Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

ignus

QuoteOriginally posted by Lorenor
Utólag gratulálnék Trivi nek a 666 hoz bár nagyon megkésve...:p :zen:

Sosem késő... :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

Na rövid leszek és tömör:
Gratula mindenkinek, aki valami nevezetes mennyiséget ért el postok számában! Öcsémnek külön a 666-hoz :)
És nem tudom ugyan, hogy Saori felköszöntötte-e már a gyermeket, de ha már igen, akkor én is megteszem/ha meg nem, akkor bocsi Saori, de most véletlenül megelőztelek:
Heppí Börszdéj Pharaoh és d.t.f! ! :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shock12

Boldog Születésnapot Dschneider !! (Máma 25 éves !!) Gratula ! :)

Baldy

QuoteOriginally posted by Shock12

Kicsit elsietted a dolgot... Saori csúnyán fog rád nézni :ejj:
De ha már igy: Boldog szülinapot az ünnepeltnek! :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shock12

QuoteOriginally posted by Baldy
Kicsit elsietted a dolgot... Saori csúnyán fog rád nézni :ejj:
De ha már igy: Boldog szülinapot az ünnepeltnek! :)

Biztos vagy te ebben ? Look here

U.I.... pont én, aki mindig figyelmeztetem a jónépet Saori elsõbbségére ?

ignus

Happy B. Dschneider !!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Dschneider

Köszönöm mindenkinek a gratulációt! :D

Kalibur

Szülinapot és gratulációt mindenkinek akit megillet :D !
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

.Attila

QuoteOriginally posted by Shock12

Magam elé képzelem, ahogy Shock ujja reszket az egér gombján, hogy elküldje ezt a postot pontban 0:00-kor :D

Boldog szülinapot Dschneider!

.Attila

Grat az új avatarhoz Xaga! Miből is van?

Xaga

THX. Slayers Try:D

Shock12

QuoteOriginally posted by Trivi
Magam elé képzelem, ahogy Shock ujja reszket az egér gombján, hogy elküldje ezt a postot pontban 0:00-kor :D

Boldog szülinapot Dschneider!
Igen... sõt, egyszer már el is küldtem... akkor nálam volt éjjfél, a szerveren 57... nem vagyok szinkronban a usteam órájával :D ...

Ja, Xaga... nagyon sztájlis az új avatarod !! Kul !

.Attila

Grat Tiaro a 300. posthoz! Szép lassan te is fanatikus member leszel.

Shock12

Hö ?! Gratulálok Tiaro !! Kul ! ;)

Tiaro

Hmmm. 300...
Ja, télleg. Köszi szépen!:D
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Saori

Gratula Tiaro ! És neked is Xaga az avatarhoz^^
Vmint Boldog Szülinapot!
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Baldy

QuoteOriginally posted by Saori
Gratula Tiaro ! És neked is Xaga az avatarhoz^^
Vmint Boldog Szülinapot!

Röviden és tömören csak ennyit: Csatlakozom Saorihoz!
Gratula mindenkinek :)

Shadowolf

Szépen sorban: Gratula Xagának az új avatarhoz, Tiaronak a 300.-ik posthoz, és Baldynak a Fanatic memberséghez. Ja meg Dscneidernek is. :p

Baldy

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Szépen sorban: Gratula Xagának az új avatarhoz, Tiaronak a 300.-ik posthoz, és Baldynak a Fanatic memberséghez. Ja meg Dscneidernek is. :p

Neked is gratula igy a fanatichoz, és ahogy elnézem a p/d rátádat, tényleg kiérdemeled a Fanatic megszólitást :) Ugyhogy én neked mind 250. postodnál fogok gratulálni :)

.Attila

Grat Baldynak! (jó bőszavú voltam)

Shadowolf

Mint mindig. :hehe: :D

Baldy

Na de öcsikém! Legalább már azért mondhatnál valami szépet rólam, mert a bátyád vagyok! :D

Shock12

Neked is gratula igy a fanatichoz, és ahogy elnézem a p/d rátádat, tényleg kiérdemeled a Fanatic megszólitást :) Ugyhogy én neked mind 250. postodnál fogok gratulálni :)

Gratuláció Baldy fanatizmusodot felszínre emelkedéséhez !! :D

Shock12

Na de öcsikém! Legalább már azért mondhatnál valami szépet rólam, mert a bátyád vagyok! :D

Addig örülj, amig nem mod rólad valami "szépet"... amiért csakugyan gratulálhatni lehetne ... :D !

ignus

Grat Tiaro-nak a 300hoz és Baldy mesternek a Fanaticsághoz... :D

Cobra

Grat Ignus a lesser demon-sághoz  (333.)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

ignus

QuoteOriginally posted by Cobra
Grat Ignus a lesser demon-sághoz  (333.)

Köszi... Bár mostmár elkezdtem evolválódni Démonná (666) :whoah:

Baldy

QuoteOriginally posted by ignus
Köszi... Bár mostmár elkezdtem evolválódni Démonná (666) :whoah:

Csak igy tovább! :D
Amugy hogy sikerült a meccs? Van miért gratulálni? :)

ignus

Embör... Az ma lesz (vasárnap)... :ejj: :D

Bár való igaz hogy tegnap azért elég jó állapotban voltunk, szóval lehet  hogy én sem emlékeznék az időpontra.... :)

ignus

Grat Zelgradisnak!:appl: