Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Member

Nekem éppen fordított problémám van, képes vagyok az egyszeri keresztény szeretetbeli megnyílvánulásokat kicsit eltúlozni, aminek viszont a fent említett lesz az eredménye, hogy később meg az őszintét hiszem majd spontán kedvességnek. :/

Ramiz

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-12-25, 02:58:29
Bocs, de ez pont egysíkú gondolkodás: vonzódsz hozzá/vágysz rá vagy sem. :hehe:
Törekedj az ennél kevésbé célirányos és helyette többsíkú kapcsolatok kiépítésére ;)
A nem egysíkút nem erre értettem, hanem arra, hogy nem úgy gondolkozok, hogy "WTF nő? => sex sex sex mér másra is jó???!"
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Selmo

Csatlakoznék a "ha baráti gesztusnak veszem, többet akar; ha többnek gondolom, kínosan végződik" gyülekezethez.

A tökéletesség unalmas.

kisvirag

felmerult bennem a kerdes, hogy vajon van e kapcsolat otakuságotok, és szerencsétlenségetek a nők terén között...  :haha:  :hehe:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Selmo

Annyiban biztos, hogy barátnő hiányában ráérünk animéket nézni.

A tökéletesség unalmas.

sirtomi

Én szerintem nem vagyok otaku. Egyre ritkábban érek rá animet is nézni :(
Szerintem nincs kapcsolat a kettő között :)

Yakumo

Quote from: kisvirag on 2006-12-25, 17:19:16
felmerult bennem a kerdes, hogy vajon van e kapcsolat otakuságotok, és szerencsétlenségetek a nők terén között...  :haha:  :hehe:
Ha az otakuságon a japán értelmezést érted, akkor valószínű. De ha az európai jelentését vesszük (amibe tartozónak én is tartom magam) akkor a kettőnek semmi köze egymáshoz. Hacsak nem az, ha a "kiszemelt" nőstényegyed annak hallatán, hogy "szeretem a japán anime-ket és a mangát", saját tudatlanságát bizonyítva kiröhög és otthagy. Akkor van köze a két dolognak egymáshoz. ;)
*okoskodás vége :D

Member

Szerintem sincs, haverom sem áll jobban, mint én, pedig neki köze sincs a bármelyik értelemben vett otaku-sághoz... :frown:
Maximum annyi, hogy aki otaku-vá lesz, az nem egészen ugyanazzal az értékrenddel rendelkezik eleve, mint a női bálványok, de ettől függetlenül nem mindenki lesz otaku, aki nem olyan, mint a szívtiprók. :)

Zsiga

Quote from: kisvirag on 2006-12-25, 17:19:16
Se otaku nem vagyok, se szerencsétlen a nők terén, így nem tudom. :)

kisvirag

Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Member

sirtomi

Quote from: Zsiga on 2006-12-25, 19:24:00
Elsőre az jutott eszembe, hogy kapd be! :D

Rám csak az első fele igaz sajna :)

.Attila

Quote from: sirtomi on 2006-12-25, 22:47:49
Quote from: Zsiga on 2006-12-25, 19:24:00
Elsőre az jutott eszembe, hogy kapd be! :D

Megnyugtat, hogy nem csak nekem volt hasonló reakcióm :)

Zsiga

Mivel karácsony van, legyen egy jó napotok, nem minden szempontból vagyok ám szerencsés én se... ;)  :D Pl. a hosszútávú kapcsolatot én maximum hetekben szoktam számolni, és az már nagyon jónak számít...

Member

Az akkor mégsem olyan jó, sajna. :/
Bár akkor a mondatod második fele szerintem értelmét veszti. :hehe:

Yakumo

Quote from: Member on 2006-12-26, 09:22:54
Az akkor mégsem olyan jó, sajna. :/
Bár akkor a mondatod második fele szerintem értelmét veszti. :hehe:
Én nem nyujtogatom a nyelvemet, de én is akartam mondani ezt. (bocs)

sirtomi

Kinek mi számít szerencsének a nők terén. Lehet hogy én is szerencsésnek tartanám magam, ha lenne valami minimális sikerem mostanában :) De elhagyott a szerencsém vagy a nemlétező vonzerőm :D

