Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

Draconire

Quote from: Lythis on 2006-06-07, 13:33:59
mikor...jön..már...ki..a..9?!?!?! :grrr:
Hát ez az!  :mad:
Pedig raw-ba már a 10 is kint van... :ejj:

Prof. William

Csak nem dobták a projectet? Reméllem nem. :(

Lythis

Ayu-ék továbbra is csak 4-ig vannak meg vele, wind-éket meg egyáltalán nem vágom...
Ha ez így megy tovább az egész Tatarigoroshi lemegy, mire kijönnek a 9-cel :morci: (20-adikán jön ki a 12 asszem..)

Darkstar

Ayuék tegnap adták ki 5. részt.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Nem hiszem el, ez a legjobb a futó sorozatok közül és késnek vele. Kit kell megrituálgyilkolászni, hogy kihozzák???
Jó persze ingyér csinálják, de akkor is!
Esetleg köztetek nincs egy perfect japán, aki ért a feliratkészítéshez is??
Vagy mennyiért vállalná el szerintetek valaki munkaként a fordítást+feliratkészítést határidőre 26 részes sorozathoz?
(na jó ez utóbi elvetve, mert valszeg kurva sok)

Jóval később: Az aoi-s blogból kiderült, miért nincs felirat. Meg az is, hogy kik lesznek a főszerepben az egyes részekben. Pont most jönnek azok, akiket hiányoltam. :D :D

Prof. William

Bár az utolsó 2 fejezetet nem animésítik meg azért reméllem jól zárják le a sztorit. Nem valami bénán... Bár az egyes részek másra fókuszálnak azért mindig Kei-nek kell elrendezni adolgokat végül is ő a főhős. :) A játék főszeeplője. :)

Lokids

Arról szó sincs, hogy nem filmesítik meg, cska ebben az enimeben nem lesz benne. De Ova nem kizárt. :D Vagy movie, vagy 12-13 részes 2. season. :)

Prof. William

Ja esetleg kibírnék e 8 részes OAV-t amiben tisztességesen lezárják a sztorit. De ha jól megtuják oldani így is a dolgokat.

De legaláb valamiylen szinten legyen Heppiend! Na persze nem úgy ahogy fentebb leírtam, hanem animésebb keretek között. PL: Nekem már az is Heppiend egy animében ha kidreül a dolog és nem hanak a főbb szereplők. Ha mondjuk egymásba is zúgnak az már csak hab a tortán.

Draconire

Quote from: Lokids on 2006-06-07, 21:45:09
Arról szó sincs, hogy nem filmesítik meg, cska ebben az enimeben nem lesz benne. De Ova nem kizárt. :D Vagy movie, vagy 12-13 részes 2. season. :)
2. season-t a népnek! :whoah: Meg movie-t!  :whoah: Meg OVA-t!  :whoah:
Meg 9. részt  :uzi:
Bár ha tényleg elment egy fordítójuk akkor érthető a késlekedés.
Remélem most valahol egy alhagyatott házban éppen körbeveszik hentesbárdos kislányok azt a galádot. :morci:

Cobra

Szerintem a WinD-es fordító valamit rosszul fordított és olyan váltásra (tenkou) kényszerült, mint Satoshi  :__devil:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Prof. William

"A wind fordítóját ma holtan találták egy kútban."  Az orvosi jelents szerint a saját körmeivel vágta fel a torkát és a csuklóját."

A wind szerint. "Jack világéletében hóbortos alak volt."

Más hírek...

"Ismét itt a Hinazata fesztivál! A lelekes gyerekek boldogan játszanak az ajándékba kapott szögekkel és kalapácsokkal. A polgármester szerint: Ez amolyan rituális izé."

Rounin

Quote from: Prof. William on 2006-06-07, 23:03:14
"A wind fordítóját ma holtan találták egy kútban."  Az orvosi jelents szerint a saját körmeivel vágta fel a torkát és a csuklóját."

A wind szerint. "Jack világéletében hóbortos alak volt."

Más hírek...

"Ismét itt a Hinazata fesztivál! A lelekes gyerekek boldogan játszanak az ajándékba kapott szögekkel és kalapácsokkal. A polgármester szerint: Ez amolyan rituális izé."

:lol: Ne már, így is félek már a gyerekek közelében :hehe:

Rage

Quote from: Lokids on 2006-06-07, 16:54:09
Vagy mennyiért vállalná el szerintetek valaki munkaként a fordítást+feliratkészítést határidőre 26 részes sorozathoz?
Profi forditora gondolsz? 3-4 millioert talan, lehet szervezni a gyujtest. :D (j/k)

Egyebkent amilyen nagy hype-nak orvend a sorozat, lesz meg vagy 5 group, aki folytatja, aggodalomra semmi ok.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lythis

Quote from: Rage on 2006-06-08, 01:59:52
Quote from: Lokids on 2006-06-07, 16:54:09
Profi forditora gondolsz? 3-4 millioert talan, lehet szervezni a gyujtest. :D (j/k)

Egyebkent amilyen nagy hype-nak orvend a sorozat, lesz meg vagy 5 group, aki folytatja, aggodalomra semmi ok.
Szerintem nem az aggodalomról van szó, simán csak valamelyik banda összeszedhetné már magát, és nekieshetne ESETLEG :) - tekintettel, hogy szeretnénk már végre továbbnézni... (akik meg bejelentették, hogy csinálják, és nem nyilatkoztak arról, hogy dobták volna, szerintem a saját sírjukat ássák az ilyen lustálkodásokkal... )

Prof. William

Kegyetlen volt ez a 10. rész. Főleg a vége.

De...

Spoiler

Bár Satoko csak lökdösődött mekkora ereje volt már! Lehet hogy most ő lessz a hunyó? Ezt most nem is bánnám. Legfejeb jól meggyilkoná azt a g**i nagybátját.

Spoiler end.

Nemlehet amúgy, hogy az átok csak valami lelki rekcióra jön elő? Mion ugye féltékeny volt. Lelkileg sebezhetőbb volt és így megszálhatta/felébredhetett az erő ami ezt használta ki.
Satokónál most hasonló áll fenn...

Rena meg kedvelte K1-et és ezért jött a megszállás.

Vagy a túlzott kérdezősködéstől?  :ejnye: A kiváncsiság mint köztudott öl és a Higurashi no nakukoro ni esetében ez hatványozottan áll.  :D

Más.

Ha esetleg valaki rendelkezik a Hugurashi no naku koro ni c. anime l33t féle raw verziójának 1-2-4-5 részével az kérem seedelje!

Ha valaki megtenné akkor az én és Oyashiro-sama hálája örökké üldözni fogja. :)

Relunx

Prof. William-nek:
Ha nem lenne túl nagy kérés tudnád linkelni a 9.dik és 10.dik raw rész torrentjét?

Relunx

Draconire

Quote from: Relunx on 2006-06-08, 21:57:09
Prof. William-nek:
Ha nem lenne túl nagy kérés tudnád linkelni a 9.dik és 10.dik raw rész torrentjét?

Relunx
Bár nem nekem szánták a felhívást de azért itt vannak ;)
9. rész
10. rész

Relunx

Köszönöm Gmer!
Vki tud már vki vmi hírt a 9.dik részről? Vagy wind-ék most nagy mélyponton vannak...

Relunx

kikuchiyo

Ez csak az én tippem, de [spoiler]nem arról van szó, hogy a kis édes Satoko bizony meggyilkolta a bátyját? Az elején láthattuk, ahogy a kissé rossz állapotban lévő hulláját megtalálják a csatornában. Szóval a tündibündi szőke kislány bélkiontós-szögelős eljárással megölte a tesókáját, majd az emléket mélyen elfojtotta magában. Amikor K1 kedves volt hozzá, simogatta a fejét, a lányban egyre erősödött a bűntudat, az emlék egyre közelebb került a felszínhez. Aztán a tanteremben K1 újabb buksisimogatásának hatására minden előtört, Satoko szembesült tettének súlyával. Ezért volt a hányás, ezért volt a lökdösődés, és ezért volt a gomennászáj. A többiek is tudják vagy legalább sejtik, sőt, talán tevékenyen közreműködtek a dologban, ezért kerüli mindenki a témát, és ezért köntörfalaznak, hogy "elment" meg "elszökött" meg "tenkou shichatta". Satoshi vsz. népszerű lehetett Hinamizawa 0-18 közötti női népességének körében, tehát holmi féltékenységi dráma húzódhat a gyilkosság hátterében. Mindesetre most Rena és Shion is érzékenyen reagál a név említésére.[/spoiler]
Failure is the default option

