Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2006-12-30, 01:18:51
...
165/50. Any more complaints? ;)
...

Adok cserebe 67-et most igy Karacsony utan. Sajnos nem izom. XD  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2006-12-30, 01:19:54
192/85 (durván) :D
IRL fel se tűnt hogy "ekkora állat" vagy...  :lol: No offense.

Kviki: Kösz de jó ez így nekem, már egészen megszoktam. :) Bele se merek gondolni, ha dagadt lennék csak tükörből látnám a ...  :lul:

Moha

Quote from: kikuchiyo on 2006-12-30, 01:07:45mit veszel magadra... a nők fejében érzékelő van, ami a 802.11g protokollt használva érzékeli a hímnemű egyedek paramétereit, és ha az SSID "lúzer", akkor megtagadják a hozzáférést.
Na várjál, ebben az esetben viszont én lennék az AP, aki az SSID-t broadcast-olja és én döntöm el, hogy beengedem-e az adott csajt a WPA kulcsa alapján vagy sem. :haha:
De jó kockának lenni! :lol: Kár, hogy az életben ez nem így működik.

Zsiga: akkor nem szóltam egy szót sem. Nekem korábban a magasságommal is volt probléma. Most már oké nagyjából, de még így is elég kevés az alacsonyabb lány, a magasabbakkal meg ugye kár vesződni, mert úgysem érdeklem őket. Ez tény, a nők magasabb pasit keresnek.
Neked zsiga tényleg nem lehet könnyű akkor... és mégis találsz nőt? Zseni vagy, hallod-e! :) Vagy csak mázlista. :P

.Attila

Quote from: Darkstar on 2006-12-30, 01:19:54
192/85 (durván) :D

Te nőttél azóta, hogy utóljára találkoztunk? :eek:

183/93, kit nyomjak agyon?

Quote from: Moha on 2006-12-30, 01:25:33
Ez tény, a nők magasabb pasit keresnek.

Ebben tévedsz. Unokahúgom pasija pl. alacsonyabb nála. És láttam még hasonló párokat. Az igaz, hogy általában magasabbakat keresnek.

Darkstar

Quote from: .Attila on 2006-12-30, 01:30:08
Te nőttél azóta, hogy utóljára találkoztunk? :eek:
Azelőtt találkoztunk utoljára, mielőtt kimentél Japánba, az meg régen volt. :)
Bár mostanában mintha nem nőnék tovább. ^^
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Quote from: kikuchiyo on 2006-12-30, 01:07:45mit veszel magadra... a nők fejében érzékelő van, ami a 802.11g protokollt használva érzékeli a hímnemű egyedek paramétereit, és ha az SSID "lúzer", akkor megtagadják a hozzáférést.
Na várjál, ebben az esetben viszont én lennék az AP, aki az SSID-t broadcast-olja és én döntöm el, hogy beengedem-e az adott csajt a WPA kulcsa alapján vagy sem. :haha:

Zsiga: akkor nem szóltam egy szót sem. Nekem korábban a magasságommal is volt probléma. Most már oké nagyjából, de még így is elég kevés az alacsonyabb lány, a magasabbakkal meg ugye kár vesződni, mert úgysem érdeklem őket. Ez tény, a nők magasabb pasit keresnek.
Neked zsiga tényleg nem lehet könnyű akkor... és mégis találsz nőt? Zseni vagy, hallod-e! :) Vagy csak mázlista. :P
Hát az tény hogy nincs annál megalázóbb érzés amikor azért küld el egy csaj mert túl alacsony vagyok, de általában nincs ebből problémám. Most ha hülye nagyképű műmájer köcsög akarnék lenni, azt mondanám hogy vízszintesen nem létezik magasságkülönbség, de egyébként tényleg nem hülyeség. :)
Inkább mázlista. ;)

Kvikveg

Zsiga:  :lol:
Amugy annyira nem sok. Amikor 74 voltam, na az mar latszott. Most se vagyok egy gebe, de meg epphogy elmegy. Es januarban ugyis leharcolom megint 64 korulire minimum. Noverem meglepetes-fozesei mellett eleg nehez. XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

krezga

Hehe, ebből egy szót sem értettem:D

én 179/65 vagyok, nekem pont jó most:D
Isten meghalt és mi öltük meg őt
-Nietzsche

Moha

Quote from: krezga on 2006-12-30, 01:40:11Hehe, ebből egy szót sem értettem:D
Örülj! Te nem vagy kocka! :D Vagy csak nem használtál még wifi-t... Én speciel épp ma reggel állítottam be egyet.
Quoteén 179/65 vagyok, nekem pont jó most:D
Az totál ideális. Nekem is jó lenne legalább 62 kiló, de én azért eszek, mert muszáj... Igazából nem nagyon okoz örömet az evés. Ezért nem tudok sokat enni még abból sem, amit szeretek. Nomeg én húsból nem eszek sokat, inkább zöldség, de abból gyakorlatilag bármi...

Na mindegy. Az a baj, hogy tudok pár hibámról, és próbálok rajta változtatni, de nem sikerül. És ami dühít az az, hogy tőlem sokkal előnytelenebb kinézetű/személyiségű fickóknak is van barátnője, engem meg tőből lekoptat mind...
Szóval ha már legalább egy párral a megismerés szintjéig el tudnék jutni... de rendszerint még azelőtt elküldenek melegebb éghajlatra, v. kiderül, hogy foglaltak, akkor meg ugye megint nincs ott keresnivalóm.

Kvikveg

#%^&$%^&$ #^%$#$%^#%$ mar megint 70 kilo vagyok. Ez szemetseg. Elhetek megint rizsen, ami nem lenne gond, de most melohelyet is ki kell birni, es noverem edessegzabalasat is. Argh.
Joejt.

HVp213

Quote from: Selmo on 2006-12-29, 23:40:59
Jah, az enyém meg Vilié meg a  "legyünk barátok"...
ne alacsonyits engem annyira le h egy mondatba emlitesz kettönket
kössz...
:p
Quote from: arianrhod on 2006-12-29, 23:43:17
Selmo, Vili leszünk barátok? :D
ok
(szokásos...)

még mindig "szép" az élet csak qrva hosszu
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Yakumo

Zsiga

sirtomi

Nem olvastam végig az utóbbi 3 oldalt és részeg is vagyok mert muszály volt!

Egy általam kedvelt csaj este 10 után felhív nem-e mennék el vele bulizni. Hogyne mennék, nekem is mehetnékem van. Egész jól elvagyunk páran, de leginkább keten, amikor elkezd mellettem pasizni, de valami nagyon durván! Itt lettem kész és kezdtem el inni, én nem vagyok túl beszédes mai nap meg pláne nem mert fárasztó volt! :)
Már feladtam mindent! Kezdjen nővel akinek két anyja van meg hasonlók! Együtt mentünk haza. Csaj is kicsit sokat ivott. Persze a pezsgője felét velem itatta meg, míg pasizott, ekkora állat nem lehetek! :D De voltam és berúgtam.
Mire hazaértünk odáig jutottunk, hogy szilveszterig kell szereznem egy bilincset, de nagyon sürgősen!!! :D
Szóval nincs sok időm :D

Aki ezt elolvassa, az üssön le és ásson el. Előtte törölje a postomat! Mihelyt felkelek törlöm én is :D

Ja, bilincseket várom szeretettel (legalább 2 kulccsal)!!!  :haha:

Baz ezt én ide beírtam, 3 szori átolvasás után is lehet benne hiba! 2 sör, másfél üveg pezsgő és két vodka után elnézendők a hibáim :D

Szerk:
Ja aki röhög legyen része hasonlóben, mikor az imádott csaj lerázza egy jobb pasi miatt!

Szerk2: Ezt már 4szer szerkesztettem :haha:

Member

Imádom, hogy ebben a topicban mindig kilyukadunk a cm/kg arányra... :lul:
Bilincsem nincsen, de részvétem, baromira idegesítő érzés... :/ Akkor ott helyben és sem tudnék jobbat, elkezdenék vedelni, mint vmi idióta, aztán magányosan elmennék vhova, ahol senki sem zavar...

Nakedape

de legalább nem arra cm-re.. :angyali: :angyali:

amúgy még lehet is benne valami.. én is leaftam saccperkábé 30 kilót s azóta..: :D :D :D :D
jóvan lényegébe1 jött össze.. de lényegében 1 ből :D :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Moha

Quote from: Nakedape on 2006-12-30, 11:28:19jóvan lényegébe1 jött össze.. de lényegében 1 ből :D :D
"Szemét mázlista!" - "megúszod keresztre feszítéssel" :D :D :D

Amúgy, sirtomi én ilyen helyzetben nem az ivásba menekülnék asszem, hanem otthagynám a kócerájt, hazamennék és kifakadnék... Mint ahogy azt tettem kb. mikor Meskével együtt elmentünk bulizni aztán engem minden csaj elhajtott, ő meg összeszedett magának egy hapsit...

kikuchiyo

Quote from: sirtomi on 2006-12-30, 06:04:59

Mire hazaértünk odáig jutottunk, hogy szilveszterig kell szereznem egy bilincset, de nagyon sürgősen!!! :D
Szóval nincs sok időm :D

Hát ez is egy fajtája a párkapcsolatoknak.
Én nem vagyok oda az ilyen bondage-submissive-S&M dolgokért, de te tudod...
Failure is the default option

