Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: sirtomi on 2006-12-27, 00:27:51
Görcsös akarásnak nálam mindig nyögés lett a vége. De nem tehetek róla, ha néha baromira akarok valamit :)

Imerkedni kell! Persze, de csatlakozom Mohához: HOL?
Utcán pl én sem szólítok le senkit, valahogy nem megy.
Hát én se szólítanék le soha senkit az utcán. Igazából elképzelésem sincs hogy milyen zseniális dumát kéne leosztani ilyen helyzetben egy csajnak hogy ne koptasson le reflexből.
A társkeresőktől meg főleg kiráz a hideg, szerintem ez valahogy olyan mintha kiraknám magam a teszkóban a selejtes-akciós áruk polcára...
Ismerkedni meg egyetemen/főiskolán lehet a legjobban. ;)

Kazenokizu: Nagyobb összegben merek fogadni hogy elégedett lennél az eredménnyel. :)

sirtomi

Quote from: Zsiga on 2006-12-27, 00:45:54
Quote from: sirtomi on 2006-12-27, 00:27:51
Görcsös akarásnak nálam mindig nyögés lett a vége. De nem tehetek róla, ha néha baromira akarok valamit :)

Imerkedni kell! Persze, de csatlakozom Mohához: HOL?
Utcán pl én sem szólítok le senkit, valahogy nem megy.
Hát én se szólítanék le soha senkit az utcán. Igazából elképzelésem sincs hogy milyen zseniális dumát kéne leosztani ilyen helyzetben egy csajnak hogy ne koptasson le reflexből.
A társkeresőktől meg főleg kiráz a hideg, szerintem ez valahogy olyan mintha kiraknám magam a teszkóban a selejtes-akciós áruk polcára...
Ismerkedni meg egyetemen/főiskolán lehet a legjobban. ;)

Kazenokizu: Nagyobb összegben merek fogadni hogy elégedett lennél az eredménnyel. :)
Már nem járok semmilyen suliba sajna :(
De legalább ne a selejtes árukhoz soroltál volna :)

Szerintem rólam nem készültek jó képek mikor fent voltam. Talán majd legközelebb :D

Kazenokizu

Quote from: sirtomi on 2006-12-27, 00:39:11
Quote from: Kazenokizu on 2006-12-27, 00:35:31
QuoteAmiből nekem elegem van, az az, hogy még az esélyt sem adják meg, hogy megismerjük egymást. Ha első látásra nem jövök be, akkor viszlát! Lehet, hogy külsőre nem vagyok nagy szám, de azért Quasimodo sem. Viszont belsőre igenis sokat tudnék adni, csak nem hagynak kibontakozni.
Erről beszélek! Te hogyan várod el vlakitől, hogy rögtön szerelmes legyen beléd, ha igazából te sem vagy az, mert mindegy, hogy ki az, csak lenne már valakid? Vagy te képes vagy beleszeretni valakibe ilyen rövid idő alatt?
Szerintem pont hogy nem várja el az azonnali szerelmet. Pont arról beszél, hogy első látásra elutasítják, meg sem akarják ismerni, pedig Ő szívesen megismerné. Itt egyik részről sem látok azonnali szerelem elvárást :)
Azt írta vhol, hogy érzelem nélkül neki nem megy. (Amivel egyet is értek.) Aztán meg azt, hogy mennyi embernél próbálkozott. Ebből a következők adódnak:
a. minden jelölt iránt érzett valamit (ez esetben nem szóltam)
b. mindenkinél próbálkozott, még akkor is, ha nem érzett puszta szimpátiánál többet irántuk (erre az eshetőségre reagáltam én)
De persze lehet, hogy én értetem félre valamit.

Zsiga: társkeresőkről egyezik a véleményünk.
BÁRMEKKORA összegben fogadok. ;)

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Moha

Quote from: Kazenokizu on 2006-12-27, 00:35:31(Errre a legjobb lenne az iskola. De akár egy nyelvtanfolyam is megteszi. - lakótársam így jött össze a vőlegényével-)
Járok japán órára és volt is egy lány, aki bejött volna, meg jól el tudtunk beszélgetni, de mint kiderült, van fiúja méhozzá elég régóta.
A fősulira már nemigen fogok visszamenni, igazából sosem találtam ott meg a helyemet. Csak a csajozás kedvéért pedig hülyeség rendszeres elfoglaltságot keresni. Olyan dolog kell, ami érdekel is, különben nincs értelme.
QuoteErről beszélek! Te hogyan várod el vlakitől, hogy rögtön szerelmes legyen beléd, ha igazából te sem vagy az, mert mindegy, hogy ki az, csak lenne már valakid? Vagy te képes vagy beleszeretni valakibe ilyen rövid idő alatt?
Én elég hamar megkedvelek valakit, az igaz, de a szerelemhez idő kell. És nem azt várom, hogy valaki kapásból belém szeressen, csak adja meg az esélyt, hogy lehessen valami és ne küldjön el már az elején.
Quote from: sirtomiSzerintem pont hogy nem várja el az azonnali szerelmet. Pont arról beszél, hogy első látásra elutasítják, meg sem akarják ismerni, pedig Ő szívesen megismerné.
Erről van szó!

.Attila

Quote from: Zsiga on 2006-12-26, 22:34:44
Quote from: .Attila on 2006-12-26, 22:20:43
Zsiga, Ymir: ti azt mondjátok, nem vagytok szerencsétlenek, viszont csak pár hetes kapcsolataitok voltak.
Namost én gyanítom, hogy a többség itt, aki szerencsétlennek mondja magát, az nem attól szerencsétlen, hogy egyetlen lányt sem tud becserkészni. Csak míg ti a pár hetes kapcsolat során jöttök rá, hogy az illető nem megfelelő, az itteni szerencsétlenek nagy része (vagy az összes) már előre nemet mond (ki tudja, lehet, hogy ezért működőképes kapcsolatról mondanak le, mert ki se próbálják).
Ha te így boldog vagy, én ugyan nem fogom elrontani a kedved, legyen igazad. ;)

Hát ezt most nagyon flegmának éreztem. De átfogalmazom: nem tudom, mi van a többiekkel. Nekem lett volna lehetőségem egy-két kapcsolatra (lehet, hogy többre is, de csak ezekről tudok), csak éppenséggel én már az elején nem akartam belemenni.

Más kérdéshez: én 8 éve nem próbálkoztam. Konkrétan 3szor lettem visszautasítva, mindhárom esetben jobb is volt, hogy visszautasítottak (egyik csaj tipikus trófeagyűjtő volt, másik igazából csak külsőre tetszett, kissé beképzelt volt és picit hülye is szegény, harmadikról pedig kiderült, hogy ugyan nagyon kedves lánynak tűnik (külsőre nem igazán nyerő), de közelebbről megismerve elképesztően bunkó tud lenni).

szerk.: én egyetemista vagyok, és nem ismerkedtem meg senkivel. Tény, hogy én nem is próbálkozok. Nem találtam senkit ugyanis. Asszem egy kissé kiégtem... Na mind1, én nem foglalkozom a témával, ha jön vki, jön, ha nem, akkor csak a karrieremmel foglalkozom.

Zsiga

sirtomi:
Ajánlom figyelmedbe a phd-képzéseket, a doktorandusz-gyakvezérekre tapadnak a csajok. :D
A jó fotós vaker csak a lányokra vonatkozik.  :ejnye:

かぜ: Azt bevállalod hogy a nyertes helyi érzéstelenítéssel kioperálhatja a vesztes vakbelét?  :D (Nagyon szépen vágok, az anatómia gyakvezérem kérdezte is hogy mért nem orvosnak mentem... :))

.Attila

Quote from: Zsiga on 2006-12-27, 00:57:04
A jó fotós vaker csak a lányokra vonatkozik.  :ejnye:

Nicsak, fotós társ? Hobbifotós vagy? :)

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2006-12-27, 00:57:04
...
かぜ: Azt bevállalod hogy a nyertes helyi érzéstelenítéssel kioperálhatja a vesztes vakbelét?  :D (Nagyon szépen vágok, az anatómia gyakvezérem kérdezte is hogy mért nem orvosnak mentem... :))
*harom lepest hatral es tisztes tavolbol enyhen elkerekedett szemekkel nez* :eek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: Kazenokizu on 2006-12-27, 00:49:06Azt írta vhol, hogy érzelem nélkül neki nem megy. (Amivel egyet is értek.) Aztán meg azt, hogy mennyi embernél próbálkozott.
Félreértettél. Az, hogy érzelem nélkül nem megy, arra reagáltam, hogy vannak olyan lányok, akik a golfosokra hajtanak és csak a felületes kapcsolatokat, az élvezetet keresik.
Erre mondtam, hogy próbáltam úgy is, de nekem érzelmek nélkül nem megy. Hiába volt meg a testi vonzalom, nem tudtam magam átadni a dolognak, mert nem voltam szerelmes, igaz az illető lány sem belém. Épp ezért nem történt a csóknál sokkal több. És ezért nem keresem a laza, egyéjszakás kapcsolatokat.