Prof. William

De úgy tűnt jól kijönek a fejsimogatásnál.

Amennyi látszott Satosi ból az nagyon emlékeztetett Kei-re. Lehet hogy ez a katalizátor?

Kei tulajdonságaiban Sat re hasonlít és felkavarja az állóvizet.

De azt is jelenthette ez a jelenet...

[/Spoiler]
Hogy a tetű rokona molesztálta. Ezért válthatott ki talán egy baráti geszus ilyen hatást. Félelmetes volt az a jelenet egyébként.
[Spoiler]

Lokids

Az 5. rész elején mikor láthattuk szegény Rika-chan-t nyakat reszelni, akkor Mion ált vele szembe? (pisztolyról feltételezem). És ez időrendben oda sorolható, mikor megtudták, hogy Rika és Satoko eltűnt??

Prof. William

Szerintem igen. Csak mégegyszer nem mutatták. Elé volt az egyszer is. Így csak következtettünk rá. Valszeg a kedves kis Mi-chan elrabolta és öngyilkosságra kényszerítette.   :__devil:

Lokids

Jah és még valami. Megdobhana valaki egy linkel. Mépedig a Why,Why not (ending) című dalt szeretném a vinyómon tudni.
(google nem a barátom)

Cobra

ha bejönne a Blogsuki, akkor mondanám a blogot, ahova be van rakva, de így sajna még nem tudok segíteni. De nézz körül itt a fórumon a 6-8. rész környékén, mintha ide is be lett volna linkelve.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Draconire

Lokids

Vaze pont ezt akartam ide is lenkelni. :D
Remélem hamar hozzák a köv részt, mert nem lenne jó, ha lemaradnának, még a végén meglátogatná őket pár kislány. :D

kikuchiyo

Ilyen az én formám.
Elkezdtem csinálni a (magyar) feliratot a 9. részhez, hogy szegény killer lolikra éhes közönségünknek ne kelljen tovább gyötrődnie, erre kijön a torrent a wind-től. Ez van. :(

Akinek esetleg kéne az eddig elkészült anyag, az jelentkezzen. (Időzítés 95%, fordítás 30% megvan)

Lokids

Ő, akkor ne hagyd abba. Vannak szegény magyarok, akik éheznek erre a sorozatra, de se japán se angol tudás nem áll rendelkezésükre, és ilynekor kell egy segítő felirat. Szal hajrá!

kikuchiyo

Őszintén szólva sok kedvem nincs hozzá, pepecs egy meló...
Főleg így, hogy különösebben értelme sincs. Az elejétől lenne esetleg értelme elkezdeni, de azt csak akkor fogom, ha a Rage által említett 3-4 milliót átutaltátok a bankszámlámra.

Szerk: egy ilyen vállalkozás világosan kimutatja a különbséget az "asszem nagyjából értem" és a "kapásból el tudom fordítani tökéletesen" között, és én sajna az előbbi szinten vagyok csak...

Draconire

Úgy tűnik hogy minden végigjátszással egyre rövidül az első rész poénos jellege, kíváncsi vagyok milyen lesz az utolsó ::)

Érdekes fickó ez a manager, egyelőre még átlagosnak tűnik, mondjuk ez a házasság dolog kicsit érdekes volt.

Rena szépen bedurvult a végére, meg még előtte Shion is alakított, már kezdtem hiányolni a hirtelen hangulatváltásokat.  :smile:
Ami meg megint jónak ígérkezik hogy most meg üres szem-et használnak a hatás eléréséhez.
Remélem egy-két nap múlva jön a következő.