, hogy most vasárnap kijön? .. na mindegy, max tovább várunk...
Most jön a Tatarigoroshi fejezet, nem? Mert ha igen, akkor ez szerintem nem lesz happy end...legalábbis amennyire én tudom. Az majd a Tsumihoboroshi lesz  elvben. (tudtommal csak addig csinálják majd meg, szóval az lenne a logikus).

Prof. William

És arra nem gondoltatok hogy esetleg a rendörfőnök a főkolompos? A megszálottak szerintem továbbra is Rena+Mion (talán Shion) trió lessz. Ma csak annyi kérdés hogy ki van még belekeveredve a dologba? A szőke csaj biztos most se lessz pozitív, a fotósnak meg az a dolga hogy meghaljon, hogy lássuk mennyira komoly a helyzet...

Lokids

Igen a fotós neve akár Kenny is lehetne. :D Tényleg jó lenne, ha most mondjuk a lányok lennének rtatlanok, és más keverné a s.art. Pl Rika-chan-t is el tudom képzelni gyilokgépként. Vagy Satokot. (előbbi a kék, utóbbi a szőke kiccaj)
Eddig nekik csak az aranyos loli szerep jutott.

Lythis

Rika majd a Himatsubushi-ban kap főszerepet tudtommal.

Prof. William

Valaki akkor felsorolná a fejezetek nevét? Persze egyre jobbuló sorrenben.
Azért a 2 ben már több dolgot megtudtunk és K1 jobban képes volt befolyásolni az eseményeket. Persze nem eléggé.

Lythis

1. Onikakushi (鬼隠し編)
2. Watanagashi (綿流し編)
3. Tatarigoroshi (祟殺し編)
4. Himatsubushi (暇潰し編)

5. Maekashi (目明し編)
6. Tsumihoroboshi (罪滅し編) (tudtommal csak eddig tervezik feldolgozni anime formában is)
7. Minagoroshi (皆殺し編)
8. Matsuribayashi (祭囃し編)

Prof. William

Mert a maradék 2 a Minagoroshi és a Matsuribayashi az mi? Vagy azok már túl jó befejezések? :)

Szeretem ezt a szorit de azért a végére megérdemel egy jó végigjátszást is. :)

Lythis

Ezek a game szerinti fejezetek, a manga eddig csak 6 fejezet, és a Maekashi és Tsumihoroboshi fejezetek fordított sorrendben vanak, mint a játékban (mangában a Tsumihoroboshi van előbb), szóval lehet, hogy itt is azt fogják követni, nemtom.

Szerintem amúgy érdekes történet, és bírom, hogy mindíg változik kicsit a nézőpont, hogy többféle válaszlehetősége legyen az embernek. Kíváncsi vagyok, hogy lesz e konkrét végződés, vagy hagyják, hogy kitaláld magadnak, hogy végülis mi volt.

Lokids

Remélem konkrét befejezés lesz. Szeretném tudni, hog a hülyegyerek képzelődik csak, vagy az elmegyógyintézetes story igaz e, vagy tényleg van-e démon.

Prof. William

Reméllem a démonos verzió lessz. ÉS az utolsó részben Keichi a megszentelt montenbájkal felszerelkezve vág neki a végső megmérettetésnek. :)

Leszedtem a manga első kötetét raw-ban és nagyon tetszett. A megadott oldalon fordítják is. DE! _Utánna megint leswstem raw-ban  a fojtatását. (elméletileg) és az nagyn rossz. a rajzstílus teljesen más. pedig az előzőé jó bolt. Most tényleg ez a fojtatás vagy rosszat töltöttem le?

Draconire

Quote from: Prof. William on 2006-06-06, 10:40:32
Reméllem a démonos verzió lessz. ÉS az utolsó részben Keichi a megszentelt montenbájkal felszerelkezve vág neki a végső megmérettetésnek. :)
... és végül az őrületbe kergetik, a killer lolik.

Jó lenne hogy ha a végén, még ha heppy end is lesz akkor se lenne eltúlozva, mert ha egy olyat beraknának mint ami a Mai-HiME -ben volt akkor elsírnám magam.
Az lenne a legjobb ha kiderülnének a dolgok, de végül még így is meghalna a fél falu. :uzi:
/a maradék meg öngyilkos lenne... :hehe: /

Prof. William

Na azt én se szeretném ha a végén Keichi + Shion + Mion + Rena + Szőkekiscsaj + Rena dalolászva eltáncolnának a naplementébe miközben a harmatos szivárvány borul fölibéjük. :) Heppy de azért em annyira. Na jó Kei összejöhet Shionnal de akkor Mion mindenképpen haljon meg!

Azon gondolkodtatok már hogy Shion és Mion nem véletlenül ikrek? Lehet hogy, úgymont így felezve van bennük a dolog. Szóval Mion kapta a démoni ént/őrületet Shion meg a pozitívabb dolgokat de azért ő is gyanús. Állat vég lenne ha mondjuk a 2 *ion eggyéválik és a új Shion/Mion már egy kiegyensúlyozott nomál személy lessz.

És nagyon remélem hogy amcsi filmek mintájára nem raknak valami idióta csavart a végére! Épp elég ideges lettem a 8. rész zárójelenetén. Azt hittem animékben nem használnak ilyen B-horrorokkból csórt fordulatokat. Hogy csak azért se ússza meg a főhős.

Ettől függetlenül nagyon tetszika sorozat, keichinek meg két dolgot tanácsolnék.

1. Ne düllesze a szemét. Rosszat tesz az arcbőrnek. :)

2. Ne menjen iskolába egy kanna szenteltvíz, vagy legalább egy ipari rakétavető nélkül.

3. Ha Mion/Shion/Rena hirtelen furcsán kezd beszélni, ne menjen közelebb, "Hogy mi a baj?" Hanem reflexből lőjje őket homlokon. Ugyanez áll ha egyik percben még ki akarták csontozni, a másik percben meg sétálni hívják nevetgélve. (Ez szomorú tudom, de még fiatal. Lehetnek még barátzai és lehet még szerelmes másokba is.  :D )

Draconire

Quote from: Prof. William on 2006-06-06, 14:34:00
Na azt én se szeretném ha a végén Keichi + Shion + Mion + Rena + Szőkekiscsaj + Rena dalolászva eltáncolnának a naplementébe miközben a harmatos szivárvány borul fölibéjük. :)
Azt kihagytad hogy a fényképész bácsi mindezt le is kapja, és az utolsó ending alatt ezek a képek pörögnek és közben a háttérben már esküvői indulót játszanak, a "Keichi + Shion + Mion + Rena + Szőkekiscsaj" párnak  :szemuveges: /a bónusz rész meg tartalmazná a nászéjszakát :P /
Quote2. Ne menjen iskolába egy kanna szenteltvíz, vagy legalább egy ipari rakétavető nélkül.
Azért az első végigjátszásban a baseball ütőt kéznél tartotta, és a végén adott is nekik rendesen :uzi:

Prof. William

Olvasom a szösszeneteket az Aoi Animén.

- Keichi sajnos csak élő célpontelleni basebalban jó.
- Keichi telefonja szupererővel bír. Akárhányszor a füléhez teszi kidülled a szeme.

Ezek a legjobbak!

Lythis

mikor...jön..már...ki..a..9?!?!?! :grrr: