Támogatás

Started by zsozso, 2004-04-18, 18:37:56

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: sirtomi on 2006-09-26, 12:25:45Randal: Ha kiírod, hogy mennyibe van az ftp, azzal máris elárultad mindenkinek, hogy itt van ftp. És ezt nem csak az fogja elolvasni aki használja is.
szerk: hmmm eltűnt a főoldalról az ftp a menüből? vagy nem is volt? rosszul emlékszem? hülyülök mán?  :eek:
(szerk3: mondjuk évente ha 1x elnézek a főoldalra, szóval ez talán mentségemül szolgálhat  :redface:)
szerk2: de így belegondolva bölcs dolog, hogy eltűnt onnan :)

de szóval az a probléma, hogy mint a múltkor is, egyes alacsonyabb IQ-val rendelkező egyedek ellenőrizhetetlenül mindenhova elkezdik hirdetgetni az ftp-t és hogy támogatás kéne (persze jószándékból talán, de hát mit ér a jószándék egy kis ész nélkül :)), aztán meglepődnek, hogy valaki le akarja állíttatni az egészet... (finoman szólva)

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2006-09-26, 14:03:16
szerk: hmmm eltűnt a főoldalról az ftp a menüből? vagy nem is volt? rosszul emlékszem? hülyülök mán?  :eek:
(szerk3: mondjuk évente ha 1x elnézek a főoldalra, szóval ez talán mentségemül szolgálhat  :redface:)
szerk2: de így belegondolva bölcs dolog, hogy eltűnt onnan :)

de szóval az a probléma, hogy mint a múltkor is, egyes alacsonyabb IQ-val rendelkező egyedek ellenőrizhetetlenül mindenhova elkezdik hirdetgetni az ftp-t és hogy támogatás kéne (persze jószándékból talán, de hát mit ér a jószándék egy kis ész nélkül :)), aztán meglepődnek, hogy valaki le akarja állíttatni az egészet... (finoman szólva)
Kb a lenti okokbol is tortent meg a fenti.  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Randal

jaj, tényleg. el is felejtettem, hogy mi volt. Bocsi :oops:

Számomra eddig még mindig a PM tűnik a legegyszerűbbnek. És nem hinném, hogy ide-oda lenen küldözgetve ha beleírnánk, hogy mindenki megkapta.

Vagy nemtom. Elég hülye helyzet ez Mo.-n hogy vannak ilyen feljelentgetős gerinctelen férgek.

Fazék

Quote from: Randal on 2006-09-26, 19:33:24Számomra eddig még mindig a PM tűnik a legegyszerűbbnek. És nem hinném, hogy ide-oda lenen küldözgetve ha beleírnánk, hogy mindenki megkapta.
pedig sajnos valószínű, hogy ez történne. pár lelkes tájékozatlanabb ifjú elkezdené máshol is hirdetni a problémát (jószándék által vezérelve) és megint rossz helyen kötne ki az információ

a múltkor sem a "feljelentős gerinc férgek" miatt volt a probléma, hanem pont a lelkes ártalmatlan szándékú letöltő okozott problémát, amikor kvázi felhívást intézett a jogtulajokhoz/védőkhöz, hogy "nézzétek már innen marhajó dolgokat lehet leszedni!"...

Randal

Akkor bele kellene írni, hogy a levél tartalmának terjesztése bármilyen formában örökös kitiltással jár.
Illetve, hogy emiatt a legenyhébb következmény az oldal megszűnése lenne. (Mégha nem is, jó rá kell ijeszteni néhány emberre)

Kvikveg

Orokos eltiltas - mindenkinek. Tehat meg meg is kovezzuk erte.  :morci: :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Bishop

ennek sincs semmi értelme,tök fölösleges ilyen üzeneteket küldözgetni,ha már küldözgetni akartok csináljuk profin,deritsük ki kinek van bőven pénze,vagy kinek az apucia olajmágnás és azokra rászálni keményen :D

nubu015

Na jó látom így nem jutunk előre, mert amint valami irányított  tájékoztatás ötlete merül fel, máris jönnek a jogos, vagy épp túljátszott félelmek .

Na és mi lenne ha K.T ötletét dolgoznánk tovább ?? Azaz aki most itt van és egyetért a tájékoztatás (!!) szükségességét illetően
és még szokott is fórumozni ( akár ha heti egyszer is ) az beletenne az aláírásába egy sort :

-Tudtad hogy a szerver költsége havi 90.000.- fölé emelkedett ? Minden segítség jól jön akár 1K is. -  aztán link ebbe a topicba

Utána meg valaki ( mondjuk én :) ) mindig figyelne rá hogy a támogatás topic minden új oldalán legyen ott egy egyen szöveg
ami tartalmazná a részletes tájékoztatást ( 90K , 20K ember , egy ember csinálja stb. stb. )  Meg a támogatási módokat.
(bronz csomag, közös csomag , vagy csak aki adminisztrálja mint K.T ) Meg még végül oda lenne írva a buzgómócsingok ellen
is egy szöveg hogy nyilvános helyen ne terjeszd, de tedd bele az aláírásodba , vagy győzd meg a havert szóban .

>sirtom.:Értem, hogy mit szeretnél, meg hogy nem reklám, csak tájékoztatás, de félek, hogy össze-vissza pm-ezgetés lenne ebből és nem egyet >kapnék havonta, hanem 40-et. Azt viszont nem szeretném.

Megint 2.-es pont hiba ! :)

Ha  a szöveget itt állítanánk elő közösen, és lenne benne buzgómócsing elleni védelem, és aztán én egyedül küldözgetném szét a
tagok adatlapja alapján , akkor hányszor kapnád meg ?  ( szerintem max egyszer :) )

Bishop

már megint elkövetsz egy hibát,K-T nem tett semmi elriasztót a szövegbe,de ha te beraknád a pénzt meg ezt a "tudtad hogy"-t akkor szász hogy nem fog működni

Kvikveg

Szerintem kezdesnek boven jo a "Nekem mar van INTERHOSTos tarhelyem, es neked?"-szoveg. :)

Randal

Nézegettem az interhost oldalát és megnéztem mi mennyibe kerül. Ezek szerint az 1000MB-os tárhely kerül havi szinten 3000Ft-ba. Nem hinném, hogy Zso-nak ezt kell fizetnie, gondolom vannak cégekre vonatkozó adatok is, scak azt nem találtam.

Igazság szerint nem tudom, hogy Zso-nak a tárhely függvényében is kell-e fizetni, mert ha igen, akkor az gáz.
Igaz erre megoldás lenne, ha néhány több verziójú anime közül az egyik törlésre kerülne. Tudom ezért sokan megköveznének, de pl. nemtom kinek van szüksége a régi verziójú NGE-re. Vagy a hardsubos Slayersre.
Ha nem függ a fizetés a tárhely nagyságától, akkor a fentebbi postomat ne vegyétek figyelembe :D :D :D

Próféta

Quote from: Randal on 2006-09-28, 00:10:17Nem hinném, hogy Zso-nak ezt kell fizetnie
Ezt nem Zso-nak kell fizetnie, hanem Zso-nak kell fizetni  :ejnye: Apró, de roppant lényeges különbség.

Rage

Quote from: Randal on 2006-09-28, 00:10:17
Igazság szerint nem tudom, hogy Zso-nak a tárhely függvényében is kell-e fizetni, mert ha igen, akkor az gáz.
Termeszetesen nem (de ezt nyilvan te sem gondoltad komolyan :smile:).
Btw, tamogatni sajnos nem tudok, csoro egyetemista vagyok tudniillik, de mar tobb, mint 1 eve van egy arany (? 1 gigas) tarhelyem, amivel meg vagyok elegedve. Csak ajanlani tudom mindenkinek.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Randal

Nem gondoltam komoylan amit ott írtam. Csak jelzs volt arra, hogy nem találtam a cégeknek szóló infót.

Próféta: Értem én, értem én. Én is így gondoltam, csak nem tudtam, hogy vki kötekedni fog :D :D :D

nubu015

Quote from: Kvikveg on 2006-09-27, 22:21:57
Szerintem kezdesnek boven jo a "Nekem mar van INTERHOSTos tarhelyem, es neked?"-szoveg. :)

Figy már sokszor leírtam, de a tömeg tényleg nincs tudatában mennyibe van ez !! A többség azt hiszi hogy ez kb havi 10K pénzbe van,
és ez a többség meg azt sem tudja hogy az interhost az micsoda . A nagy részük gimis, akik egy fél évre be tudnak szállni  1-3K pénzel
de ha nem tájékoztatod, vagy nem hívod fel a figyelmét akkor soha nem fogja észrevenni .
  Szerintem amikor te gimis voltál te sem kezdtél el figyelni a vízre, vagy a kajára az afrikai tömegekre gondolva, ahol már több éve
nem esett eső.

Carfa. :
Baszki mindenki annyira elkezd ilyenkor finomkodni hogy a végén nem csinálunk semmit !! :)
Jó ez csak egy példa volt, de fogalmazz meg te is egy rövid, tájékoztató szöveget, de vedd alapul hogy a tömeg
csak annyit tud hogy itt üzemel egy szerver, és semmi többet .
( Se azt hogy ez mennyibe van se azt hogy ezt hányan használják, se azt hogy ezt egy ember viszi , se azt hogy mi
a frász az az interhost )

Bishop

nem kéne ezt megfogalmazni elég ha erre külön lenne egy oldal ahol minden le van írva ami kell,és azt a linket betenni az értesítőbe
bár én még mindig azt mondom hogy ezt máshol kell megoldani és nem itt

Randal

Szerintem is kellene valami tájékoztató, de meg lehetne többféleképpen is csinálni. Pl egy csíkban a főoldalon vagy itt a fórum főoldalán jelenne meg a szöveg, nem reklámcélzattal, hanem tájékoztatóként.

Más oldalakon is vannak tájékoztatók, gondolj csak bele az smsweb-es oldalakba. Mennyi van belőlük? Rengeteg. (Ok, valszeg ott más megítélés van). De itt is lehetne valami finomabb módú tájékoztatót csinálni.

De erről úgyis Zso fog dönteni.

kisist1

Sziasztok.

(Nem olvastam végig mind a 260 hozzászólást szal bocsi ha már volt erről szó...)

Mi lenne, ha nem az animékért kéne fizetni, hanem mondjuk le lenne korlátozva az adatforgalom sebessége, és az aki nagyobb sávszélességgel akar töltögetni, az egy összegért előfizethet egy időre egy nagyobb sávszélességre. Ez technikailag úgytom megoldható. Átutalásnál közleménynek megadná ki-ki a felhasználónevét és kész. És ez talán jogilag sem ütközne problémákba...
Volt ez az ötletem, és gondoltam bedobom.  :cool:

(Ha hülyeséget beszélek meg a hozzászólásom nem aktuális akkor töröljétek ki nyugodtan.)

Member

Az a baj, hogy a sunyibbja berakná n korlát esetén az (n-1)-et letöltési maxnak és menne tovább az élet. De lehet, hogy néhányan belemennének.

kisist1

Ha olyanok lennének az árak szerintem elég sokan belemennének.
Meg kicsit bele kell őket "kényszeríteni" h megérje nekik :) nesze 15 K letöltési korlát  :Eztneked:
Ezt úgyis az illetékesek döntik ezt el. Csak gondoltam mint ötlet hátha jó.

Member

Nekem néha alapból annyival jön. :D

Aztán lenne minden hónapban egy "happy day", hogy megtapasztalják a gyorsabb elérhetőség előnyeit és rácsábuljanak? :rolleyes:

Bishop

szerintem ebbe Zsozso nem menne bele,remélem.Én inkább fizetek anime-kért mint hogy ez is ilyen torrent szinten legyen
az a jó hogy egy nap alat leszedek egy sorozatot és nem kell torrent-en hetekig várni
pénzt meg nem tudok annyiszor rá szánni ahányszor én innen töltök

Darkstar

Quote from: carfanatic on 2006-10-23, 11:04:47
szerintem ebbe Zsozso nem menne bele
Ott a pont, zsozso már nem egyszer megmondta, hogy ilyen fizetős megoldásokat nem akar.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Ha nem lennének jogi korlátai, én benne lennék...

Darkstar

Quote from: Member on 2006-10-23, 12:12:05
Ha nem lennének jogi korlátai, én benne lennék...
Őőő. sztem nem ez a döntő. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rage

Quote from: kisist1 on 2006-10-23, 02:55:04
És ez talán jogilag sem ütközne problémákba...
Tevedes, szep is lenne, ha nem buntetnek a fizetos warezt (ez ugyanis igy mar annak lenne tekintheto).
Masreszt pedig, mint ahogy mar emlitettek, eleg sok script kiddie "kijatszana" a rendszert... Vegyetek szepen tarhelyet az Interhosttol. Legalis is, nektek is jo, etc. etc. ;)
痛みを感じる方向に、出口がある!

teraflare

Quote from: Member on 2006-10-23, 10:58:44
Aztán lenne minden hónapban egy "happy day", hogy megtapasztalják a gyorsabb elérhetőség előnyeit és rácsábuljanak? :rolleyes:
Vagy fordítva. Minden hónapban 1 napra bezárni az ftp-t és kiírni hogy anyagi okok miatt leállt. Ha jól tudom régebben is a leállásokkor szaporodtak meg a támogatások. Ha a fogorvos végez a fogaimmal és úrja lesz pénzem akkor én is újból "előfizetek" majd a tárhelyemre.

Psycho_Dad

Quote from: teraflareHa jól tudom régebben is a leállásokkor szaporodtak meg a támogatások.
Én akkor kezdtem el támogatni az FTP-t, mihelyst megjelent a gyökérben az "olvassel.txt". Elolvastam, írtam zsozso-nak, megbeszéltük, támogattam, ennyi.
Talán ha ez az "olvassel.txt" -> "--==<<!!!OLVASS_EL!!!>>==--.txt" lenne többen észre vennék. Vagy minden mappában lenne egy ilyen txt (gondolom macerás minden egyes mappába berakni, de hátha ott többen észre veszik), vagy minden mappán belül lenne egy "_OLVASS_EL" nevű mappa (ezen belül meg egy text-fájl). Ez is igénytelen megoldás, de növelné az esélyét, hogy valaki észre veszi.
Plusz ez nem ütközik semmilyen jogszabályba, nem kell senkinek e-mail-t küldeni, szal'  a "forrás" közelében lehetne fülöncsípni néhány értelmes embert.
És lehetne kicsit bőszavúbb a txt is ami most fenn van az FTP-n : ) Lehetne benne kicsit ecsetelni a "helyzetet".
Sose volt még olyan, hogy ne lett volna valahogy!

Member

A most kézhezkapott szerződéspapírt is visszaküldjem vagy elég feladni a csekket?

zsozso

Quote from: Member on 2006-10-30, 16:25:10
A most kézhezkapott szerződéspapírt is visszaküldjem vagy elég feladni a csekket?
Az csak a szamla, nemkell visszakuldeni.
Death is the only redemption