Ramiz

Nem mertem erre asszociálni a bilincsről, nem értettem, minek az, de úgy tűnik, hogy mégis arra kell, ami elsőre eszembe jutott. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: Zsiga on 2006-12-30, 01:18:51
Quote from: Moha on 2006-12-30, 01:10:21
Ja, amúgy nekem az még a bajom (gondolom ez se nagyon vonzza a nőket) hogy olyan vékony vagyok, mint egy papírlap. 172-es magasságomhoz vaságyastól vagyok 57 kiló. XD
És amíg más fogyni nem tud, én hízni vagyok képtelen...
165/50. Any more complaints? ;)
Öhmmm... szóltatok?  :lazza:

192/62... és [Cartman]"nem vagyok kövér, csak nehezek a csontjaim!" [/Cartman]

Nyertem :hehe:
De ez már egyre inkább OT irányába fajul ;)

Quote from: sirtomi on 2006-12-30, 06:04:59
Egy általam kedvelt csaj este 10 után felhív nem-e mennék el vele bulizni. Hogyne mennék, nekem is mehetnékem van. Egész jól elvagyunk páran, de leginkább keten, amikor elkezd mellettem pasizni, de valami nagyon durván!

Aki ezt elolvassa, az üssön le és ásson el. Előtte törölje a postomat! Mihelyt felkelek törlöm én is :D
Ugh... mekkora tapló ez a csaj...
enyhe vigasz, de én az ilyet inkább kerülném, talán jobban is jártál vele, hogy
nem jöttél vele össze...

:3x3: Szöges bőrtangát és ostort is kérsz hozzá?  :__devil:

ha jössz szilveszterre, ott elintézzük neked :)

Dreamcleaver

193/103

Nem tudom erős csontozatú vagyok e, de szeretem a hasam.  :D Nem fogyózom, azt eszem, ami jól esik, akkor sportolok, ha kedvem van hozzá (úszás, tenisz), konditerembe meg akkor sem tenném be a lábam, ha fizetnének érte. Jól érzem magam a bőrömben. ;)

És ha beindulok, nő talpon nem marad.  :lol:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Moha

Quote from: Dreamcleaver on 2006-12-30, 21:16:41És ha beindulok, nő talpon nem marad.  :lol:
Judo-zol? :lol:

Mellesleg, sirtomi, tényleg tapló volt a csaj, de én tudnék még nagyobb taplóságokat is mesélni... és sajnos én közelebb álltam az illető nőszemélyhez...

sirtomi

Visszaolvastam az irományom, már józanul :)

Basszus a csajjal még mindig jóban vagyok és mily véletlen közösen szilveszterezünk :D
Ma vagy én leszek kötsög vele, vagy hazaviszem, bilincsem már van :D

Member

Részegen ennyire pontosan írtál? Elismerésem, én inkább feladom, annyira lehal az írásközpontom. :)

sirtomi

Quote from: Member on 2006-12-31, 14:59:40
Részegen ennyire pontosan írtál? Elismerésem, én inkább feladom, annyira lehal az írásközpontom. :)
Ha jól emléksze életemben ilyen lassan még nem gépeltem és legalább 3szor ellenőriztem minden szót :)

Selmo

Quote from: sirtomi on 2006-12-31, 14:53:42
Visszaolvastam az irományom, már józanul :)

Basszus a csajjal még mindig jóban vagyok és mily véletlen közösen szilveszterezünk :D
Ma vagy én leszek kötsög vele, vagy hazaviszem, bilincsem már van :D
Javaslom a boldog újévet közbeni bilincselést és az otthon hagytam a kulcsot mondatot. :angyali:

A tökéletesség unalmas.

sirtomi

Quote from: Selmo on 2006-12-31, 15:05:18
Javaslom a boldog újévet közbeni bilincselést és az otthon hagytam a kulcsot mondatot. :angyali:
Ez nem is rossz ötlet!  :jee:  :haha:

arianrhod

Quote from: sirtomi on 2006-12-31, 15:10:36
Quote from: Selmo on 2006-12-31, 15:05:18
Ez nem is rossz ötlet!  :jee:  :haha:
Sztem meg igen.Bár ha megakarod vele útáltatni magad akkor frankó terv.Az elhidegülés ált.ban jobban bejön mint a bunkóskodás vagy a különféle nyomulás.

Selmo

Szerintem ez életreszóló poén lenne, hacsak nem ultrakonzervatív a csaj.

A tökéletesség unalmas.

Member

Az eddigiek alapján nem annak tűnt, de a helyedben én ezt nem tenném meg.
Végülis ha valóban ő volt imádott, akkor abszolút nem.