A szerelemhez idő kell, hogy kialakuljon, ahhoz pedig meg kell ismerni a másikat. De ha már az elején visszautasítanak, akkor hogy tudnánk megismerni egymást? Tudom, az is a baj, hogy rajtam sajnos látszik, ha tetszik egy lány. Lehet, hogy emiatt koptatnak le, mert rájönnek, hogy nyert ügyük van nálam és úgy már nem vagyok érdekes...

A társkeresőkkel kapcsolatban meg köszönöm. Legközelebb majd kirakom magamra az "eladó" táblát! :P
Quote from: .Attila on 2006-12-27, 00:53:04szerk.: én egyetemista vagyok, és nem ismerkedtem meg senkivel. Tény, hogy én nem is próbálkozok. Nem találtam senkit ugyanis. Asszem egy kissé kiégtem... Na mind1, én nem foglalkozom a témával, ha jön vki, jön, ha nem, akkor csak a karrieremmel foglalkozom.
Bocsi, de erre muszáj reagálnom. Hogy éghettél ki, ha nem is próbálkoztál? Az tud kiégni, aki hajszolja az élvezeteket, aztán pár év múlva az igazinak már nincs mit nyújtania. Az kiég, de te?!
Mellesleg a karrier is fontos, de ez így nagyon savanyú és életúnt hozzáállás, már bocsánat.

Zsiga

.Attila : Igen, nagyon flegmának volt szánva, sorry. :)
Viszont amiket írsz az nagyon nem jó... Én legalábbis nem bírnám, bár tényleg csak azt tudom mondani hogy ha neked ez így jó hát csináld, de nem hiszem hogy valóban jól érzed így magad. Viszont változtatni csak te tudsz. ;)

Igen, főleg hobbifotós, de néha vannak fizetős melóim is. :) Az it.news-nak szoktam "fotóriporterkedni" (a főnök szeret így hívni, én meg jókat mosolygok rajta) pl.

Vili: ROFL

Kviki: Most mi a gond? Én megbízom a mai magyar orvosképzés színvonalában, kaze meg állítólag bevállalós meg nagyon bízik magában. :D

Moha: A társkeresős dologért nem nézlek le vagy ilyesmi, ne értsd félre, egyszerűen csak én valószínűleg előbb lennék buzi minthogy ilyenre vetemedjek. :)

Selmo

Egyetértek Mohával, ismerkedni egyetemen kívül problémás, ha neten képet küldesz és nem Brad Pittről küldöd pápá. Arról meg nem is beszélek, hogy ha valakivel jól megértitek egymást és találkoztok, tuti, hogy valamelyikőtöknek valami nagyon nem tetszik a másik külsejében. És ugye az általános netes hazudozástól is tele van a tököm. Ha valaki társat keres, az ördögért nem mond igazat? Ha már egy "lehetséges kapcsolatot" hazugsággal indít, mi lesz később? :eek:
Quote from: Zsiga on 2006-12-27, 01:10:25
Moha: A társkeresős dologért nem nézlek le vagy ilyesmi, ne értsd félre, egyszerűen csak én valószínűleg előbb lennék buzi minthogy ilyenre vetemedjek. :)
Annyi előnye van a dolognak, hogy nehéz félreérteni a másikat, mert nincs lehetőség metakommunikációra, csak az van amít leírsz. :)

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Azóta gyakorlatilag igazán egy lány se tetszett meg. Pedig 8 év alatt láttam párat. Ezért érzem úgy, hogy kiégtem. Aztán lehet, hogy nem.
Egyébként nem kell engem letámadni, nem bántottam meg én senkit.

Savanyú élet? Lehet, de nem önszántamból választottam ezt. Régebben igen rosszul esett, hogy egyetlen lány sem jelezte (vagy jelezte és én nem vettem észre), hogy tetszem neki. Mostanában viszont szinte mindenfele nem működő kapcsolatokat látok, miniháborúkat ex-ek között. Nekem ez nem kell. Jól működőt alig látok. Néha nem is sajnálom, hogy ezekből kimaradok.

.Attila :
Viszont amiket írsz az nagyon nem jó... Én legalábbis nem bírnám, bár tényleg csak azt tudom mondani hogy ha neked ez így jó hát csináld, de nem hiszem hogy valóban jól érzed így magad. Viszont változtatni csak te tudsz. ;)

Nem az a kérdés, hogy jó-e vagy sem. Háborúkra se mondjuk azt, hogy jók.
Nem azért csinálom ezt, mert nekem ez jó. Változtatni? Mégis min? Gyűlölöm a bulikat, márpedig gyakorlatilag csak ott lehet ismerkedni. A probléma jelenleg az, hogy nem igazán ismerek olyan lányt, akit közelebbről szeretnék megismerni.

Moha

Quote from: Selmo on 2006-12-27, 01:14:03Arról meg nem is beszélek, hogy ha valakivel jól megértitek egymást és találkoztok, tuti, hogy valamelyikőtöknek valami nagyon nem tetszik a másik külsejében.
Jaja. Nekem is volt olyan, hogy egész szimpatikus volt a lány, 2 hétig csak telefonon beszéltünk (csináltam magamnak majd 10000 Ft-os mobilszámlát) és jól megértettük egymást, még fotót is cseréltünk, aztán az első találkozás után mégis le lettem koptatva. De a legaljasabb módszerrel. Ugye 2 hétig minden oké, találkoztunk, utána meg a telefont mindig kinyomta, SMS-re nem válaszolt. Majd MSN-en értem utól, ahol közölte, hogy "bocs, de nem jössz be". És még ő mondta korábban, hogy az ember legyen őszinte és mondja meg a másiknak, még ha fáj is.
Hát lol, most akkor mégis ki nem volt őszinte?
És az a baj, hogy sorozatban az ilyeneket fogom ki.

Zsiga: Mellesleg szerintem Kaze nem is néz ki rosszul. Én találkoztam vele élőben is, meg fotót is láttam róla. Szóval szerintem te nyernél... de légyszi a vakbelét hagyd meg neki. :D
Quote from: .Attila on 2006-12-27, 01:14:29Mostanában viszont szinte mindenfele nem működő kapcsolatokat látok, miniháborúkat ex-ek között. Nekem ez nem kell. Jól működőt alig látok. Néha nem is sajnálom, hogy ezekből kimaradok.
Ezt megértem, de nem találhatsz kapásból jól működő kapcsolatot. Legalább is ahhoz piszkos nagy mázli kell.
Amelyik kapcsolat nem működik jól, az sem feltétlenül értéktelen, mert tanulsz belőle és legközelebb jobban tudod, mit kell tenni. Tény, hogy sok a nem működő kapcsolat, de előbb utóbb csak összejön egy, ami működik (legalább is én ebben reménykedek).
Nekem sem működött igazán a volt kapcsolatom, és néha fáj, ha visszagondolok, de ettől még újra megpróbálom, mert hátha a következő jobb lesz.
Amit te leírtál, az kicsit olyan, mintha menekülnél egy olyan dologtól, amit igazából nem ismersz.
Nem lehet minden tökéletes, nem is lesz, de szerintem egy nem tökéletes párkapcsolat is jobb a magánynál.

arianrhod

Engem barátnőm győzködött egy ideig,hogy miért nem regelek egy társkeresőre.Őszíntén,nem érzem azért annyira lúzernek magam másfelől pedig rengeteg a kamú.Brad Pitt jellegű embereknek meg nem tudok bedőlni,persze ahogy selmo is mondta még a képek nagy többsége is kamu.

QuoteAzóta gyakorlatilag igazán egy lány se tetszett meg. Pedig 8 év alatt láttam párat. Ezért érzem úgy, hogy kiégtem.
Hasonlóan érzek én is.Néha én is úgy érzem kiégtem,mert már idejét se tudom mikor fogott meg valaki úgy igazán.De elvagyok magamba is.Igaz a mondás miszerint aki nem tud önmagával együtt lenni az mással se.De a sok önmagammal együtt levés is unalmassá válik egy idő után[spoiler]mégha két személyisége is van az embernek :D[/spoiler]

Kazenokizu

Moha: nem rád céloztam, mikor igazat adtam Zsigának társkereső-ügyben, csak szerintem az egész egyrészt baromi személytelen, másrészt meg szerintem van a dolognak egy kis "selejtes áru"-felhangja. Valószínleg lehet találni normális embereket is ott, de tőlem ez nagyon idegen. Én legalábbis soha nem jelentkeznék semmilyen társkeresőbe, de nem is választanék magamnak onnan senkit. Inkább maradok vénlány. ^^

Selmo: írásban szerintem még könnyebb félreérteni vkit, pontosan azért, mert nincs metakommunikáció.  :smile:
Mellesleg nemigen van mit szépíteni a dolgon: igenis fontos a külső. Hiába mondja mindenki, hogy csak a belső számít, ez nagyon nem így van. Ha kicsit magába néz az ember, akkor rájöhet: az első benyomás mindenkiről a külseje alapján alakul ki, és csak aztán jön a személyiség. Ha szerencséje van annak, akit az ég nem Brad Pitt- (mellesleg az a pasi szerintem ronda... - ha nem hiszitek, nézzétek meg az orrát... brrr...), ill. Angelina Jolie-szerű testtel áldott meg, akkor esetleg kap esélyt arra, hogy megismerjék, és megszeressék. De egy társkeresőben, ahol jó esetben akár válogatni is lehet, persze, hogy mindenki lekoptatja azt, aki külsőre nem tetszik neki.

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Selmo

Nemtom, én még nem nagyon értettem félre senkit neten, vagy ha igen, az azonnal kiderült, míg élőben egy eleresztett félmosolyból sokat le lehet szűrni, de azért kevesen vannak, akik megkérdezik, hogy miért mosolyogtál, ha fingjuk sincs a miértről, nem beszélve azokról, akik elég rendesen félreértelmezik ezeket a gesztusokat.

A tökéletesség unalmas.

Moha

Quote from: Kazenokizu on 2006-12-27, 01:28:41Ha szerencséje van annak,
Itt van a lényeg. MF (mázli faktor) kérdése a dolog. :(
Én azért folyamodtam a netes társkeresőhöz, mert nem találtam normális helyet az ismerkedésre. A fősuliról kimaradtam, valahogy nem fértem be abba a társaságba. Nem voltam ivócimbora, nem jártam folyton bulizni. A csoporttársakat is alig ismertem, igazából észre sem vettek. Lányok? Hogy a francba lehet közeledni egy lányhoz a fősulin? Oda kő kemény duma kellene, én sose tudtam kisütni semmit.
Tudom, lúzer társkeresős vagyok, selejtes áru. Ez van. :P

Zsiga

Quote from: .Attila on 2006-12-27, 01:14:29
Azóta gyakorlatilag igazán egy lány se tetszett meg. Pedig 8 év alatt láttam párat. Ezért érzem úgy, hogy kiégtem. Aztán lehet, hogy nem.
Egyébként nem kell engem letámadni, nem bántottam meg én senkit.

Savanyú élet? Lehet, de nem önszántamból választottam ezt. Régebben igen rosszul esett, hogy egyetlen lány sem jelezte (vagy jelezte és én nem vettem észre), hogy tetszem neki. Mostanában viszont szinte mindenfele nem működő kapcsolatokat látok, miniháborúkat ex-ek között. Nekem ez nem kell. Jól működőt alig látok. Néha nem is sajnálom, hogy ezekből kimaradok.

.Attila :

Nem az a kérdés, hogy jó-e vagy sem. Háborúkra se mondjuk azt, hogy jók.
Nem azért csinálom ezt, mert nekem ez jó. Változtatni? Mégis min? Gyűlölöm a bulikat, márpedig gyakorlatilag csak ott lehet ismerkedni. A probléma jelenleg az, hogy nem igazán ismerek olyan lányt, akit közelebbről szeretnék megismerni.
Szerintem a látens homoszexualitás áldozata lettél, és csak egy jó dugás hozhat vissza a valóságba. :D (Ugye láttad a MASH-t? :))
Egyébként én se járok bulizni, ha esetleg mégis elmegyek valahova akkor ülök a söröm mellett, volt már hogy három csaj akart berángatni táncolni de nem sikerült nekik, szóval nem ezen múlik. :)

Selmo: Ebben van valami. :) Bár én igyekszem élőben is őszinte és egyértelmű lenni, és a beszélgetőpartnereimre is próbálom ugyanezt ráerőltetni, kisebb-nagyobb sikerrel.

Moha: Hát, majd meggondolom. :D

arianrhod

Quotede azért kevesen vannak, akik megkérdezik, hogy miért mosolyogtál, ha fingjuk sincs a miértről
Egyetértek...saját példámon keresztűl.Nálam ha bekattan az 5 perc először mosolygok mint vadalma aztán röhögök mint vmi eszement és még csak okom sincs rá...nem ittam nem szívtam simán csak hülye vagyok... :Kiraly:

QuoteTudom, lúzer társkeresős vagyok, selejtes áru. Ez van.
Nem vagy lúzer,rossz helyen vagyunk rossz emberekkel...mindig...a mázli faktorunk kicsi.Kéne vmi jóféle szerencsétlenség elleni 1000 faktoros krém..hátha az bejön..

Kazenokizu

Quote from: Moha on 2006-12-27, 01:40:45
Én azért folyamodtam a netes társkeresőhöz, mert nem találtam normális helyet az ismerkedésre. A fősuliról kimaradtam, valahogy nem fértem be abba a társaságba. Nem voltam ivócimbora, nem jártam folyton bulizni. A csoporttársakat is alig ismertem, igazából észre sem vettek. Lányok? Hogy a francba lehet közeledni egy lányhoz a fősulin? Oda kő kemény duma kellene, én sose tudtam kisütni semmit.
Tudom, lúzer társkeresős vagyok, selejtes áru. Ez van. :P
Ez egyébként a Neptun hibája: nincsenek egységes tankörök/csoportok, akikkel össze lenne zárva az ember, és előbb-utóbb el tudná fogadtatni magát. Szinte minden órán más a társaság, ami nem túl jó ismerkedés szempontjából. De én még mindig az egyetemet/fősulit tartom erre a legjobb helynek.
Egyébként én sem vagyok egyáltalán vad bulizós alkat, mégis egész nagy a baráti köröm, úgyhogy nem hinném, hogy ez lenne a fő gond.

Az utolsó két mondatodra meg csak ennyit: BAKA! Mondom, hogy nem úgy értettem azt a társkeresős dolgot! :D (Selmo: szal nehéz félreérteni az embert írásban, mi? :D :D )

Zsiga

Quote from: arianrhod on 2006-12-27, 01:48:29
QuoteTudom, lúzer társkeresős vagyok, selejtes áru. Ez van.
Nem vagy lúzer,rossz helyen vagyunk rossz emberekkel...mindig...a mázli faktorunk kicsi.Kéne vmi jóféle szerencsétlenség elleni 1000 faktoros krém..hátha az bejön..
Szerintem küldjetek egymásnak priviben képet, aztán hátha meglesz a második USTEAM-párocska. ;) Ha kéritek ingyen fotózok az esküvőtökön. :D

arianrhod

Quote(Selmo: szal nehéz félreérteni az embert írásban, mi?  :D :D )
Persze ő semmit nem ért a metakomunikációból de a neten keresztűl a gondolat olvasás nagymestere  :lol:

Moha

Quote from: Selmo on 2006-12-27, 01:33:05nem beszélve azokról, akik elég rendesen félreértelmezik ezeket a gesztusokat.
Én pl hajlamos vagyok egy lánytól bármilyen apró gesztust (egy mosoly, egy apró figyelmesség) úgy értelmezni, hogy a lány kedvel és elkezdek reménykedni. Túl hamar beleélem magam a dolgokba, ezért is szoktam nagyot koppanni. :(
És ezért szeretek inkább írásban kommunikálni. Jobban ki tudom fejezni magam. Élőben gyakran keresem a helyes kifejezéseket, ill van, hogy nem tudom mit mondjak. Szóban sokkal gyakrabban értenek félre, mint írásban.
Ja és igen, nem nagyon tudok olvasni a testbeszédből, mégkevésbé helyes jeleket küldeni, pedig próbáltam magam fejleszteni.

Selmo

Quote from: Kazenokizu on 2006-12-27, 01:52:14
Az utolsó két mondatodra meg csak ennyit: BAKA! Mondom, hogy nem úgy értettem azt a társkeresős dolgot! :D (Selmo: szal nehéz félreérteni az embert írásban, mi? :D :D )
Igen, mert mint szinte mindig, most is azonnal kiderült, hogy a piros az nem is piros. :) De élőben egy elejtett mondaton meddig rágódsz elméleteket gyártva, eljutva esetleg a b+ a fűnyíródat effektushoz? :redface:
Quote from: arianrhod on 2006-12-27, 01:55:25
Persze ő semmit nem ért a metakomunikációból de a neten keresztűl a gondolat olvasás nagymestere  :lol:
Ne irigykedj, már megmondtam. :ejnye:

A tökéletesség unalmas.