Zsiga

Szerintem az már jónak számít hogy van miből válogatnom. Az hogy emellett túl válogatós vagyok az az én hülyeségem, nem szerencse kérdése. :)

Yakumo

Quote from: Zsiga on 2006-12-26, 12:24:27
Szerintem az már jónak számít hogy van miből válogatnom. Az hogy emellett túl válogatós vagyok az az én hülyeségem, nem szerencse kérdése. :)
Így már más. ;)

Member

Továbbra is tartom a "mocskos mázlista" gondolatot (:D), de ennek a második részével én is így vagyok. :)

sirtomi

Quote from: Zsiga on 2006-12-26, 12:24:27
Én nem is vagyok válogatós csak nem bírnak a nők. Vagy nem veszem észre.
Ráfogom a munkahelyi stresszre :)

sirtomi

Az nem kifejezés, hogy hervasztó! Azt csöpp kis önbizalmamat is lerombolja és építhetem fel újra :D

kikuchiyo

Ezért jó, ha nincs önbizalma az embernek, mert akkor nincs mit lerombolni...  :muhahah:

Quote from: kisviragfelmerult bennem a kerdes, hogy vajon van e kapcsolat otakuságotok, és szerencsétlenségetek a nők terén között...  haha  hehe
Egyesek szerint nem véletlen, hogy az anime-rajongók között ennyi socially challenged person található: ezek az emberek a való világban nem igazán boldogulnak a társas kapcsolatokban, nehezen tudják értelmezni mások jelzéseit, kevéssé tudják a másik helyébe képzelni magukat. Az animék sokszor erősen eltúlzott érzelemábrázolása viszont pont megfelelő nekik, olyan, mint a gyengénlátóknak a nagy kontrasztú kijelző meg a szövegfelolvasó: végre egyszer gond nélkül tudják értelmezni az ábrázolt érzelmeket.

BTW kisvirag, mint neme érdemes képviselője számára is van tanulsága az előző pár oldalon zajlott beszélgetésnek:

Hölgyek, adjatok egyértelmű jelzéseket, mert /we lame! Különben nem értjük meg!
Failure is the default option

sirtomi

Quote from: kikuchiyo on 2006-12-26, 19:38:26
Hölgyek, adjatok egyértelmű jelzéseket, mert /we lame! Különben nem értjük meg!
Ezt határozottan kérem minden hölgytől én is! :D

Selmo

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Zsiga, Ymir: ti azt mondjátok, nem vagytok szerencsétlenek, viszont csak pár hetes kapcsolataitok voltak.
Namost én gyanítom, hogy a többség itt, aki szerencsétlennek mondja magát, az nem attól szerencsétlen, hogy egyetlen lányt sem tud becserkészni. Csak míg ti a pár hetes kapcsolat során jöttök rá, hogy az illető nem megfelelő, az itteni szerencsétlenek nagy része (vagy az összes) már előre nemet mond (ki tudja, lehet, hogy ezért működőképes kapcsolatról mondanak le, mert ki se próbálják).

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Zsiga

Quote from: .Attila on 2006-12-26, 22:20:43
Zsiga, Ymir: ti azt mondjátok, nem vagytok szerencsétlenek, viszont csak pár hetes kapcsolataitok voltak.
Namost én gyanítom, hogy a többség itt, aki szerencsétlennek mondja magát, az nem attól szerencsétlen, hogy egyetlen lányt sem tud becserkészni. Csak míg ti a pár hetes kapcsolat során jöttök rá, hogy az illető nem megfelelő, az itteni szerencsétlenek nagy része (vagy az összes) már előre nemet mond (ki tudja, lehet, hogy ezért működőképes kapcsolatról mondanak le, mert ki se próbálják).
Ha te így boldog vagy, én ugyan nem fogom elrontani a kedved, legyen igazad. ;)

Kvikveg

Quote from: Selmo on 2006-12-26, 22:28:54
Quote from: Kvikveg on 2006-12-26, 22:23:39
Szeressetek!
(bocs)
Ez magában elég kevés...
Atyaeg, ennyire veresen komolyan menne a tema? :ejnye:
Hagylak titeket vesezni, de mar annyira melankolikus lett, komolyan temetoi hangulatom kezd lenni. XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.