Moha

Quote from: Zsiga on 2006-12-27, 01:54:07Szerintem küldjetek egymásnak priviben képet, aztán hátha meglesz a második USTEAM-párocska. ;) Ha kéritek ingyen fotózok az esküvőtökön. :D
:lol: Faterom meg videózik majd, oké? Ha már úgyis ezzel foglalkozik. :P
Mellesleg kicsit messze vagyunk egymástól, de tényleg arianrhod, nem cserélünk képet? :D

Ja, és ki az első páros? Yakumo és Yaten?

arianrhod

Quote from: Selmo on 2006-12-27, 01:59:00
Quote from: arianrhod on 2006-12-27, 01:55:25
Ne irigykedj, már megmondtam. :ejnye:
Nem írigykedem mert így is mögöttem kullogsz e témában :D  :angyali:

QuoteMellesleg kicsit messze vagyunk egymástól, de tényleg arianrhod, nem cserélünk képet?  :D
Pont ma töröltem le magamról minden képet a gépről :__devil: nem szeretem magam :Kiraly:

Moha

Quote from: arianrhod on 2006-12-27, 02:02:05Pont ma töröltem le magamról minden képet a gépről :__devil: nem szeretem magam :Kiraly:
Áh! Pont azok a lányok a legaranyosabbak, akik csúnyának gondolják magukat! Pedig a szépség relatív és biztos, hogy van, akinek tetszenek.
Pl. sok szemüveges lány utálja, hogy szemüveget kell hordania. Pedig van, akinek tetszik. Nálam pl. egy szemüveges lány eleve plussz ponttal indul. Nem tudom miért, de bejönnek a szemüveges lányok. :)

Szóval, arianrhod, a lényeg, hogy ne alacsonyírsd le magad! Fogadjunk, hogy nem is nézel ki rosszul! :D

Zanador

Moha: egy apróság, és persze most figyelmen kivül hagyom a szituációk közötti különbségeket, de talán többet ér a sablonoknál: van két barátom, mindketten tipikus "nice guy" stilusúak (ha már ezt a szót használtuk.. kitartóak, hűségesek, stb), és éveket töltöttem sikertelenül azzal, hogy legalább egyszer rávegyem őket arra, hogy nem-et válaszoljanak, ha egy lány bármit kér tőlük (ált segitséget, mert közeledni valahogy nem akartak sokan hozzájuk). Úgy alakultak a dolgok, hogy mindkettőjüknek van barátnője, bő két és fél éve, szóval csak van rá mód..
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Zsiga

Quote from: Moha on 2006-12-27, 02:01:24
Quote from: Zsiga on 2006-12-27, 01:54:07Szerintem küldjetek egymásnak priviben képet, aztán hátha meglesz a második USTEAM-párocska. ;) Ha kéritek ingyen fotózok az esküvőtökön. :D
:lol: Faterom meg videózik majd, oké? Ha már úgyis ezzel foglalkozik. :P
Mellesleg kicsit messze vagyunk egymástól, de tényleg arianrhod, nem cserélünk képet? :D

Ja, és ki az első páros? Yakumo és Yaten?
Ha jól emlékszem Yaten már Yakumo hatására jött a fórumra, így ők nem számítanak. :) kisviragékra gondoltam egyébként.

Szemüvegért nálam is pluszpont jár. :)

arianrhod: Szar kifogás, mikor mehetek fotózni? :D

Moha

Quote from: Zanador on 2006-12-27, 02:08:19éveket töltöttem sikertelenül azzal, hogy legalább egyszer rávegyem őket arra, hogy nem-et válaszoljanak, ha egy lány bármit kér tőlük
Ennek most mi köze ahhoz, hogy összejöjjön egy kapcsolat? Bocsi, de nem értem.
Mellesleg én is ilyen vagyok, ha kér tőlem valami szivességet egy lány, igyekszem teljesíteni.
QuoteÚgy alakultak a dolgok, hogy mindkettőjüknek van barátnője, bő két és fél éve, szóval csak van rá mód..
Azt én is látom, hogy a magamfajtának is van esélye, hiszen egy hozzám hasonló barátom épp most jött össze egy lánnyal.
De amíg nekem is össze nem jön, addig ez sajnos sovány vígasz, max a reményt tudja fent tartani.